Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin canım. Maşallah bebişine. Yarın kilo kayb ettiğini deseler hiç endişe etme. Normalde doğumdan sonra 300 gr gibi kilo kayb ederler. Bu sütün yetmediği anlamına gelmez. Allah kolaylık versin.

Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaallah.

Amin canım. Maşallah bebişine. Yarın kilo kayb ettiğini deseler hiç endişe etme. Normalde doğumdan sonra 300 gr gibi kilo kayb ederler. Bu sütün yetmediği anlamına gelmez. Allah kolaylık versin.

Çok teşekkür ederim arkadaslar

Armaan cok mücadele ettin kizcene saglikla kavustun. Cok mutlu oldum senin adina. Rabbim bir omur boyu ayirmasin sizi.

kanamam cuma gecesi gelmişti yatmadan önce yani,geceydi o yüzden o moralle jeli sıkmadım,cumarteside ilaçları içmedim işte ama şimdi üzüldüm içmediğime.niye o kanamam geldi acaba?nasıl olurda değerim 142.25 gelir.acaba daha yüksektide düşüyormu.ben geçen ay tam 14 şubatta adet olmuştum,cuma günü adet sıkıntısı basmıştı ve gecede işte kanamam oldu ama dün devam etmedi işte.
bu arada doktorum gibi yazmışsın çünkü doktorum bu kadar umutsuz olduğum için hep kızıyor bana.ve ne yalan söyleyeyim hala umutsuzum ,kesin bir sorun çıkacak ya salıdan önce adet olucam yada salı günü gidip değerime baktırınca değerim ya düşmüş olacak yada çok az saçma sapan yükselmiş olacak.

herşey için sağol canım,teşekkürederim.

armaancığım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı olsun mis kokulu evladın.uzun ömürlü olsun.

ya bana hamilesin demeyin çünkü bu fikre kendimi alıştırıyorum sonra biranda değerler düşüyor,moralim bozuluyor.eşim sonuçtan beri üstüme titriyor ve bu benim canımı sıkıyor.bu kadar sevinsin umutlansın istemiyorum.ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım.
inşaallah bende senin gibi netice alır ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım,hiç olmayacak mucize gibi geliyor bu bana.inşaallah isteyen diğer arkadaşlarımda bende birgün anne olmayı hakederiz.

Sen Allahın izniyle hamilesin. Ve in şee Allah sağlıkla da devam eder. Değerin 9.gün için düşen bir değer de değil. Sağlıklı yürürmü yürümezmi o ancak Allahın bile bileceyi bir şey. Sen elinden geleni yap, sonuç Yaradanın taktiri. Eğer bir şey olursa (in şee Allah hiç bir şey olmaz) sonra kendinden bilirsin ve kendini suçlarsın. İnsan ne kadar alışmaya korkuyorsa da alışıyor, kötü sonuç her zaman üzücüdür. Bu günlerin hayatından gidiyor, niye kötü gitsin ki. Tamam hemen kabullenmek de olmuyor, ancak kötü sonucu düşünme. Bu sefer olacaq de, kendini olacağına odakla.

5 kez neqatif aldım, ancak, yeni tedavimden yine umutluyum. Yine de heyecan duya biliyorum. Kötü sonuç insanı her zaman üzer. Bir şey belli değilse niye kötü tarafını düşünelim.

Kanama gebeliğin ilk dönemlerinde farklı nedenlerle ola bilir. Bazen nedeni bile belli olmuyor. Sendeki kanama dilerim bebeğin rahimdeki kazı çalışmalarının damara denk gelmesi iledir. Allah vakti zamanında sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin. Duana da amin.

Kızlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür
Allah hepinize hayırlısıyla bu duyguyu tattırscak inşallah

Şu an meme gaz kaka döngüsündeyiz Allahıma çok şükür

tebrik ederim armaan. allah analı babalı büyütsün.

mrb. seni okumuştum ve içimden sonuç pozitif çıkacak demiştim. inşallah değerin katlanarak artar. benim çift embriyo ve 10. gün değerim 64 çıkmıştı. doğru düzgün sevinememiştim ama şimdi 9 aylık olan meleğim beşiğinde uyuyor. allah sanada bebeği olmayanlara kendinden umutla örnek vermeyi nasip etsin. salı günü sonucu yazmanı bekleyeceğim.

