- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.221
Bu doktor olayı biraz kişiye özgü birşey. Doktor çok bilgili de olsa o elektriği alamadığında olmuyor. Hele ki hamilelik gibi hassas bir dönemde. Benim için mesela Nur Hanım bir numara. Ama Nur Hanımı sevmeyenler de vardır.
Arda Bey'den olumlu elektrik almayı istiyorum. İnşallah öyle olur. Olmazsa da onun da benim de canımız sağolsunNasip.
Sağol canım amin inşallah... Hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama belki de küçük yerlerde butik hastanelere de güvenilebilinir. Ama nedense ben İstanbul'da SGK anlaşmalı hastanelere pek güvenemiyorum. Bu benim pimpirikliğim de olabilir. Kendi sağlık problemlerimde de öyleyim. Belki devlet hastaneleri ile ilgili kötü tecrübelerim olduğundandır. Tabii ki Rabbim hayırlısını yazsın. Hep diyorum Mehmet Ali Birand Amerikan Hastanesi gibi bir hastanede ameliyat sırasında vefat etti. Oldu mu heryerde olur da özellikle küvoz konusunda titizleniyorum. Ameliyatı bir şekilde atlatırız da yenidoğan yoğun bakımın iyi olması önemli.
Öte yandan 8 bin astronomik bir rakam haklısın. Sonuçta hemen hemen aynı işlemler yapılıp aynı hizmet veriliyor. Benim özel durumlarım olmasaydı bu parayı asla vermezdim.
Son konrtolde ölçülmüşdü, çatlatma iğnesi yapılan gün. Estrofeme başlamıştım. Co-culture eskiden yapılıyordu. Bildiğim kadar ile artık Memorialde yapılmıyor, başarıyı artırdığı kanıtlanmadığı için. Hem endometriumu 6 ile hamile kalan bile var. Sanırım rahim kalınlığından daha çok yapışıklık şüphesi endişe veriyor. Onu da rahim filmi ile anlıycağız artık. Histereskopi sonrası 6.5'la hamile kalan bir arkadaş geçtiğimiz günlerde bebeğine kovuştu. Ben de çok yeni olmuştum, ancak yapışıklık tekrarlaya biliyor. İn şee Allah tekrar bir şey gerekmez.
Elektrik burada da devreye giriyor.Ben de Nur Hanımı çok sevmiştim hem benim Antakyadaki dr ile Urfada beraber çalışmışlar.:)
İnşallah gönlünce olur her şey
Hastanem çoğu yerde var,İstanbulda da var,Kızılay hastanesi bayağı büyük kapsamlı.
Pimpiriklilikte yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor sanırım.
Küvoz gerekli olabilir mi yoksa ihtimalmi,yani bebek doğduğunda yoğun bakıma alınabilirmi yani rahatsızlığın dolayısıylamı.Hadi gerekli olursa diyosun galiba...
Çünkü daha 7 yada 8 haftalıksın sanırım,endişelenmek için erkenmi,ama hak veriyorum.
Ben mesela her hafta kontrole giderdim doktor çağırsada çağırmasada...
Memoriale gittiğimde,Nur hanımı bende sevmiştim,kendimi çok iyi hissettirmişti.
Hayırla,sağlıkla doğsun gelsin inşallah,verecek gücünde varsa önemide yok tabi,dedimya herşey değer onlara herşey.
Allahın izniyle oldumu oluyor demekki,6 olduysa seninki de olurdu ancak Allahtan izin çıkmadıysa da yapacak bişi yok.
Co-culture 2 yıl önce duymuştum,artık uygulanmıyorsa da bilmiyordum...
İnşallah tekrar bişey gerekmez,gerekiyorsa da napalım hayırlısı canım,vardır bunda da bir hayır.
Amin, amin, amin. En çok istediğim Allah yolunda hayırlı evlat yetiştirmek.
Olmadı bu sefer de elhamdulillah. Bu sefer endometrium bir az sıkıntılı oldu. Eskiden 11.5-12 olan endometrium, bu sefer en kalın yerinde 8'di. Doktor sanırım yapışıklığın tekrarlamış olmasından şüphe ediyor. Rahim filmini yenilememi istedi. Adetim bitsin, filmi çektirip neqatif görüşmesi için randevu alıcam in şee Allah. Aklıma takılanları da o zaman sorarım.
sümeyyemm
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim
dondurulmuşun varmıydı bilmiyorum ama
inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız
Sağolasın canım benim. Amin in şee Allah. 4 tane donmuşumuz var çok şükür. 3'ü iyi kalitede, biri orta. Ekstra bir şey gerekirse bir az bekliycem, gerekmezse bebişlerimi alıcam in şee Allah. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Senin transferin ne zaman?
Haklısın elektrik heryerde karşımıza çıkıyor
Bebeğin küvoze girme ihtimali çok yüksek bir ihtimal. Zira benim hastalığım nedeniyle bebek büyüdükçe akciğerlere ve diğer organlara baskı yapacağından ( boyum kısa olduğu için ) 30 haftayı geçirmeye çalışacağız demişlerdiNe yaşayacağımızı zaman gösterecek ancak doktor bunu söylediği için ben küvoze girme ihtimali yüksekmiş gibi tedbirli olmaya çalışıyorum.
