Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim çok sağol.asla şikayetlenmek istemiyorum bana bu ağrılar bile o kadar tatlı geliyorki
ama sağlığımızdanda olmayalım değil mi doktor baksın bir yarın çok yukarıda bide
İncim vuruyorum uyandırıyorum pozisyonunu değiştirsin diye hanımefendi keyfini hiç bozmuyor
Ahh neler yaşadım şu hamilelikte.epey derinden yaşadım gebeliğimi
Rabbim sana sıkıntısız ağrısız tehlikesiz vee tabiki bulantısızzzzz bir hamilelik nasip etsin

canım geçmiş olsun zor zamanlar yediklerine dikkat et ağır yeme,hem bebek hem yediklerin daraltır seni,mümkünse tuzu tamamen kes şişmen varsa,bol sıvı ve yeşil yapraklı sebzeler salatalar,işte bebeğe yarayan cevizdir vs.yersin ama kebap veya baklava yersen işte bu zor hamilenin bünyesini yoruyor.yani ben senin gibiydim dr öyle dedi bana...böbrek büyümesi olsa çok ağrı çekersin duramazsın,bende olmuştu hem büyüme, hem taş...durdurmaz...birde karnın büyüdükçe derin kasılıyor ya yırtılacak gibi olur çok acır elini değsen bile acır...normal yani.hergün nemlendirici sürmeni tavsiye ederim bide bebe yağı hem rahatlatır hem çatlak önler...ben hep sürdüm kakao yağı,bebeyağı ve nemlendirici karnım hiç çatlamadı acıdığında da rahatlatıyor.bunları sürdüğün için kıllanma olur fakat hamilelikten sonra dökülüyor.

Canım sağol zaten tuzlu yemiyoruz biz bitek çileği tuzlayıp yiyorum o bazen şişiriyor arı sokmuş gibi uyanıyorum bazı sabahlar
Hamur işi tüketiyorum işte :S baklava kebap bana hala ağır geliyor midem almıyorki onları tatlı felan yiyemiyorum daha
Aklıma gelince bile başım dönüyor.bana hamur işi olsun bide ekşi olsun ohhh
Bebe yağıda sürüyorum amannnn bir çatalmışımki sorma kırmızı kırmızı Olsun ne yapalım kızımdan hatıra kalsın diyorum artık
Dediğin gibi elimi bile süremiyorum çok çok acıyor utanmasam ağlayacağım oturup canımda kıymetli değil ama o derece ağrıyor iç organlarım.Eminim doktor normal diyecek bu ağrılara yani inşallah.
Nemlendirici krem hiç aklıma gelmemişti sağol canım tavsiyelerin için

sen uyanıkmıydın hala:)bişi değil bi dene.sen ağır gelmiyo sanarsın ama vücudu yoruyor belki kolesterol çıkıyor belki şeker...ondan uyuyamıyorsun belki,bebek zaten sıkıştırıyor tabi.bebeğin kilosu iyi herhalde dimi...çatlamışın artık yapacak bişi yok onlar hep senle olacaklar,ama nemlendirici acını alır araştırırsın işte hangisi falan diye.

Canım bide doktorum fırçaladı beni bu aralar kilo almışsın diye
Bende hırs yaptım hiç kilo almadım 3 hafta boyunca yediklerime dikkat ettim
Amaaa açım şuan
yarın inşallah güzel haberlerle döneyimde kendime harika bir kahvaltı hazırlayacğaım
İnşallah şu nstyide atlatırım sorunsuz bir şekilde:18::18:
Bebeğin kilosu fena değil 3 hafta önce 1.600 dü canım

Angel canım seni sormadım oğlunu sormadın ikinizde iyisinizdir inşallah
benim çok uykum geldi hadi hayırlı geceler sana malum bide yarın erken kalkacağım inş
Öpüyorum seni allaha emanet ol

kilosu iyi fena değil.aç gezme canımbenim bu sefer kan şekerin düşer bebek hareket etmez korkarsın o zaman niye hareket etmiyo diye.herşeyi yede ağır yeme...
ben iyiyim oğlumda çok iyi,çok şükür.çok yaramaz duman attırıyor ama o bile benim hoşuma gidiyor,olsunda eteklerimde gezsin derdim hep.oynuyoruz hep çok enerjik dışarı çıkıyoruz park falan güzel yani.
sanada iyigeceler bende öptüm Allaha emanet olun...

armaan hepimiz öyle benzer şeyler yaşıyoruz ki,ilk defa muayene olacağım zaman doktora resmen yalvarmıştım,şimdi ise sayısını bile hatırlamıyoruminsan nelere alışmazmış ki...aynen armaan ben geçen yıl genetik rahatsızlığımı öğrenince bayağı afallamıştım,ne olacak nasıl olacak diye..bak 2 deneme geçti bile...

hele ki etrafımdaki bütün arkadaşlarımın çocukları olurken ve olmaya devam ederken bana sabrı en iyi şekilde öğretiyor,kaderi öğretiyor vakit saat gelmemişse en iyi,en gelişmiş tedavilerin de pek işe yaramayabileceği gerçeğini öğretiyor...

