- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.441
Bebeğim amniosentez de Turner olduğu ortaya cikti.% 100 olunca anne karninda yada doğum sonraki oluyorlar.kanamamda baslamisti ve artik yapilacak hiçbirşey yoktu.ömrümden omur gitti benim .bebeğim benim mucizem di.çünkü o benim korunmadigimiz bir gecenin hediyesi.40 yaş hediyem.2 gün sürdü Doğumum.acim çoktu ama yüreğimin acisi daha büyüktü.ben bu topigi bir aydir takip ediyorum .nedeni ise içimdeki yarim kaLAN annelik duygulu bastiramiyorum.ben normal olarak gebe kala biliyorum ancak bebeğim gen hastaliginda n olduğu için bana doktorlar ptt öneriyorlar.doğum yapali 2 ayim 15 güne doluyor.doktorun 15 nisanda beni kontrole ve tedavi baslangici için bekliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Prenses ben 40 gün oldu acilarin içindeyim.tam 6 aylik gebeligimi sonlandirali.ne gündüzüm var ne gecem.ağlamaktan gözlerim çukur oldu.evden disari da cikmiyorum.sunu unutma beterin beteri var.ben im doğuma tam 2ay kalmisti.pes etme hem hem 40 yasindayim.yani daha gencsin.seni kocaman öptüm.
Armaaaaan,
tebrik ederiiim:) adını koydunuz mu?
evet arkadaşlar dün doktora gittim,sonuç düşük yapmışım,o gördüğüm de evet ceninmiş,artık psikolojim kaldırmıyor,eşim nefes alsa niye öyle nefes aldın diye tartışır duruma geldim.neden bunları yaşadığımı bilsem yani sorun ne bilsem gider ameliyat olurum,ilaç kullanırım birşeyler yaparım ama sorun ne onu bile bilmiyorum,bu beni dahada öfkelendiriyor.tam 4 kayıp,ilki 16 haftalıktı üstelik,artık deliricem.bu çocuk olayı eşimle ilişkimide yıprattı,biraz ara versem diyorum ama zaten senede bir kez tüp bebek deniyoruz,üstelik yaşım 33,birkaç sene sonra ya yumurtalarım oluşmazsa diye korkuyorum,ya geç kalırsam.
Diyecek tek sözüm Allah benim ve sizin gibi gerçekten yürekten isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin.artık yolda gördüğüm hamilelere imkansızı başarmış uzaydan gelmiş kişiler gibi bakmaktan bıktım,girdiğim mağazalarda gördüğüm o minicik şipşirin elbiseleri gördüğümde çocuğum olsa alırdım demekten usandım,her tüp bebek denemesinde o nokta kadar olan varlığı doğmuş kocaman bebek gibi yavrum diye sevip sonra ellerimin bomboş kalmasından yoruldum,en önemlisi aşık olduğum adamı,kocamı baba yapamamaktan üzgünüm.
Bebeğim amniosentez de Turner olduğu ortaya cikti.% 100 olunca anne karninda yada doğum sonraki oluyorlar.kanamamda baslamisti ve artik yapilacak hiçbirşey yoktu.ömrümden omur gitti benim .bebeğim benim mucizem di.çünkü o benim korunmadigimiz bir gecenin hediyesi.40 yaş hediyem.2 gün sürdü Doğumum.acim çoktu ama yüreğimin acisi daha büyüktü.ben bu topigi bir aydir takip ediyorum .nedeni ise içimdeki yarim kaLAN annelik duygulu bastiramiyorum.ben normal olarak gebe kala biliyorum ancak bebeğim gen hastaliginda n olduğu için bana doktorlar ptt öneriyorlar.doğum yapali 2 ayim 15 güne doluyor.doktorun 15 nisanda beni kontrole ve tedavi baslangici için bekliyor.
Ben antalyadayim.memorial de batu bey var.kendisiyle Görüştük muayene için nisan 15 gibi gel dedi.ben 2 ay dir tüp bebek sitelerine bakiyorum.belki hemen başlamaz değil mi.ilk olarak hangi tahlilleri ister
Biliyorsun 6 aylik ölü doğum yapmistim.o kadar çok agladim ki.o siralarda eşim ANkarada pgt li tüp bebek varmis gel birkez daha deniyelim dedi.ben de sanki bu acim diner diye sevinçle kabul ettim.doktora mail attim.bana doğumun üzerinden 2ay geçince gel pgt ile tüp yapalim dedi. Benim 2tane liseye giden çocuğum var.ama o kadar çok olsun istiyorum ki.tüp bebek yolculuğunu ilk olarak yaşiyacagim.
İnan hamile kalirsam kaybettigim bebeğim tekrar yaşayacakmiş gibi geliyor
Çok teşekkür ederim izz cim sen nasılsın
iyiyim ben de 24.haftadayız... üç beş sıkıntılarımız var ama şükürler olsun bu durumumuza da:)
Bu topicte isteyen erkese hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun inş.
iyiyim ben de 24.haftadayız... üç beş sıkıntılarımız var ama şükürler olsun bu durumumuza da:)
Bu topicte isteyen erkese hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun inş.
merhaba izz nasılsın doğuma az kalmış hayırlısı ile kurtulmana kucana almana olsun inş.şunu çok merak ediyorum tedaviye başladıktan ne kadar süre gebe kaldın ya da kalınıyor bende bşlıcam ama biraz tedirginim korkuyorum açıkçası
merhaba izz nasılsın doğuma az kalmış hayırlısı ile kurtulmana kucana almana olsun inş.şunu çok merak ediyorum tedaviye başladıktan ne kadar süre gebe kaldın ya da kalınıyor bende bşlıcam ama biraz tedirginim korkuyorum açıkçası
Kizlar hazade bugun ikinci melegini kucakliyor Allah'in izniyle. Minik Mina buyudu de abla oluyor :)
Dogum yaptı mı
Sen nasılsın iyi mısın telim bozuldu whatsappdan yazamiyotum sana
Izz masallah kocaman olmussunuz :) Saglikla tamamla insaallah.
Merhaba nuffiun. Bu yola cikarken korkmayan yoktur emin ol. Ama sonunda evlat var Allah'in izniyle. Gecmise bakamadim sorunu bilmiyorum ancak insaallah sen de en kisa zamanda saglikla yavrunu kucaklarsin.
Sabah facete yazmis bekliyoruz diye :) zor bir hamilelik gecirdi, Mina gibi bu minigi de haftalarca kilo alamadi ama sonlara dogru toparlamisti cok sukur.
Biz iyiyiz sukur canim buyumeyle ugrasiyoruz :) Siz nasilsiniz? Erva kocaman olmustur. Basladi mi etrafi karistirmalar? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?