- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.181
armaan hoşbulduk canım sağol özlemcano ne güzel bir haber bu okurken çok duygulandım inan bir bebeğin varken birdaha normal yoldan düşünmeye korkmadınmı yoksa kazaylamı oldu ben tırsak olunca herşeyden:)nerede yaptırdın ben ceseretimi toplarsam eğer antalya vitalide olucak sanırım çünkü oraya daha yakın oturduğum yer yaptıran varmı aceba burda başarı oranı nedir bu ilaçların kullanımı transfer falan kaç gün sürer toplam bilgi verirmisiniz seninde ilk başta yüzde ellimi demişti doktorlar bunu sigorta karşılıyormu ki tüpten daha pahalı bize sekiz on milyarı bulur demişti vitali kemal bey sigorta karşılaması için önce buraya başvurucaz dimi rapor falanmı çıkartıcaz bilginiz varmı
angel iyi geceler sen burdamısın çoktandır yakalamışken sorayım hemen:)ben yeniyimde şimdi tek emriyo konuluyor diye biliyorum öylemi yasaklanmış dimi ikiz olma ihtimali yokmu yani bebişlerin zaten tüpte ki birde pgt zor tutuyo birde bunu duydum varmı böyle bişey
burda bi arkadaş vardı morgenrot diye genetik hikayesi var işte,neyse sonra pgd ile tek bir embriyo yerleştirildi ve ikiye bölündü tek yumurta ikizleri var...yani rabbim izin verirse olur
pgd zor tutuyor diye bişi yok varsayımlarla hareket etme bence,genetikçini güzel dinle...pgd tüp bebek yapıldıktan sonra embriyodan (embriyonun 3. gününde )1 yada 2 hücre alıp genetik test yapılmasıdır...yani zor tutma diye bişi yok bence...yani yapılan arkadaşlar var bebkleri oldu,hamile olan var pgd ile...dedimya Allahım dünyanın en başarılı yönteminide yapsan Allahım izin verirse olur...
sümeyye selam,gelişmeler güzel tekrar tebrikler,5 haftalıksan keseler görünmüştür,kaç kese var,yokksa 3 mü
İnşeAllah kısmet olursa yarın kontrol var. Bakalım artık Allahtan hayırlısı neyse o olsun. Bu güz sanırım 6 haftamızı doldurmuş oluyoruz. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Acaba yarın kalp atışını da duyarmıyım:44::44::44:
İnşeAllah kısmet olursa yarın kontrol var. Bakalım artık Allahtan hayırlısı kacsa o olsun. Bu gün sanırım 6 haftamızı doldurmuş oluyoruz. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Acaba yarın kalp atışını da duyarmıyım:44::44::44:
sümeyye belirtiler varmı koku hassasiyeti olur bu haftalarda genelde....
Az bir az var. Kokuya karşı pek değil de, ekşi sevgisi baş kaldırdı. Ekşi ve tuzlu seviyorum. Kendimi bırakırsam küpüne girerim, ancak kontrollu tüketmeğe çalışıyorum. Şimdilerde midem bulanmak istiyor, ancak o kadar da önemli bir durum yok. Bir de çok fena uykum var. Uyudukca da daha fazla uyumak isteği geliyor elhamduLillah.
Siz boyle yediklerinizi yazdikca icim bir tuhaf oldu :) imkani yok yiyemem :)
Siz boyle yediklerinizi yazdikca icim bir tuhaf oldu :) imkani yok yiyemem :)
hormonel bi durum incim yiyosuntoprak yiyesim vardı benim nasıl zor tuttum kendimi :)
İnşeAllah kısmet olursa yarın kontrol var. Bakalım artık Allahtan hayırlısı kacsa o olsun. Bu gün sanırım 6 haftamızı doldurmuş oluyoruz. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Acaba yarın kalp atışını da duyarmıyım:44::44::44:
Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...
Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...
öylemi dersin umut varmı ki mattika ne güzel doğal yolla oldu oğlun allah bağışlasın gerçekten zor bir süreç şu korkularımı bi yensem inş. ezanlar vakti..normal yolla denemsemmi acaba bir daha olabiliyor o zaman merve geliyormu sık sık onunlada konuşsaydım sağlıklı emriyo bulunamssa trasfer olmuyor değilmi bu işler çok karışıkmış ya senin kide farklı benimkide ama sonucu aynı değilmi
Cücüğüm işte annem geldi giremedim o yüzden kadının peşinde kuyruk oldum resmen ayrılmadım 1 dakika bilemerve nerdesin kiz kac gundur merak ediyordum seni..
gittimi annenbende ozledim ya annemi kardeslerimi
kizin nasil sen nasilsinnn..
Ahh Özlemim bilmezmiyim hiç senin durumunu Yalnızlık çok zor gurbette olmak çok zorCanim Allah kavustursun ne guzel bir ANNEN var ve yanina gelebiliyor sen onun mutlulugu icin agla bak bana ne ANNEM var ALLAH rahmet etsin yanimda nede ailemden bir kimse hepsi 3000km uzakliktalar hicbirseyimiz icin gelemiyorlar bugun duygusala bagladim ESLEM mim biraz rahatsiz o beni cok uzuyor kac gundur gunduzleri cok agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?