Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok şükür canım darısı isteyen bizlerin başına olsun

Sizin orak hücreydi değil mi.hic düsügünüz olduğu.benim bebeğim Turner di.24 haftalikti.kanamam da baslamisti.gebelikbsonlandi.ben de 40 yadindayim başka cocuklarim.var 3.bebek istedik ama .....
Doktorun sakin normal gebe kalma 40\1 yine boyle olabilir dedi.halbuki genetik test yaptirmadik.yaşindan dolayı olabilir dio.pgt li tüp
tedavisi yaptirin dedi.mayis Bask muayene tahlil v.s.haziranda da baslariz herhalde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesenin gelişmemesinin çok farklı nedenleri de ola bilir, illaki genetik sorun vardı demek çok doğru değil. Benim demek istediğim sizin transfer edilmiş olan embriolarda genetik sorun olmuş olsa bile bile bu fish yönteminin yanlış seçilmiş olmasından kaynaklanmaz. Eğer fish'le saplanmamış genetik sorun vardıysa, array yönteminde sorun bulunur ve o zaman da transfer iptal olurdu. Sonuca bakarsan çok şey değişmeyecek gibi görünüyor.

Bundan sonrası içinse array yöntemini seçmen doğru ola bilir. Ancak gördündüğü kadarı ile tek sorun X kromozomu ise fish yöntemi yeterli olmazmı ki? Zaten fish'de X ve Y kromozoma bakılıyor.

Allah her konuda yardımcınız olsun.

Amin insallah canim Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Bizde birgun bize Anne diye seslenen yavru ya da yavrularimiz olsun.

mrb Allah razi olsun gercekten kimseye yasatmasin acilarimi...

Pgt hakkinda gercekten cok iyi aydinlandim sagolun bende cok arastirdimm bizim burda pgt yok doktorlar nrmal hamile kalirsin sonra gebeligin 10.haftasinda gel test yapariz hastaligi tasiyosa aliriz dedi sokk oldumm cunku riski yuzde 25 orni var nereye kadar dedim kendime resmen yikildimm sonra turk sitelerinde cokk cokk arastirdim bu yontemii buldumm gercekten dogru olduguna o kadar sevindim kii zira ayni acilari yasamak cokk cokk zor gelirdi bana rabbimin bir lutfuu diye dusundumm...o aralar kizimin hastaligini yeni ogrenmistimm ve tum bebeklerimin bu hastaligin olma olasiliginida dusununce insannn...

Allah bu yolda yuruyecek olan kardeslerimize hepimize yardim etsin Yuce Rabbim acisin bizee...;(((

Hadi yaa nerde yaptirdin han,gi sehrde ve merkezde oyle bir yanlislik oluyor muu butun cabalrimizin bosa gitmesii aman Allhim kimseye gosterme yarabbimm Allah yardimcin olsun canimm

Arkadaşlar hepinize merhaba umarım hayallerinizdeki bebeğinize en kısa sürede kavuşursunuz...
Eşim ve talasemi taşıyıcısıyız 2 yıllık evliyiz geçen yıl hiç zorluk yaşamadan normal yolla gebe kaldım ve 12. Haftamda CVS yapıldı bebek hasta mı diye fakat testten 20 gün sonra aniden suyum geldi ve doğum yaptım. O acıyı tarif bile edemiyorum bilenler beni anlar...
Şimdi eşimle PGT tüp bebek yaptırıcaz bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz benim sizlere sorum şu bizim gibi olup tüp bebek deneyenler ilk seferde tutma şansımız yüksek mi acaba çünkü ben normal yollarla bir seferde hamile kalmıştım yaşım da 28 yoksa bunlara rağmen ilk seferde olmama şansı yüksek mi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...

