- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.361
Sümeyyecim çok sağol canım hakikaten uykusuz geceler
Bizim miniğin boyu 49 kilo da 3,5 Allaha çok şükür
Hayran hayran bakıyoruz işte çok ağlayan bi bebe diil çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım süt yeterli geldi mi kilo vs nasıl öğrenicez tevrübeleri aktarırım buradan
Darısı basına tekrar arkadasım
Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaallah.
Amin canım. Maşallah bebişine. Yarın kilo kayb ettiğini deseler hiç endişe etme. Normalde doğumdan sonra 300 gr gibi kilo kayb ederler. Bu sütün yetmediği anlamına gelmez. Allah kolaylık versin.
Hayran hayran bakıyoruz işte çok ağlayan bi bebe diil çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım süt yeterli geldi mi kilo vs nasıl öğrenicez tevrübeleri aktarırım buradan
Ben sana ne diyeyim yaa. Keşke kanaman geldiği zaman sorsaydın. O kadar çok kişi var ki hamile olduğu halde kanama gören. Hatta aylarca adet zamanı kanaması olanlar var. Burda armaan var bebeği şimdi doğmuş olmalı. Testden önce adet görmüşdü. Yani kanama bir şey ifade etmez.
Gelelim ilaçlara... in şee Allah ara vermen kötü etkilememiştir. Bundan sonra ne olursa olsun devam et. Ayrıca değerin çok güzel, in şee Allah kimyasal değildir. Seni dövesim varilaçları bırakmandan ziyade bu kadar umutsuz olduğun için.
Bu arada kızdım diye tebrik etmeği de unuttum. Rabbim tamamına erdirsin. Bu bebeği sağlıklı ve hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip eylesin. Allah olmasını istediyse ilaç filan hepsi bahane :124::124::124::124::124::124:
Canım aynen bana da öyle olmuştu sabah ağlarken öğlen ne hissedeceğimi bilememiştim tabrik ederim seni hamilesin
Ben çok şükğr böyle baslayan bi hamilelikte 1-2 gün önce bebeğimi kucakladım
Darısı buradaki tüm dostların basına
kanamam cuma gecesi gelmişti yatmadan önce yani,geceydi o yüzden o moralle jeli sıkmadım,cumarteside ilaçları içmedim işte ama şimdi üzüldüm içmediğime.niye o kanamam geldi acaba?nasıl olurda değerim 142.25 gelir.acaba daha yüksektide düşüyormu.ben geçen ay tam 14 şubatta adet olmuştum,cuma günü adet sıkıntısı basmıştı ve gecede işte kanamam oldu ama dün devam etmedi işte.
bu arada doktorum gibi yazmışsın çünkü doktorum bu kadar umutsuz olduğum için hep kızıyor bana.ve ne yalan söyleyeyim hala umutsuzum ,kesin bir sorun çıkacak ya salıdan önce adet olucam yada salı günü gidip değerime baktırınca değerim ya düşmüş olacak yada çok az saçma sapan yükselmiş olacak.
herşey için sağol canım,teşekkürederim.
armaancığım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı olsun mis kokulu evladın.uzun ömürlü olsun.
ya bana hamilesin demeyin çünkü bu fikre kendimi alıştırıyorum sonra biranda değerler düşüyor,moralim bozuluyor.eşim sonuçtan beri üstüme titriyor ve bu benim canımı sıkıyor.bu kadar sevinsin umutlansın istemiyorum.ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur umarım.
inşaallah bende senin gibi netice alır ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım,hiç olmayacak mucize gibi geliyor bu bana.inşaallah isteyen diğer arkadaşlarımda bende birgün anne olmayı hakederiz.
Kızlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür
Allah hepinize hayırlısıyla bu duyguyu tattırscak inşallah
Şu an meme gaz kaka döngüsündeyiz Allahıma çok şükür
selam kızlar,size 1 hafta kadar önce yazmıştım hatırlayanınız vardır belki.benim 6 tane dondurulmuşlarım vardı,2 tanesinin dna ya gitmesini istemiştim ama ilk 2 tanesi çöüzldükten sonra yaşamadı,sonra 2 tanesinden 1 tanesi yine yaşamadı 1 tanesi dna ya gitti,geçen hafta cuma transfer yapılacakken dna sonucu kötü çıktı transfer iptal oldu.ama doktor gel konuşalım dedi,cuma günü konuşmaya gidince diğer 2 tanesi çözülme aşamasıdaydı gel sana bugün transfer yapalım dedi,dna ya gitsin dedim olmaz o aşamayı geçmiş dedi,1 saatten fazla karar verememiştim.
neyse bugün 9.günüm yani beta hcg günümdü fakat cuma günü yani bu cuma(transferden sonra 7.gün)gece yatmadan önce kıpkırmızı kanım geldi sonra kahverengileşti,zaten umutsuzdum,hal böyle olunca cuma gecesi jelimi sıkmadım,cumartesi günüde nasıl olsa adet olucam diye yani dün ne estrofemlerimi aldım neden sabah akşam jelimi sıkmadım.kısacası adetimin gelmesini bekliyorum.
bugün hastaneden aradılar,durumu anlattım,kanamam geldi ilaçlarımı bıraktım dedim,gidin beta hcg baktırın dediler,gittim baktırdım 142,25 çıktı sonucum,kafam karman çorma şimdi.eğer tuttuysa niye kanamam geldi ve ben ilaçları bıraktım birşey olurmu,eğer tutmadıysa bu kimyasal gebelikmi.doktorum ilaçlarımı bıraktım diye kızdı bana,eve gelir gelmez jelimi sıktım,tekrar 3 estrofem aldım.ama kafam gerçekten çok karışık,siz bu duruma ne diyorsunuz,sizce neler oluyor?
Sen Allahın izniyle hamilesin. Ve in şee Allah sağlıkla da devam eder. Değerin 9.gün için düşen bir değer de değil. Sağlıklı yürürmü yürümezmi o ancak Allahın bile bileceyi bir şey. Sen elinden geleni yap, sonuç Yaradanın taktiri. Eğer bir şey olursa (in şee Allah hiç bir şey olmaz) sonra kendinden bilirsin ve kendini suçlarsın. İnsan ne kadar alışmaya korkuyorsa da alışıyor, kötü sonuç her zaman üzücüdür. Bu günlerin hayatından gidiyor, niye kötü gitsin ki. Tamam hemen kabullenmek de olmuyor, ancak kötü sonucu düşünme. Bu sefer olacaq de, kendini olacağına odakla.
5 kez neqatif aldım, ancak, yeni tedavimden yine umutluyum. Yine de heyecan duya biliyorum. Kötü sonuç insanı her zaman üzer. Bir şey belli değilse niye kötü tarafını düşünelim.
Kanama gebeliğin ilk dönemlerinde farklı nedenlerle ola bilir. Bazen nedeni bile belli olmuyor. Sendeki kanama dilerim bebeğin rahimdeki kazı çalışmalarının damara denk gelmesi iledir. Allah vakti zamanında sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin. Duana da amin.
tebrik ederim armaan. allah analı babalı büyütsün.
mrb. seni okumuştum ve içimden sonuç pozitif çıkacak demiştim. inşallah değerin katlanarak artar. benim çift embriyo ve 10. gün değerim 64 çıkmıştı. doğru düzgün sevinememiştim ama şimdi 9 aylık olan meleğim beşiğinde uyuyor. allah sanada bebeği olmayanlara kendinden umutla örnek vermeyi nasip etsin. salı günü sonucu yazmanı bekleyeceğim.
Angellnasılsın ne yapıyorsunArman tebrik ederim,maşallah bebeğine,Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Sütün yetip yetmediğini sen anlarsın zamanla,sık sık emzir.
Sütün kalorili kısmı 10 dk sonra geliyor uzun uzun emzir.Uyuduysa devam et emzirmeye.
Yatarken,uyurken al emzir.Bunun zamanı süresi yok.
Sütün ilk hafta az olması normal,azsa ve çoğalmazsa artırıcı şeyler tavsiye edebilirim..
öyle hayran hayran bakıp sevgiyle emzirdikçe o süt iner zaten..
