Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

panikli,tüp bebeği rapor alarak yaptırabilirsin belki ki zor rapor veriyorlar bisürü şart koyuyorlar,pgd için rapor olmuyor zaten özel merkezler yapıyor pgd yi...genelde embriyo başına ücret alıyorlar...vakit bulur geçmişi okursan çok faydalanırsın her konuda...

burda bi arkadaş vardı morgenrot diye genetik hikayesi var işte,sonra pgd ile tek bir embriyo yerleştirildi ve ikiye bölündü tek yumurta ikizleri var...yani rabbim izin verirse olur
pgd zor tutuyor diye bişi yok varsayımlarla hareket etme bence,genetikçini güzel dinle...pgd tüp bebek yapıldıktan sonra embriyodan (embriyonun 3. gününde )1 yada 2 hücre alıp genetik test yapılmasıdır...yani zor tutma diye bişi yok bence...yani yapılan arkadaşlar var bebkleri oldu,hamile olan var pgd ile...dedimya dünyanın en başarılı yönteminide yapsan Allahım izin verirse olur...

Son düzenleme:

ne karışık işler bunlar allah hepimizin yardımcısı olsun cevabın için teşekkür ederim uykucular geldi:)iyi geceler olsun

sümeyye selam,gelişmeler güzel tekrar tebrikler,5 haftalıksan keseler görünmüştür,kaç kese var,yokksa 3 mü

İnşeAllah kısmet olursa yarın kontrol var. Bakalım artık Allahtan hayırlısı kacsa o olsun. Bu gün sanırım 6 haftamızı doldurmuş oluyoruz. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Acaba yarın kalp atışını da duyarmıyım:44::44::44:

Son düzenleme:

sen keseleri görmeye gitmedin o zaman...ben 5,5 haftayken duydum kalp atışını...bence duyarsın...ay inşallah duyarsın.dünyanın en güzel sesi 1 damlacık ve kalbi var...bende inşallah tekrar hamile olur ve tekrar duyarım...

Son düzenleme:

sümeyye belirtiler varmı koku hassasiyeti olur bu haftalarda genelde....

sümeyye belirtiler varmı koku hassasiyeti olur bu haftalarda genelde....

Az bir az var. Kokuya karşı pek değil de, ekşi sevgisi baş kaldırdı. Ekşi ve tuzlu seviyorum. Kendimi bırakırsam küpüne girerim , ancak kontrollu tüketmeğe çalışıyorum. Şimdilerde midem bulanmak istiyor, ancak o kadar da önemli bir durum yok. Bir de çok fena uykum var. Uyudukca da daha fazla uyumak isteği geliyor elhamduLillah.

ben eşimin parfüm kokusunu bile çekemiyordum...bulantım vardı ama hiç çıkarmadım...ve acayip ekşi ve tuzlu yedim,ekşi elmayı tuzladım sert şeftaliyi tuzluyordum...yeşil eriği çok istedim ama bulamadık onun yerine ekşi kırmızı erik yedim hatta limonda yiyordum,tatlıyı yemedim çikolata bile...ve hep uyuyordum...yani seninde belirtilerin güzel

Siz boyle yediklerinizi yazdikca icim bir tuhaf oldu :) imkani yok yiyemem :)

incicim görüşürüz yermisin yemezmisin:) inşallah hayırlısıyla hamile ol bakalım sen ne yiyceksin,bizde durup dururken yemeyiz herhalde,bende senin gibi derdim ne alaka diye bende yedim:))))....aşerme diye bişi var,bazıları psikolojik diyor ama var...

Panikli ben hollanda da yasiyorum ve burada yaptirdim bizim burada direk ilk 3 tup bebegi sigota karsiliyor pgt ise hastane kendisi karsiliyor sadece 1 hastane yapiyor burada bu islemi,aslinda ikincide cok korkuyordum ama olmaz diyede bir omlem almadim 6 senedde iki gebelik gecirdiigim icin okadar erken hamile kalacagimi dusunmedim ve nasibimizde varmis ki cok sukur Allah ima hamdolsunki saglikli dogdu kizim bu risk aliazmi alinir, bence hic korkma kimin ne olacagi hic belli degil sadece dogustan hasta olunmuyor sonradanda olan var, he ne var dogacak olan cocuk icin kotu eziyet cekiyor ama bizler buna dayanamadigimiZ icin dunyaya getirmek istemiyoruz ve pgt de saglikli secilip yerlestirilir butun tahlillerde ve ultrasonda saglikli gorunup sagliksizda dunyaya gelebilir bunu unutmamak da lazim her seyin basi dua ve istemek biz Allah tan istemesini bilelimki yuce mevlam bizlere once saglikli daha sonra hayirli evlatlar nasip eylesin. Senin panik ataginin aynisi benim yengemde var evde yanliz duramazdi sabah 6 da bize gelirdi aksam ev halki donene kadar evine girmezdi, cok ilac kullandi kizi hastanede calisiyor ozel psikolog ve psikiyatrist lere goturdu cok fayda etmedi ama dualarla toparladi her slkistigimda dua ettim ve yendim dedi tahmin ediyorumki sende yapiyorsundur ama diger konularida cok takinti yapiyorsun sanirim ne olursun once sagligini dusunn ve inssllah sende ben ve diger arkadaslar gibi kisa zamanda mucizelerine kavusursun

Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...

