- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.241
Allahtan gelen herşeye sonuna kadar razıyım....... ama herşey üst üste gelince gücüm kalmıyor artık.......... bugün genetik test sonucunu aldım ve maalesef Robertsonyan translokasyon çıktı........... moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşrdım artık........... eşimde morfoloji bozukluğu var...
şimdi merak ediyorum bunun sonucunda pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı? varsa eğer nerde yaptırdınız?
ben umut tüp bebek merkezi ile görüştüm ama henüz nerde yaptıracağıma karar veremedim...... herkesten cevap bekliyorum
Arkadaşım selam, çok geçmiş olsun öncelikle. Dilerim en kısa zamanda evladına kavuşursuun.bende pgt yontemıyle dogum yaptım. Pgt Kıbrısta yasal. İnternet bakarsan Dr. Murat Vural girit tüp bebek merkezi diye görürsün mutlaka. şükür sağlıklı bir oğlum var. sevgilerimle, ayşegül
kızlar merhaba... bir süre aradan sonra yine ben... tahlil tetkik araştırma hastane koşuşturmaca derken yazamadım... önümüzdeki ay memorial de tüp bebeğe başlıyorum inşallah.. fakat sormak istediğim bir-iki şey var...
birincisi daha önceden de bahsettiğim gibi ben pko hastasıyım adet söktürücü ya da doğum kontrol hapı kullanmadan adet göremiyorum... şubatın sonunda adet söktürücü kullandım şu an adet oldum önümüzdeki hafta rahim içi filmi çekeceğim ve sonrasında tekrar adet olduğumda tedaviye başlayacağız fakat ben kendiliğimden adet olamadığım için bu ay doğum kontrol hapı kullanmalı mıyım? memorial da sadece ön görüşme yaptığım için bana kimse böyle birşey söylemedi şimdi sırf bunun için randevü alıp gitmek istemiyorum zaten tekrar adet olduğum zaman için semra hanıma randevü alacağım şu an ekstra sırf bu sebeple randevü almak istemiyorum ki zaten randevü alam bile adet oldum şu an eğer doğum kontrol hapına başlayacaksam hemen başlamam gerekecek randevüyü bekleyemem sizce kendi kafamdan kullanmalı mıyım?
birde randevü alırken adetin üçüncü gününe mi almalıyım yoksa adet olacağım güne mi alayım?
birde semra hanımın yanında bir doktor daha seçme hakkım olduğunu söylediler sizce kimi seçeyim?
Allah kolaylık versin. Bunun için randevu almana gerek yok. Hastaneyi ara, hemşirelerle konuş. Gelecek adetlle tedavi olacağını, öncesinde doğum kontrol hapını kullanmanda sakınca olup olmadığını sor. Onlar dr.lara sorup sana bilgi verirler. Uzman dr.olarak sqna ya Nur hanım, ya da Müstecep beyi öneririm. Benim dr. Nur hanım. Kendisinden çok memnunum.
çok teşekkür ederim Sümeyye'cim... dr. la görüştüm kullanma dedi tedaviye başlamadan adet söktürücü vereceğini söyledi.... doktor olarak da nur hanımı en çok duyuyorum o halde sen de önerdiğine göre onu tercih edeceğim... birde bu dış takip raporu ya da devletten heyet raporu gibi birşey alabiliyor muyuz bu pgt için? pgt için yoksa bile tüp bebek için bu şekil bir destek vs alabiliyor muyum genetik bozukluğum olduğu için zorunlu olarak tüp bebek yaptıracağımdan dolayı?
