- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.301
fsh nin sınırı kaç?
Evet çok şükür bugünü de atlattık. Hala inanamıyorum ama 14 yumurtam toplandıUltrasonda yarısı gözükürken bu sayı ilaç gibi geldi tabi asıl önemli haberi yarın alacağız. İnşaallah en az 8-9 yavrum olur. Ağrım oldu çok, ilk kez opu sonrası iğne yaptırdım. Şimdi iyiyim şükür.
Kizlar cok sagolun. Allah razi olsun. Sabah 12 minigimin oldugunu ogrendim Allah'a sukurler olsun... Sali gunu kritik gun. Insaallah o gun de en az bugunku gibi guzel haberler alnak nasip olur...
maşallah canım ya süper gidiyo bu tedavin, bol bol sağlıklı çıkar hem transfer olur hem dondurulur inş. hayırlısıyla bu defa nasip et Allahımm..
İncii okudum haberlerimaşallah canım imşallah gerisi de böyle güzel süprizlerle gelecek sağlıkla
Trkuaz nasılsın geldi mi beklenen
selam armaan evet beklenen geldi gidiyor bile buna şükür:)
sen nasılsın?sende durumlar nasıl?
inci maşallah embriyocanlar 12 taneymiş:) hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Dostlar selam... İşyeri ile alakalı sıkıntılarım oldu bu hafta. Hamilelikteki performans düşüklüğümü bahane ederek bana prim vermediler. Epey tartışma yaşadım ama çok acımasızlar. Neyse Allah'a havale ettim onları. Haftasonu da kayınvalidemlerdeydik. Herşey güzeldi şükür... Bir sorun olmadı..
Rosa canım oğluşunun fotoğrafını görünce içim cızz etti.Duygulandım.. Melek gibi bir bebekmiş Bu dünyada hiçbir çocuk acı çekmesin.. Onların acı çektiğini görmeye dayanamıyorum ben.. Rabbim inşallah karnındaki bebeğine uzun, güzel ve sağlıklı bir ömür versin. Melek oğluşun da eminim ki şu an çok mutlu... Senin bebeğini kucağına alıp " Kızlar oğluşum sapasağlam" diyeceğin günü ben de hasretle bekliyorum Eminim ki oğluşun çok sağlıklı.. Sen de rahatlamaya çalış. Günlerin azaldı. Stres sana da bebeğe de iyi gelmez..
İzz canım benim üzme kendini. Doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyorlar. Nesrin menopoz sınırında derlerken doğal yoldan hamile kaldı. Üstelik de oğlu çok sağlıklı... Sen moralini yüksek tut. Olacakları değiştiremiyoruz. Allah ne takdir ettiyse göreceğiz.. Erken üzüntü yapma kendine..
Hülyam bir kız ve bir sağlıklı erkek transfer olacak diye hissediyorumAma kız yolda. Erkek de hazırlanıyor. Dondurulmuş sağlıklı da kalacak Allah'ın izniyle
Kızlar ben de geçen hafta adetliyken kontrole gittim. Nur Hanım rahime baktı. Kist vs birşey yok çok şükür. Bu ay epey yoğun kanamam oldu. 8. gündeyim halen geliyor. Bu normal mi bilmiyorum ama bir sorun olsaydı ultrasonda görürdü herhalde:26: kahverengi lekelenme için 1 ay doğum kontrol hapı verdi. 1 ay kullanıp kısmetse haziran adetinin 5. günü gibi gideceğim. Haziran sonu iğnelere başlayacağız. Temmuz adeti ile tedavi tam olarak başlayacak.. İnşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür.. İncim gibi çok yumurta olur benim de..
Armaan nasılsın canım iyi misin?
Çok sevindim trkuaz yeni başlangıçlara sen de hazırsın artık. Ben kontrole gittim adetten sonra kalan parca düşmemiş maledef histeroskopi ile alacaklar ama bir sonraki adete kaldı. O arada bir yumurta görüldü o da beni mutlu etti . Allahın takdiri demekki daha zamanım varmış...zaman geciyor öyle ya da böyle hamile oldugumuz günleri de görücez inşallah
İyim mervecim çok şükür beklemedeyim çalkalanıp duruluyorum ... İnşallah kontrolde hersey yolunda çıkacak canım epeyce ilerledi senin hamilelik maşallahminyonsan bi de o uüzden sıkıntılısındır belki Allahım ferahlık versin sağlıkla geçsin günler sağlıkla kavuş güzel kızına
armaan histereskopiyi önceden oldun mu bilmiyorum ama hiç korkma,ben 2 kez oldum,zaten anesteziyle yapılıyor,ah o bir yumurta bir denk gelse bize değil mi ama:)
çok iyimsersin armaan ne güzel,ben karamsar olmak istemiyorum daha doğrusu bu ara tedavi düşünmek istemiyorum ama istanbul a gidip tedavi planı da yapmam gerekiyor,ah ah,ne desem bilemedim şimdi:)
hakkımızda herşeyin hayırlısı,bu tecrübeler bize neler neler öğretiyor,hayat işte:)
Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım bizim yavruş ne alemde inşallah bir sıkıntı yoktur
Bir çok şikayetim var ama hiç dillendirmek istemiyorum fakat doktora artık söyleyeceğim
İç organlarım resmen ağrıyor etim acıyor nefes alamıyorum öyle böyle değil yani
Karnımın etine dokunamıyorum resmen.Allah korusun hamilelikte böbrek büyümesi vs gibi sorunlar oluyormuş
Bi baksın en azından içim rahatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?