- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.201
Cücüğüm işte annem geldi giremedim o yüzden kadının peşinde kuyruk oldum resmen ayrılmadım 1 dakika bile
Şimdi ise göz yaşlarımı durduramıyorum her şeyimi dört dörtlük yaptı gitti bahar temizliğimi halılarıma kadar sildi bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledi yerleştirdi
Bi haftalık yemeğimi yapıp dolabıma koymuş onlara bakıp bakıp ağlıyorum
bebek iyi inşallah bir sorun yok
sen nasılsın iyi misin ne var ne yok?
Ahh Özlemim bilmezmiyim hiç senin durumunu Yalnızlık çok zor gurbette olmak çok zor
İnsanın yüreği ciğeri yanıyor resmen Allah yardımcın olsun seninde Anneciğiinin mekanı cennet olsun Nurlar içinde yatsın
Ama işte hamile olduğum için sanırım birazda hormonal durumlar yani
Bilirim kuzum oo hormonel durumlari ben hala yasiyorum baksana , amin bitanem gece vakti rahmet istedi Anacigim napiyim bende cok ozledim ve ozluyorum burnumun diregi sizladi kiz yataktayim telden giriyorum uykulu uyklu aglattin benide anne konusu olunca tutamiyorum kendimi
Cücüğüm işte annem geldi giremedim o yüzden kadının peşinde kuyruk oldum resmen ayrılmadım 1 dakika bile
Şimdi ise göz yaşlarımı durduramıyorum her şeyimi dört dörtlük yaptı gitti bahar temizliğimi halılarıma kadar sildi bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledi yerleştirdi
Bi haftalık yemeğimi yapıp dolabıma koymuş onlara bakıp bakıp ağlıyorum
bebek iyi inşallah bir sorun yok
sen nasılsın iyi misin ne var ne yok?
ah canimm ALLAH RAZI OLSUN annenden..
oda uzulmustur simdi ama ne yapsin..
bende iyiyimm canim.. ayni bildigin gibi..
canım benim.. allah yine görüşmeyi nasip etsin sağlıkla..Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...
geçmiş olsun canım allah şifa versin eslemeCanim Allah kavustursun ne guzel bir ANNEN var ve yanina gelebiliyor sen onun mutlulugu icin agla bak bana ne ANNEM var ALLAH rahmet etsin yanimda nede ailemden bir kimse hepsi 3000km uzakliktalar hicbirseyimiz icin gelemiyorlar bugun duygusala bagladim ESLEM mim biraz rahatsiz o beni cok uzuyor kac gundur gunduzleri cok agliyor
Sanırım birazda duygusallığım üstünde işte malum hormonlar
ODa çok üzüldü çok ağladı giderken
Allah iyilik versin canım bir gelişme felan var mı?
bi gelisme yok bacim adetim gecikti gene ama alistim ben bilion,
ilk degil 1 ay geciksede sasirmam artik..
Canım benim kıyamam..İnşalah bu gecikme hayırlı bir gecikmedir
Evet biliyorum durumu ama genede her an her şey olabilir hayat bu
Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...
Canim Allah kavustursun ne guzel bir ANNEN var ve yanina gelebiliyor sen onun mutlulugu icin agla bak bana ne ANNEM var ALLAH rahmet etsin yanimda nede ailemden bir kimse hepsi 3000km uzakliktalar hicbirseyimiz icin gelemiyorlar bugun duygusala bagladim ESLEM mim biraz rahatsiz o beni cok uzuyor kac gundur gunduzleri cok agliyor
mrb arkadaşlar. dün kontrole gittim. bebek 1 kilo 100 gram olmuş. ben ise 69 kilo. 60 ile başlamıştım. bebeğin gelişimi çok iyide bazı ölçümleri tedirgin ediyor beni. sisterna magna 8.8 mm çıktı. 10 mm den sonrası problem olabiliyormuş. çoğu zamanda yapısal bir büyüklük oluyormuş. 25 nisanda tekrar detaylı ultrasonum var bakalım orda ne diyecekler. gerçi doktorum ısrarla bir problem olmadığını söylüyor ama ben yinede takıyorum kafama. allahım sağlıkla bir doğsaydı. şu 3 ayda kafayı yemesem iyidir.
