Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende evde tadilat yaptırdım ankaraya gezmeye gittim sabah akşam yürüdüm eşim yapma dedikçe banane güçlü olsun tutunsun dedim. hiç beklemediğin bir anda tutunuyor mucizeler inşallah seninkide öyle olur.

Armaan Armaan doğum yaptı mı çok merak ediyorum
Sanki en uzun hamilelik onunmus gibi geldi bi an
Senelerdir hamileymis gibi )))

Baya kaçırdım be durumları
Sümeyyecigim son durumun ne merak ediyorum

Adayı da merak ediyorum transfer oldu mu:26:

Baya kaçırdım be durumları
Sümeyyecigim son durumun ne merak ediyorum

Adayı da merak ediyorum transfer oldu mu:26:

Bu gün rahim filmi çektirip, yarın da in şee Allah neqativ görüşmesine gideceğiz. Son tedavim de neqativ oldu da.

Siz nasılsınız? Küçük canavar nasıl? Ayağının durumu nasıl oldu?

günaydınnn ben de herşey yolunda çok şükür

transferim cuma günü saat 3 te

allah izin verirse bir aksilik çıkmazsa

zorla kan sulandırıcı iğneye başladım

inci tanesi senin yazdığını bugün gördüm boşuna ısrar etmişim adama beynini yedim resmen

homosistein de normal halbuki neyse yararı da olmaz zararı da dedi bu aşamada

ben yine de başladım

hepinizi çok öpüyorum

dualarınızı eksik etmeyin

Adacığım transfer gününün belli olmasına çok sevindim. Dualarımız seninle.. Müjdeli haberlerini bekliyoruz..

inşallah bebeğin sana tutunur içini ferah tut.

Armaan Armaan doğum yaptı mı çok merak ediyorum
Sanki en uzun hamilelik onunmus gibi geldi bi an
Senelerdir hamileymis gibi )))

Merveeeee canım sağol
Gitmeden bi girip bakayım dedim yarın sabah inşallah kavusuyoruz bebeğimize
Sen nasılsın prenses neler yapıyo ysklasık 9 aylık oldu sanırım ben hamile haberimi aldığım sırslar sen de doğuma gidiyordun

Arkadaslar kızımla hepinizin dualarınızı bekliyoruz. Her zaman aklımda dualarımdasınız kaderdaslarım

Bilenler bilir uzun bir uğraştsn sonra bize kısmet oldu
Mücadelededn ve umut etmekten dua etmekten sakın vazgeçmeyin

Canım Allah sağlıkla huzurla kavuştursun kızına Çok sevindim senin adına. Prenses doğunca kendini iyi hissedince yaz bize Her daim duamdasın...

Canım hayırlı olsun. Allah embriolarına can versin.

Allah kolaylık versin. Ne kadar zor bir uğraş verdiğinin şahidiyiz. Rabbim bütün sıkıntılarını tatlı yorgunlukla en güzel şekilde unuttursun. Kendine gelince bize haber ver.

Armaancim bu gece heyecandan uyku tutmaz seni :) Yarin o muthis ani doya doya yasa. Prensesinle guzel haberlerini bekliyoruz.

Adacim Allah yardimcin olsun, embriyolarina can versin insaallah.

Bu gün rahim filmi çektirip, yarın da in şee Allah neqativ görüşmesine gideceğiz. Son tedavim de neqativ oldu da.

Siz nasılsınız? Küçük canavar nasıl? Ayağının durumu nasıl oldu?

sümeyyem filmin çekildimi

bugün müydü randevun

inşallah sonuçlar istediğin gibidir

dualarım seninle armaan

seninde kızınında sağlıklı olmanız duam

analı babalı büyütür inşallah

Evet canım çektirdim, sanırım bir sorun yok. Bu gün Nur hanıma göstericem in şee Allah. Bir az rahatladım diye bilirim.

çok sevindim canım

inşallah nur hanımda iyi haberler verir

merakta bırakma bizi haberdar et tatlım

Bu günkü randevuyu gelicek haftaya erteledim. Hem bu günkü veda töreni yolları kapamış, hem de bir az üşütmüşüm elhamdulillah. Zencefilden içip yatıyorum:2:

merhaba hanımlar nasılsınız ..
ben de pgt yöntemi ile gebelik düşünyorum çok bilgim yok merkezler hakkında fiyatlar hakkında ilerleyişin nasıl olduğu hakkında en önemlisi adana da pgt yöntemi uygulayan bir merkez var mı sizler nerde sürdüryorsunuz tedavinizi t.ederim

geçmiş olsun canım

iyi olmuş ertelemen bugün biraz karışık ortalık

içinde rahatladı zaten çok şükür

Teşekkür ederim.

Adana hakkında bir bilgim yok. Sana Memorial şişlinin fiyatlarını vereyim. Tüp bebe paket fiyati 2100euro+ilaçlar 1000-2000 tl (kişiye göre değişir, ben en son 685 tl verdim)+ pgt embrio başına 350 $ (array yöntemi).

Süreç kısaca şöyle. Adetin 2 ve ya 3.günü ilaç tedavisine başlanır, yumurtalar gerekli büyüklüğe ulaşınca toplanır (anestezili), sonra laboratuvarda döllendirilir, gelişen embriolardan 3. 4. ve ya 5.gün biopsi (hücre) alınır, pgt yapılır. Sağlıklı çıkan embriolar 5 ve ya 6.gün anneye transfer edilir.

bir an gözüm korktu açıkçası.ben ve eşin orak hücre anemisi taşıyıcısıyız bu yöntemle risk düşüyor hatta sıfır diyebiliriz.sizin sorununuz neydi. inşallah kısa zamanda sizde hayırlı haberler alırısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…