- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.221
Merhaba tkuaz inşallah en kısa sürede gelir beklediklerin her anlamda... Ben kürtajdan 43 gün sonra halen adet olmayınca drum progestan verdi 7 gün kullan sonra bırak 4 gün sonra adet olursun demişti ben 8.günde adet olmuştum. Biliyorum beklemek ne zor....Fartural nasıl bir ilaç bilemiyorum ama ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde adet olunması beklenir diyordu ben kendi durumumu internette araştırırken. Stres yapma canım ilaç da kullandıysan kesin olursun zaten bir haftaya kadar. doktorun bi zaman vermişmiydi sana
elhamdülillah artık resmen hamilesin Allahım eline ayağına kavuştursun,çok sağlıklı çok hayırlı evlatların olsun inşallah...dr.vajinal usg ile baktıysa kalp atışı sesi duyulmaz ama gördüğün resimde bebeğin olduğu yer yanıp yanıp söner böyle de anlayabilirsin...ay nasıl sevindim kendimmiş gibi seviniyorum hamile haberlerine...artık mutlu ol sevin inşallah ukte ettiğin herşeyi yaparsın...sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle...
sümeyye çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda önünüzdeki engelleri kaldırıp, senin de yüzünü güldürsün. Amin.
Ben bu tedavi öncesinde 1 kavanoz (firma sifa sultan) civanperçemli bitkisel karışım kullandım, adetim 3 gün önce geldi. Genelde hiç şaşmazdı. Belki sana da yararı olur.
Kızlar bu gün kontrol vardı. 3 kese göründü, biri çok küçüktü, kalp atışı da duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu . Doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
sümeyye ben de civanperçemi çayı içiyorum şimdi,günde 2 bardak,inşallah kiste de faydası olur,senin karışım yenilen türden bir şey mi?
Sümeyye ne güzel... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah maşallah gülüşün eksik olmasın canım...
arı sütü polen bal kullanan arkadaslar gece yatarken yesem bunu bir faydası olur mu acaba sabahları ben aynı zamanda trioid ilacı kullanmak zorundayım da
inci tanesi opu nedir merak ettim ne kadarlık hamileliğin sağ salim olsun inş.
merve sesimi duydunda mı geldin :)az kalmış canım doğuma sağ salim olsun inş.senindemi eşindeydi benim eşimin durumunu yazmıştım benziyomu senin kine
mrb arkadaşlar. dün kontrole gittim. bebek 1 kilo 100 gram olmuş. ben ise 69 kilo. 60 ile başlamıştım. bebeğin gelişimi çok iyide bazı ölçümleri tedirgin ediyor beni. sisterna magna 8.8 mm çıktı. 10 mm den sonrası problem olabiliyormuş. çoğu zamanda yapısal bir büyüklük oluyormuş. 25 nisanda tekrar detaylı ultrasonum var bakalım orda ne diyecekler. gerçi doktorum ısrarla bir problem olmadığını söylüyor ama ben yinede takıyorum kafama. allahım sağlıkla bir doğsaydı. şu 3 ayda kafayı yemesem iyidir.
Selam kızlar. Herkes iyidir inş. Ben minişleri büyütmeye devam ediyorum :)
Cuma veya cumartesi opu olacak inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin...
Incim merhaba ,
il olarak sana bakmak iç,n girdim siteye.Inan aklımdasın. çok sık giremiyorum diye seni unuttugumu zannetme sakın olur mu?
Hersey yolunda insallah . Buyumede bır sıkıntı yok maşallah :) Az kalmıs sona.
Mervem Allah kavuştursun canım.
Hayırlısı olsun Sümeyye. Ne guzel:) Rabbim tamamına erdirsin saglıkla.Kızlar bu gün kontrol vardı. 3 kese göründü, biri çok küçüktü, kalp atışı da duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu . Doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
Panikli canım benim öncelikle şuan ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum ama bu kadar korkmana hiç gerek yok inanki
Her şey Allah'tan Canım.Benimde 2 ve 7 nolu kromozomlarda sorun var.
