Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar selam yine ben

en son değerim 231 di,şimdi ne olur dikkatle okuyun ve birşeyler yazın,buna ihtiyacım var.doktor 4 gün sonra bir daha baktırın dedi,yani geçen hafta cumartesiye denk geliyordu,gittik eşimle baktırdık,değerin 920 gibi olması gerekiyordu(231x4 gün)tabiiki değerim saçma sapan bir rakam geldi ve 300 kusur geldi,bende o moralle pazar pazartesi ve salı ilaçlarımı almadım bıraktım,nasıl olsa değerim normal değil diye,ısrarla pazartesi kan vermeyede gitmedim,bugün eşimle gittik ve değerim 1132 çıktı ben şok oldum,bu değerlerde bir anormallik yokmu 900 olması gereken değer 300 çıkıyor sonrada ilaçları bıraktığım halde 1132.

şimdi eve geldim adet sıkıntım vardı,peçeteye kıpkırmızı kan geldi,artık deliricem,acaba tuttuda ben ilaçları bıraktım diyemi kanamam geldi,yada ne,ne,ne,ne?neler oluyor lütfen birşeyler yazın.
 

Sana bir şey diyeyimmi, senin bu durumda başına gelenler hep umutsuzluğundan geliyor. Keşke ilaçları bırakmadan önce doktorunla konuşsaydın. Sen donmuş tedavisi görmüşdün değilmi? Eğer öyleyse çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Ancak öncesinden de hormonlar baskılandığı için ilaçlar önemli. Bak yine de değerin güzel artmış. İlk başlarda bebek yerini rahatlayana kadar saçma artışlar ola biliyor. Sakın bundan sonra değerin düşmediği sürece ilaçlarını bırakma, kanaman şiddetli olsa bile ve her halukarda doktorunla konuş. Allah yardımcın olsun. Geçmiş olsun. Dilerim bu bebeği kucağına alırsın.
 
Sumeyye canim sagol. Buyuyoruz teyzesi. 3 aylik olduk cok sukur. Her gun yeni bir seyler ogreniyoruz. Bugunleri gosteren Rabbime sonsuz sukurler olsun. Sen ne zaman gideceksin karar verdin mi?

Karar konusunda daha kararsızım. Arada bir buraya resim at, ya da face'den paylaş ben de göreyim. Totosunu ısır benim için.
 

Testi farklı yerlerde yaptırdıysan eğer ondanda öyle çıkmış olabilir.Hep aynı yaptırmak gerekiyor ama kan gelmesi ilaçları bıraktığın için olduğunu sanmıyorum.Devam et sen ilaçlara yinede Ve ihmal etmeden doktorunla görüş veya git.İnş herşey yolundadır.
 

değerler 36 saatte bir 2 katına çıkar. 4x231 şeklinde değil. 231 36 saat sonra 462. ondan 36 saat sonra 924.ondan 36 saat sonra 1848. ondan 36 saat sonra 3696 şeklinde artması lazım. bence gelişmiş bir merkeze ve tecrbeli bir doktora görün
 

Ben pazartesi dönmek zorunda kaldım Adacığım. Raporum bitti maalesef Orda öyle rahattım ki. Annem de babam da etrafımda pervane oldular. Allah razı olsun onlardan. İşte annelik babalık böyle birşey. Evladın kaç yaşında olursa olsun senin bebeğin

Değerler belli olmuyor. İkiz de olabilir tek de.. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.. Ne zaman gideceksin kese için :26:
 

Prenses sen keseyi gördün mü ? 1000 li değerlerde kese görünür diye biliyorum. Bence artık değerlere takılma. İşinde iyi olan bir doktora gidip ; gebeliğin gerçek gebelik mi netleştirip ; bundan sonraki aşamalar için alacağın ilaçları tedavi planını belirle derim. Allah yardımcın olsun.
 

benim 9. gün değerim 408'di. ikizlere hamileyim :)
 

çok geçmiş olsun canım

ben de çok rahatım valla annem kızkardeşim geziyorum bir onda bir onda

allah razı olsun onlardan

bilmiyorum canım 14.gün bugün 2200 olmuş değerim çok şükür güzel gidiyor

yarın için tekrar tahlil yapın demişlerdi ama ben bugün yaptırdım

kese için ona göre çağırıcaklar herhalde yarın belli olur

inşallh kese ve kalp atışını atlatalım çok mutlu olucam içim biraz olsun rahatlıycak
 
dün akşam aşırı kanamam ve pıhtılar ve parça geldi,beyaz bir parçaydı,büyük ihtimal cenindi.bugün kanamam yok,yarın doktora gidicem ve büyük ihtimal kan değerim düşmüş olacak çünkü artık düşükmü diyeyim ne diyeyim işte birşeyler oldu,baştan beri dedim doktorumu sevemedim diye,çünkü transferden sonra adam bana değerin 1000 olunca gel vs...demedi,işte buralarda okuduklarım kadar bilgim var,değerim 300 gelince kendisine ulaşamadık başka doktorla konuştuk,kendisi de sonra geri dönmedi,ben ne kadar suçluysam o benden fazla suçlu,herşey para alıncaya kadar.
 

