Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bilirim kuzum oo hormonel durumlari ben hala yasiyorum baksana , amin bitanem gece vakti rahmet istedi Anacigim napiyim bende cok ozledim ve ozluyorum burnumun diregi sizladi kiz yataktayim telden giriyorum uykulu uyklu aglattin benide anne konusu olunca tutamiyorum kendimi

Canım Kusura bakma inanki hakkını helal et ben çok üzüldüm şimdi ama
Geldim buraya döktüm işte içimi başkada gidecek yerim yokki..
O yüzden yazdım içimdekileri yazarsam gözyaşlarım diner diye belki ama ne fayda bende ağlıyorum

ah canimm ALLAH RAZI OLSUN annenden..
oda uzulmustur simdi ama ne yapsin..
bende iyiyimm canim.. ayni bildigin gibi..

ah canimm ALLAH RAZI OLSUN annenden..
oda uzulmustur simdi ama ne yapsin..
bende iyiyimm canim.. ayni bildigin gibi..

Sanırım birazda duygusallığım üstünde işte malum hormonlar
ODa çok üzüldü çok ağladı giderken
Allah iyilik versin canım bir gelişme felan var mı?

Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...
canım benim.. allah yine görüşmeyi nasip etsin sağlıkla..

geçmiş olsun canım allah şifa versin esleme

Mattika sağol canım zor geldi bu sefer ayrılık...
Özlem ay ben kendi derdimden Eslem için yazdığını görmemişim hayırdır inşallah geçmiş olsun ne rahatsızlığı var
Ben mi bir şey kaçırdım bir şey mi oldu kuzucuğa Allah esirgesin:18:

Sanırım birazda duygusallığım üstünde işte malum hormonlar
ODa çok üzüldü çok ağladı giderken
Allah iyilik versin canım bir gelişme felan var mı?

bi gelisme yok bacim adetim gecikti gene ama alistim ben bilion,
ilk degil 1 ay geciksede sasirmam artik..

bi gelisme yok bacim adetim gecikti gene ama alistim ben bilion,
ilk degil 1 ay geciksede sasirmam artik..

Canım benim kıyamam..İnşalah bu gecikme hayırlı bir gecikmedir
Evet biliyorum durumu ama genede her an her şey olabilir hayat bu

Mattika sagol canim insallah gececek su havalar bir duzelse yaz bir gelseydi cok uzu bir kis oldu ya nisan ayina girdik hala ara ara kar ysgiyor

Merveeeem hakkim varsa helal olsun kiz o nedemek asil sen hakkini helal et tabikii paylasicaksin dertlerrini son haftalarda boyle olyyor banadda olmusdu bende kizkardesimi cok uzmustum ESLEM biraz usutmuuus teyzesi e buda haliiyle cok sanci yapiyor ve gunduz cok siddetli aglama krizlerine giriyor bazen susturamiyorum artik yorgunkuktan susup uyuyor gecicek insallah birde ona stredimden sutumde azaldi oda yetmiyor uzerine aclikda eklenince dusun kuzucugumun halinii ((

mrb arkadaşlar. dün kontrole gittim. bebek 1 kilo 100 gram olmuş. ben ise 69 kilo. 60 ile başlamıştım. bebeğin gelişimi çok iyide bazı ölçümleri tedirgin ediyor beni. sisterna magna 8.8 mm çıktı. 10 mm den sonrası problem olabiliyormuş. çoğu zamanda yapısal bir büyüklük oluyormuş. 25 nisanda tekrar detaylı ultrasonum var bakalım orda ne diyecekler. gerçi doktorum ısrarla bir problem olmadığını söylüyor ama ben yinede takıyorum kafama. allahım sağlıkla bir doğsaydı. şu 3 ayda kafayı yemesem iyidir.

Annem gitti gene yalnızlığımla başbaşa kaldım ve ben gene gözyaşlarımı tutamıyorum
Bıçak saplandı yüreğime içim yanıyor resmen.Hiçbir şey avutmuyor...