2 Defa kürtajım var sonra doğal yoldan gene denedim cesaret ettim Allah'a tevekkül ettim 7 ay felan korunmadık
Bu sefer hamile kalamadım.Pgt yöntemiyle tüp bebek denemeye karar verdik.7 Embriyom gitti imcelemeye
5 tanesi zaten sorunlu çıktı malum:S 2 Tanesi ise incelenememişti embriyolar o esnada hızla bölündüğü için kıyamamışlar hücre alıp inceleme yapmaya
Bize sordular transfer edelimmi diye doktorlar.Bizde kabul ettik çünkü ben bu sorunumu öğrendikten sonra zaten doğal denemekten çekinmemiştim
Yukarıda anlattığım gibi.Çok şükür şuan 32 haftalık hamileyim Rabbim kısmet ederse Bir kızım olacak
Doktorlar %80 sağlıklı diyorlar Tabi Allah bilir ama ben tüm kalbimle ve anne yüreğimle inanıyorumki kuzucuğum sağlıklı
İŞte benim hikayem böyle sende rahat ol vazgeçme pes etme ve bir yerlerden başla Allah yardım ediyor inanki
Rabbim o kadar büyükki biz kullar çok nankörüz aslında sormak istediğin bir soru varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Selam kızlar,
Teşekkür ediyorum size. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım. Bu kez her gün gitmiyorum hastaneye iyi oluyor çok yorulmuyorum.
İskorpit sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Vardır bunun da bir hikmeti.
Sümeyye Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
Selam kızlar,
Teşekkür ediyorum size. Yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayım. Bu kez her gün gitmiyorum hastaneye iyi oluyor çok yorulmuyorum.
İskorpit sıkma canını. Geç olsun güç olmasın. Vardır bunun da bir hikmeti.
Sümeyye Allah'ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
Lave sağol canım.
Uzun olduğu için her gün gitmiyorum. Kısa olsa yine giderdim :)
Henüz hamile değilim canım. Opu yumurta toplama işlemi demek.
uzun oldugu ıcın derken protokolden mı bahsedıyorsun??
ben de uzun protokol yaptıgımda bır sey degısmemıstı. sonucta yumurta buyutmeye gectıgınde uzunu kısası kalmıyor. her gun cagırıyorlardı.
hım anladım canım hepinizden yabancı kelimeler duyuyorum anlayamıyorum:)işin içine girince çözerim inşallah ..Allah yardımcın olsun canım nerde yaptırıyorsun bişey sorucam şimdi ilk bu işlemler için ilaca başlıyosun dimi mesela sen ne zaman başladın ne kadardır kullanıyosun baştan bu işlemi anlatırmısın taze taze ağızdan duyayım dedim :)biliyorum çok soru soruyorum kaç gün sürüyo yani hafta sonu yumurtaların toplanıcak mesela na kadardır kullanıyon bu ilaçları antalya vitalide yaptıran varmı pgt yi sormuştum ama burda yok sanırım başarı oranı nedir diye ben oraya daha yakınım hee başka hangi hastaneleri tavsiye edebilirsiniz oraya gitmeside eziyetli olur tanıdık vs yok falan ama kaç günümüzü alır ki bu işlemin bitmesi
ilaçları kullanmaya başladıktan hemen sonramı hergün hergün hastaneyemi gidiyon artık karındanmı bakıyo ultrosona yumurtalar gelişmiş diye canım ay çok soru sordum dimi sen ayrıntılarıyla yazarmısın canım benim
Lave sağol canım.
Uzun olduğu için her gün gitmiyorum. Kısa olsa yine giderdim :)
mrb arkadaşlar. dün kontrole gittim. bebek 1 kilo 100 gram olmuş. ben ise 69 kilo. 60 ile başlamıştım. bebeğin gelişimi çok iyide bazı ölçümleri tedirgin ediyor beni. sisterna magna 8.8 mm çıktı. 10 mm den sonrası problem olabiliyormuş. çoğu zamanda yapısal bir büyüklük oluyormuş. 25 nisanda tekrar detaylı ultrasonum var bakalım orda ne diyecekler. gerçi doktorum ısrarla bir problem olmadığını söylüyor ama ben yinede takıyorum kafama. allahım sağlıkla bir doğsaydı. şu 3 ayda kafayı yemesem iyidir.
Kızlar bu gün kontrol vardı. 3 kese göründü, biri çok küçüktü, kalp atışı da duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu . Doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
canım Allah yardımcın olsun ... zor zamanlar elbet ve doğana kadar da doktor ne kadar iyi konusursa konussun sen hep sorularla yasayacaksın. bunları minimize etmeye gayret et Rosacım. Yoksa yazık olur bu gunlerıne. Değerin o bahsettıgın seviyeden dusuk, lutfen ılerısını dusunme. Su anda degerınde bır sorun yok ki...
Hayırlısı olsun Sümeyye. Ne guzel:) Rabbim tamamına erdirsin saglıkla.
Selam Mervecim,
Az kaldı senin de degıl mı?
Iyı mısın?
Hikayenı cok guzel anlatmıssın .
Insallah saglıkla kucagına alacaksın bebegını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?