- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.241
Selam kızlar. Herkes iyidir inş. Ben minişleri büyütmeye devam ediyorum :)
Cuma veya cumartesi opu olacak inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin...
Mervem Allah kavuştursun canım.
Kızlar bu gün kontrol vardı. 3 kese göründü, biri çok küçüktü, kalp atışı da duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu . Doktor kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, doktor nerden anladıysa:44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
Sumeyye tebrik ederim canım benim ikizler yolda desene
Selam kizlar hepinize tesekkur ederim eslem biraz daha iyi sukur duzeliyor
Sumeyye gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah
aaa maşallah müjde patlamış halayın bi ucundan tutmaya geldimSümeyye tebrikler kocamann maşallah gözleriniz aydın olsun 9 ay sıkıntısız gebelik yaşarsın inşallah sağlıklıca ve vaktinde kucaklaman dileğiyle
hepinizi çok özledim iyisiniz demi hep aklımda ve duamdasınızz
hay maaşallah cnm allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. gözünaydın. darısıda bizlere inş. kendine minişlerine iyi bak..
nete giremiyorum bugün gördüğüm kadarıyla sümeyye tebrik ederim oyyy oyyy güzelce büyüsün minnişlerin inş.inci inşallah güzel şeyler olacak.senin için ve buradaki herkes için dua ediyorum.sağlıkla gelsin bebişler.
incim cnm hadi hayırlısı inşallah olgun olgun birsürü yumurta sonrada birsürü sağlıklı embryon olur. sonrada rabbimin izniyle anneciğine tutunurlar..bende acayip grip geçiriyorum. gözlerimde enfeksiyon oluştu şişti kanlandı falan onlarla ugrasıyorum bu ara. histerekopiden sonra 4-5 gün kanamam oldu. bitti çok şükür artık korkmaya baslamıstım bi yerim yırtıldı diye ama zaten temiz cıktıgı için cabuk bitti yırtacak bişey zaten yapmadı dr. :)) dinlenmedeyim dondurulmuslarla deniycem ama 1 adet daha geçiriyim istiyorum. dualarım seninle. allaha emanet ol cnm.:13:
Geçmiş olsun Bubuş. Tüm çektiğin sıkıntılar sana sağlam ve salih evlat olarak geri dönsün. İnşeAllah senin de halayını çekmek yakındır...
Herkese selam...
Bubuş çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.
Ellerimbomboskaldi, Ankara'da genelde genart'a gidiyorlar. Allah yardımcın olsun...
Allahin izniyle bu defa zamani gelmistir incim ins. Hep diyoruz sayi mesele degil diye ama insan uzuluyo da.
Saglikli bulunsun ve sana tutunsun bu defa ins. Hep dualarimdasin. Sana bakayim diye girdim, opu ne zaman yarin mi cumartesi mi?
Bubuş sağol canım. İnşaallah güzel haberlerini almak nasip olur...
Kızlar ben dünden beri ruh gibiyim. Ağlamaktan içim çıktı. Dondurulmuş embriyolarımın hepsi hasta çıkmış. Üçüne ayrı ayrı içim yandı...
Şimdiki sayım da pek parlak değil, kısa denedik olmuyor uzun denedik sayı yine az. Bilmiyorum ne olacak. Opu öncesi canım bayağı bir sıkıldı anlayacağınız.
Cumartesi opu var. Dualarınızı bekliyorum...
Incicim donmuslari bosver tazelere odaklan.Allah yardimcin olsun.
Opu toplama isi miydi?
inci Allah yardımcın olsun canım bu kez inşallah olur moralini yüksek tutmaya çalış kaç yumurtan oluşmuş şimdilik belki hafta sonuna kadar sayın artar...
Kızlar cumartesi sabahı 8 de hastanedeyiz nasipse. Yumurtalarım sağlıklı evlatlar olarak geri dönerler bana inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?