Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Panikli panikli hoş geldin :) İsmini de öyle bir almışsın ki :) Sakin ol biraz :)
Bu yola girip de panik olmamak zor ama elimizden geldiğince kendimizi frenlemeliyiz. Panik atağın için ilaç kullanıyor musun?
Pgt zor bir süreç, tüp bebek tedavisi görenlere nazaran daha zor bir dönemden geçiyoruz. Eşinde translokasyon mu çıktı?
Burada kromozom anomalisi olup pgt ile de çocuk sahibi olan var doğal yoldan da olan var çok şükür.

inci tanesi, mattika sağolun arkadaşlar bu hastalıkla zor hiç bişeye cesaretim yok benim allah başa vermesin panik atak tedavim karışık benim şükür ilaçları bıraktım şimdi idare eder durumdayım ama yaşayanlar bilir stresle yeniden hortluyor bu süreçte naparım bilmem ki allah hepimizin yardımcısı olsun sizin durumunuz nedir hamilelik varmı sizde şuanda hiçbirinizi tanımıyorum inş tanışırız yavaş yavaş evet inci tanesi ben doğal yollar üç gebelik geçirdim ve hepsinin kalbi durdu sonu kürtaj en sonunda antalya vitaliye gittik geçen yaz bu tahliller oldu genetik tahlili bakıldı ikimizede eşimde sonucunda 46xy t(4;13)(pter;q14)yazıyor buna göre yüzde elli şans verdiler işte normal yolla hamile kalabiliyorum kendin hamile kalırsan yine yüzde elli dediler zaten cesaret edemem artık normal yollada böyle durumda yani normal yollada sağlıklı doğuran varmı inci tanesi ölemi demek istedin canım sizlerede geçmiş olsun allah yardımcımız olsun

bu traslokasyon dediğiniz kromozom genetik hepsi aynımı arkadaşlar cahilliğime verin:)bizim bu durumda ne oluyor genetikmi kromozommu sorunumuz ayy kafam karıştıı:)beni aydınlatın:)

bu traslokasyon dediğiniz kromozom genetik hepsi aynımı arkadaşlar cahilliğime verin:)bizim bu durumda ne oluyor genetikmi kromozommu sorunumuz ayy kafam karıştıı:)beni aydınlatın:)

anladığım kadarıyla translokasyon var eşinde. repisokal mıydı merveninki aynı ona benziyo, şu an hamile merve.
benim eşimde de translokasyon vardı tipi farklı sadece sizinkinden şimdi oğlum 6 aylık. 2 kalbi duran bebekten sonra bi pgt denemesi, sağlıklı bulunamadı, hemen sonra doğal hamile kaldım ve oğlum doğdu. hiç umutsuz bi durumda değilsin. evet zor bi süreç ama umut var fazlasıyla.

Allah yardımcın olsun. Zor bir süreç seni bekliyor. Ancak sonunda seni bekleyen hediyye için bence her şeye değer. Rabbim sana cesaret versin ve en kısa sürede sen de sağlıkl bebeğini kucağına alasın.

Ben tam çıkaramadım, ancak sanırım senin eşinde de translokasyon var. Arkadaşlar daha net bilgilendirir. Translokasyon kromozomlardan birinin bir parçasının başka bir kromozoma birleşmesidir. Bu konuyla da bilim dalı olarak genetik ilgileniyor.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi, burda yazanlar arasında genetik sorunu olup da doğal yolla çocuk sahibi olan arkadaşlarımız var. Rabbim en kısa zamanda sıkıntıları ve tüm engelleri aşıp bebeğine kovuşmanı nasip eylesin. Amin.

öylemi dersin umut varmı ki mattika ne güzel doğal yolla oldu oğlun allah bağışlasın gerçekten zor bir süreç şu korkularımı bi yensem inş. ezanlar vakti..normal yolla denemsemmi acaba bir daha olabiliyor o zaman merve geliyormu sık sık onunlada konuşsaydım sağlıklı emriyo bulunamssa trasfer olmuyor değilmi bu işler çok karışıkmış ya senin kide farklı benimkide ama sonucu aynı değilmi

mervenin de 2 kürtajı var. pgt denedi sonra, embriyoları tam test edilemedi ama yine de yerleştirilmesini kabul etti allahın izniyle sağlıklı bi kızı olcak mayısta doğumu az kaldı. yanılmıyosam senin eşindeki sorundan var mervede. sorunun erkekte olması avantaj falan deniyo ama ne derece doğru bilmiyorum. bu konunun eski sayfalarını ara ara okursan her türlü soruna cevap bulursun. yine de sorun olursa burdayız

sağolasın sümeyyecim evet sonucu kendim almaya gittim adam anlattı senin dedğin gibi parça kopup başka parçayla birleşmiş fln adam anlattı ama ben heycandan hiçbişe anlamadım eşimde gelememişti benimle ee genetik problemde normal yolla nasıl olabiliyo ki olabilir ozaman pgt yle bile insan korkarken sağlılklmı değilmi diye değilmi kafam karıştı şimdik benim vallahi senin durumun nedir

Bu işler bir az ihtimal meselesi. Yani nasıl pgt le sağlıklı olanını bula biliyolarsa, aynı şekilde doğal yolla da sağlıklı döllenme ola biliyor. Bir arkadaşda hiç sağlıkı bulanamamışdı ancak, daha sonra doğal yolla bebeğini kucağına aldı.

panik atak kolay bir hastalık değil, ancak sen bu kadar her şeyin kötü tarafını düşünmesen... Böyle yaşamak çok zooor olur. Rabbim kolaylık versin.

