Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

doğumdan sonrada,genetik test yapıldımı bebeğe,amniyosentez de öyle çıkıp sapasağlam doğanlarda var...
Sizin genetiğinize bakıldımı?

çok zor ama çookkk zor,biliyorum!

tek birşey diliyorum içten ve yürekten Rabbim ne olur yalvarırım bana,sana ve burada,evrende yürekten isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin,yüzümüz gülsün.

Böyle durumlarda diyecek pek bişi olmuyor insanın rabbim sabır versin umudunu yitirme yeterki

denizhaziran allah sabır versin .umarım pgt ile bir bebek sahibi olursun.bende pgt ye başlıcam ama bir cesaret edip dr ile görüşmeye gidemiyorum hangi merkezde bşlıcaksın kısmetse

Ben antalyadayim.memorial de batu bey var.kendisiyle Görüştük muayene için nisan 15 gibi gel dedi.ben 2 ay dir tüp bebek sitelerine bakiyorum.belki hemen başlamaz değil mi.ilk olarak hangi tahlilleri ister

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün adana başkant te bağlı tüp merkezi ile görüştüm.nisan 9 10 gibi muayneye gitmeyi düşünyorum ..araştırdığım kadarı ile genetik tahliller ypılyor rahim filmi çekilyor tüpler kontrol edilyor yumurtalama düzeyine bkılyor kan tahlilleri eşinde spermleri kontrol edilyor.vücudun hazırsa başlanabilir senin yaptırdığın tahliller var mı ? ücret konusunda bilgin var mı peki ?

Biliyorsun 6 aylik ölü doğum yapmistim.o kadar çok agladim ki.o siralarda eşim ANkarada pgt li tüp bebek varmis gel birkez daha deniyelim dedi.ben de sanki bu acim diner diye sevinçle kabul ettim.doktora mail attim.bana doğumun üzerinden 2ay geçince gel pgt ile tüp yapalim dedi. Benim 2tane liseye giden çocuğum var.ama o kadar çok olsun istiyorum ki.tüp bebek yolculuğunu ilk olarak yaşiyacagim.
İnan hamile kalirsam kaybettigim bebeğim tekrar yaşayacakmiş gibi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet biliyorum Allah sabır versin ..olanlarıda sana bağışlasın inşallah olur tıp çok ilerlerdi az çok anlaybilyorum hissettiklerini

iyiyim ben de 24.haftadayız... üç beş sıkıntılarımız var ama şükürler olsun bu durumumuza da:)
Bu topicte isteyen erkese hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun inş.

merhaba izz nasılsın doğuma az kalmış hayırlısı ile kurtulmana kucana almana olsun inş.şunu çok merak ediyorum tedaviye başladıktan ne kadar süre gebe kaldın ya da kalınıyor bende bşlıcam ama biraz tedirginim korkuyorum açıkçası

iyiyim ben de 24.haftadayız... üç beş sıkıntılarımız var ama şükürler olsun bu durumumuza da:)
Bu topicte isteyen erkese hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun inş.

Izz masallah kocaman olmussunuz :) Saglikla tamamla insaallah.

Merhaba nuffiun. Bu yola cikarken korkmayan yoktur emin ol. Ama sonunda evlat var Allah'in izniyle. Gecmise bakamadim sorunu bilmiyorum ancak insaallah sen de en kisa zamanda saglikla yavrunu kucaklarsin.

Kizlar hazade bugun ikinci melegini kucakliyor Allah'in izniyle. Minik Mina buyudu de abla oluyor :)

Saolasın nuff, amin. Evet yarısı bitti, çoğu bitti azı kaldı...
Sana da nasip olur inş.

Ben tedaviyle hamile kalmadım nuffcum. Doğal oldu benim. Genetik translokasyon da var aslında ama. Daha önce de kayıplarım oldu bu yüzden. Çok düşündüm taşındım. Biraz bodoslama benimki. Amniyo falan da yaptırmadım çünkü. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Tedaviyle hamile kalan arkadaşlar var daha sağlıklı bilgi vereceklerdir. Ben çok iyi bilmiyorum. İlk denemesinde hamile kalanlar da var bikaç denemeden sonra olan da... Nasip. Duyduğum kadarıyla başladığında 1 ay içinde herşey belli oluyor.

İzz sana gene yazıyorum dakat her zamanki gibi görmüyorsun
Bebeğin cinsiyeti ne peki

Dogum yaptı mı
Sen nasılsın iyi mısın telim bozuldu whatsappdan yazamiyotum sana

Sabah facete yazmis bekliyoruz diye :) zor bir hamilelik gecirdi, Mina gibi bu minigi de haftalarca kilo alamadi ama sonlara dogru toparlamisti cok sukur.

Biz iyiyiz sukur canim buyumeyle ugrasiyoruz :) Siz nasilsiniz? Erva kocaman olmustur. Basladi mi etrafi karistirmalar? :)

Ayy incii saolasın. İnşallah sizin kadar kocaman da oluruz:)
Sizde ne var ne yok, herşey yolunda mı?

Bıliyorum canım haberim var görüşüyorduk
Facemi kapattım tel de bozulunva asosyal oldum anlayacağın kimseden haberim yok
Evet Erva fazla büyümüyor kilo almıyor maalesef
Çekmeceleri karıştırıyor buladık makinamı boşaltıyor is tutuyo bana güya

Süt durumların nasıl 4 aylık oldumu deniz bebek
Hangi ismini kullanıyorsunuz bu arada
Suan kaç kg bide amma soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…