- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.321
Mervem Allah yardımcın olsun... Maşallah 33 haftalık olmuşsunuzSon zamanlar sıkıntılı geçermiş, az kaldı inşaallah. 4-5 hafta kadar sonra tüm sıkıntıların geçecek, yavrunu koklayacaksın Allah'ın izniyle... Zaman ne çabuk geçiyor. Tedavi olman daha dün gibi...
Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım bizim yavruş ne alemde inşallah bir sıkıntı yoktur
Bir çok şikayetim var ama hiç dillendirmek istemiyorum fakat doktora artık söyleyeceğim
İç organlarım resmen ağrıyor etim acıyor nefes alamıyorum öyle böyle değil yani
Karnımın etine dokunamıyorum resmen.Allah korusun hamilelikte böbrek büyümesi vs gibi sorunlar oluyormuş
Bi baksın en azından içim rahatlasın.
canım geçmiş olsun zor zamanlar yediklerine dikkat et ağır yeme,hem bebek hem yediklerin daraltır seni,mümkünse tuzu tamamen kes şişmen varsa,bol sıvı ve yeşil yapraklı sebzeler salatalar,işte bebeğe yarayan cevizdir vs.yersin ama kebap veya baklava yersen işte bu zor hamilenin bünyesini yoruyor.yani ben senin gibiydim dr öyle dedi bana...böbrek büyümesi olsa çok ağrı çekersin duramazsın,bende olmuştu hem büyüme, hem taş...durdurmaz...birde karnın büyüdükçe derin kasılıyor ya yırtılacak gibi olur çok acır elini değsen bile acır...normal yani.hergün nemlendirici sürmeni tavsiye ederim bide bebe yağı hem rahatlatır hem çatlak önler...ben hep sürdüm kakao yağı,bebeyağı ve nemlendirici karnım hiç çatlamadı acıdığında da rahatlatıyor.bunları sürdüğün için kıllanma olur fakat hamilelikten sonra dökülüyor.
Canım sağol zaten tuzlu yemiyoruz biz bitek çileği tuzlayıp yiyorumo bazen şişiriyor arı sokmuş gibi uyanıyorum bazı sabahlar
Hamur işi tüketiyorum işte :S baklava kebap bana hala ağır geliyor midem almıyorki onları tatlı felan yiyemiyorum daha
Aklıma gelince bile başım dönüyor.bana hamur işi olsun bide ekşi olsun ohhh
Bebe yağıda sürüyorum amannnn bir çatalmışımki sorma kırmızı kırmızıOlsun ne yapalım kızımdan hatıra kalsın diyorum artık
Dediğin gibi elimi bile süremiyorum çok çok acıyor utanmasam ağlayacağım oturup canımda kıymetli değil ama o derece ağrıyor iç organlarım.Eminim doktor normal diyecek bu ağrılara yani inşallah.
Nemlendirici krem hiç aklıma gelmemişti sağol canım tavsiyelerin için
sen uyanıkmıydın hala:)bişi değil bi dene.sen ağır gelmiyo sanarsın ama vücudu yoruyor belki kolesterol çıkıyor belki şeker...ondan uyuyamıyorsun belki,bebek zaten sıkıştırıyor tabi.bebeğin kilosu iyi herhalde dimi...çatlamışın artık yapacak bişi yok onlar hep senle olacaklar,ama nemlendirici acını alır araştırırsın işte hangisi falan diye.
