Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Adacigim hep aklimdasin. Ne yaptin ? Transfer oldu mu ? Test tarihin ne zaman ?

akasya merhaba nasılsın

ben çok iyiyim şükürler olsun

transferim geçen cuma oldu iki tane 5. embriyosu

bugün 11. günüm

tahlil yaptım dayanamadım 8. gün 57 dün yani 10.gün 198 çıktı

inşallah herşey yolunda olur 5 gün sonra tahlili tekrarla dendi

annemlerdeyim o nedenle nete giremedim

senin nasıl gidiyor

sümeyyee çok sevindim birşey çıkmamasına

inşallah en kosa zamanda iyi haberlerini alırız

Seles hayırlı olsun. Allah anali babalı büyütsün inşaallah.

Pgt preimplatasyon genetik tanının kısaltılmış hali. Transfer öncesi embriyoya yapılan tüm genetik işlemleri kapsıyor. Fish'te 9 kromozoma bakılıyor, array-cgh'te ise 46 kromozoma birden bakılıyor. Array yöntemini fazla merkez uygulamıyor bildiğim kadarıyla. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Ada maşallah çok sevindim :) Allah sağlıkla daim etsin inşaallah canım.

bu yöntemı bende doktoruma soylıycem ama benım esımde bı sorun yok bende hıdrosalpenks vardı oyuzden tutmadı sımdı 3.tup bebeği denıycem temmuzda acaba bu yöntem sadece erkek faktörü olanlaramı yapılıyor ?

Hayır, kadında veya erkekte genetik bir sorun varsa uygulanıyor.
Tekrarlayan düşüklerde ve başarısız denemeler sonrasında da yapılmaya başlandı.

Çok teşekkürler canım bende yaptırmadan önce bütün destekleyici yöntemleri araştırmadayım şuan bikez daha başarısızlıga ugramak ıstemıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:124::124::124::124::124::124::124:

Canım maşallah. Çok sevindim. Hep aklımdaydın. Allah devamını da sağlıklı getirsin. Deyerin de çok güzel maşallah. Allah tamamına erdirsin.

Canım sorun çıkmamasına sevindim. Gelsin güzel haberler tez zamanda inşaallah

Amin canım, çok teşekkür ederim Siz nasılsınız, nasıl gidiyor? Kızın da baya tatlı olmuştur artık.

Ben malesef bebeği kayb ettim, 18 haftalıkken.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şimdi nasılsın? Bebişi en son ne zaman gördünüz? Durumlar nasıl? Arda beyle görüştünüzmü?

Yüce Rabbim inş bizede saglikli hayirli evlatlar nasip eder.aksamdan beri çok korkuyorum.yum toplandı fakat 4-5.güne 1 tanesi gitti.oyle 5.gune bayagi yum kalmali ki onunda genetik taraması yapilacak ki.sorun gorulmeyen
Transfer edilebilsin.Allah im senin herşeye gücün yeter,bizlerin de yardımcısı ol

Her tedavin aynı olacak diye bir şey yok. Bu tedavinde uzun protokol iste bence, yumurta sayısı açısında daha faydalı oluyor. Sana bir örnek vereyim. Belki bir az rahatlamana yardımcı olur. Burda yazan armaan var. Bebeği yeni doğuldu. 6. tedavisinde kovuştu. Bu tedavide pgt yapılacaktı. Sadece 2 embrio olunca pgt yapılmadan 2. gün transfer yapıldı. Bak şimdi bebeği kucağında maşaallah. Hiç bir durumda umutsuz olma. Tek embrio yetiyor, Allah olmasını istiyorsa. Olmasını istemiyorsa da tavuk gibi yumurtlasan bile bir işe yaramaz. Hem sizde genetik sorun yoksa çok kafana takma bence. Allaha tevekkül et.

Belki de çok haklisin.daha simdiden bulandrdm aklımı.benden 18 yumurta toplantı.başarılı bi tavuk oldum yani:)ama emb gelişme göstermedi.insanlardan birçok tedavi sonucunda istenmiş.biz 1 tüp bebek denemesi yaptik daha.Allah im ol desin yeterki. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Umut serptin çok sağol.olmaz diyorlar ama 2.gün ile de oluyor.Rabbim yoktan var ediyor.bizlerin de yard.olsun inş

Adacığım çok sevindim Çok güzel bir haber bu Maşallah bebişlerine. Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Şimdi nasılsın? Bebişi en son ne zaman gördünüz? Durumlar nasıl? Arda beyle görüştünüzmü?

Sağol Sümeyye. Daha iyiyim şükür. Henüz gitmedim. Bebeği göreli 3 hafta oldu.

Allah OL desin yeter ki... Herşey nasip kısmet...