Akasyacım toprlanmanın bu kadar süreceğini düiünmemiştim ama benim bile daha küçük bi hamilelik olmasına rağmen hala nırmale dönemedim zaman alıyor ama senin yumoşlar gözükmüştü bu iyi bi durum...acele etmeyip temmuza burakmak iyi olmuş bence gecen sene ben de bi tedavimi temmuzda olmuştum hem ramazan ruhu iyi gelir bakarsın:)....Ben ilaçla oldum ya olana kadr bende de krengi bi akıntı vardı. Şimdi adet bitti ancak gelecek haftaya kontrol için randevu alanildim. Bizler gibi ne çok kadın var sakin diye gittiğim hastane de yoğunlaşmaya başladı zor boşluk buluyrum.... Doktor kürtajdan sonra kalan parca adetle düşmüş mü diye bakacak kontrolde umarım düşmüştür düşmediyse bi operasyon daha... Bu yüzden de yeni tedaviye ne zaman baslayabileceğim bu inatçı parcacığın düşmesine ve yumoşların görülmesine bağlı belki de temmuzda beraber başlarız bebeklerin ismini de "yaz" koyarız:)
armaan merhaba
bir şey sormak istiyorum,adet olabilmek için hangi ilacı kullandın?negatif denemedn sonra hala adet olamadım,ben farlutal kullandım ilaç bitti,3 gün geçti hala tık yok,beklemedeyim ne yapsam bilemiyorum
Selam kızlar. Herkes iyidir inş. Ben minişleri büyütmeye devam ediyorum :)
Cuma veya cumartesi opu olacak inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin...
Mervem Allah kavuştursun canım.
Acele ettiğimdendir her halde benim kontrol yarın değil, pazarertesi olucakYalnış yazmışım
:=Panikli ben hollanda da yasiyorum ve burada yaptirdim bizim burada direk ilk 3 tup bebegi sigota karsiliyor pgt ise hastane kendisi karsiliyor sadece 1 hastane yapiyor burada bu islemi,aslinda ikincide cok korkuyordum ama olmaz diyede bir omlem almadim 6 senedde iki gebelik gecirdiigim icin okadar erken hamile kalacagimi dusunmedim ve nasibimizde varmis ki cok sukur Allah ima hamdolsunki saglikli dogdu kizim bu risk aliazmi alinir, bence hic korkma kimin ne olacagi hic belli degil sadece dogustan hasta olunmuyor sonradanda olan var, he ne var dogacak olan cocuk icin kotu eziyet cekiyor ama bizler buna dayanamadigimiZ icin dunyaya getirmek istemiyoruz ve pgt de saglikli secilip yerlestirilir butun tahlillerde ve ultrasonda saglikli gorunup sagliksizda dunyaya gelebilir bunu unutmamak da lazim her seyin basi dua ve istemek biz Allah tan istemesini bilelimki yuce mevlam bizlere once saglikli daha sonra hayirli evlatlar nasip eylesin. Senin panik ataginin aynisi benim yengemde var evde yanliz duramazdi sabah 6 da bize gelirdi aksam ev halki donene kadar evine girmezdi, cok ilac kullandi kizi hastanede calisiyor ozel psikolog ve psikiyatrist lere goturdu cok fayda etmedi ama dualarla toparladi her slkistigimda dua ettim ve yendim dedi tahmin ediyorumki sende yapiyorsundur ama diger konularida cok takinti yapiyorsun sanirim ne olursun once sagligini dusunn ve inssllah sende ben ve diger arkadaslar gibi kisa zamanda mucizelerine kavusursun
Kızlar bu gün kontrol vardı. 3 kese göründü, biri çok küçüktü, kalp atışı da duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu . Doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?