Canım bide doktorum fırçaladı beni bu aralar kilo almışsın diye
Bende hırs yaptım hiç kilo almadım 3 hafta boyunca yediklerime dikkat ettim
Amaaa açım şuan
yarın inşallah güzel haberlerle döneyimde kendime harika bir kahvaltı hazırlayacğaım
İnşallah şu nstyide atlatırım sorunsuz bir şekilde:18::18:
Bebeğin kilosu fena değil 3 hafta önce 1.600 dü canım
Histeroskopi olmustum daha önce bi kere artık zaten korkmaz oldum ilk dra gidişimde nasıl vajinal muayne olcam diye çok zorlanmıştım şimdi sayısız kez vjnl muayne yasadım. Ah trkuazcım iyimser olmaya çabalıyorum son 2-3 yılda çok yıprandıgımı hissediyorum bakışlarım gülüşerim bile donuklaştı bi gün iyiyim bi gün en kötü senaryoyu düşünürken buluyorum kendimi ama gecen gün gittim bakım kozmetikleri falan aldım kuaföre ugradım karar verdim günlerimi iyi gecireceğim olcak olan oluyor elimden geleni üzülmeden yapmaya çalışacağım... Ben acele ettikçe engel çıkıyor beklemek gerekiyorsa sakince bekleyeyim dedeim... Madem istiyoruz bu yoldayız sen de ne yapılması gerekiyorsa sakince kendini yıpratmadan basla bence gerisi hayırlısı artık ... İnşallah biz de tadıcaz o sevgiyi
Kizlar cok sagolun. Allah razi olsun. Sabah 12 minigimin oldugunu ogrendim Allah'a sukurler olsun... Sali gunu kritik gun. Insaallah o gun de en az bugunku gibi guzel haberler alnak nasip olur...
merhaba arkdaşlar ben mayıs ayında GEN ART de tedaviye başlıcam PGT için .. Hakkımızda hayırlısı olsun.. umarım rabbim hepimizin emegini karşılıksız bırakmaz...
volkan baltacı ile görüştüm.. çok pozitif bir insandı... kadın duğumcusuda sertaç beydi.. nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyrum.. tecrübesi olan arkadaşlar anlatırmısınız... tedavi süreçlerini
Histeroskopi olmustum daha önce bi kere artık zaten korkmaz oldum ilk dra gidişimde nasıl vajinal muayne olcam diye çok zorlanmıştım şimdi sayısız kez vjnl muayne yasadım. Ah trkuazcım iyimser olmaya çabalıyorum son 2-3 yılda çok yıprandıgımı hissediyorum bakışlarım gülüşerim bile donuklaştı bi gün iyiyim bi gün en kötü senaryoyu düşünürken buluyorum kendimi ama gecen gün gittim bakım kozmetikleri falan aldım kuaföre ugradım karar verdim günlerimi iyi gecireceğim olcak olan oluyor elimden geleni üzülmeden yapmaya çalışacağım... Ben acele ettikçe engel çıkıyor beklemek gerekiyorsa sakince bekleyeyim dedeim... Madem istiyoruz bu yoldayız sen de ne yapılması gerekiyorsa sakince kendini yıpratmadan basla bence gerisi hayırlısı artık ... İnşallah biz de tadıcaz o sevgiyi
Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım bizim yavruş ne alemde inşallah bir sıkıntı yoktur
Bir çok şikayetim var ama hiç dillendirmek istemiyorum fakat doktora artık söyleyeceğim
İç organlarım resmen ağrıyor etim acıyor nefes alamıyorum öyle böyle değil yani
Karnımın etine dokunamıyorum resmen.Allah korusun hamilelikte böbrek büyümesi vs gibi sorunlar oluyormuş
Bi baksın en azından içim rahatlasın.
Allah yardımcınız olsun.
İnşeAllah senin bu pozitif halinden de pozitif bebeklerin olur. Rabbim kimsenin kucağını boş brakmasın. Amin.
Kontrolümüz güzel geçti bugün çok şükür bir sıkıntı yok
Nstde ufak sancılarım çıktı doktor sorun değil dedi
Bebekte 2.200 olmuş.Suyumda yeterliymiş çok şükür
Haberler böyle bizde
Kontrolümüz güzel geçti bugün çok şükür bir sıkıntı yok
Nstde ufak sancılarım çıktı doktor sorun değil dedi
Bebekte 2.200 olmuş.Suyumda yeterliymiş çok şükür
Haberler böyle bizde
sevindim mervem maşallah büyüyo minnoş. mis kokulun hele doğsun da sağlıkla
senin ağrılarına ne dedi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?