Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy incii saolasın. İnşallah sizin kadar kocaman da oluruz:)
Sizde ne var ne yok, herşey yolunda mı?

Olursunuz Allah'in izniyle :) baksana tedavilerdi hamilelikti dogacakti derken zaman uctu gitti :)
Iyiyiz cok sukur. Minik kizim buyuyor, her gun yeni bir seyler ogreniyor, biz de onunla buyuyoruz adeta.
Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla.

İzz sana gene yazıyorum dakat her zamanki gibi görmüyorsun
Bebeğin cinsiyeti ne peki

Ahh merve ya inan ki bi tek yukardaki "görmüyosun" mesajın görünüyo. Bu site bizi birbirimize düşürücek:))
Canım kızımız olucak inş. Şimdi 24.haftadayız. İsmimiz yok hala. Önerilerinizi bekliyorum:)

Sen nasılsın görüşmeyeli neler yapıyorsun?

Cocuklar ek gida doneminde bocalayip fazla kilo alamazlarmis bir sure. Sizde de bundan mi acaba istahi mi yok?
3,5 ayligiz canim. Ikisini de kullaniyoruz. 3 ay kontrolunde 5,5 kiloydu.

Bundan sonra dikkatli takip edeceksin beni saka saka
Aman alınma hamilesin ya hassasindir simdi kıyamam sana
Masallah bi minnos daha geliyo desene
Hazırlıklara başlandın mı
Isim olarak hiç düşünmedin mı daha
Simdi bi kızım olsa Zeynep Yada hümeyra koyardim

Cocuklar ek gida doneminde bocalayip fazla kilo alamazlarmis bir sure. Sizde de bundan mi acaba istahi mi yok?
3,5 ayligiz canim. Ikisini de kullaniyoruz. 3 ay kontrolunde 5,5 kiloydu.

Ek gıdaya başlayali 4 buçuk ay oldu
Bronsit oldu alamadı kilo ondan sanırım
Masallah sizde iyisiniz kiloda bizde daha 8 kgyiz
Seni taniyordur artık demi

Ek gıdaya başlayali 4 buçuk ay oldu
Bronsit oldu alamadı kilo ondan sanırım
Masallah sizde iyisiniz kiloda bizde daha 8 kgyiz
Seni taniyordur artık demi

Cok gecmis olsun duzeldi mi peki?
Kilonuz az degil mervem ya. Gecen bir dr cocuklar 1 yasinda dogum kilolarinin maksimum 3 kati olmali diyordu.
Taniyor cimcimem :) milleti yabancilamaya bile basladi simdiden.

Cok gecmis olsun duzeldi mi peki?
Kilonuz az degil mervem ya. Gecen bir dr cocuklar 1 yasinda dogum kilolarinin maksimum 3 kati olmali diyordu.
Taniyor cimcimem :) milleti yabancilamaya bile basladi simdiden.

Bu bilgiden haberim yoktu teşekkür eerim paylaştığın icin
Ins yasına kadar 9.5 kg olur
Baskasının kucağına bile gitmez bizimki hala oyle misafir geldi mı rezil oluyorum
Millete bakıp bakıp ağlıyor
Annenle baban nasıl seviyorlardır simdi

Olursunuz Allah'in izniyle :) baksana tedavilerdi hamilelikti dogacakti derken zaman uctu gitti :)
Iyiyiz cok sukur. Minik kizim buyuyor, her gun yeni bir seyler ogreniyor, biz de onunla buyuyoruz adeta.
Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla.

Kizlar hazade bugun ikinci melegini kucakliyor Allah'in izniyle. Minik Mina buyudu de abla oluyor :)

İzz sana gene yazıyorum dakat her zamanki gibi görmüyorsun
Bebeğin cinsiyeti ne peki

Yok yok alınmadım da sana denk geliyo ya. İnandırma gayretindeyim
Evet minnos geliyoo... 2 düşük vardı genetikten kaynaklı. Doğal olmuştu. Bu defa yine doğal oldu ama tutundu yavyum:) Evet bi yavyumuz olucak inş. Ve İnşallah sağlıklıdır. Amniyo yaptırmadım merve. Valla bi cesaret daldık.

4.aya kadar hiçbişeye girişmedim hazırlık anlamında. Yine düşük olursa çökmiyim diye.
1 aydır hediye ciciler geliyo falan..:) İsim de araştırıyoruz aman bu isim koyma işi ne zormuş yaa! Hümeyra, rümeysa, rüveyda tınısı bana çok hoş gelen isimler. Zeynep de güzel hakkını yemeyelim ama etraf zeynep kaynıyoooo:) Bakalım napcaz:)

Erva mıydı sizinki. Ya karıştırıyosam kusura bakma...
Siz napıyosunuz nası gidiyo?

Merhaba nuffiun. Bu yola cikarken korkmayan yoktur emin ol. Ama sonunda evlat var Allah'in izniyle. Gecmise bakamadim sorunu bilmiyorum ancak insaallah sen de en kisa zamanda saglikla yavrunu kucaklarsin.[/QUOTE]

ben ve eşim orak hücre taşıyıcısıyız.normal yoldan hamile kalırsam bebeğin hasta olma ihtimali yüksek bende riske girmek istemiyorum nasipse pgt ile çocuk sahibi olmak istiyorum .amin inş. hepimize kısmet olur inş.