Benim duruma gelince 3 kere tüp denemesinde kaliteli embriolar verilmesine rağmen hiç hamilelik oluşmadı, o yüzden pgt yaptırdık, 9 embriodan 4 de ciddi genetik sorun saplandı, 5 i sağlam çıktı ve şu anda Allahıma çok şükür ki 5 haftalık hamileyim.

maşallah allah eline kavuştursun sağ salim inş. sevindim Allahın bileceği iş tabi imtihanımız böyleymiş napalım hayırlısı olsun bişey diyemiyorum artık böyle böyle seneler geçip gidiyor sağlık olsun

Akasyacım toprlanmanın bu kadar süreceğini düiünmemiştim ama benim bile daha küçük bi hamilelik olmasına rağmen hala nırmale dönemedim zaman alıyor ama senin yumoşlar gözükmüştü bu iyi bi durum...acele etmeyip temmuza burakmak iyi olmuş bence gecen sene ben de bi tedavimi temmuzda olmuştum hem ramazan ruhu iyi gelir bakarsın:)....Ben ilaçla oldum ya olana kadr bende de krengi bi akıntı vardı. Şimdi adet bitti ancak gelecek haftaya kontrol için randevu alanildim. Bizler gibi ne çok kadın var sakin diye gittiğim hastane de yoğunlaşmaya başladı zor boşluk buluyrum.... Doktor kürtajdan sonra kalan parca adetle düşmüş mü diye bakacak kontrolde umarım düşmüştür düşmediyse bi operasyon daha... Bu yüzden de yeni tedaviye ne zaman baslayabileceğim bu inatçı parcacığın düşmesine ve yumoşların görülmesine bağlı belki de temmuzda beraber başlarız bebeklerin ismini de "yaz" koyarız:)

Panikli geçmiş olsun hoşgeldin yadıklarından ne kadr dolu olduğun anlaşılıyo canım Allah sabır versin . Burada dertleşmel iyi geliyor her açıdan sana da iyi gelir umarım... Amiyane tabirle damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor....yaşamadan anlaşılamayacak seylerden biri bu yasadıklarımız ama çok umut verici hikayeler var burada ve hem tecrübelerimizi hem bilgimizi paylaşıyoruz iyi ki geldin hoşgeldin

sslm Rabbim hayirlisiyla kucagina da almak nasip etsin insallah bebegini beende pgt yaptiracam seni gorunce umut oldu bana. acabaa nerde yaptirdin tedavini ogrenebilir iyiim

sslm Rabbim hayirlisiyla kucagina da almak nasip etsin insallah bebegini beende pgt yaptiracam seni gorunce umut oldu bana. acabaa nerde yaptirdin tedavini ogrenebilir iyiim

Rabbim en kısa sürede sana ve tüm hasretini çekenlere sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

Benim tedavimin hepsi İstanbul Cerrahi hastanesinde oldu.

Canim merhaba senin durumun aynisi olmasada ona benzer durumu bizde vardi esimde translokasyon esimdki 2 ile10 numarali krromozomlarin ust parcslati kopup yer degistirerek birbirine yapismis bir dusuk bir kalp durmasi ile kurtajdan sonra pgt yapildi 15 yumurtadan 6 si gelisti ve 1 tane saglikli cikti ve transfer edildi ve suanda 1,5 yasinda kizim kucagimda uyuyot Rabbim e vok sukur, arkadaslarin bahsetdigi kisilerden biride benim kizim 6 aylikken tekrar hamile oldugumu ogrendim cok sukur dogal yolla kaldigimi hamilelikten saglikli bir sekilde 1kizim daha dunyaya geldi 2 aylik bir kizim daha oldu yani hem pgt li hem dogal iki saglikli evladim var, Allah tan hicbirzaman umit kesilmez herzaman umut vardir yeterki iste inan

Son düzenleme:

sümeyye selam,gelişmeler güzel tekrar tebrikler,5 haftalıksan keseler görünmüştür,kaç kese var,yokksa 3 mü

armaan hoşbulduk canım sağol özlemcano ne güzel bir haber bu okurken çok duygulandım inan bir bebeğin varken birdaha normal yoldan düşünmeye korkmadınmı yoksa kazaylamı oldu ben tırsak olunca herşeyden:)nerede yaptırdın ben ceseretimi toplarsam eğer antalya vitalide olucak sanırım çünkü oraya daha yakın oturduğum yer yaptıran varmı aceba burda başarı oranı nedir bu ilaçların kullanımı transfer falan kaç gün sürer toplam bilgi verirmisiniz seninde ilk başta yüzde ellimi demişti doktorlar bunu sigorta karşılıyormu ki tüpten daha pahalı bize sekiz on milyarı bulur demişti vitali kemal bey sigorta karşılaması için önce buraya başvurucaz dimi rapor falanmı çıkartıcaz bilginiz varmı

panikli geçmişler olsun,benimde benzer bir hikayem var ve seni çok iyi anlıyorum ama bi konuda uyarmak istedim naçizhane,sakat kelimesi çirkin bi kelime bence biraz daha dikkatli olalım...
umarım hayırla ve sağlıkla kavuşursun bebeğine...

angel iyi geceler sen burdamısın çoktandır yakalamışken sorayım hemen:)ben yeniyimde şimdi tek emriyo konuluyor diye biliyorum öylemi yasaklanmış dimi ikiz olma ihtimali yokmu yani bebişlerin zaten tüpte ki birde pgt zor tutuyo birde bunu duydum varmı böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…