Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba kızlar ben mol gebelikden sürekli düşük yapıyorum ve artık pgt ile tüp bebek yaptırmaya karar verdik bu yöntemle sağlıklı hamile kalan var mı

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Sağlıklı bebeğine vesile olsun. Evet çok arkadaş var. Delikız vardı, ikizleri oldu. Naz vardı yanılmıyorsam kızı oldu. İnci daha yeni doğurdu sayılır. Akasya da şimdi hamile. Darısı sana in şee Allah. Allah kolaylık versin.

çok saol arkadaşım yaptırmak istiyorum son umudum bu ama korkuyorum ya gene mol olursam bütün umutlarım gider ozaman naparım bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

yüzde 90 iyi bir garanti deme kızlar ama işde benim yarım mol olurda sağlıklı sanıp mol olan yumurtayı transfer ederseler offfff kafan çok karışık

çok saol arkadaşım yaptırmak istiyorum son umudum bu ama korkuyorum ya gene mol olursam bütün umutlarım gider ozaman naparım bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Umut her zaman var. Sebeplere sarılıp Allaha tevekkül etmek ve bolca dua ile olmayacak bir şey yoktur. İn şee Allah derdine deva olur. Olumsuzlukları düşünme.

yüzde 90 iyi bir garanti deme kızlar ama işde benim yarım mol olurda sağlıklı sanıp mol olan yumurtayı transfer ederseler offfff kafan çok karışık

Rakam tabii iyi bir rakam. O kadar olumsuzluk düşünme. Güzel düşün güzel olsun. Bol bol dua et. Elini karnına koy her gün Kurandan sureler oku. Kuran şifadır (hem ruha hem bedene).

bu hastalıkla okadar çok savaşdım ki her hamileliğimde bidaha olmucak diye umutlandım sonu hep hüsran oldu şimdi tek umudum pgt

Son düzenleme:
allah izin verirse bu ay adetimin 2 günü başlıycaz elimizden geleni yapalım gidebildiğimiz yere kadar gidicez inşlh olur bende sağlıklı bebeğimi kucağıma alırım tek isteğim ona sarılıp kokusunu içime çekmek düşününce bile içim bir tuhaf oluyo

Merhaba arkadaşlar uzun uzun yazdığım herşey silindi nedense galiba zaman aşımına uğradı.iki ay oldu doğum yapalı ben de kızımda iyiyiz çok şükür.kızım sarlık oldu terapi gördü yeni geçti sayılır .sonrası gaz kusma... derken zor zamlar .allah çok şükür bunları diyebiliyorum.inşallah burda anne olmak isteyn herkes doğum haberini verir.dualarımdasınız.geniş zamnada tekrat yazacağım son iki sayfadan armaanın doğum yaptığını akasyanın hamile olduğunu anladım tebrik edrim herkese sevgiler

Canım çok sevindim. Ben senin doğum zamanını unutmuşum, armaanla aynı dönemde olduğunu sanıyordum. Kuzuya geçmiş olsun. İlk dönemler hep zor olur. 3 aylık oldumu her şey yavaş da olsa rayına oturacak in şee Allah. Allah kolaylık versin. O tatlı yorgunluktan bize de yaşatsın.

Selescigim cok sevindim. Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin.

Merhaba kizlar. Yazamadim epeydir. 1 haftadir cok hastayim. Agir bir grip geciriyorum Raporluyum. Memlekete geldim. Annem bakiyor sagolsun. Maalesef 1 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim Haftaya randevum var. Insallah bebegim iyidir. Allah'a emanet...

merhaba kızlar ben mol gebelikden sürekli düşük yapıyorum ve artık pgt ile tüp bebek yaptırmaya karar verdik bu yöntemle sağlıklı hamile kalan var mı
Merhaba.bugün 2. negatifi aldim.mol gebelik ne bilmiyorum.inş yavrularımıza kavuşuruz.
Tedavide 18 yumurta oluştu fakat 3. Ve 5. Gün transferleri ile gebelik oluşmadı.bende yumurtalık tembelliği eşimde azosperm.gebelik elde edemezsek genetik test isteyecgiz demişti.sabahtan beri sis gözlerle okuyorum sayfayı.
İnt araştrdgmdan anlafıgm aynı tüp bebek tedavisi gorucez,bunlar incelenecek.uygun görülen transfer edilecek.ama pahalı bir işlem oldu.söyleniyor.incelenen her embriyo için fiyatlar hakkında bilgin var mi.bu arada bursadym ben.yardimci olursan çok sevinirim