Acele ettiğimdendir her halde benim kontrol yarın değil, pazarertesi olucak Yalnış yazmışım

İncim;Maşallah gonal-f'a başlamışsın çok çok sevindim valla.Hadi az kaldı opuya o zaman
Akasya; Canım diş tedavisine ne zaman başlayacaksın oda ne zordur valla Allah yardımcın olsun
Sumeyye;Heyecanlısındır eminim ne zaman gideceksin doktora bakalım kaç kese gözükecek doktor vajinal muayene yaparsa kalp atışlarını duyarsın
Bu arada bende tuzlu ve ekşiye çok düşkünüm Çileğe bile tuz atıp yiyorum düşün yani
Ama limonu fazla tüketme eğer şuan coraspin kullanıyorsan çünkü limon kanı sulandırıyor ya o yüzden
Mattika;Aman dikkat canım Barış'ımıza iyice hareketlendi yavrucak desene
Bubuş;
Senin frigolar ne alemde bence onları fazla bekletme annesi üşümesin kuzucuklar

Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum

merve nerdesin kiz kac gundur merak ediyordum seni..
gittimi annen bende ozledim ya annemi kardeslerimi
kizin nasil sen nasilsinnn..

Canim Allah kavustursun ne guzel bir ANNEN var ve yanina gelebiliyor sen onun mutlulugu icin agla bak bana ne ANNEM var ALLAH rahmet etsin yanimda nede ailemden bir kimse hepsi 3000km uzakliktalar hicbirseyimiz icin gelemiyorlar bugun duygusala bagladim ESLEM mim biraz rahatsiz o beni cok uzuyor kac gundur gunduzleri cok agliyor

Panikli canım benim öncelikle şuan ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum ama bu kadar korkmana hiç gerek yok inanki
Her şey Allah'tan Canım.Benimde 2 ve 7 nolu kromozomlarda sorun var.
2 Defa kürtajım var sonra doğal yoldan gene denedim cesaret ettim Allah'a tevekkül ettim 7 ay felan korunmadık
Bu sefer hamile kalamadım.Pgt yöntemiyle tüp bebek denemeye karar verdik.7 Embriyom gitti imcelemeye
5 tanesi zaten sorunlu çıktı malum:S 2 Tanesi ise incelenememişti embriyolar o esnada hızla bölündüğü için kıyamamışlar hücre alıp inceleme yapmaya
Bize sordular transfer edelimmi diye doktorlar.Bizde kabul ettik çünkü ben bu sorunumu öğrendikten sonra zaten doğal denemekten çekinmemiştim
Yukarıda anlattığım gibi.Çok şükür şuan 32 haftalık hamileyim Rabbim kısmet ederse Bir kızım olacak
Doktorlar %80 sağlıklı diyorlar Tabi Allah bilir ama ben tüm kalbimle ve anne yüreğimle inanıyorumki kuzucuğum sağlıklı
İŞte benim hikayem böyle sende rahat ol vazgeçme pes etme ve bir yerlerden başla Allah yardım ediyor inanki
Rabbim o kadar büyükki biz kullar çok nankörüz aslında sormak istediğin bir soru varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım

merve nerdesin kiz kac gundur merak ediyordum seni..
gittimi annen bende ozledim ya annemi kardeslerimi
kizin nasil sen nasilsinnn..
Cücüğüm işte annem geldi giremedim o yüzden kadının peşinde kuyruk oldum resmen ayrılmadım 1 dakika bile
Şimdi ise göz yaşlarımı durduramıyorum her şeyimi dört dörtlük yaptı gitti bahar temizliğimi halılarıma kadar sildi bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledi yerleştirdi
Bi haftalık yemeğimi yapıp dolabıma koymuş onlara bakıp bakıp ağlıyorum
bebek iyi inşallah bir sorun yok
sen nasılsın iyi misin ne var ne yok?
Ahh Özlemim bilmezmiyim hiç senin durumunu Yalnızlık çok zor gurbette olmak çok zor
İnsanın yüreği ciğeri yanıyor resmen Allah yardımcın olsun seninde Anneciğiinin mekanı cennet olsun Nurlar içinde yatsın
Ama işte hamile olduğum için sanırım birazda hormonal durumlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…