Merhaba arkadaslar ben 32 yasinda 2.5 yillik evliyim 5 kez tekrarlayan dusugum oldu kanda pihtilasma var ama 3 dusugumde clexane ve aspirin tedavilerine ragmen oldu su an halen dusuk yapiyorum psikolojik olarak bitmis durumdayim esimle bosanmanin esigine geldik .banada pgt ile tup bebek onerdiler ancak kafam allak bullak bhcg hep en fazla 200_300 araligina kadar yukselip keseyi bile gormeden kendiliginden dusuyor arkadaslar tecrubelerinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var benimle benzer durumda olup pgt den fayda goren var mi varsa hanhi merkezde yaptirdiniz esiminde benimde karyotip analizimiz normal

Allah yardımcın olsun. Çok geçmiş olsun. Senin durumunda deyil de, benzer durumda olup normal yoldan bile bebeğine kovuşanlar var. Allah sabır versin. Aynı durumu görümcem de yaşadı, o da 5 kez düşük yaşadı, ona da pgt önerdiler, ancak daha yaptıramadı (en sonuncu ve sadece 1 kere 12.haftaya kadar gide bildi).

Sen kan sulandırıcı kullanmaya ne zaman başladın? Belki gecikmişsin. Ya da rahim filmin varmı? Belki tüplerde sıvı birikintisi var.

Allah yardımcın olsun.

Clexane bhcg 4.5 oldugunda daha tam pozitiflesmeden basladim hepsindede cok erken tesbit ettim daha adet gunumden 1 hafta once basladim gec kalma soz konusu degil hacettepede sinan hocanin tedavisiydi son gebeligim ama sonuc ayni

Bu arada rahim filmim normal raporlandi tuplerde sivi toplanmasi nasil oluyo nasil tani konuyor az once bir tup bebek merkeziyle gorustum onlarsa kromozomal sorun yoksa pgt nin faydasinin olmadigini soyledi tup bebekten cok bir fayda saglayamayacagimi belirtti progesteron destegi ile yeniden deneyebilecegimi soyledi ben ne yapicam simdi .yorumlariniz ve desteginiz icin cok tesekkurler

Asıl progestan desteğinin çok bir yararı olacağını sanmıyorum. Sen başka merkezle de görüş bence (çünki progestanın düşüğü engellediği tam olarak kanıtlanmış değil ve sağlıksız bir gebeliğin sonlanmasını da zorlaştıra bilir). Ve de anne babada genetik sorun olmadığı halde bebek genetik sorunlu ola biliyor. Bizimde eşimle genetik sorun yok, ancak tüp tedavisinde 9 embriodan 4'ü ciddi genetik hasta çıktı.

Tüplerde sıvı varsa iyi bir doktor hemen fark eder. Bazen sorun filimde az görüne bilir. Ancak yine de bir şekilde kendini belli eder. Bir arkadaş bir kaç kez (tüp tedavisi ile) senin gibi kimyasal gebelik geçirdi, meyerse tüplerde ciddi sorun varmış, ancak filmde hafif gözüküyordu. Laproskopi sırasında ortaya çıktı ve tüpler alındı. Şimdi hamileliği devam ediyor.

Senin yerine olsam tüp için imkan bulana kadar normal yoldan denerdim. Ancak bence pisikolojik yardım alman iyi olur. Öncelikle eşinle aranızı tamir edin. Bu yol zor bir yol, yalnız çıkmaya gelmez.

Oncelikle cok tesekkur ederim yorumlarin icin acikcasi progesterondan bende fayda gorecegimi sanmiyorum tekrar ayni acilari yasayacak gucumde yok anne ve babada sorun olmasada yumurta spermle birlesirken yanlis bolunme nedeniyle defektif olabiliyor ancak bu durum 5 kez ust uste nasil tekrarladi orasi kocaman bir soru isareti . Dile kolay 5 dusuk ve 5 kocaman hayal kirikligi galiba depresyona giriyorum yarin ankaraya hacettepeye gidicem sinan hocayla tekrar gorusmeye bakalim rabbim insallah hayirli bir kapi acar ve kendimi avutacak sabri verir

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

akasyam geçmiş olsun bende anneme sığındım trakya yarıycaktır bize merak etme bebişinin de keyfi yerindedir

sümeyyem inşallah darısı başına en kısa zamanda iyi haberlerini alırız

inci tanesi kızını kokla benim için

bugün transferin 12. günü değerim 550 çıktı ikiz olabilirmi kızlar

sizin değerleriniz nasıldı

Adacim bu deger isleri pek belli olmuyor. 150 degerle ikiz bekleyen oluyor, 300 degerle tek bebek bekleyen oluyor. Benim 9.gun 348,5 11.gun 848,5 tu simdi kizim benimle Allah'a sukur. Rabbim hakkinda tek hayirliysa tek cift hayirliysa cift versin canim :) ne zaman gideceksin kese ve kalp atisi icin?

Sumeyye canim sagol. Buyuyoruz teyzesi. 3 aylik olduk cok sukur. Her gun yeni bir seyler ogreniyoruz. Bugunleri gosteren Rabbime sonsuz sukurler olsun. Sen ne zaman gideceksin karar verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…