Sümeyyenin seninle ilgili bütün söylediklerine kelemesi kelimesine katılıyorum...
bu değer gayet iyi bir değer,düşen değere de benzemiyor.
Kanama,genelde ilk 3 ayda farklı sebeple görülür,kanamaya rağmen doğan bebeklerde var,düşen de vardır.
Bazen bu kanamaya,halk arasında nişan da denir,hamilelik belirtisidir kanama gelir sonra devam etmez...
Senin kanaman devam ediyor mu ki,ediyosa da korkma ilaca devam...
meme başında koyulaşma olur,karıncalanma gibi olur.Kahverengi akıntılarda normal benimde olmuştu,kesildi,vajinal salgılarda da artış olur hamileysen.(ilk etapta farkedilen belirtiler)
hcg yükseldikçe farklı belirtiler de görülecektir.
Çok olumsuzsun arkadaşım olmayacak olmayacak deme artık,nerden biliyosun.Tamam çok umutlanmak istemiyosun anlıyoruz seni ama bari nötr ol.
Tabi ki sonunu bilemeyiz ama Allahın izniyle bende hamile olduğunu düşünüyorum.İnşallah kötü bişey olmaz.
Hakkında hayırlısı...

Arman tebrik ederim,maşallah bebeğine,Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Sütün yetip yetmediğini sen anlarsın zamanla,sık sık emzir.
Sütün kalorili kısmı 10 dk sonra geliyor uzun uzun emzir.Uyuduysa devam et emzirmeye.
Yatarken,uyurken al emzir.Bunun zamanı süresi yok.
Sütün ilk hafta az olması normal,azsa ve çoğalmazsa artırıcı şeyler tavsiye edebilirim..
öyle hayran hayran bakıp sevgiyle emzirdikçe o süt iner zaten..
Meme uçları yara olunca bırakıyor anneler.eğer acıyosa bitkisel bi krem var onu sürebilirsin.Soğan suyu,zeytinyağı yada kendi sütünü sürebilirsin..
oğlumun gazı 6 ay sürdü,doktorun verdiği bitkisel ilaçları ve bilinen herşeyi kullandık geçmedi,anlık işe yarıyordu sadece.
Hava yuttuğunda çok olur,emerken bi kaç kere kaldırıp gazını çıkarabilirsin,tabi buda geçici bi önlem.
Bağırsak florası henüz gelişim halinde olduğundan,bebeğin sindirim sistemini de etkiliyor yapacak pek bişey yok.
Uykusuz her gece,yorgun ölesiye...
Ama yine de yine de MUHTEŞEM.
Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve herkeze nasip etsin.Amin

Son düzenleme:

bu kadar umutsuz konuşmamın aslında birsürü nedeni var ama belki birgün anlarım,özeti 2 tüp bebek denemem var ve bu 3.dondurulmuşlar ve hepsinde olumlu sonuç alıyorum ancak ilki kese görünene kadar büyüdü,ikincisi ise 2 haftaya kadar,buda onlar gibi olur diye korkuyorum,aslında benim için zorlu süreç bundan sonra bekliyor.bende tüm dualarına amin diyorum arkadaşım.

böyle yazıları okuyunca seviniyorum,böyle bazılarına mucize gibi birşeyler oluyor ya umutlanmaya çalışıyorum ama birtürlü o mücize gerçekleşmiyor.aslında benimde 2 embriyo ama 2.sini öylesine transfer etti,zayıftı arkadan geliyor dedi,iyi dedim bende kabul ettim.bana hep çift transfer yapılıyor ama ilk defabu kadar değerimyüksek çıktı,ilkinde 38 di ikincisinde 56 idi.ilginçtirki ilk olan daha uzun sürdü,kese görünmüştü.bilmiyorum kafam karışık,umarım bende mucizemi kucağıma alırım ve o mis kokusunu içime çekerim.salı günü mutlaka yazarım.

Arkadaşlar,
Bu başlık altında baştan sona sondan başa okuyabildiğğm akdar okumaya çalıştım ama geçekten çok fazla sayfa var ve okurken bir yerden sonra kopukluk oluyor. Benzer durumda olan başkaları da vardır. Özellikle bu konuyla yeni tanışanlar.
Sizden ricam bikatre19'un "PGT yöntemiyle tüp bebek tedavisi gören çocuğunu kucağına alan var mı yardım" başlığı altında bizimle bu yönteme başvurma sebebinizi, sürecinizi özetlemeniz ve başarılı/başarısız sonuçlarınızı bizimle paylaşmanız. Bu bizlere umut aşılamanız, yol gösterici olmanız açısından önemli.
Teşekkürler şimdiden,Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Sağlıkla ve sabırla kalın.

