- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.281
İzz sıkma canını ahh bu doktorlar ahhhh
Nesrin ablayı hatırla onunda menopoza girme ihtimali vardı değerleri hep düşük yada yüksek çıkıyordu
Ama bak doğal yoldan hamile kaldı
Yani bu bebek kısmetindeyse Fsh felan hikaye
Bozma moralini lütfen
İzz sıkma canını ahh bu doktorlar ahhhh
Nesrin ablayı hatırla onunda menopoza girme ihtimali vardı değerleri hep düşük yada yüksek çıkıyordu
Ama bak doğal yoldan hamile kaldı
Yani bu bebek kısmetindeyse Fsh felan hikaye
Bozma moralini lütfen
Kizlar slm.
Tedaviye baslamak uzere ilaclari almistik bugun baslayacaktik.
Hormon testi yapilmisti fsh 20lerde cikmis. Doktorum arayip tedavi iptal dedi(
Neden boyle cikmis olabilir. Grip olmamla ilgisi olabilir mi?
Cok odaklanmistim ama yelkenleri yine indirdim....
Armaan,
Ya ne yalan soyliyim cok uzuldum. Yas 34e giricek.
Test dedigim, normal hormonlara baktilar. Iste tup ile pgt yapilacakti. Tedaviye baslamadan once hormonlara bakiyolar kan tahliliyle, sartlar uygun mu diye.
Insallah gecici bir durumdur dedigin gibi... okudugum bilgilere gore gecici olarak yukselmezmis fsh ama..allahtan umit kesilmez.
Doktora acikca sordum az once. Evet, erken menepoz ihtimali var %50 dedi(
Baya hungur fosurt aglamak istiyorum eve gidip.
Ayy icinizi kararttim ya mubarek cuma gunu, hakkinizi helal edin..
İzzcim hakkında hayırlısı olsun. Bu kadar üzme kendini. Biliyorum beklemek inanılmaz zor ama önce biz biyolojik olarak iyi olacağız ki tedavimiz de güzel gitsin. O doktora da fazla itimat etme. Hasta psikolojisinden bir haber olanlara inanılmaz sinir oluyorum. Varsın 1 ay geç olsun canım.
fsh nin sınırı kaç?
Evet çok şükür bugünü de atlattık. Hala inanamıyorum ama 14 yumurtam toplandıUltrasonda yarısı gözükürken bu sayı ilaç gibi geldi tabi asıl önemli haberi yarın alacağız. İnşaallah en az 8-9 yavrum olur. Ağrım oldu çok, ilk kez opu sonrası iğne yaptırdım. Şimdi iyiyim şükür.
fsh nin sınırı kaç?
Evet çok şükür bugünü de atlattık. Hala inanamıyorum ama 14 yumurtam toplandıUltrasonda yarısı gözükürken bu sayı ilaç gibi geldi tabi asıl önemli haberi yarın alacağız. İnşaallah en az 8-9 yavrum olur. Ağrım oldu çok, ilk kez opu sonrası iğne yaptırdım. Şimdi iyiyim şükür.
geçmiş olsun incim. maşallah sayın çok güzel, bu tedavinde nasiptir inş bebeğin.
inciiii gözün aydın maşallah diyelim
gördün mü bak:) ben emindim fazla çıkacağına ama 14 çok iyi bir haber
inşallah yarın da güzel haberler alırsın....
herkes nerelerde
siz de başka sitelere mi kaçtınız naptınız:26:
turkuaz nasılsın canım
maşallah 14 çok iyi ya, güzel güzel döllenirler inş.Sağolun kızlar. Yarın ellerim titreye titreye ararım artık, bakalım yavru kuşlarım ne durumda
trkuaz 14 ü duyduğumda şok geçirdim kaç kere sordum gerçekten mi diye :)
iyiyim canım ben evde oğlumla vakit geçiriyorum. herkesi merak ediyorum ama kimse uğramaz oldu sanki:26:iyiyim mattikacım sen nasılsın?kimse yok artık buralarda,ben de okuyup çıkıyorum,kimseyle de karşılaşmıyorum
bebeğin büyüyor maşallah,inşallah bize de o günler nasip olur,ne olur dua edin kızlar
mattika bu arada diyet mi yapıyorsun?nasıl gidiyor bu kilolar?:)
inci,14 ü okuyunca ben de şaşırdım,ama çok mutlu oldum
rabbim önce senin sonra hepimizin yüzünü güldürsün..
fsh nin sınırı kaç?
Akide cok tsk ederim butun iyi dileklerin icin...
Doktora da cok kizamiyorum ben internette fsh yuksekligini arastirdigimda menapozdan baska bir sebep goremedim
Once dusuk, kurtaj. Ve bende genetik sorun cikti, sonra adet duzensizligi basladi. Dogal deneyelim dedik 1 sene denedik olmadi, esimde ciddi sperm sorunu oldugu anlasildi. Onun psikolojisinin normale donmesi bikac ayimizi aldi. Tam duzene girdik tedaviye basliyoruz derken simdi de boyle bir surpriz. Kuzlar dua edin nolur ya. Allahtan tabi hersey, olduysa da ne diyim...
Doktor vucudunda iltihap varsa ve siddetli ates yaptiysa fshi biraz yukseltmis olabilir dedi.
Ama seninki 20kusur bu epey yuksek ama moralini yuksek tut dedi. Eger menapoza girdiysem baska bi alternatif olmafigi icin yine de onumuzdeki ay tedavi deniycekmisiz.
Iste boyle...
Inciyi merak ediyorum. Bugun opu vardi.
Gunahsiz tertemiz gitti...
Allah gelecek bebegine saglikli hayirli uzun omurler versin canim.
Tulip akşam bakıyordum topiğe yavrunun fotoğrafını görür görmez yaşlarım süzülmeye başladı. İçim kavruldu. İnsanın tek tesellisi onun orada çok daha mutlu olduğunu bilmek. Allah'ım ahirette kavuştursun sizi inşaallah.
tuliprosa ne büyük bi imtihan.. cennette bi arada olursunuz inş oğlunla, şefaatçi olur size.
fsh nin sınırı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?