- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.341
Bu günkü randevuyu gelicek haftaya erteledim. Hem bu günkü veda töreni yolları kapamış, hem de bir az üşütmüşüm elhamdulillah. Zencefilden içip yatıyorum:2:
bir an gözüm korktu açıkçası.ben ve eşin orak hücre anemisi taşıyıcısıyız bu yöntemle risk düşüyor hatta sıfır diyebiliriz.sizin sorununuz neydi. inşallah kısa zamanda sizde hayırlı haberler alırısınız
sümeyyecim üşütmüşsün geçmiş olsun.
Rahim filmi de temiz çıkmış gözün aydın.
akasyaaaaa :)) akasyaaaa :))
Gözün neden korktu bilmiyorum, ancak para dışında korkucak bir şey yok. Ben 6 kere tedavi oldum. İlk fırsatta yine olucağım in şee Allah. Biz erkek inferlitesi nedeni ile tüp bebek yaptırıyoruz. 3 başarısız deneme olduğu için 4.de pgt yaptırdık. Embriolardan hasta olanlar elendi, İlk kez hamile kaldım, kucağıma almak kısmet değilmiş ki onu da kayb ettim. Daha sonra biri pgt'li olmakla 2 başarısız deneme daha yaptık. Şimdi donmuşumuz var. İlk fırsatta onları almayı düşünüyorum. Allahtan hayırlısı. Ben de orak hücre taşıyıcısıyım. Çok şükür ki eşimde böyle bir sorun yok.[
süreçten korktum bir an bi ikimizde taşıyıcıyız normal yoldan hamile kalıp 3.ayda kordondan tahlil yapılyor eğer sağlıksız ise bebek gebelik sonlanırılıyor.hangisini seçmeliyim onuda bilemiyorum..inşallah rabbim nasip size sağlıklı bir evlat nasip eder hyırlısı ile
Amin canım.süreçten korktum bir an bi ikimizde taşıyıcıyız normal yoldan hamile kalıp 3.ayda kordondan tahlil yapılyor eğer sağlıksız ise bebek gebelik sonlanırılıyor.hangisini seçmeliyim onuda bilemiyorum..inşallah rabbim nasip size sağlıklı bir evlat nasip eder hyırlısı ile
Amin canım.
İnan bana tedavi sürecinde korkulacak hiç bir şey yok. Ancak gebe kalırsan ve Allah korusun sağlıksız bir gebeliği sonlandırmalı olursan onun travması çok ağır. Onun etkisinden kurtulmak çok zaman alıyor ve tam kurtulamıyorsun. Üstüne bir de vijdan azabı eklenince anne için dayanması çok zor oluyor. Allah kimseye yaşatmasın.
Bir şey daha... ben yazdığım pgt ücreti tüm kromozomlara bakmak içindi. Arkadaşlar da görünce yazarlar.. tek gen hastalığında ücret farklı (sanırım toplam embriolar için 650 euro gibiydi)[/QUOTE
pgt yöntemini bir kere deneme şansım var 2. deneme maddi yönden zorlar genelde ilk çocuklar sağlıklı doğuyor.haftaya kısmetse bir kadın doğumcu ile görüşecem sonra adana da iyi bir merkez araştırcam.okuduğum kadarı ilede pgt yönteminde sonuçlar çok sık pozitif olmuyor sanırım ..allah sabr versin dayanma gücü versin hepimize
Tekrar tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Rabbim miss kokusunu içine doya doya çekmeni de nasip eylesin. Gerçek zorluklar bundan sonra başlıyor. Rabbim tüm gidişatı kolaylaştırsın. Çok sevindim.
selam kızlar,size 1 hafta kadar önce yazmıştım hatırlayanınız vardır belki.benim 6 tane dondurulmuşlarım vardı,2 tanesinin dna ya gitmesini istemiştim ama ilk 2 tanesi çöüzldükten sonra yaşamadı,sonra 2 tanesinden 1 tanesi yine yaşamadı 1 tanesi dna ya gitti,geçen hafta cuma transfer yapılacakken dna sonucu kötü çıktı transfer iptal oldu.ama doktor gel konuşalım dedi,cuma günü konuşmaya gidince diğer 2 tanesi çözülme aşamasıdaydı gel sana bugün transfer yapalım dedi,dna ya gitsin dedim olmaz o aşamayı geçmiş dedi,1 saatten fazla karar verememiştim.