Meme uçları yara olunca bırakıyor anneler.eğer acıyosa bitkisel bi krem var onu sürebilirsin.Soğan suyu,zeytinyağı yada kendi sütünü sürebilirsin..
oğlumun gazı 6 ay sürdü,doktorun verdiği bitkisel ilaçları ve bilinen herşeyi kullandık geçmedi,anlık işe yarıyordu sadece.
Hava yuttuğunda çok olur,emerken bi kaç kere kaldırıp gazını çıkarabilirsin,tabi buda geçici bi önlem.
Bağırsak florası henüz gelişim halinde olduğundan,bebeğin sindirim sistemini de etkiliyor yapacak pek bişey yok.
Uykusuz her gece,yorgun ölesiye...
Ama yine de yine de MUHTEŞEM.
Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve herkeze nasip etsin.Amin
Angellnasılsın ne yapıyorsun
selam kızlar,size 1 hafta kadar önce yazmıştım hatırlayanınız vardır belki.benim 6 tane dondurulmuşlarım vardı,2 tanesinin dna ya gitmesini istemiştim ama ilk 2 tanesi çöüzldükten sonra yaşamadı,sonra 2 tanesinden 1 tanesi yine yaşamadı 1 tanesi dna ya gitti,geçen hafta cuma transfer yapılacakken dna sonucu kötü çıktı transfer iptal oldu.ama doktor gel konuşalım dedi,cuma günü konuşmaya gidince diğer 2 tanesi çözülme aşamasıdaydı gel sana bugün transfer yapalım dedi,dna ya gitsin dedim olmaz o aşamayı geçmiş dedi,1 saatten fazla karar verememiştim.
neyse bugün 9.günüm yani beta hcg günümdü fakat cuma günü yani bu cuma(transferden sonra 7.gün)gece yatmadan önce kıpkırmızı kanım geldi sonra kahverengileşti,zaten umutsuzdum,hal böyle olunca cuma gecesi jelimi sıkmadım,cumartesi günüde nasıl olsa adet olucam diye yani dün ne estrofemlerimi aldım neden sabah akşam jelimi sıkmadım.kısacası adetimin gelmesini bekliyorum.
bugün hastaneden aradılar,durumu anlattım,kanamam geldi ilaçlarımı bıraktım dedim,gidin beta hcg baktırın dediler,gittim baktırdım 142,25 çıktı sonucum,kafam karman çorma şimdi.eğer tuttuysa niye kanamam geldi ve ben ilaçları bıraktım birşey olurmu,eğer tutmadıysa bu kimyasal gebelikmi.doktorum ilaçlarımı bıraktım diye kızdı bana,eve gelir gelmez jelimi sıktım,tekrar 3 estrofem aldım.ama kafam gerçekten çok karışık,siz bu duruma ne diyorsunuz,sizce neler oluyor?
selam kızlar,pekte güzel haberlerle gelmedim size,pazar günü değrim 142.25 ti,bugün tekrar bakıldı 231.12 çıktı,zaten hep böyle oluyor,ikiye katlamıyor,deliricem artık,bendemi bir sorun var embriyodamı anlamadım.
Canımmmm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.
İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız. Savunma mekanizması geliştirmişsiniz haklı olarak. Bol dua ile inşallah her şey yolunda olsun...
Sümeyye canım rahim filmi iyi çıkmış sanırım.
Akasya ne yaptın randevu tarihini unuttum...
Biz de iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz...
selam kızlar,pekte güzel haberlerle gelmedim size,pazar günü değrim 142.25 ti,bugün tekrar bakıldı 231.12 çıktı,zaten hep böyle oluyor,ikiye katlamıyor,deliricem artık,bendemi bir sorun var embriyodamı anlamadım.
Arkadaslar hepinize çok çok teşekkür ederim
Bilurubin yüksekliği yaşamış olan var mı aranuzda bizimki sınırda çıktı bebeğimi gördükçe çok üzüldüm fototerapi aldı inşallah inişe gecer bu bir hadtada kilo da vermiş beceremicek miyim ben bu işi((
İyiyiz ipek teşekkürler,oğlumla güzel geçiyor günler.Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik,kaç hafta oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?