Gecmis olsun. Benziyor durumlarimiz. Ben de bir genetik hastalik tasiyicisiyim. Bebegimin hastaligimi almamasi icin pgt yaptirdim.

Gecmis olsun. Benziyor durumlarimiz. Ben de bir genetik hastalik tasiyicisiyim. Bebegimin hastaligimi almamasi icin pgt yaptirdim.

t.ederim sana da canım :) . bende caymazsam şayet bu hafta gidicem tedirginlik var ilk muaynen ile gebeliğin arasında ne kdar süre var toplam maliyeti ne kadar tuttu.geçen adana başkent tüp merkezi aradım 5000 tl dedi ilaçlar dahil 10,000 - 15,000 beklerken

Ben 2012 ocakta basladim ilk tedavime. Ikinci tedavim 2012 nisandaydi ve son tedavim 2013 nisanda oldu. Aralik ayinda da dogum yaptim. Pgt islemi bu ucretin icinde degildir sordun mu?

Ben 2012 ocakta basladim ilk tedavime. Ikinci tedavim 2012 nisandaydi ve son tedavim 2013 nisanda oldu. Aralik ayinda da dogum yaptim. Pgt islemi bu ucretin icinde degildir sordun mu?

3 kere denemiş oldun. tutmadı mı yoksa başka sebebten mi 3 kere ?biraz önce sordum hatta sormak için tekrar aradım 5000 tl dedi.embriyoya tahlili ankara veya istanbulda yapıyorlar randevuyuda istediğim dra gidebilmek için hazirana verdiler ilk muayneye gitmeden neler yapabilirim genetik tahlili mersinde mi yaptırsam beklemesem ? siz yaptınızmı genetik tahlili eşinle?. bebişinin ismi ne allah bağışlasın evladını sana :).sen ne kadara yaptırdın

Ilk tedavimde transfer olmadi. Ikincisinde tek embriyo transferi oldu tutmadi. Ucuncusunde iki embriyo transfer edildi kizim oldu sukur :) Sagolasin canim. Darisi tez zamanda sana olsun insaallah. Simdi genetik tahlil genis bir yelpaze. Esinle senin kromozom analizi yapilir, tasiyicisi oldugunuz hastalik acisindan inceleme yapilir (hangi kromozomda oldugu tespit edilir) senin pihtilasma bagisiklik tahlillerin yapilir. Bunlar ilk gorusmede konusulur. Sen mi haziran olsun istedin? Neden 2 ay sonrasina verdiler? Bana hastaligimla ilgili bir test yapildi. O testle birlikte tedavilerimin toplami 25 bin civari tuttu.

5000 ve 25000 bin arasında çok fark var muhtemelen yanlış bilgi verildi bende 5000 e şüphe duydum.bende taşıyıcı var akdeniz bölgesinde yaygın bir durum zaten.geçmişi bilinen bir hastalık /taşıyıcılık.sende ne rahatsızlığı var.istemdiğim dr un boşluğu haziranda gerçi diğer prof ta temmuzdaymış :) hem kendimi iyice hazırlamış olurum yeni evliyim zaten.bazen de diyorum şansını doğal yoldan dene kordondan tahlil yapılyor anne karnında 3 aylıkken ilk bebeğe sağlıklı olma ihtimali çok yüksek.

Canim benim 3 tedavi+genetik test bu kadar tuttu. Evet hamileyken tahlil yapilabiliyor ancak geri donusu yok. Bir gorus bakalim ne diyecekler. Yeni de evliymissin.

Canim benim 3 tedavi+genetik test bu kadar tuttu. Evet hamileyken tahlil yapilabiliyor ancak geri donusu yok. Bir gorus bakalim ne diyecekler. Yeni de evliymissin.

o zaman fiyat makulmuş.adana da bir tüp merkezi ile görüştüm ısrarla fiyat söylemiyorlar rakip hastane sandılar sanırım :) .sendeki genetik sıkıntı neydi sorun olmazsa ?.evet yeni evliyim yaş 28 :)

arkadaşlar adana da bir merkez ile görüştüm sadece pgt tahlili için ( kaç tane embriyo varsa ) 6000 dolar dedi tahlili başka merkez yapacakmış.sizce fiyat nasıl ?

arkadaşlar adana da bir merkez ile görüştüm sadece pgt tahlili için ( kaç tane embriyo varsa ) 6000 dolar dedi tahlili başka merkez yapacakmış.sizce fiyat nasıl ?

pgt için çok yüksek bir rakam. Belki genetik taramayı da kapsıyor, ya da tüp bebekle beraber fiyatı o kadardır. En pahalı hastanelerden birisi Memorial, pgt için embrio başına 350 dolar alıyolar. 6000 tl olsaydı her neyse de, 6000 dolar çok fazla. Ben özel bir hastanede fiş yöntemi için toplam fiyat olarak (9 embrio gitmişti) 1200 dolar vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…