Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ah armaancım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,benim nerdeyse 2 ay olacak,hala yok,bitkisel takılmaya karar verdim:)

inci canım yumoşlar büyüyormuş ne güzel....inci herkes nerde?topik çok sessiz,senin tedavinde böyle olmamalı bence,kızlaaar toplanın...:)

sümeyye çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim. Rabbim aynı duyguları sana tekrar yaşatsın ve bekleyen her kese. Kendimi tutamıyordum, doktor gösterdikce gülüyordum Vaginal ultrasonla baktı, sesi açtı ancak duyulmadı. Olsun, ben beklemeğe hazırım, yeter ki, sağlıklı olsunlar.

sümeyye çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda önünüzdeki engelleri kaldırıp, senin de yüzünü güldürsün. Amin.

Ben bu tedavi öncesinde 1 kavanoz (firma sifa sultan) civanperçemli bitkisel karışım kullandım, adetim 3 gün önce geldi. Genelde hiç şaşmazdı. Belki sana da yararı olur.

Son düzenleme:

sümeyye ben de civanperçemi çayı içiyorum şimdi,günde 2 bardak,inşallah kiste de faydası olur,senin karışım yenilen türden bir şey mi?

Sümeyye ne güzel... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah maşallah gülüşün eksik olmasın canım...

İnci yumuşlara başarılar onlar için dua ediyorum sağlıkla büyüsünler

Tulip hepimiz yaşadıklarımızdan dolayı çok vesveseli olduk seni çok iyi anlıyoruz ama sakin olup keyfini çıkartmak en güzeli galiba, inşallah sağlıkla annesine gelecek bebeklerin...

trkuaz cım , foruma girdiğim ilk günlerde yazışmıştık hatırlıyorum seninle beznzer bir hikayemiz vardı Allah sabırlarımızın karşılığını sağlıklı bebekler olarak bize gönderecek inşallah canım... bazen minik bir eli yüzümde hissediyorum o zaman sıcak birşey oluyor insanın içine.. hayali bile güzel gerçeğini yaşayacağız inşallah... 4-5 güne kırımızları görürsün gibi geliyor bana. Ben de arkadaşların tavsiyesi üzerine arı sütü polen bala başladım bakalım

arı sütü polen bal kullanan arkadaslar gece yatarken yesem bunu bir faydası olur mu acaba sabahları ben aynı zamanda trioid ilacı kullanmak zorundayım da

sümeyye ben de civanperçemi çayı içiyorum şimdi,günde 2 bardak,inşallah kiste de faydası olur,senin karışım yenilen türden bir şey mi?

Benim kullandığım da çay karışımı idi. Firmanın adını yazmaktakı maksadım, o karışımın içindeki başka bitkilerde adet söktürücü bitkilerdi. Başka bir karışım daha içmiştim, o öyle etki etmedi.

Teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun.

Arı sütünü günde iki kere kullanılması öneriliyor (ben bir kere kullanıyordum), biri sabah aç karnına, biri de akşam yemeğinden önce. Sen istersen o zaman da kullana bilirsin, dediğin zaman da, bence ac ol, gerisi fark etmez.

iyi geceler kızlar.. bizim tüp bebek işi askıya alındı eşim göreve gidecek çok üzgünüm moralim bozukkkk en azından spermini veripte tahlil sonucunu alsaydık diyorum ama yok onuda vermemişti..bende götüremeyeceğim bu çarş.itibaren yok çünküüü...
akşam okkalı bi msj cektim (nöbetçide) sonra pişman oldum az önce tekrar msj cektim özür dilerimle başlayan.. yani eşimin işi sonuçta bi bakıma ekmek kapımız o emir kulu ne yapabilirki.. bende hırsımı çıkarttım farkında olmadan.. baya içerledi sanırım ilk msjım için bu saat oldu daha aramadı beni .. aramazda sanırım..
vardır bunda da bir hayır ne diyimki.. hakkımda hayırlısı olsun insallah..

Selam kızlar,

Teşekkür ediyorum size. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım. Bu kez her gün gitmiyorum hastaneye iyi oluyor çok yorulmuyorum.

İskorpit sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Vardır bunun da bir hikmeti.

Sümeyye Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

Henüz hamile değilim canım. Opu yumurta toplama işlemi demek.

canım Allah yardımcın olsun ... zor zamanlar elbet ve doğana kadar da doktor ne kadar iyi konusursa konussun sen hep sorularla yasayacaksın. bunları minimize etmeye gayret et Rosacım. Yoksa yazık olur bu gunlerıne. Değerin o bahsettıgın seviyeden dusuk, lutfen ılerısını dusunme. Su anda degerınde bır sorun yok ki...

Hayırlısı olsun Sümeyye. Ne guzel:) Rabbim tamamına erdirsin saglıkla.

Selam Mervecim,

Az kaldı senin de degıl mı?
Iyı mısın?
Hikayenı cok guzel anlatmıssın .
Insallah saglıkla kucagına alacaksın bebegını .

her gun cagırmamaya mı basladılar artık :)

dogru yolu buldular bence. Hem yogunluk bıraz azalır hastanede , hem de hastaya eziyet.

Lave sağol canım.
Uzun olduğu için her gün gitmiyorum. Kısa olsa yine giderdim :)

uzun oldugu ıcın derken protokolden mı bahsedıyorsun??
ben de uzun protokol yaptıgımda bır sey degısmemıstı. sonucta yumurta buyutmeye gectıgınde uzunu kısası kalmıyor. her gun cagırıyorlardı.