Angellnasılsın ne yapıyorsun

Canımmmm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.

İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız. Savunma mekanizması geliştirmişsiniz haklı olarak. Bol dua ile inşallah her şey yolunda olsun...

Sümeyye canım rahim filmi iyi çıkmış sanırım.

Akasya ne yaptın randevu tarihini unuttum...

Biz de iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz...

selam kızlar,pekte güzel haberlerle gelmedim size,pazar günü değrim 142.25 ti,bugün tekrar bakıldı 231.12 çıktı,zaten hep böyle oluyor,ikiye katlamıyor,deliricem artık,bendemi bir sorun var embriyodamı anlamadım.

Arkadaslar hepinize çok çok teşekkür ederim

Bilurubin yüksekliği yaşamış olan var mı aranuzda bizimki sınırda çıktı bebeğimi gördükçe çok üzüldüm fototerapi aldı inşallah inişe gecer bu bir hadtada kilo da vermiş beceremicek miyim ben bu işi((

inşallah bebek yada bebeklerin iyidir. 2 tane yerleştirilmişse 1 i düşmüş olabilir mi acaba

Çok şükür rahim filminde sorun görünmüyor. Bu gün Nur hanımla görüştüm, ne zaman donmuşları denemek isterseniz gel dedi. Yani yine yapılacak pek bir şey yok. Üstelik (bu gün adetin 16. günüydü) rahim kalınlığına da baktı, 9,5'du. Bizemi kastın vardı dedi. Rahim temiz, embriolar iyi durumda. Çok umutlu bizim için. Tutunamamaya sebep kimi rahmin ince olması ve e2 değerinin dalgalanması ola bilir dedi. Anlayacağınız ortada elle tutulur bir sebep yok. Pgt'yi de ben sormadım, kendisi dedi. Takılma, hiç birinizde sorun yokken embrioları boşuna mıncıklamaya gerek yok dedi. Ben zaten kafamda pgt olayını bitirmiştim (sağlıklısı varsa iki seferden birine denk gelecektir). Hayırlısı olsun. Başlamaya karar verdiğimizde in şee Allah doğal siklus deneyeceyiz. Olmazsa da bir dahaki ay ilaçlı tedavi. İlk defadır ki, zaman konusunda çok kararsızım. Allah en hayırlısı ne ise onu yapmamızı nasip eylesin.

Canım ikiye katlamamış, ancak 60% artmış. İn şee Allah armaanın dediği gibidir. İki embrio tutunup, biri kimyasal olduğunda da böyle artım ola biliyor. Senin kötü tecrübelerin var, çok bir şey diyemem. Ancak aynen senin gibi olup bebeğini kucağına alanı biliyorum. Hatta çok daha kötü artışı olup, gebeliği devam edenini de biliyorum. Bu değer için yine de morelini bozma derim. Zaten her zaman en az %60 artması lazım diyorlar. Sende de artmış.

İn şee Allah bu sefer diğerlerine benzemez ve sağlıkla kucağına alırsın. Allah korusun, eğer eskisi yine tekrarlarsa hidrosalpenks için yeniden bir değerlendirilmeni öneririm. Bir arkadaş da hep kalp atışı görmeden düşük yapıyordu. Meğerse tüplerin hali berbatmış ve rahim filmin de bile sorunu tam gözükmüyordu. Laproskopi ile tüpler alındı ve şimdi 6. denemede gebeliği devam ediyor.

Geçmiş olsun canım. Ben sana önceden dedim ki, çok üzülmeyesin. İlk hafta çocuklar kilo almaz, aksine verirler. Bu neredeyse her kesde böyledir. Orasını hiç merak etme. Emzirmeğe devam et. Bilrubin için de en iyi çözüm bol bol emzirmek. İn şee Allah kendiliğinden geçer. Annem kız kardeşime sadece kendisi kuşburnu demleyip içerek emzirirdi ve kendiliğinden geçmişti. Oysa kız kardeşimde çok yüksek sarılık vardı. Hatta eve geldiği günü hatırlıyorum, insanın sarılığından bebeği sevesi gelmiyordu. Sen bol bol emzir. İn şee Allah sorunsuz atlatırsınız. Allah şifa versin.

Son düzenleme:

Armaaaaan,
tebrik ederiiim:) adını koydunuz mu?

merhaba kızlar ben mol gebelikden sürekli düşük yapıyorum ve artık pgt ile tüp bebek yaptırmaya karar verdik bu yöntemle sağlıklı hamile kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…