çok teşekkür ederim Sümeyye'cim... dr. la görüştüm kullanma dedi tedaviye başlamadan adet söktürücü vereceğini söyledi.... doktor olarak da nur hanımı en çok duyuyorum o halde sen de önerdiğine göre onu tercih edeceğim... birde bu dış takip raporu ya da devletten heyet raporu gibi birşey alabiliyor muyuz bu pgt için? pgt için yoksa bile tüp bebek için bu şekil bir destek vs alabiliyor muyum genetik bozukluğum olduğu için zorunlu olarak tüp bebek yaptıracağımdan dolayı?
günaydınnnnn
herkes iyidir inşallah
öncekileri yazılanları okuyunca ben de tereddüte düştüm
MTHFR - 1298 homozigot çıkmıştı bende doktora sorduğum da sadece folik asit kullanıcaksın yeterli dedi
ama okuyorum da transfer sonrası iğne ile devam edenler bile olmuş
ne yapmalıyım sizce
Allahım kolaylıklar versin akasyacım,bebeğin sağlıkla gelsin ve tüm dertlerini unuttursun inşallah
PGT testlerini devlet karşılamıyor. Sadece hasta çocuğun varsa bu çocuğun tedavisi için pgtli tüp kardeş yaptırıyorsan onu karşılıyor.
Günaydın adacığım.. Biz iyiyiz şükür ? Senin nasıl gidiyor asıl ? Transfer haftaya çarşamba mı ?
Sorduğun soru ile ilgili bilgim yok ama kızlar yorum yazarlar. Onlar epey bilgililer bu konuda..
Sağol canım Allah razı olsun.. Amin inşallah
Kızlar çok şükür dün minişin kalp atışlarını duyduk.Çok güzel bir duyguydu. Benim gözlerim doldu, eşim de heyecandan sevinçten güldü Şimdi gerçek gebelik takibine başlama zamanı
akasyam ya senin adına o kadar çok seviniyorum ki
pazartesi kontrolüm var çarşamba olur diye düşünüyorum ama
haber veririm dualarınıza ihtiyacım var
kontrole gittin mi kese yi gördünmü
ben de sana soruyorum ya
meğer yazmışsın
çok sevindim senin adına
darısı başıma inşallahhhhhhh
günaydınnnnn
herkes iyidir inşallah
öncekileri yazılanları okuyunca ben de tereddüte düştüm
MTHFR - 1298 homozigot çıkmıştı bende doktora sorduğum da sadece folik asit kullanıcaksın yeterli dedi
ama okuyorum da transfer sonrası iğne ile devam edenler bile olmuş
ne yapmalıyım sizce
günaydın.
aspirinde mi vermedi.
benim heterozigottu aspirin folic ve clexsan 0.2 le gebeliği tamamladım Allahın izniyle.
yani bu tartışmalı bir konu dr lar arasında bazıları kan sulandırıcı vermiyor.
perinotoloji uzmanları veriyor bildiğim kadarıyla.
Sağol canım Allah razı olsun.. Amin inşallah
Kızlar çok şükür dün minişin kalp atışlarını duyduk.Çok güzel bir duyguydu. Benim gözlerim doldu, eşim de heyecandan sevinçten güldü Şimdi gerçek gebelik takibine başlama zamanı
günaydın akasya.
Anlatılamaz bir duygu Allah isteyen herkeze yaşatsın...
çok sevindim bir aşamayıda geçmiş oldun çok şükür,artık tam bir hamilesin.
Allah tamamına erdirsin inşallah
günaydın anggel
transferim haftaya olucak sonrasında aspirin verir muhtemelen
fakat şimdiden başlatmadı
iğneyle ilgili de gerek yok dedi folik asit yeterli dedi
anlamadım ben de
chnb nin mthfr 677 homozigot,protrombin hetorozigot clexsan 0.6 kullanmış dr u perinotologtu.
pıhtılaşma gebelikte ciddi bi sorun diye biliyoruz ama dr un bi bildiği vardır herhalde,açıklaması nedir...
hamile kaldıktan sonra mı acaba veriliyor iğneler
şimdilik coraspirinle geçiştiricek gibi
tekrar tekrar sorucam ama bakalım haftaya netleşir
iğneye hamile kaldıktan sonra başlanıyorda,senin dr hamile olduktan sonra da vermek istemiyor sanki,gerek yok dediğine göre...
neyse hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?