- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.401
Adacigim hep aklimdasin. Ne yaptin ? Transfer oldu mu ? Test tarihin ne zaman ?
Merhaba arkadaşlar uzun uzun yazdığım herşey silindi nedense galiba zaman aşımına uğradı.iki ay oldu doğum yapalı ben de kızımda iyiyiz çok şükür.kızım sarlık oldu terapi gördü yeni geçti sayılır .sonrası gaz kusma... derken zor zamlar .allah çok şükür bunları diyebiliyorum.inşallah burda anne olmak isteyn herkes doğum haberini verir.dualarımdasınız.geniş zamnada tekrat yazacağım son iki sayfadan armaanın doğum yaptığını akasyanın hamile olduğunu anladım tebrik edrim herkese sevgiler
Arkadaşlar cgh yöntemini deneyeniniz oldumu? Neler yaşadınız yazarmısınız. Tekrarlayan düşüklerden dolayı önerildi.(4 kez maalesef) pgt de 7 yada 9 kromozoma bakılıyormuş.Bizde hiç riske atmamak adına 24 kromozomada bakılsın diyoruz.Perinatoloji doktorumuzda bu fikirdeydi ama kararsız kalıyoruz.
akasya merhaba nasılsın
ben çok iyiyim şükürler olsun
transferim geçen cuma oldu iki tane 5. embriyosu
bugün 11. günüm
tahlil yaptım dayanamadım 8. gün 57 dün yani 10.gün 198 çıktı
inşallah herşey yolunda olur 5 gün sonra tahlili tekrarla dendi
annemlerdeyim o nedenle nete giremedim
senin nasıl gidiyor
sümeyyee çok sevindim birşey çıkmamasına
inşallah en kosa zamanda iyi haberlerini alırız
bu yöntemı bende doktoruma soylıycem ama benım esımde bı sorun yok bende hıdrosalpenks vardı oyuzden tutmadı sımdı 3.tup bebeği denıycem temmuzda acaba bu yöntem sadece erkek faktörü olanlaramı yapılıyor ?
akasya merhaba nasılsın
bugün 11. günüm
senin nasıl gidiyor
Canım sorun çıkmamasına sevindim. Gelsin güzel haberler tez zamanda inşaallah
Canım cevabın için çok sağol.hamile kaldın ,devam ediyor dgl mi.maşallah.isin içine girince ogreniyosun ama araştırmak istiyor insan.inş pgt ile Allah ın izni ile yüzümüz güler.ben tedaviye ilk başladgmda büyük bi acı yaşadm onca ilaç kullandm diye yumi toplandı.doktor stresin etkisi de olabilir emb gelişmemesi dedi.umarım öyledir.Allah kucaklarımızı boş bırakmasını inş.
Selescigim cok sevindim. Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin.
Merhaba kizlar. Yazamadim epeydir. 1 haftadir cok hastayim. Agir bir grip geciriyorumRaporluyum. Memlekete geldim. Annem bakiyor sagolsun. Maalesef 1 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim Haftaya randevum var. Insallah bebegim iyidir. Allah'a emanet...
İki yöntem var. Biri fısh biri de cgh denilen array yöntemi. Fıshte yanılmıyorsa 5 ya da 6 kromozoma bakılıyor. Array da ise tüm kromozomlar taranıyor. Memorial sanırım artık fısh uygulamıyor. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah pgt yöntemi ile bebeğine kavuşursun.
Yüce Rabbim inş bizede saglikli hayirli evlatlar nasip eder.aksamdan beri çok korkuyorum.yum toplandı fakat 4-5.güne 1 tanesi gitti.oyle 5.gune bayagi yum kalmali ki onunda genetik taraması yapilacak ki.sorun gorulmeyen
Transfer edilebilsin.Allah im senin herşeye gücün yeter,bizlerin de yardımcısı ol
Her tedavin aynı olacak diye bir şey yok. Bu tedavinde uzun protokol iste bence, yumurta sayısı açısında daha faydalı oluyor. Sana bir örnek vereyim. Belki bir az rahatlamana yardımcı olur. Burda yazan armaan var. Bebeği yeni doğuldu. 6. tedavisinde kovuştu. Bu tedavide pgt yapılacaktı. Sadece 2 embrio olunca pgt yapılmadan 2. gün transfer yapıldı. Bak şimdi bebeği kucağında maşaallah. Hiç bir durumda umutsuz olma. Tek embrio yetiyor, Allah olmasını istiyorsa. Olmasını istemiyorsa da tavuk gibi yumurtlasan bile bir işe yaramaz. Hem sizde genetik sorun yoksa çok kafana takma bence. Allaha tevekkül et.
akasya merhaba nasılsın
bugün 11. günüm
senin nasıl gidiyor
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şimdi nasılsın? Bebişi en son ne zaman gördünüz? Durumlar nasıl? Arda beyle görüştünüzmü?
Yüce Rabbim inş bizede saglikli hayirli evlatlar nasip eder.aksamdan beri çok korkuyorum.yum toplandı fakat 4-5.güne 1 tanesi gitti.oyle 5.gune bayagi yum kalmali ki onunda genetik taraması yapilacak ki.sorun gorulmeyen
Transfer edilebilsin.Allah im senin herşeye gücün yeter,bizlerin de yardımcısı ol
Merhaba arkadaslar ben 32 yasinda 2.5 yillik evliyim 5 kez tekrarlayan dusugum oldu kanda pihtilasma var ama 3 dusugumde clexane ve aspirin tedavilerine ragmen oldu su an halen dusuk yapiyorum psikolojik olarak bitmis durumdayim esimle bosanmanin esigine geldik .banada pgt ile tup bebek onerdiler ancak kafam allak bullak bhcg hep en fazla 200_300 araligina kadar yukselip keseyi bile gormeden kendiliginden dusuyor arkadaslar tecrubelerinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var benimle benzer durumda olup pgt den fayda goren var mi varsa hanhi merkezde yaptirdiniz esiminde benimde karyotip analizimiz normal
Bu arada rahim filmim normal raporlandi tuplerde sivi toplanmasi nasil oluyo nasil tani konuyor az once bir tup bebek merkeziyle gorustum onlarsa kromozomal sorun yoksa pgt nin faydasinin olmadigini soyledi tup bebekten cok bir fayda saglayamayacagimi belirtti progesteron destegi ile yeniden deneyebilecegimi soyledi ben ne yapicam simdi .yorumlariniz ve desteginiz icin cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?