mervecim misafirler 1 hafta kalıp gittiler,akşama kadar çalışıp eve geldiğimde sağolsun kv min tek bir tabağı bile masaya koymadan herşeyi benden beklemesiyle geçti bu bir hafta,ama büyütecek bir şey yok ben abartıyorum değil mi?:) (malum eşimin cümlesi)

Selam inci sen nasilsin agrin yok degil mi cok cok mutlu oldusenin adina
Insallah yarisida saglikli ciksa oh ne guzel Allah senin bu mucadeleni bos cevirmesin insallah

Dun gorumcemlerdeydik mangal yaptik hava cok guzeldi ay ama eslem i bir aglama tuttu
Anlatamamcocuk neredeyse bayilacakti aglamaktan tam 2 saat hic susmadan bagira bagira agladi
Herkes seferber oldu herkes sirayla aldi yok en sonunda fitil verdim kulagina pissss yapa yapa sustu 15,20 dk uyudu
Uyandi birdaha aksam 9 a kadar hic susmadi sonra bir uyudu pir uyudu sabaha kadar ama cok yoruldum guzel bir gundu yinede
Cunki uzun bir zamandan sonra Almina m en azindan cok eglendi disarida oynadi onun icin cok guzeldi:)

Kizlar cok sagolun. Allah razi olsun. Sabah 12 minigimin oldugunu ogrendim Allah'a sukurler olsun... Sali gunu kritik gun. Insaallah o gun de en az bugunku gibi guzel haberler alnak nasip olur...

Incim merhaba ,

senin icin girdim... Ymurta toplama zamanin gelmistir diye dusundum . mesajlar cok uzamis , bakmaya calistim biraz ..
oldu mu toplaman ? ne olur kusuruma bakma cok cok yogunum ce sık sık gıremıyorum. arkadasların hepsını de ınanın cok ozledım . ama uzak kalınca forumdan olaylardan da kopuyorum ve kıme ne soracagım sasırıyorum .
ama su andakı ılk odağım sensın .. anladıgım hersey byolunda gıdıyor cok sukur.

merhaba arkdaşlar ben mayıs ayında GEN ART de tedaviye başlıcam PGT için .. Hakkımızda hayırlısı olsun.. umarım rabbim hepimizin emegini karşılıksız bırakmaz...

volkan baltacı ile görüştüm.. çok pozitif bir insandı... kadın duğumcusuda sertaç beydi.. nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyrum.. tecrübesi olan arkadaşlar anlatırmısınız... tedavi süreçlerini

Hayırlı olsun binbirgece inşallah tamamına ersin muradın. Ben volkan baltacıyı telefonla arasam ulaşabilir miyim telefonda vakit ayırıyor mu

Allah yardımcınız olsun. Ne güzel doğru yolu bulmuşsun işte. Evliliğimin 7. senesi dolmak üzere, ve 3 kez başarısız tüp denememiz oldu. Bir kaç gün neqatiflere ağlamak dışında kendimi hırpalayıp, üzüldüğümü hatırlamıyorum. Hatta benim bu halimden en yakın arkadaşım bile şikayetçi idi (daha çok istesen, üzülsen, daha fazla dua edersin derdi). Elimden geleni yaparım, sonucun Rabbimin iradesine bağlı olduğuna da inanırım. Evlenmeden önce bile illaki çocuğum olucak düşüncesini taşımadım. Olmaya da bilir... her zaman vardı. Ve eğer olmazsa ne ilk ne de sonuncu insan olucaktım. O yüzden 7 sene çok güzel geçdi ve ben şimdi umuduma daha bir adım yaklaştım.

( ilk muayene sırasında mahrem yerimi başkaları gördüğü için o kadar çok ağlamıştım ki, bütün gün kendime gelememiştim, etraftakılarsa çocuk için ağladığımı sanıyordu . Uzun süre de aklıma geldikce kötü oluyordum.)

İnşeAllah senin bu pozitif halinden de pozitif bebeklerin olur. Rabbim kimsenin kucağını boş brakmasın. Amin.

Merve kontrol nasıl geçdi? Umarım güzel haberlerle gelirsin. Son dönemler zor geçiyor, Allah yardımcın olsun.

Kontrolümüz güzel geçti bugün çok şükür bir sıkıntı yok
Nstde ufak sancılarım çıktı doktor sorun değil dedi
Bebekte 2.200 olmuş.Suyumda yeterliymiş çok şükür
Haberler böyle bizde

sevindim mervem maşallah büyüyo minnoş. mis kokulun hele doğsun da sağlıkla
senin ağrılarına ne dedi dr?

maşallah minnoş kocaman olmuş. söyledimmi bilmiyorum banada haziranın 27 si gibi olur dedi doğum.

sevindim mervem maşallah büyüyo minnoş. mis kokulun hele doğsun da sağlıkla
senin ağrılarına ne dedi dr?

Magnezyum kullanmaya devam et dedi dikkat et diye tembihledi
Suyun gelirse kanaman olursa ve bebeğin hareketleri azalırsa hemen geliyorsun dedi
Suyumu sordum hemen ben zaten gelse anlarmıyım diye evet anlarsın dedi
İçim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…