- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.561
çok sevindim umut olmaz mı :) arkası yarın diziler gibi okuyup duruyoruz.ayrıca bebeğini doğurduğun halde burda olmanda çok güzel önümüzde ayrı bir ışık oluyorsun
Buradaki arkadaşlarla birbirimize çok destek olduk, en yakınlarımızlar paylaşamadıklarımızı burada paylaştık çünkü birbirimizi anlıyorduk. Burada tanışıp yüz yüze görüştüğüm görüşemesem de telefonla konuştuğum arkadaşlarım dahi var :)
Umut olabiliyorsan ne mutlu bize, hissettiklerinizi inanın çok iyi anlıyoruz.
İnanıyorum ki bir gün sizlerin de güzel haberlerinizi alacağız Allah'ın izniyle...
İNANMAK... bende inanıyorum umut ediyorum böylede olması gerekiyor zaten inanmadığın birşey için çabalamak olmaz. AMİN inşallah .ben çevremdeki birkaç kişiye bahsettim aman olur olur cvb aldım .gerçekten içinde olan anlar ve bilir :) benim en büyük destekçim sanırım eşimin annesi olcak çok güzel moral yükseltiyor
çok sevindim umut olmaz mı :) arkası yarın diziler gibi okuyup duruyoruz.ayrıca bebeğini doğurduğun halde burda olmanda çok güzel önümüzde ayrı bir ışık oluyorsun
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış :) Yaşamayan bilmez bilemez, anlayamadıkları için de suçlayamayız.
Bir arkadaşım bana çok sabırlısın çok dayanıklısın, ben olsam o kadar şeyi kaldıramazdım demişti. 15 ayda 3 tedavi, 1 ameliyat, hamileliğimde de riskten dolayı evden çıkamama artı bir operasyon daha geçirince böyle söylemişti :) Başa gelince öyle bir dayanılıyorki...
Ne güzel birbirinize destek olmanız.
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış :) Yaşamayan bilmez bilemez, anlayamadıkları için de suçlayamayız.
Bir arkadaşım bana çok sabırlısın çok dayanıklısın, ben olsam o kadar şeyi kaldıramazdım demişti. 15 ayda 3 tedavi, 1 ameliyat, hamileliğimde de riskten dolayı evden çıkamama artı bir operasyon daha geçirince böyle söylemişti :) Başa gelince öyle bir dayanılıyorki...
Ne güzel birbirinize destek olmanız.
sevgili arkadaşım bu topikte ismi geçip hamile kalamayan arkadaşımız oldu mu.topiği açan hazade de bebeğine kavuştu sanırım.kavuşamayan kaç kişi var.
yolumuz sabır yolu ..sabır etmemiz gerekli malesef güçlü olmak zorundayız.insanın başına gelince Allah dayanma gücü , kolaylık veriyor :) o konuda şanslıyım eşimde büyük destek annemde çok duygusal yaklaşıyor
gerçekten arkası yarın gibi oldu inan.2 ay öncesine kadar ben de umutla bebeğimi bekliyordum.ama ....inşallah buradaki arkadaşların hikayesi gibi bizim yaşadığımız güzel şeylerde ileride bizim gibi arkadaşlara umut olur.
Aslında topiği simge isimli bir arkadaşımız açmıştı, tablo oluşturabilmek için hazade'ye devretmiştik geçmişte. Simge'yi de okumuşsunuzdur onun doğal yoldan bir oğlu oldu. Hazade'nin 15 aylık ve 2 haftalık iki kızı var, kendisi 3 tedavi 3 kürtaj geçirdi kızları doğal yoldan oldu çok şükür. Trkuaz ve laveque arkadaşlarımız var henüz yavrularına kavuşamayan, onlar da kısa zamanda kavuşur inşaallah.
Aynen öyle...
Anneler duygusal oluyor, bizler tedavideyken bir yandan olup olmayacağını bir yandan onları düşünüyoruz. İşimiz zor ama sonu güzel inşaallah.
seni bulmuşken birkaç sorum olacaktı.sen memorialde tedavilerini görüyordun değil mi.ben de antalya memorialde düşünüyorum açtım konuştum.pgt için nerede embriolar araştırılıyor diye.bana istanbul memorialdeki gelişmiş lab aratuarımıza aldığımız minik doku gidiyor.2 gün içinde de transfere uygun olup olmadığı bildiriliyor dendi.memorialden memnun kaldınmı özellıkle genetik merkezinden.benim doktorum batu aydınurazı düşünüyorum.burada çok meşhur.akdeniz anemisinden dolayı çok tercih edilen bir doktor.
Evet tüm tedavilerimi Memorial'da gördüm. Kendi için genetik birimi var, onlar da oraya gönderiyorsa çok iyi. Ben çok memnun kaldım hem tüp bebekten hem genetikten. Genetik birim başkanı çok iyi biri işinde de hastalarına yaklaşımında da. İçin rahat başlayabilirsin.
çok canım sağol içimi rahatlattın.öptüm seni:)
İnşallah .. bu yüden transfer ve sonrasını söylemicem annelerime eşim ve ben arasıda kalcak
denizhaziran sen nasılsın
yeni gördüm mesajını iyiyim.bu topikte bakıyorum şu aralar bir sen bir ben varız.heyecanla bekliyoruz
ben de hep böyle düşündüm doğal denerken. hiçbirşeyin garantisi yok şu hayatta dedim. çok şükür sağlıklı bi oğlum oldu. ama ikinci olur mu olursa nasıl olur hep aynı korkular..inşallah denizhaziran bizde istediğimize kavuşcağız.bir bebek kaybetmek çok büyük bir acıdır mutlaka. ama nasip kısmetin önüne geçemiyorsun inanki.annem ile babam dan biliyorum onlarda taşıyıcı benim küçüğüm anemi hastasıydı tekrar hamile kaldı amniyosentez yaptırdı sağlıklıydı maşaallah taşıyıcı bile değildi.doğduktan sonra sarılık geçirdi 3 günlükken srılığın en yüksek derecesi imiş. şimdi 25 yaşında ve spastik engelli . anladığım olcğın önüne geçemiyorsun biz sadece aciz kullarız
geçmişi okumak çok iyi geliyor insana ben de çok okurdum, yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor insanı. dert paylaştıkça azalıyor gerçekten.Evet büroya geliyorum hemen açıyorum sayfayı ara arada okuyorum yarından sonra daha hızlı okumaya başlıam inş. iş yoğunluğum azaldı benim gibi tek gen sorunu olan birileri varmı diye
Merhaba kızlar. Herkes iyidir umarım. Kızım rahatsız olduğu için pek yazamadım bu aralar bir de biraz yoğun günler geçiriyoruz.
Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.
Sümeyye nasılsın? Her şey yolunda mı?
Merve, mattika iyi misiniz kuzular iyi mi?
Chnb ile konuştuk geçen gün iş güç çocuklar koşturuyor.
Hazade kızlarını büyütüyor :)
Lave de yok uzun zamandır.
Suskunada, trkuaz, izz umarım iyisinizdir.
armaan akide nerelerdesiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?