Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cok iyi kalite de verilen 2 embriyonun birinin önce göründü minicik kesesi sonra yok oldu.Diğeri de boş kese oldu.O kadar üzgünüm ki halen canım.Allah sebeb olanların yanna bırakmasın inşallah 14:

Cok iyi kalite de verilen 2 embriyonun birinin önce göründü minicik kesesi sonra yok oldu.Diğeri de boş kese oldu.O kadar üzgünüm ki halen canım.Allah sebeb olanların yanna bırakmasın inşallah 14:

canım yanlış anlamada bunlar doğal gebeliklere de oluşabilcek durumlar değil mi ? durumu tam anlayamadım sanırım

Evet izmirliyim ama şuan van da yaşıyoruz görev icabı öğretmenim.. 10 bin lirayı bende gözden çıkarmıştım ama senin 12 bin baya fazlaymış bakalım bana ne fiyat vericekler.. Artık kaç para olursa olsun bulup vericez de işte en kötüsü çok strresli bir süreç insan hemen yaşamak istiyo o duyguyu..Okadar güzel bi duygu ki benim tadı damağımda kaldığı için biran önce tekrar yaşamak istiyorum. Bir yandan da boşuna stres yapma öznur Allah ne zaman yazdıysa ozaman yaşıcaksın o duyguyu diyorum:) Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah. Buarada üniversiteyi Adana da okuduk eşimle orda tanıştık Adana yı çok severim eğer oralıysan...

Mersinliyim :) adana bana yakın olduğu için adanayı tercih ettim.hemşire ile görüştüm 5000 tüp bebek fiyatı ilaç dahil yanılmıyorsam + pgt içinde 7000 tl dedi :).orak hücre olunca tahliller daha ayrıntılı oluyor.o duyguyu hiç yaşamadım inşllah kısmet olurda yaşarız tedavi süremizde yakın seninle...... ben elimden geleni yaparım gerisi Allahın takdiri diyorum kısmettimde ne vrsa o olur kaçış yok :) izmirli olan birinde anemi taşıyıcısını ilk kez duydum genelde akdeniz bölgesinde yaygın bir durum.benmle aynı sorunu yaşayan biri karşılaşmak içimi rahatlattı

Eşim iskenderunlu:) Genelde akdeniz iklimi yaşanan yerlerde görülürmüş sonuçta izmirde buna dahil kısmet işte birbirimizi bulmuşuz olsun iyi kide bulmuşuz sonuçta çaresi var ya olmasaydı... Aynen tedavilerimiz aynı zamanlarda olucak burdan paylaşırız yaşadıklarımızı bende çok sevindim seni tanıdığıma:) Ben pgd için embiryo başına fiyat alınıyo diye biliyorum sana niye pat diye 7000 dediler ki?

merhaba öznur.ben de oğretmenim 3 ay önce bebeğimi 6 aylık yanı 24 haftalık ölü doğum yaptım hala cok ağlıyorum.bebeğimde turner cıktı yani 45x yaşım40 olduğu için doktorum pgt önerdi.bende mayısta muayene haziranda ise başlamayı düsünüyorum.haftaya doktora gidip tahlıller v.s tedavının seyrini konusacağız.bu arada doktorum bana normal yolla gebe kalabildiğin için senin diğer tüp bebek yaptıranlara göre daha çok şansın var dedi.insallah doğrudur.herkese rabbim gönlündekini en kısa sürede versin...

Seni çok iyi anlıyorum çok büyük bir acı benim bebeğimde 15 haftalıktı Allah kimseye yaşatmasın... Allah büyük inşallah PGT ile sağlıklı bir bebeğin olur sonuçta en sağlıklı embiryo seçiliyor ve benim bildiğim de aynen doktorunun söylediği gibi kısırlık veya yumurtlama problemin yoksa tüp bebek şansın daha yüksek... Dua edicez artık canım inşallah güzel haberlerimizi buradan paylaşırız:)

Öznurcugum sağol insallah bizim için kolay olur.ben ara ara geçmişi okuyorum.beni düsündüren yumurtatoplanıyor.dölleniyor mesela 6-7 yumurta pgt den sağlıklı çıkmıyor.ve transfer iptal.pgt normal tüpten daha zor ve heyecanlı

Olumlu düşünmeye çalış başkalarının öyle oldu diye bizim de kesin öyle olcak diye bir durum yok ama haklısın kesinlikle çok heyecanlı ve stresli bir süreç bakalım bizi neler bekliyor:)

piyonga bizlere vurmuş diyorum ...tek güzel yanı sıtma hastalığına yakalanma riskimiz yok bağışlık kazanmışız :) ... tüm embriyo 7000 tl denildi bana ama net cevaplar için yüzyüze görüşmek en iyisi... kuzenim ve eşi de bizim gibi bir durumda 2 sağlıklı çoçuk doğrdu 1.gebelik sonlandırdı amino sentez yaptırdı 3.de de

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Herkes iyidir umarım. Kızım rahatsız olduğu için pek yazamadım bu aralar bir de biraz yoğun günler geçiriyoruz.

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.

Sümeyye nasılsın? Her şey yolunda mı?

Merve, mattika iyi misiniz kuzular iyi mi?

Chnb ile konuştuk geçen gün iş güç çocuklar koşturuyor.

Hazade kızlarını büyütüyor :)

Lave de yok uzun zamandır.

Suskunada, trkuaz, izz umarım iyisinizdir.

armaan akide nerelerdesiniz :)

Son düzenleme:
Oznur öncelikle hoş geldin. Kızların da yazdığı gibi ilk denemede tutanlar da var defalarca deneyip hamile kalanlar da. Embriyo kalitesi önemli ama nasipten öteye gidilmiyor. Ben bir denememde 5aa ile hamile kalamadım diğer denememde kaldım şükür.

Sen, nuffiun, fege ve denizhaziran en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşaallah. Allah bu yolda yardımcınız olsun...

canım kızına çok geçmiş olsun umarım kötü birşeyi yoktur . amin darısı bizim başımıza olsun..

Sağolasın canım.
İshal oldu yavrum, bir haftalık bir ilaç tedavisine başladık haftaya kontrolümüz var. İnşaallah çabucak atlatırız.

kıyamammm .inşallah canım hemen atlatıverir.mattika varmış geçmişi okuyorum da bebeği ne oldu onun sağlıklıır inş. ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim inci.geçmişi okuduğum için sizleri tanıyor gibiyim.kızına da geçmiş olsun

kıyamammm .inşallah canım hemen atlatıverir.mattika varmış geçmişi okuyorum da bebeği ne oldu onun sağlıklıır inş. ?

Sağol canım.
Mattika'nın sağlıklı bir oğlu oldu çok şükür, şimdi 1,5 yaşında

teşekkür ederim inci.geçmişi okuduğum için sizleri tanıyor gibiyim.kızına da geçmiş olsun

Sağolasın.
Evet o kadar çok şey paylaştık ki burada sizlere de umut olsun inşaallah.

Sağol canım.
Mattika'nın sağlıklı bir oğlu oldu çok şükür, şimdi 1,5 yaşında

Sağolasın.
Evet o kadar çok şey paylaştık ki burada sizlere de umut olsun inşaallah.

çok sevindim umut olmaz mı :) arkası yarın diziler gibi okuyup duruyoruz.ayrıca bebeğini doğurduğun halde burda olmanda çok güzel önümüzde ayrı bir ışık oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…