Sakın ilaçlarını brakma. Parça parça kanaması olup, bebeğine kovuşanlar var. Ve genellikle ilk ultrason için test tarihinden 3 hafta sonrasıiçin çağırıyolar. O zaman kalp atışı da duyuluyor.
 

Ohh sefan olsun canım Gez dolaş tadını çıkar. Değerlerin çok güzel maşallah Keseyi de göreceksin , kalp atışını da duyacaksın. Gelişmeleri yaz bize


Test tarihinden 3 hafta sonra keseyi görüp kalp atışını duyduk.
 
evet arkadaşlar dün doktora gittim,sonuç düşük yapmışım,o gördüğüm de evet ceninmiş,artık psikolojim kaldırmıyor,eşim nefes alsa niye öyle nefes aldın diye tartışır duruma geldim.neden bunları yaşadığımı bilsem yani sorun ne bilsem gider ameliyat olurum,ilaç kullanırım birşeyler yaparım ama sorun ne onu bile bilmiyorum,bu beni dahada öfkelendiriyor.tam 4 kayıp,ilki 16 haftalıktı üstelik,artık deliricem.bu çocuk olayı eşimle ilişkimide yıprattı,biraz ara versem diyorum ama zaten senede bir kez tüp bebek deniyoruz,üstelik yaşım 33,birkaç sene sonra ya yumurtalarım oluşmazsa diye korkuyorum,ya geç kalırsam.

Diyecek tek sözüm Allah benim ve sizin gibi gerçekten yürekten isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin.artık yolda gördüğüm hamilelere imkansızı başarmış uzaydan gelmiş kişiler gibi bakmaktan bıktım,girdiğim mağazalarda gördüğüm o minicik şipşirin elbiseleri gördüğümde çocuğum olsa alırdım demekten usandım,her tüp bebek denemesinde o nokta kadar olan varlığı doğmuş kocaman bebek gibi yavrum diye sevip sonra ellerimin bomboş kalmasından yoruldum,en önemlisi aşık olduğum adamı,kocamı baba yapamamaktan üzgünüm.
 
Prenses ben 40 gün oldu acilarin içindeyim.tam 6 aylik gebeligimi sonlandirali.ne gündüzüm var ne gecem.ağlamaktan gözlerim çukur oldu.evden disari da cikmiyorum.sunu unutma beterin beteri var.ben im doğuma tam 2ay kalmisti.pes etme hem hem 40 yasindayim.yani daha gencsin.seni kocaman öptüm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

çok geçmiş olsun,acınızı deşmek istemem ama çok merak ettim gebeliğiniz neden sonlandırıldı...
 
Bebeğim amniosentez de Turner olduğu ortaya cikti.% 100 olunca anne karninda yada doğum sonraki oluyorlar.kanamamda baslamisti ve artik yapilacak hiçbirşey yoktu.ömrümden omur gitti benim .bebeğim benim mucizem di.çünkü o benim korunmadigimiz bir gecenin hediyesi.40 yaş hediyem.2 gün sürdü Doğumum.acim çoktu ama yüreğimin acisi daha büyüktü.ben bu topigi bir aydir takip ediyorum .nedeni ise içimdeki yarim kaLAN annelik duygulu bastiramiyorum.ben normal olarak gebe kala biliyorum ancak bebeğim gen hastaliginda n olduğu için bana doktorlar ptt öneriyorlar.doğum yapali 2 ayim 15 güne doluyor.doktorun 15 nisanda beni kontrole ve tedavi baslangici için bekliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Rabbim yardımcımız olsun gerçekten bir sınav içindeyiz.Umarım Rabbim birdaha yaşatmaz ve beterler korur.En kısa zamanda muradımıza ereriz inş...
 
Armaan tebrik ederim bebeğini kucağına almissin
Bol bol kokla minik kızını
Bizim kızda da sarılık vardı
Tam 45. Günde gecti
Bol bol emzir canım yapacak baska bisey yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…