Merhaba oznur su an topigin 1000 sayfasini okuyorum.sunu gordumki sizin durumunuza benzer olanlardan ilkinde de hamile kalan var 2. De3.de var.pgt den sağlık yumurta si

Saglikli yumurtası olmayıp transferi iptal olan var.yani ilkinde olmayabilir

öznur bende senle aynı sorunu yaşıyorum ben doğal yolu hiç denemedim bir bebek aldırmak ondan vazgeçmek çok zor ben adana seyhan kışla tüp bebek merkezine randevu aldım çok.ilk seferde tutma olayına gelince topiğin geçmişini okuyorum ilk seferde pgt ile gebe kalanlar var 2 3 4 kalanlarda var şans diyorum ben bunu

Merhaba öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için... Haklısın şans ta önemli bir faktör bunun yanında doktor seçimi, merkezin deneyimli olması, embiryo uzmanının kalitesi bunlar da etkiliyo ilk seferde olmasını.. Bence bizim gibi eşlerde infertilite veya yumurtlama sorunu olmayıp taşıyıcı gene sahip olanların Allah izin verirse en geç 2 denemede hamile kalabilmiş olması lazım bu daha fazla artıyorsa bence bu doktorun yanlış tedavisindendir ya da başka bi sorun daha vardır...Bu hafta ön görüşmem var doktorumla izmir de haziran sonu da tedaviye başlıycaz...inşallah burdan güzel haberlerimizi paylaşırız Allah yardımcınız olsun:)

Teşekkür ederim haklısın herkese göre farklılaşıyo bu galiba kesin birşey söylemek zor umarım atlatırız bu zor günleri Allah yardımcınız olsun:)

amin canım benimde haziran sonu :) merkezin kesinlikle etkisi var ki bence her türlü sağlık sorunlarının çözümünde merkezlerin ekibin etkisi var .izmirde pgt yapılıyor mu ayrı bir merkeze mi gönderilyor amin inş. benim le tek gen sorununu paylaşan kimse yok diyordum :) gerçi geçmişte akasya78 ve inci tanesi de tek gen sorunları var :) inci tanesinin bir bebeği var şuan akasya78 i bilemiyorum geçmişi okuyorum bilgi edinmek için :) fiyat alabildin mi

Akasya da şimdi hamile, çok şükür.

İzmir de benim gideceğim merkezde pgd yi kendi laboratuarlarında Ankara dan Volkan Baltacı yı getirtiyolar ona yaptırtıyorlar. Kendisi genetik bilimci ve ankara tüp bebek merkezinin kurucusu yanlış hatırlamıyorsam. Alanında uzman biri. Fiyat perşembe günü öğrenicem buraya yazarım. Sen nerde yaptırıcaksın canım ve daha önce yaptırdın mı geçmişi okumaya üşendim de ben:)

Hadi yaa nerde yaptirdin han,gi sehrde ve merkezde oyle bir yanlislik oluyor muu butun cabalrimizin bosa gitmesii aman Allhim kimseye gosterme yarabbimm Allah yardimcin olsun canimm

Acibadem maslak ta yapildi.Pgt de genetiks diye bir merkezde yaptirdi hastane.Onlar gonderiyor zaten embriyolari.Ama ordaki sikinti yuzubden benim hem maddi hem de manevi mahvetti:-( dikkatli secin kurumlari derim.

Benimde ilk denemem olcak :) volkan baltacıyı biliyorum topikte ismi sık geçen bir genetikçi . adana da yaptırcam ben seyhan kışla tüp bebek merkezi ( başkent ünv. bğlı ) genetik olduğu için fiyatlar yüksek malesef iki yer ile görüştüm biri 9500 tl dedi gideceğim merkezde 12000 yüzyüze gidince artık daha ayrıntılı ve net fiyatlar alırım artık . izmirli misin ?

Acibadem maslak ta yapildi.Pgt de genetiks diye bir merkezde yaptirdi hastane.Onlar gonderiyor zaten embriyolari.Ama ordaki sikinti yuzubden benim hem maddi hem de manevi mahvetti:-( dikkatli secin kurumlari derim.

fege nasıl bir yanlışlık oldu ? gebelik mi sonlandırıldı pgt de mi sorun oldu ? % 4 - 5 oranında yanılma payı veriyorlar prof öyle söylemişti bana çok üzüldüm hem maddi hem manevi yıkılyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…