Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kizlar hepinize tesekkur ederim eslem biraz daha iyi sukur duzeliyor

Sumeyye gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah

aaa maşallah müjde patlamış halayın bi ucundan tutmaya geldim Sümeyye tebrikler kocamann maşallah gözleriniz aydın olsun 9 ay sıkıntısız gebelik yaşarsın inşallah sağlıklıca ve vaktinde kucaklaman dileğiyle

hepinizi çok özledim iyisiniz demi hep aklımda ve duamdasınızz

Selam kızlar. Herkes iyidir inş. Ben minişleri büyütmeye devam ediyorum :)
Cuma veya cumartesi opu olacak inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin...

Mervem Allah kavuştursun canım.

incim cnm hadi hayırlısı inşallah olgun olgun birsürü yumurta sonrada birsürü sağlıklı embryon olur. sonrada rabbimin izniyle anneciğine tutunurlar..bende acayip grip geçiriyorum. gözlerimde enfeksiyon oluştu şişti kanlandı falan onlarla ugrasıyorum bu ara. histerekopiden sonra 4-5 gün kanamam oldu. bitti çok şükür artık korkmaya baslamıstım bi yerim yırtıldı diye ama zaten temiz cıktıgı için cabuk bitti yırtacak bişey zaten yapmadı dr. :)) dinlenmedeyim dondurulmuslarla deniycem ama 1 adet daha geçiriyim istiyorum. dualarım seninle. allaha emanet ol cnm.:13:

hay maaşallah cnm allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. gözünaydın. darısıda bizlere inş. kendine minişlerine iyi bak..

s.a bana yardımcı olabilirmisiniz bir sene sonra genetik araştırmamız bitti ve raporumu aldım ekstremite anomalisi vardı iki bebeğimide kaybettim.yeni bir hastalık olduğu için uzun sürdü ve eşimde bende taşıyıcıyız.bize pgt yöntemini önerdiler ve ankarda gidebleceğim iyi bir doktor arıyorum bi akıl verin lütfen tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yenden umutlanmak istiyorum sizler hangi doktora gittiniz

nete giremiyorum bugün gördüğüm kadarıyla sümeyye tebrik ederim oyyy oyyy güzelce büyüsün minnişlerin inş.inci inşallah güzel şeyler olacak.senin için ve buradaki herkes için dua ediyorum.sağlıkla gelsin bebişler.

Sumeyye tebrik ederim canım benim ikizler yolda desene

Selam kizlar hepinize tesekkur ederim eslem biraz daha iyi sukur duzeliyor

Sumeyye gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah

hay maaşallah cnm allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. gözünaydın. darısıda bizlere inş. kendine minişlerine iyi bak..

Sağolasınız kızlar. Allah hiç birinizi darda koymasın. Rabbim her daim yanınızda olsun. Sevinçler paylaşınca büyür derler, gerçekten öyle oluyor. Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Bubuş. Tüm çektiğin sıkıntılar sana sağlam ve salih evlat olarak geri dönsün. İnşeAllah senin de halayını çekmek yakındır...

Herkese selam...

Bubuş çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.

Ellerimbomboskaldi, Ankara'da genelde genart'a gidiyorlar. Allah yardımcın olsun...

11 Nisan 2013 IVF tekniğini geliştiren R. Edwrad yaşamını kaybetmiş Allah rahmet eylesin, İvf ie dünyaya gelen ilk bebek Louise şimdi 34 yaşındaymış:)

Yahoo! News UK & Ireland - Latest World News & UK News Headlines

The world's first test tube baby has paid tribute to the pioneering British scientist who gave her - and five million others - life.

The world's first test tube baby has paid tribute to the pioneering British scientist who developed the IVF techniques which gave her life.

In a statement, Louise Mullinder (formerly Brown), aged 34, said she regarded Robert Edwards, who died on Wednesday aged 87, as a "grandfather".
Louise Mullinder and Robert Edwards

More than 5 million babies have been born around the world as a result of the techniques Edwards developed together with his late colleague, Patrick Steptoe. Brown was born in 1978.

Edwards, who has five daughters and 11 grandchildren, said he was motivated in his work by a desire to help families.

"Nothing is more special than a child," he said when he won his Nobel prize.

