Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Saol merve ya...
Haklisin hersey Allahtan, nasipse olur ins. Ama engeller cogaldikca ve seneler gecip durdukca uzuluyor insan.
Dunden daha iyiyim bugun... moralin herseyi oldugu gibi hormonlari da etkiledigini biliyorum.
Onumuzdeki ay tekrar hormon testi yapilacagi gun haber veririm size dua edersiniz bana:)

Tekrar tsk merve...

Gunahsiz tertemiz gitti...
Allah gelecek bebegine saglikli hayirli uzun omurler versin canim.

İzzcim hakkında hayırlısı olsun. Bu kadar üzme kendini. Biliyorum beklemek inanılmaz zor ama önce biz biyolojik olarak iyi olacağız ki tedavimiz de güzel gitsin. O doktora da fazla itimat etme. Hasta psikolojisinden bir haber olanlara inanılmaz sinir oluyorum. Varsın 1 ay geç olsun canım.

Tulip akşam bakıyordum topiğe yavrunun fotoğrafını görür görmez yaşlarım süzülmeye başladı. İçim kavruldu. İnsanın tek tesellisi onun orada çok daha mutlu olduğunu bilmek. Allah'ım ahirette kavuştursun sizi inşaallah.

Inciii
Bugun opu yok muydu?
Nasi gecti noldu anlatsana.
1ay 3ay degil derdim. Hormon sonuclari erken menapoza isaret ediyomys. Uzuldugum o...

Ama iyi hissetmeye calisiyorum. Onumuzdeki aya kadar uzulmeye gerek yok. Tekrar test yapildiginda belli olacak hersey.

Sen bu sabah gittin mi?

fsh nin sınırı kaç?

Evet çok şükür bugünü de atlattık. Hala inanamıyorum ama 14 yumurtam toplandı Ultrasonda yarısı gözükürken bu sayı ilaç gibi geldi tabi asıl önemli haberi yarın alacağız. İnşaallah en az 8-9 yavrum olur. Ağrım oldu çok, ilk kez opu sonrası iğne yaptırdım. Şimdi iyiyim şükür.

geçmiş olsun incim. maşallah sayın çok güzel, bu tedavinde nasiptir inş bebeğin.

tuliprosa ne büyük bi imtihan.. cennette bi arada olursunuz inş oğlunla, şefaatçi olur size.

inciiii gözün aydın maşallah diyelim

gördün mü bak:) ben emindim fazla çıkacağına ama 14 çok iyi bir haber

inşallah yarın da güzel haberler alırsın....

herkes nerelerde
siz de başka sitelere mi kaçtınız naptınız:26:
turkuaz nasılsın canım

geçmiş olsun incim. maşallah sayın çok güzel, bu tedavinde nasiptir inş bebeğin.

inciiii gözün aydın maşallah diyelim

gördün mü bak:) ben emindim fazla çıkacağına ama 14 çok iyi bir haber

inşallah yarın da güzel haberler alırsın....

Sağolun kızlar. Yarın ellerim titreye titreye ararım artık, bakalım yavru kuşlarım ne durumda
trkuaz 14 ü duyduğumda şok geçirdim kaç kere sordum gerçekten mi diye :)

herkes nerelerde
siz de başka sitelere mi kaçtınız naptınız:26:
turkuaz nasılsın canım

iyiyim mattikacım sen nasılsın?kimse yok artık buralarda,ben de okuyup çıkıyorum,kimseyle de karşılaşmıyorum

bebeğin büyüyor maşallah,inşallah bize de o günler nasip olur,ne olur dua edin kızlar

mattika bu arada diyet mi yapıyorsun?nasıl gidiyor bu kilolar?:)

inci,14 ü okuyunca ben de şaşırdım,ama çok mutlu oldum

rabbim önce senin sonra hepimizin yüzünü güldürsün..

Sağolun kızlar. Yarın ellerim titreye titreye ararım artık, bakalım yavru kuşlarım ne durumda
trkuaz 14 ü duyduğumda şok geçirdim kaç kere sordum gerçekten mi diye :)
maşallah 14 çok iyi ya, güzel güzel döllenirler inş.

iyiyim canım ben evde oğlumla vakit geçiriyorum. herkesi merak ediyorum ama kimse uğramaz oldu sanki:26:
burası ailem gibi oldu benim, burda paylaştığım şey başka bişey.
inş canım vakti zamanı yakındır bebeğin gelir hayırlısıyla.

diyet yapmaya çalışıyorum ama iki ileri bi geri işte.

Incii cok sevindim canim hadi insallah yarinda guzel haberlerle donersin insallah ay kendimi hatirladim biran benimde 15 di ama birisi cok gerideydi ve cok aci cektigim icin 14 toplanmisti ve 1 tanesi saglikli cikmisti canim kizim Alminam dunyaya geldi guzel arkadasim Allah sanada Almina gibi guzel cici ve en onemlisi saglikli bir evlat nasip etsin

Tulip oglunun resmini gorunce gozlerimden yaslar suzulmeye basladi Allah sana sabir versi melek oldu uctu yavrum ya cokda masum bakmis

lave işlerle meşgul
suskunada kayıplarda
akide1 arada yokluyor :)
hazade mina ile meşgul
chnb çocuklarla ve diğer topiklerle meşgul :)
hituci uğramaz oldu
naz eylülle meşgul

başka kayıp var mı :)

trkuaz
izz
akasya
merve
tuliprosa
sumeyye
ozlemcano
mattika
anngel
armaan
ayça
iskorpit
melisdilek
bubuş
ve ben buralardayız sık olmasa da :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun,çok güzel sayı incicim...inşallah Allahın izniyle ,hayırla ve sağlıkla kavuşursun yavru yada yavrularına...

Son düzenleme:

inşallah öyle bişey yoktur canım. bir dahaki ay güzel çıkar tahlillerin.

Gunahsiz tertemiz gitti...
Allah gelecek bebegine saglikli hayirli uzun omurler versin canim.

amin canım.

evet inci onun orda mutlu huzurlu olduğunu biliyorumya içim rahat. yanımdayken hep acı çekiyordu sonuçta.

tuliprosa ne büyük bi imtihan.. cennette bi arada olursunuz inş oğlunla, şefaatçi olur size.

allah kimseye yaşatmasın. bugün mezarına gittik. çiçek diktik. hissetmiştir inşallah yanına geldiğimizi. kaedeşi doğunca onuda götüreceğiz.

İncim canım benim çoooook sevindim bak üzülüyordun bide az çıkacak diye
İnşallah hamileyim diye yazdığında bende bak ağladın o kadar ama hamilesin diye yazacağım inşallahsıra bunda bu sefer
Anacım sende çok ağladın göz pınarların kuruyacak birazda hamileliğe sakla çok lazım olacak benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…