- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.421
kızlar selam yine ben
en son değerim 231 di,şimdi ne olur dikkatle okuyun ve birşeyler yazın,buna ihtiyacım var.doktor 4 gün sonra bir daha baktırın dedi,yani geçen hafta cumartesiye denk geliyordu,gittik eşimle baktırdık,değerin 920 gibi olması gerekiyordu(231x4 gün)tabiiki değerim saçma sapan bir rakam geldi ve 300 kusur geldi,bende o moralle pazar pazartesi ve salı ilaçlarımı almadım bıraktım,nasıl olsa değerim normal değil diye,ısrarla pazartesi kan vermeyede gitmedim,bugün eşimle gittik ve değerim 1132 çıktı ben şok oldum,bu değerlerde bir anormallik yokmu 900 olması gereken değer 300 çıkıyor sonrada ilaçları bıraktığım halde 1132.
şimdi eve geldim adet sıkıntım vardı,peçeteye kıpkırmızı kan geldi,artık deliricem,acaba tuttuda ben ilaçları bıraktım diyemi kanamam geldi,yada ne,ne,ne,ne?neler oluyor lütfen birşeyler yazın.
Sumeyye canim sagol. Buyuyoruz teyzesi. 3 aylik olduk cok sukur. Her gun yeni bir seyler ogreniyoruz. Bugunleri gosteren Rabbime sonsuz sukurler olsun. Sen ne zaman gideceksin karar verdin mi?
kızlar selam yine ben
en son değerim 231 di,şimdi ne olur dikkatle okuyun ve birşeyler yazın,buna ihtiyacım var.doktor 4 gün sonra bir daha baktırın dedi,yani geçen hafta cumartesiye denk geliyordu,gittik eşimle baktırdık,değerin 920 gibi olması gerekiyordu(231x4 gün)tabiiki değerim saçma sapan bir rakam geldi ve 300 kusur geldi,bende o moralle pazar pazartesi ve salı ilaçlarımı almadım bıraktım,nasıl olsa değerim normal değil diye,ısrarla pazartesi kan vermeyede gitmedim,bugün eşimle gittik ve değerim 1132 çıktı ben şok oldum,bu değerlerde bir anormallik yokmu 900 olması gereken değer 300 çıkıyor sonrada ilaçları bıraktığım halde 1132.
şimdi eve geldim adet sıkıntım vardı,peçeteye kıpkırmızı kan geldi,artık deliricem,acaba tuttuda ben ilaçları bıraktım diyemi kanamam geldi,yada ne,ne,ne,ne?neler oluyor lütfen birşeyler yazın.
kızlar selam yine ben
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
akasyam geçmiş olsun bende anneme sığındım trakya yarıycaktır bize merak etme bebişinin de keyfi yerindedir
sümeyyem inşallah darısı başına en kısa zamanda iyi haberlerini alırız
inci tanesi kızını kokla benim için
bugün transferin 12. günü değerim 550 çıktı ikiz olabilirmi kızlar
sizin değerleriniz nasıldı
kızlar selam yine ben
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
akasyam geçmiş olsun bende anneme sığındım trakya yarıycaktır bize merak etme bebişinin de keyfi yerindedir
sümeyyem inşallah darısı başına en kısa zamanda iyi haberlerini alırız
inci tanesi kızını kokla benim için
bugün transferin 12. günü değerim 550 çıktı ikiz olabilirmi kızlar
sizin değerleriniz nasıldı
Ben pazartesi dönmek zorunda kaldım Adacığım. Raporum bitti maalesefOrda öyle rahattım ki. Annem de babam da etrafımda pervane oldular. Allah razı olsun onlardan. İşte annelik babalık böyle birşey. Evladın kaç yaşında olursa olsun senin bebeğin
Değerler belli olmuyor. İkiz de olabilir tek de.. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.. Ne zaman gideceksin kese için :26:
dün akşam aşırı kanamam ve pıhtılar ve parça geldi,beyaz bir parçaydı,büyük ihtimal cenindi.bugün kanamam yok,yarın doktora gidicem ve büyük ihtimal kan değerim düşmüş olacak çünkü artık düşükmü diyeyim ne diyeyim işte birşeyler oldu,baştan beri dedim doktorumu sevemedim diye,çünkü transferden sonra adam bana değerin 1000 olunca gel vs...demedi,işte buralarda okuduklarım kadar bilgim var,değerim 300 gelince kendisine ulaşamadık başka doktorla konuştuk,kendisi de sonra geri dönmedi,ben ne kadar suçluysam o benden fazla suçlu,herşey para alıncaya kadar.
çok geçmiş olsun canım
ben de çok rahatım valla annem kızkardeşim geziyorum bir onda bir onda
allah razı olsun onlardan
bilmiyorum canım 14.gün bugün 2200 olmuş değerim çok şükür güzel gidiyor
yarın için tekrar tahlil yapın demişlerdi ama ben bugün yaptırdım
kese için ona göre çağırıcaklar herhalde yarın belli olur
inşallh kese ve kalp atışını atlatalım çok mutlu olucam içim biraz olsun rahatlıycak
dün akşam aşırı kanamam ve pıhtılar ve parça geldi,beyaz bir parçaydı,büyük ihtimal cenindi.bugün kanamam yok,yarın doktora gidicem ve büyük ihtimal kan değerim düşmüş olacak çünkü artık düşükmü diyeyim ne diyeyim işte birşeyler oldu,baştan beri dedim doktorumu sevemedim diye,çünkü transferden sonra adam bana değerin 1000 olunca gel vs...demedi,işte buralarda okuduklarım kadar bilgim var,değerim 300 gelince kendisine ulaşamadık başka doktorla konuştuk,kendisi de sonra geri dönmedi,ben ne kadar suçluysam o benden fazla suçlu,herşey para alıncaya kadar.
Prenses ben 40 gün oldu acilarin içindeyim.tam 6 aylik gebeligimi sonlandirali.ne gündüzüm var ne gecem.ağlamaktan gözlerim çukur oldu.evden disari da cikmiyorum.sunu unutma beterin beteri var.ben im doğuma tam 2ay kalmisti.pes etme hem hem 40 yasindayim.yani daha gencsin.seni kocaman öptüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?