Ms Mullinder said: "It was really sad to hear the news today. I have always regarded Robert Edwards as like a grandfather to me.

"His work, along with Patrick Steptoe, has brought happiness and joy to millions of people all over the world by enabling them to have children.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Bubuş. Tüm çektiğin sıkıntılar sana sağlam ve salih evlat olarak geri dönsün. İnşeAllah senin de halayını çekmek yakındır...

sağol cnm amin inş. o günler yakındır. bu sınavımızı isyan etmeden vermeyi nasip etsin rabbim. hep tevvekkül ettim ama cok yorulduğumu hissediyorum inş. daha fazla hastane kapılarında sürünmeyiz. kendine ve minişlerine iyi bak cnm..

Herkese selam...

Bubuş çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.

Ellerimbomboskaldi, Ankara'da genelde genart'a gidiyorlar. Allah yardımcın olsun...

sağol cnm bu rahatsızlıgıda atlatıp bir sonraki adete kadar dinlenmeyi sonrada dondurulmuslarla denemeyi düşünüyorum.
allah yardımcımız olsun inş.
senin yumoslar ne durumda. inşallah olgun yumosların sağlıklı evlat olarak sana geri döner..

Bubuş sağol canım. İnşaallah güzel haberlerini almak nasip olur...

Kızlar ben dünden beri ruh gibiyim. Ağlamaktan içim çıktı. Dondurulmuş embriyolarımın hepsi hasta çıkmış. Üçüne ayrı ayrı içim yandı...
Şimdiki sayım da pek parlak değil, kısa denedik olmuyor uzun denedik sayı yine az. Bilmiyorum ne olacak. Opu öncesi canım bayağı bir sıkıldı anlayacağınız.

Cumartesi opu var. Dualarınızı bekliyorum...

Allahin izniyle bu defa zamani gelmistir incim ins. Hep diyoruz sayi mesele degil diye ama insan uzuluyo da.
Saglikli bulunsun ve sana tutunsun bu defa ins. Hep dualarimdasin. Sana bakayim diye girdim, opu ne zaman yarin mi cumartesi mi?

Allahin izniyle bu defa zamani gelmistir incim ins. Hep diyoruz sayi mesele degil diye ama insan uzuluyo da.
Saglikli bulunsun ve sana tutunsun bu defa ins. Hep dualarimdasin. Sana bakayim diye girdim, opu ne zaman yarin mi cumartesi mi?

Evet içten içe biliyoruz sayının önemli olmadığını, tek bir yumurtanın bile yetebileceğini ama insan kendisine söz geçiremiyor maalesef. Allah inşaallah bu kez sağlıklı hayırlı evlat nasip etmiştir bize. Cumartesi nasipse canım. Hastaneden haber bekliyorum çatlatma için.

Incicim donmuslari bosver tazelere odaklan.Allah yardimcin olsun.
Opu toplama isi miydi?

inci Allah yardımcın olsun canım bu kez inşallah olur moralini yüksek tutmaya çalış kaç yumurtan oluşmuş şimdilik belki hafta sonuna kadar sayın artar...

Incicim donmuslari bosver tazelere odaklan.Allah yardimcin olsun.
Opu toplama isi miydi?

inci Allah yardımcın olsun canım bu kez inşallah olur moralini yüksek tutmaya çalış kaç yumurtan oluşmuş şimdilik belki hafta sonuna kadar sayın artar...

Sağolun kızlar.
İzzcim sayım pek iç açıcı olmadığı için ve dondurulmuşlardan da 0 aldığımız için canım sıkıldı ama ne yapalım. Evet toplama canım.

Sevgicim sağolasın. 5-7 arası gidip geliyor.

Kızlar cumartesi sabahı 8 de hastanedeyiz nasipse. Yumurtalarım sağlıklı evlatlar olarak geri dönerler bana inşaallah.

Kızlar cumartesi sabahı 8 de hastanedeyiz nasipse. Yumurtalarım sağlıklı evlatlar olarak geri dönerler bana inşaallah.

inci canım sıkma canını,inşaaallah 1 tane de olsa sağlıklı çıkar,5-7 arası demişsin yumoş sayısına,inşallah daha fazla çıkar,biliyorsun genelde öyle oluyor,Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…