Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar cumartesi sabahı 8 de hastanedeyiz nasipse. Yumurtalarım sağlıklı evlatlar olarak geri dönerler bana inşaallah.

insan ister istemez sayıya takılıyor. belkide kısmetin taze yumoşlarındadır. dualarımız seninle inci. hayırlısıyla bu sefer bebişine kavuşacaksın inşallah.

sümeyyeciğim güzel haberini aldım ama bir türlü tebrik edemedim. hayırlı olsun minişlerin. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bir sorum var. merve ve topikteki annelere. bebeğiniz sizi tekmeleriyle uykudan uyandırıyormuydu. kaçıncı haftalarda. bazı yerlerde okuyorum ama bana hiç öyle olmadı.

bu biraz duyma eşiğiyle ilgili sanırım. ne kadar derin uyuduğunla ilgili. ben bazen duyuyodum bazen duymuyodum. millet abartmayı sever takılma bence canım.

inci cumartesi opu varmış, dualarımız seninle, allah gücünü artırsın hayırlısıyla emeklerinin karşılığını versin.

Kızlar cumartesi sabahı 8 de hastanedeyiz nasipse. Yumurtalarım sağlıklı evlatlar olarak geri dönerler bana inşaallah.

Canım benim hadi bakalım Rabbim kolay getirsin
Bu sefer olacak.Dondişlere üzülme
Yeni bir sayfa açtın daha öncede dediğim gibi
Dualarımız seninle her daim

Tulip canım yok banada öyle olmadı yani çok dönüyor resmen göbek bağını kıvırdığını hissediyorum bir iki gündür
AMa tekme mekme hak getire valla tembel anacım bizim bu bebeler

Kizlar slm.
Tedaviye baslamak uzere ilaclari almistik bugun baslayacaktik.
Hormon testi yapilmisti fsh 20lerde cikmis. Doktorum arayip tedavi iptal dedi(
Neden boyle cikmis olabilir. Grip olmamla ilgisi olabilir mi?
Cok odaklanmistim ama yelkenleri yine indirdim....

İzz geçmiş olsun üzülme canım daha önce böyle bir sorunun yoksa geçici bir durum olabilir kaç yaşındasın sen yumurtlama sorunun varmıydı ki...bu testi bana hiç yapmadılar ne amaçla yapılmıştısana bu test

Rahim nakli yapılan bayan hamile kalmış Allah tamamına erdirsin öyleyse bizim şansımız da yüksek olmalı moralimiz yükselsin

Armaan,
Ya ne yalan soyliyim cok uzuldum. Yas 34e giricek.
Test dedigim, normal hormonlara baktilar. Iste tup ile pgt yapilacakti. Tedaviye baslamadan once hormonlara bakiyolar kan tahliliyle, sartlar uygun mu diye.
Insallah gecici bir durumdur dedigin gibi... okudugum bilgilere gore gecici olarak yukselmezmis fsh ama.. allahtan umit kesilmez.
Doktora acikca sordum az once. Evet, erken menepoz ihtimali var %50 dedi(
Baya hungur fosurt aglamak istiyorum eve gidip.
Ayy icinizi kararttim ya mubarek cuma gunu, hakkinizi helal edin..

tulipcim iyiym şükür,hamilelik takvimini birara deneyim yapabilirsem tabiii:))detaylıya girdim şimdilik iyiyiz, tabi bu testler bizim için cok belirleyici değil ama Allahıma tevekkül ediyorum cnm..senin nasıl gidiyor?