Henüz hamile değilim canım. Opu yumurta toplama işlemi demek.

hım anladım canım hepinizden yabancı kelimeler duyuyorum anlayamıyorum:)işin içine girince çözerim inşallah ..Allah yardımcın olsun canım nerde yaptırıyorsun bişey sorucam şimdi ilk bu işlemler için ilaca başlıyosun dimi mesela sen ne zaman başladın ne kadardır kullanıyosun baştan bu işlemi anlatırmısın taze taze ağızdan duyayım dedim :)biliyorum çok soru soruyorum kaç gün sürüyo yani hafta sonu yumurtaların toplanıcak mesela na kadardır kullanıyon bu ilaçları antalya vitalide yaptıran varmı pgt yi sormuştum ama burda yok sanırım başarı oranı nedir diye ben oraya daha yakınım hee başka hangi hastaneleri tavsiye edebilirsiniz oraya gitmeside eziyetli olur tanıdık vs yok falan ama kaç günümüzü alır ki bu işlemin bitmesi

ilaçları kullanmaya başladıktan hemen sonramı hergün hergün hastaneyemi gidiyon artık karındanmı bakıyo ultrosona yumurtalar gelişmiş diye canım ay çok soru sordum dimi sen ayrıntılarıyla yazarmısın canım benim

uzun oldugu ıcın derken protokolden mı bahsedıyorsun??
ben de uzun protokol yaptıgımda bır sey degısmemıstı. sonucta yumurta buyutmeye gectıgınde uzunu kısası kalmıyor. her gun cagırıyorlardı.

Evet protokol. Bilmiyorum bana uzun olduğu için her gün gelmene gerek görülmüyor dendi.

Paniklicim merhaba. Ben Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyorum. İlk iki tedavim kısa oldu. Kısa protokolde adetin 2.günü yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor. Yumurtaların gelişimine göre adetin 10.-14.günleri arası toplama işlemi oluyor. Embriyonun durumuna göre de 2., 3., 4., 5. en geç 6.gün transfer oluyor.
Bu tedavimde uzun protokol uygulanıyor. Adetin 21.günü yumurta baskılayıcı iğnelere başladım. 8 gün kullandıktan sonra adet oldum. Yumurta baskılayıcı iğnenin yanında adetin 3.günü geliştirici iğnelere başladım. Bugün 7.iğnemi vuracağım. Yumurtalar büyüyor. Cuma veya cumartesi toplama olacak inşaallah. Ardından oluşan embriyolar pgt'ye gidecek ve ona göre transfer durumu belli olacak. Muayenelerde vajinal bakılıyor ve kan alınıyor. Kısa protokolde her gün gidiyordum, uzunda birer gün arayla gitmeye başladım. İşin özeti bu:) Sormak istediklerini sor :)
Kısa protokol olursa transferle birlikte yaklaşık 17-18 gün sürüyor.

Lave sağol canım.
Uzun olduğu için her gün gitmiyorum. Kısa olsa yine giderdim :)

İnci,,cnm yumuşlar büyüyor, opuya da az kaldı hayırlısıyla bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inşallahhhhhh...butun pozitif dileklerimi sana gönderiyorum,,dualarımla birlikte hep aklımdasın,,güzel haberlerini alacağız inşallah..ama sende moralini yuksek tut ve pozitif ol emi yumoşlar da iyi etkilensinnn..senin adına cok heyecanlıyım sanki tekrar tedavide gibiyim burada yokum ama seni takip etmek için akşamları arada bakıp kaçıyorum,herşey cok güzel olacakkkk içini ferah tut ..biliyorum burada seni tanıyan herkes senin için dualar ediyor,,bizler yanındayız her zaman iyi kalpli arkadaşımm..

Tulipcim maşallah kilosu iyi paşamızın,sende iyisin maşallah:))beni hiç sormaaaaa,,71 kiloyum gerçi 64 kiloydum zaten..yasadıkalrından sonra kafana takıyorsun anlıyorum ama bebişin gayet sağlıklı böyle düşün bak dr da böyle söylüyor ayrıca sınırlar içinda maşallah paşanın değeri içini ferah tut cnm bebişkonda rahat olsunnn..

Tebrik ederim Sumeyya ,sağlıkla kucağına da almak nasip olsun inşallah..

Merve,,Allah kavuştursun cnm az kaldı hem annen gene yanında olacakkkk:))

Özlem,cok geçmiş olsun iyi olmuştur umarım kızınn...

Kizlar slm
Yeni bir gelisme var mi diye baktim. Seyrinde galiba hersey.
Ben de beklemedeyim.

mrb kızlar....

inci az kalmış opuya. yumoşlar nasıl? kaç tane gözüküyor? bu ay sonu güzel haberi alacağız inşallah.

akide mrb. hamilelik nasıl gidiyor. detaylı ultrasona girmiş miydin?. hamilelik takvimi yapsana ordan takip ederiz seni.

Sağol Lavem inşallah seninde bebeğine kavuşma hikayeni böyle okuruz canım o gün gelecek inanıyorum ben
Evet az kaldı 1.5 ayımız felan kaldı.Bizim prenses yaramazlık yapıp erken gelmek istemezse tabi
İyiyiz çok şükür ağırlaşmaya başladım işte:) kalkarken otururken zorlanıyorum biraz ağır vasıta oldum
Bizden böyle.Sen nasılsın iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…