Kızılay Hastanesine de bir bakayım.
İnşallah birşey gerekmez canım
Rahim filmini yapışıklık ihtimalinden mi istedi onu anlamadım
senin zaten yapışıklık olmuştu açılmamışmıydı niye öyle hatırladık
benim transferim bir dahaki hafta çarşamba herhalde
pazartesi kontrolüm var kesin belli olur
Anladım akasya,rahatsızlığının böyle bi şeye sebebiyet vereceğini bilmiyordum.O yüzden erken doğum olabilir diyosun.
Bence de senin olayın tam perinotologun işi.
Hakkınızda hayırlısı...
Sağolasın canım benim. Amin in şee Allah. 4 tane donmuşumuz var çok şükür. 3'ü iyi kalitede, biri orta. Ekstra bir şey gerekirse bir az bekliycem, gerekmezse bebişlerimi alıcam in şee Allah. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Senin transferin ne zaman?
İnşallah birşey gerekmez canım
Rahim filmini yapışıklık ihtimalinden mi istedi onu anlamadım
senin zaten yapışıklık olmuştu açılmamışmıydı niye öyle hatırladık
benim transferim bir dahaki hafta çarşamba herhalde
pazartesi kontrolüm var kesin belli olur
Hakkında hayırlısı olsun Adacığım.. Dualarımız seninle. 2'mi transfer edilecek ?
Hastalığım cam kemik canım. Basında duymuşsundur belki . PGT 'yi de bebek cam kemik olmasın diye yaptırdık. Normal deneseydim %50 gibi yüksek bir ihtimalle bebeğin cam kemik doğma riski vardı. Benim hastalık kemik zayıflığı, boy kısalığı , skolyoza falan sebep oluyor. Bende yok yok yaniO yüzden dediğin gibi işim tam perinatologluk. Örnek vaka bile olabilirim bu gidişle
Evet daha aralık ayında histereskopi ile yapışıklık giderilmişti. Ancak tekrarlaya biliyor. Bana tekrar yapışıklık olmasın diye 28 günlük ilaç tedavisi yazılmıştı, ancak ilaçlar bitene kadar gecikeceği söylenen adetim, zamanından 3-4 gün önce gelince ilaçları bırakmalı oldum. Umarım tekrarlamamıştır.
Transfer zamanı belli olunca yaz. Hakkında hayırlı olsun.
sümeyyem o kadar güçlüsün ki senin gücün hepimize güç veriyor inan ki
transfer zamanının haber vericem tabiki dualarınıza ihtiyacım var
bence yapışıklık tekrarlamamıştır tekrar çektir filmi de net belli olsun
adetinde çektirirsin herhalde haberlerini bekliyorum
dualarını eksik etme nolur
Adet bitsin rahim filmini çektiricem in şee Allah. Umarım bir şey çıkmaz.
Allah yardımcın olsun, buzlukta seni bekleyen miniklerine can versin. O kadar zorlu bir yol ki, çok güçlü olmaya ihtiyacımız var. Zira hedefimiz büyük, ödülümüz de. Benimki bir az daha büyükHala vaz geçmedim
ben birşey çıkmıycağına inanıyorum sümeyyem
allah hepimizin yardımcısı olsun
bazen düşünüyorum da allahım beni vazgeçmek zorunda bırakmasın
ne zaman nasıl hangi şartlarda vazgeçebilirim inan hiç bilmiyorum
Her şey kafada bitiyor aslında. Tüm şartlar bahane. Her tür imkanın olduğu halde de vaz geçe bilirsin, çok zorda olduğun halde mücadeleye devam da ede bilirsin. Allah bizim için hayırlısı neyse onu da kalbimize salsın. Vaz geçmek hayırlı ise vaz geçenlerden eylesin. Devam etmek daha hayırlı ise devam edecek isteği ve gücü versin. Amin.
Dualarımız sizinle.. Rabbim çok bekletmesin, çok aratmasın inşallah.. Annelik duygusunu dileyen, isteyen herkese tattırsınBu öyle güçlü bir istek ki düşsen de , kalksan da yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali yola devam ediyorsun
Amin. Allah razi olsun. Allah sana da her konuda kolaylık versin.
Hakkında hayırlısı olsun Adacığım.. Dualarımız seninle. 2'mi transfer edilecek ?
Hastalığım cam kemik canım. Basında duymuşsundur belki . PGT 'yi de bebek cam kemik olmasın diye yaptırdık. Normal deneseydim %50 gibi yüksek bir ihtimalle bebeğin cam kemik doğma riski vardı. Benim hastalık kemik zayıflığı, boy kısalığı , skolyoza falan sebep oluyor. Bende yok yok yaniO yüzden dediğin gibi işim tam perinatologluk. Örnek vaka bile olabilirim bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?