İnci,sıkma canını daha fazla.. rabbim ol dedikten sonra tazelerden bir tane cıksın yeter ,moralli olman önemli herşey güzel olacak inşallah,,yarın güzel haberlerini alırız inşallah dualarımdasın..

izz,,su doktorlara bazen cok kızıyorum..ilkönce herseyin hayırlı zamanı demek lazım moralini bozma..fsh olayına pek ınanamıyorum neymiş menopoz ıhtımalı oluyormuş mılletın moralını bozmaktan başka bırsey değil..bazı dr lar buna bakmıyor bile..
bana 2,30 sene önce memeorıal da semra hanım ilk görüşmemiz de translokasyonun var ,birde fsh bakıp yumurta rezervin azalmış bir de bayan olmam dolayısıyla şansımın az olduğunu en istemedikleri durumla karsı karsıya kaldıklarını söylemişti o an öyle üzüldüm ki dünyam yıkıldı ölüyorum sanmıştım,,zaten o moralle tedavi sürecim de kötüydü sorma..3 kere tup denedik olmadı ama her denemede 6-7 yumurtam oluştu ,,ve su gerçekki kim ne derse desin yumurtamız olduğu sürece şansımız var sakın moralini bozma sana tek yumurta lazım sadece arkadaşım..ben suan 36 yasında tek yumurtamla doğal yolla hamile kaldım çok şükür ve bana 2,30 sene önce asla doğal yolla hamile kalma dendi ve hep korundum..yani moralını bozmadan yola devam etmen için anlatıyorum,, inşallah rabbim yavruna kavuştursun cnm

kızlar bende yarın memlekete gidiyorum 3 hafta yokum yolum uzun bakalım nasıl geçecekkk,görüşmek üzere...

Canım olur mu yahu birbirimizin derdini dinlemek için buradayız en iyi biz anlarız bizi hep diyorum keske dinlemenin ötesinde derman da bulabilsek ama ancak tecrübelerimizden faydalanıyoruz... Benim komsum ve eltime de erken menapoza girebilirsin demişlerdi ama tedaviyle bebekleri oldu şimdi kocamanlar üzülme hemen kesilmez ki yumurtlama, tüp bebeğe yetecek yumurta olur illa ki, doğal siklusla ivf denenebilir mi ki acaba bu durumda aklıma geldi şimdi...

Son düzenleme:

bizde şimdilik iyiyiz canım. bizim testlerdede bir sorun çıkmıyor ama bir türlü güvenemiyorum. 25 nisanda tekrar detaylı ultrasonum var. inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. bugün eşim oğlumun bir sürü resmini bastırıp getirmiş. becerebilirsem buraya ekleyeceğim.

Ahh deme yaa zamanı gelmemiş demekki daha
Haktan hayırlısı ne denir ki..
Griple alakası yoktur canım
İnşallah öbür aya düzelmiş olur hormonların

İzz sıkma canını ahh bu doktorlar ahhhh
Nesrin ablayı hatırla onunda menopoza girme ihtimali vardı değerleri hep düşük yada yüksek çıkıyordu
Ama bak doğal yoldan hamile kaldı
Yani bu bebek kısmetindeyse Fsh felan hikaye
Bozma moralini lütfen

İncim canım yarın opun var inşallah bol bol yumurtaların olur sağlıklı sağlıklı
Allah yardımcın olsun.Bu tedavin son olsun inşallah kavuşursun yavruna

Akide cok tsk ederim butun iyi dileklerin icin...
Doktora da cok kizamiyorum ben internette fsh yuksekligini arastirdigimda menapozdan baska bir sebep goremedim

Once dusuk, kurtaj. Ve bende genetik sorun cikti, sonra adet duzensizligi basladi. Dogal deneyelim dedik 1 sene denedik olmadi, esimde ciddi sperm sorunu oldugu anlasildi. Onun psikolojisinin normale donmesi bikac ayimizi aldi. Tam duzene girdik tedaviye basliyoruz derken simdi de boyle bir surpriz. Kuzlar dua edin nolur ya. Allahtan tabi hersey, olduysa da ne diyim...

Doktor vucudunda iltihap varsa ve siddetli ates yaptiysa fshi biraz yukseltmis olabilir dedi.
Ama seninki 20kusur bu epey yuksek ama moralini yuksek tut dedi. Eger menapoza girdiysem baska bi alternatif olmafigi icin yine de onumuzdeki ay tedavi deniycekmisiz.

Iste boyle...

Inciyi merak ediyorum. Bugun opu vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…