Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gözün neden korktu bilmiyorum, ancak para dışında korkucak bir şey yok. Ben 6 kere tedavi oldum. İlk fırsatta yine olucağım in şee Allah. Biz erkek inferlitesi nedeni ile tüp bebek yaptırıyoruz. 3 başarısız deneme olduğu için 4.de pgt yaptırdık. Embriolardan hasta olanlar elendi, İlk kez hamile kaldım, kucağıma almak kısmet değilmiş ki onu da kayb ettim. Daha sonra biri pgt'li olmakla 2 başarısız deneme daha yaptık. Şimdi donmuşumuz var. İlk fırsatta onları almayı düşünüyorum. Allahtan hayırlısı. Ben de orak hücre taşıyıcısıyım. Çok şükür ki eşimde böyle bir sorun yok.

sümeyyecim üşütmüşsün geçmiş olsun.
Rahim filmi de temiz çıkmış gözün aydın.

Sağ olasın canım. Radiyologun yazısı ve kendimin anladığım kadarı ile temiz çıktı. Ancak Nur hanımla konuşmadan kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Yine de çok şükür.

Amin canım.

İnan bana tedavi sürecinde korkulacak hiç bir şey yok. Ancak gebe kalırsan ve Allah korusun sağlıksız bir gebeliği sonlandırmalı olursan onun travması çok ağır. Onun etkisinden kurtulmak çok zaman alıyor ve tam kurtulamıyorsun. Üstüne bir de vijdan azabı eklenince anne için dayanması çok zor oluyor. Allah kimseye yaşatmasın.

Bir şey daha... ben yazdığım pgt ücreti tüm kromozomlara bakmak içindi. Arkadaşlar da görünce yazarlar.. tek gen hastalığında ücret farklı (sanırım toplam embriolar için 650 euro gibiydi)

Kızlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür
Allah hepinize hayırlısıyla bu duyguyu tattırscak inşallah

Şu an meme gaz kaka döngüsündeyiz Allahıma çok şükür

selam kızlar,size 1 hafta kadar önce yazmıştım hatırlayanınız vardır belki.benim 6 tane dondurulmuşlarım vardı,2 tanesinin dna ya gitmesini istemiştim ama ilk 2 tanesi çöüzldükten sonra yaşamadı,sonra 2 tanesinden 1 tanesi yine yaşamadı 1 tanesi dna ya gitti,geçen hafta cuma transfer yapılacakken dna sonucu kötü çıktı transfer iptal oldu.ama doktor gel konuşalım dedi,cuma günü konuşmaya gidince diğer 2 tanesi çözülme aşamasıdaydı gel sana bugün transfer yapalım dedi,dna ya gitsin dedim olmaz o aşamayı geçmiş dedi,1 saatten fazla karar verememiştim.

neyse bugün 9.günüm yani beta hcg günümdü fakat cuma günü yani bu cuma(transferden sonra 7.gün)gece yatmadan önce kıpkırmızı kanım geldi sonra kahverengileşti,zaten umutsuzdum,hal böyle olunca cuma gecesi jelimi sıkmadım,cumartesi günüde nasıl olsa adet olucam diye yani dün ne estrofemlerimi aldım neden sabah akşam jelimi sıkmadım.kısacası adetimin gelmesini bekliyorum.

bugün hastaneden aradılar,durumu anlattım,kanamam geldi ilaçlarımı bıraktım dedim,gidin beta hcg baktırın dediler,gittim baktırdım 142,25 çıktı sonucum,kafam karman çorma şimdi.eğer tuttuysa niye kanamam geldi ve ben ilaçları bıraktım birşey olurmu,eğer tutmadıysa bu kimyasal gebelikmi.doktorum ilaçlarımı bıraktım diye kızdı bana,eve gelir gelmez jelimi sıktım,tekrar 3 estrofem aldım.ama kafam gerçekten çok karışık,siz bu duruma ne diyorsunuz,sizce neler oluyor?

Ben sana ne diyeyim yaa. Keşke kanaman geldiği zaman sorsaydın. O kadar çok kişi var ki hamile olduğu halde kanama gören. Hatta aylarca adet zamanı kanaması olanlar var. Burda armaan var bebeği şimdi doğmuş olmalı. Testden önce adet görmüşdü. Yani kanama bir şey ifade etmez.

Gelelim ilaçlara... in şee Allah ara vermen kötü etkilememiştir. Bundan sonra ne olursa olsun devam et. Ayrıca değerin çok güzel, in şee Allah kimyasal değildir. Seni dövesim var ilaçları bırakmandan ziyade bu kadar umutsuz olduğun için.

Bu arada kızdım diye tebrik etmeği de unuttum. Rabbim tamamına erdirsin. Bu bebeği sağlıklı ve hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip eylesin. Allah olmasını istediyse ilaç filan hepsi bahane :124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:

Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaallah.

Yazını görmeden senden yazmıştım. İncinin yorumundan sonra fark ettim. Allah kolaylık versin, gözün aydın canım. Senin ne kafar zorluklardan sonra bebeğine kovuştuğunu iyi biliyorum. Rabbim tüm sıkıntılarınızı geçmişte bıraksın. Uykusuz geceler başladı. Keşke kilosunu boyunu da yazsaydın. Bu kadar bekledik, bir az teferruatlı yazsaydın. Tekrar tebrik ederim. Gözün aydın canım.

Canım aynen bana da öyle olmuştu sabah ağlarken öğlen ne hissedeceğimi bilememiştim tabrik ederim seni hamilesin
Ben çok şükğr böyle baslayan bi hamilelikte 1-2 gün önce bebeğimi kucakladım
Darısı buradaki tüm dostların basına

Sümeyyecim çok sağol canım hakikaten uykusuz geceler
Bizim miniğin boyu 49 kilo da 3,5 Allaha çok şükür
Hayran hayran bakıyoruz işte çok ağlayan bi bebe diil çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım süt yeterli geldi mi kilo vs nasıl öğrenicez tevrübeleri aktarırım buradan
Darısı basına tekrar arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…