Canım çok geçmiş olsun. Senin durumunun bir benzerini yaşadım. 3 neqatiften sonra pgt yaptırdık ve ilk kez gebelik elde edildi. Başka nedenle kayb ettim.

Sana benim yaptırdığım yerlerden fiyat örneği vereyim. İlk hastanede ne kadar embrio olmasının farkı olmadan 1200 dolar (fiş yöntemi) ödedik. Memorial şişli de ise embrio başına 350 dolar (array yöntemi) fiyat veriyolar. Hastane seçerken en önemlisi laborotuvarı, genetik doktoru iyi olmalı. Pgt yapılması için embrionun en az 4. ve ya 5. güne gitmesi lazım. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

çok saol arkadaşım ben bursadayım burdaki tüp bebek merkezlerini araştırıp bilgi alıyorum ama benim durumumda yapılan testlerin tedavinin fiyatı 10 bini geçiyo para mühim değil inşlh sağlıklı bebeğimi kucağıma alırım onun değerini dünyadaki hiç birşeye geğişmem inşl sende bir gün anne olursun allah hepimize tattırsın o duyguyu

Arkadaşlar cgh yöntemini deneyeniniz oldumu? Neler yaşadınız yazarmısınız. Tekrarlayan düşüklerden dolayı önerildi.(4 kez maalesef) pgt de 7 yada 9 kromozoma bakılıyormuş.Bizde hiç riske atmamak adına 24 kromozomada bakılsın diyoruz.Perinatoloji doktorumuzda bu fikirdeydi ama kararsız kalıyoruz.

Canım cevabın için çok sağol.hamile kaldın ,devam ediyor dgl mi.maşallah.isin içine girince ogreniyosun ama araştırmak istiyor insan.inş pgt ile Allah ın izni ile yüzümüz güler.ben tedaviye ilk başladgmda büyük bi acı yaşadm onca ilaç kullandm diye yumi toplandı.doktor stresin etkisi de olabilir emb gelişmemesi dedi.umarım öyledir.Allah kucaklarımızı boş bırakmasını inş.

ben de tekrarlayan düşükler nedeniyle pgt yaptırdım. Çok şükür hamileyim. Bende de tüm kromozomlara bakıldı. 5 embriyonun 2 tanesi sağlıklı çıktı. Şimdi ikiz bebek bekliyorum.

ben de tekrarlayan düşükler nedeniyle pgt yaptırdım. Çok şükür hamileyim. Bende de tüm kromozomlara bakıldı. 5 embriyonun 2 tanesi sağlıklı çıktı. Şimdi ikiz bebek bekliyorum.

Çok sevindim.Sağlıkla kucağına alırsın inş. Açıkçası artık okadar korkuyoruzki tekrar kaybetmekten sende yaşadığın için çok iyi anlarsın o duyguyu.Birde pgt yaptırdığı halde kaybeden arkadaşlar da olmuş okudum.Bu kısımda cgh mi daha mantıklı dedik ama.Sen pgt denedik tüm kromozomlara bakıldı yazmışsın ama pgt de 7 yada 9kromozoma bakılıyor.Ancak cgh de hepsine bakılıyor.(doktor ve embriyolog öyle dedi bize) Cgh yapılmış olmasın sana?

İki yöntem var. Biri fısh biri de cgh denilen array yöntemi. Fıshte yanılmıyorsa 5 ya da 6 kromozoma bakılıyor. Array da ise tüm kromozomlar taranıyor. Memorial sanırım artık fısh uygulamıyor. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah pgt yöntemi ile bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…