Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hastanem çoğu yerde var,İstanbulda da var,Kızılay hastanesi bayağı büyük kapsamlı.
Pimpiriklilikte yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor sanırım.
Küvoz gerekli olabilir mi yoksa ihtimalmi,yani bebek doğduğunda yoğun bakıma alınabilirmi yani rahatsızlığın dolayısıylamı.Hadi gerekli olursa diyosun galiba...
Çünkü daha 7 yada 8 haftalıksın sanırım,endişelenmek için erkenmi,ama hak veriyorum.
Ben mesela her hafta kontrole giderdim doktor çağırsada çağırmasada...
Memoriale gittiğimde,Nur hanımı bende sevmiştim,kendimi çok iyi hissettirmişti.
Hayırla,sağlıkla doğsun gelsin inşallah,verecek gücünde varsa önemide yok tabi,dedimya herşey değer onlara herşey.

Son düzenleme:

Allahın izniyle oldumu oluyor demekki,6 olduysa seninki de olurdu ancak Allahtan izin çıkmadıysa da yapacak bişi yok.
Co-culture 2 yıl önce duymuştum,artık uygulanmıyorsa da bilmiyordum...
İnşallah tekrar bişey gerekmez,gerekiyorsa da napalım hayırlısı canım,vardır bunda da bir hayır.

Son düzenleme:
Elektrik burada da devreye giriyor. Ben de Nur Hanımı çok sevmiştim hem benim Antakyadaki dr ile Urfada beraber çalışmışlar.:)
İnşallah gönlünce olur her şey

Haklısın elektrik heryerde karşımıza çıkıyor

Bebeğin küvoze girme ihtimali çok yüksek bir ihtimal. Zira benim hastalığım nedeniyle bebek büyüdükçe akciğerlere ve diğer organlara baskı yapacağından ( boyum kısa olduğu için ) 30 haftayı geçirmeye çalışacağız demişlerdi Ne yaşayacağımızı zaman gösterecek ancak doktor bunu söylediği için ben küvoze girme ihtimali yüksekmiş gibi tedbirli olmaya çalışıyorum.

Kızılay Hastanesine de bir bakayım.

SÜMEYYE inşallah bir dahakine ben her adett olduğumda yeni bir umutla başladım. kızlar bu kadar şey araştırıp bilesek çatır çatır doğururuduk heralde her yeni bilgi ayrı bir stres yaratıyor. öyle imreniyorum ayyy hamileymişim ben anlamadın, kaçak oldu, bir defa korunmamıştık diyenlere. sıkma canını

sümeyyemm

hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

dondurulmuşun varmıydı bilmiyorum ama

inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız

sümeyyemm

hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

dondurulmuşun varmıydı bilmiyorum ama

inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız

Sağolasın canım benim. Amin in şee Allah. 4 tane donmuşumuz var çok şükür. 3'ü iyi kalitede, biri orta. Ekstra bir şey gerekirse bir az bekliycem, gerekmezse bebişlerimi alıcam in şee Allah. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Senin transferin ne zaman?

İnşallah birşey gerekmez canım

Rahim filmini yapışıklık ihtimalinden mi istedi onu anlamadım

senin zaten yapışıklık olmuştu açılmamışmıydı niye öyle hatırladık

benim transferim bir dahaki hafta çarşamba herhalde

pazartesi kontrolüm var kesin belli olur

Anladım akasya,rahatsızlığının böyle bi şeye sebebiyet vereceğini bilmiyordum.O yüzden erken doğum olabilir diyosun.
Bence de senin olayın tam perinotologun işi.
Hakkınızda hayırlısı...

Hakkında hayırlısı olsun Adacığım.. Dualarımız seninle. 2'mi transfer edilecek ?

Anladım akasya,rahatsızlığının böyle bi şeye sebebiyet vereceğini bilmiyordum.O yüzden erken doğum olabilir diyosun.
Bence de senin olayın tam perinotologun işi.
Hakkınızda hayırlısı...

Hastalığım cam kemik canım. Basında duymuşsundur belki . PGT 'yi de bebek cam kemik olmasın diye yaptırdık. Normal deneseydim %50 gibi yüksek bir ihtimalle bebeğin cam kemik doğma riski vardı. Benim hastalık kemik zayıflığı, boy kısalığı , skolyoza falan sebep oluyor. Bende yok yok yani O yüzden dediğin gibi işim tam perinatologluk. Örnek vaka bile olabilirim bu gidişle

Sümeyye can biraz daha toparlandığını görüyorum ve çok mutlu oluyorum Rabbim daha da güç versin. Dondiriklerde şans daha yüksek diyorlar. İnşallah senin bebişlerin de eksili derecelerden gelecek Biraz daha dinlen. Maddi manevi güç topla. Gün günden daha da iyi olacak..

Evet daha aralık ayında histereskopi ile yapışıklık giderilmişti. Ancak tekrarlaya biliyor. Bana tekrar yapışıklık olmasın diye 28 günlük ilaç tedavisi yazılmıştı, ancak ilaçlar bitene kadar gecikeceği söylenen adetim, zamanından 3-4 gün önce gelince ilaçları bırakmalı oldum. Umarım tekrarlamamıştır.

Transfer zamanı belli olunca yaz. Hakkında hayırlı olsun.

sağol canım benim

benim dualarımda sizlerle

inşallah sorunsuz bir hamilelik geçireceksin hep iyi haberlerini alıcaz

2 tane transfer edilir herhalde akasyam konuşmadık doktorumla ama ben öyle arzu ediyorum

sümeyyem o kadar güçlüsün ki senin gücün hepimize güç veriyor inan ki

transfer zamanının haber vericem tabiki dualarınıza ihtiyacım var

bence yapışıklık tekrarlamamıştır tekrar çektir filmi de net belli olsun

adetinde çektirirsin herhalde haberlerini bekliyorum

dualarını eksik etme nolur

Adet bitsin rahim filmini çektiricem in şee Allah. Umarım bir şey çıkmaz.

Allah yardımcın olsun, buzlukta seni bekleyen miniklerine can versin. O kadar zorlu bir yol ki, çok güçlü olmaya ihtiyacımız var. Zira hedefimiz büyük, ödülümüz de. Benimki bir az daha büyük Hala vaz geçmedim

ben birşey çıkmıycağına inanıyorum sümeyyem

allah hepimizin yardımcısı olsun

bazen düşünüyorum da allahım beni vazgeçmek zorunda bırakmasın

ne zaman nasıl hangi şartlarda vazgeçebilirim inan hiç bilmiyorum

Her şey kafada bitiyor aslında. Tüm şartlar bahane. Her tür imkanın olduğu halde de vaz geçe bilirsin, çok zorda olduğun halde mücadeleye devam da ede bilirsin. Allah bizim için hayırlısı neyse onu da kalbimize salsın. Vaz geçmek hayırlı ise vaz geçenlerden eylesin. Devam etmek daha hayırlı ise devam edecek isteği ve gücü versin. Amin.

ne güzel dilekler bunlar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahım hayırlısını eylesin inşallah

Dualarımız sizinle.. Rabbim çok bekletmesin, çok aratmasın inşallah.. Annelik duygusunu dileyen, isteyen herkese tattırsın Bu öyle güçlü bir istek ki düşsen de , kalksan da yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali yola devam ediyorsun

Amin. Allah razi olsun. Allah sana da her konuda kolaylık versin.

Allahım kolaylıklar versin akasyacım,bebeğin sağlıkla gelsin ve tüm dertlerini unuttursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…