Allah kovuştursun. Rabbim annene sağlık versin, inşeAllah yine birlikte olursunuz. Çok uzun olmasa da bende bilirim o özlemi. Şimdi bende qurbetteyim. Eşim dışında yanımda hiç kimse yok, ne akraba, ne arkadaş... Ancak insan en çok annesini özlüyor...

Geçmiş olsun Özlemcim. Rabbim kuzucuğa tez zamanda şifa versin.

Rabbim kalbine ferahlık versin. Yaşadığın zor bir durum. Hani derler yaa, ağzı sütten yanan yoğurdu da üfleyerek içer. Ancak inşeAllah bebeğin sağlıklıdır. Genellikle doktorlar kötü konuşur, öyle konuşmuyor işte, sen de bir az rahatlamaya çalış. Söylemesi kolay biliyorum, ancak yine de kendine bu kadar eziyyet etme. Senin pisikoloji durumunu düşündükce, son 3 ayı geçirmek gerçekten de çok zor olur. Allah yardımcın olsun, korkunu ve korktuğunu senden uzaklaştırsın.

armaan merhaba

bir şey sormak istiyorum,adet olabilmek için hangi ilacı kullandın?negatif denemedn sonra hala adet olamadım,ben farlutal kullandım ilaç bitti,3 gün geçti hala tık yok,beklemedeyim ne yapsam bilemiyorum

armaan merhaba

bir şey sormak istiyorum,adet olabilmek için hangi ilacı kullandın?negatif denemedn sonra hala adet olamadım,ben farlutal kullandım ilaç bitti,3 gün geçti hala tık yok,beklemedeyim ne yapsam bilemiyorum

Merhaba tkuaz inşallah en kısa sürede gelir beklediklerin her anlamda... Ben kürtajdan 43 gün sonra halen adet olmayınca drum progestan verdi 7 gün kullan sonra bırak 4 gün sonra adet olursun demişti ben 8.günde adet olmuştum. Biliyorum beklemek ne zor....Fartural nasıl bir ilaç bilemiyorum ama ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet olunması beklenir diyordu ben kendi durumumu internette araştırırken. Stres yapma canım ilaç da kullandıysan kesin olursun zaten bir haftaya kadar. doktorun bi zaman vermişmiydi sana

Selam kızlar. Herkes iyidir inş. Ben minişleri büyütmeye devam ediyorum :)
Cuma veya cumartesi opu olacak inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin...

Mervem Allah kavuştursun canım.

Selam kızlar. Herkes iyidir inş. Ben minişleri büyütmeye devam ediyorum :)
Cuma veya cumartesi opu olacak inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin...

Mervem Allah kavuştursun canım.

inci tanesi opu nedir merak ettim ne kadarlık hamileliğin sağ salim olsun inş.
merve sesimi duydunda mı geldin :)az kalmış canım doğuma sağ salim olsun inş.senindemi eşindeydi benim eşimin durumunu yazmıştım benziyomu senin kine

:=
sağlıkla büyüt bebeklerini canım hollandayamı gelsek aceba bizde yaptrımaya ücretsizmiş ne güzel :)evet canım ben çok takıntılıyım bir türlü rahat olamıyorum ilaçları bıraktım idare ediyorum maneviyatın tabiki çok faydası oluyor namazımı kılıp kuranımı okuyup bol bol dua ediyorum birde allah içime cesaret versin diye dua ediyorum:)

Kızlar bu gün kontrol vardı. 3 kese göründü , biri çok küçüktü, kalp atışı da duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu. Doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.

Son düzenleme:

elhamdülillah artık resmen hamilesin Allahım eline ayağına kavuştursun,çok sağlıklı çok hayırlı evlatların olsun inşallah...dr.vajinal usg ile baktıysa kalp atışı sesi duyulmaz ama gördüğün resimde bebeğin olduğu yer yanıp yanıp söner böyle de anlayabilirsin...ay nasıl sevindim kendimmiş gibi seviniyorum hamile haberlerine...artık mutlu ol sevin inşallah ukte ettiğin herşeyi yaparsın...sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…