neyse bugün 9.günüm yani beta hcg günümdü fakat cuma günü yani bu cuma(transferden sonra 7.gün)gece yatmadan önce kıpkırmızı kanım geldi sonra kahverengileşti,zaten umutsuzdum,hal böyle olunca cuma gecesi jelimi sıkmadım,cumartesi günüde nasıl olsa adet olucam diye yani dün ne estrofemlerimi aldım neden sabah akşam jelimi sıkmadım.kısacası adetimin gelmesini bekliyorum.
bugün hastaneden aradılar,durumu anlattım,kanamam geldi ilaçlarımı bıraktım dedim,gidin beta hcg baktırın dediler,gittim baktırdım 142,25 çıktı sonucum,kafam karman çorma şimdi.eğer tuttuysa niye kanamam geldi ve ben ilaçları bıraktım birşey olurmu,eğer tutmadıysa bu kimyasal gebelikmi.doktorum ilaçlarımı bıraktım diye kızdı bana,eve gelir gelmez jelimi sıktım,tekrar 3 estrofem aldım.ama kafam gerçekten çok karışık,siz bu duruma ne diyorsunuz,sizce neler oluyor?
Kızlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür
Allah hepinize hayırlısıyla bu duyguyu tattırscak inşallah
Şu an meme gaz kaka döngüsündeyiz Allahıma çok şükür
Kızlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür
Allah hepinize hayırlısıyla bu duyguyu tattırscak inşallah
Şu an meme gaz kaka döngüsündeyiz Allahıma çok şükür
selam kızlar,size 1 hafta kadar önce yazmıştım hatırlayanınız vardır belki.benim 6 tane dondurulmuşlarım vardı,2 tanesinin dna ya gitmesini istemiştim ama ilk 2 tanesi çöüzldükten sonra yaşamadı,sonra 2 tanesinden 1 tanesi yine yaşamadı 1 tanesi dna ya gitti,geçen hafta cuma transfer yapılacakken dna sonucu kötü çıktı transfer iptal oldu.ama doktor gel konuşalım dedi,cuma günü konuşmaya gidince diğer 2 tanesi çözülme aşamasıdaydı gel sana bugün transfer yapalım dedi,dna ya gitsin dedim olmaz o aşamayı geçmiş dedi,1 saatten fazla karar verememiştim.
neyse bugün 9.günüm yani beta hcg günümdü fakat cuma günü yani bu cuma(transferden sonra 7.gün)gece yatmadan önce kıpkırmızı kanım geldi sonra kahverengileşti,zaten umutsuzdum,hal böyle olunca cuma gecesi jelimi sıkmadım,cumartesi günüde nasıl olsa adet olucam diye yani dün ne estrofemlerimi aldım neden sabah akşam jelimi sıkmadım.kısacası adetimin gelmesini bekliyorum.
bugün hastaneden aradılar,durumu anlattım,kanamam geldi ilaçlarımı bıraktım dedim,gidin beta hcg baktırın dediler,gittim baktırdım 142,25 çıktı sonucum,kafam karman çorma şimdi.eğer tuttuysa niye kanamam geldi ve ben ilaçları bıraktım birşey olurmu,eğer tutmadıysa bu kimyasal gebelikmi.doktorum ilaçlarımı bıraktım diye kızdı bana,eve gelir gelmez jelimi sıktım,tekrar 3 estrofem aldım.ama kafam gerçekten çok karışık,siz bu duruma ne diyorsunuz,sizce neler oluyor?
Yazını görmeden senden yazmıştım. İncinin yorumundan sonra fark ettim. Allah kolaylık versin, gözün aydın canım. Senin ne kafar zorluklardan sonra bebeğine kovuştuğunu iyi biliyorum. Rabbim tüm sıkıntılarınızı geçmişte bıraksın. Uykusuz geceler başladı. Keşke kilosunu boyunu da yazsaydın. Bu kadar bekledik, bir az teferruatlı yazsaydın. Tekrar tebrik ederim. Gözün aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?