- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.581
ben de hep böyle düşündüm doğal denerken. hiçbirşeyin garantisi yok şu hayatta dedim. çok şükür sağlıklı bi oğlum oldu. ama ikinci olur mu olursa nasıl olur hep aynı korkular..
geçmişi okumak çok iyi geliyor insana ben de çok okurdum, yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor insanı. dert paylaştıkça azalıyor gerçekten.
Kesenin gelişmemesinin çok farklı nedenleri de ola bilir, illaki genetik sorun vardı demek çok doğru değil. Benim demek istediğim sizin transfer edilmiş olan embriolarda genetik sorun olmuş olsa bile bile bu fish yönteminin yanlış seçilmiş olmasından kaynaklanmaz. Eğer fish'le saplanmamış genetik sorun vardıysa, array yönteminde sorun bulunur ve o zaman da transfer iptal olurdu. Sonuca bakarsan çok şey değişmeyecek gibi görünüyor.
Bundan sonrası içinse array yöntemini seçmen doğru ola bilir. Ancak gördündüğü kadarı ile tek sorun X kromozomu ise fish yöntemi yeterli olmazmı ki? Zaten fish'de X ve Y kromozoma bakılıyor.
Allah her konuda yardımcınız olsun.
Canım çok çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyi mi kızın yavrum Kıyamam su kaybetmistir simdi bol bol emzirMerhaba kızlar. Herkes iyidir umarım. Kızım rahatsız olduğu için pek yazamadım bu aralar bir de biraz yoğun günler geçiriyoruz.
Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.
Sümeyye nasılsın? Her şey yolunda mı?
Merve, mattika iyi misiniz kuzular iyi mi?
Chnb ile konuştuk geçen gün iş güç çocuklar koşturuyor.
Hazade kızlarını büyütüyor :)
Lave de yok uzun zamandır.
Suskunada, trkuaz, izz umarım iyisinizdir.
armaan akide nerelerdesiniz :)
Birşey sorucam canım embriyondan 3. Gün biyopsi alınıp 5. günemi transfer oldu.Bizim biraz kafamız karışıkta bir merkez 5. Güne parça aldıklarını embriyoyu dondurup bir sonraki ay transfer yaptıklarını söyledide.Evet tüm tedavilerimi Memorial'da gördüm. Kendi için genetik birimi var, onlar da oraya gönderiyorsa çok iyi. Ben çok memnun kaldım hem tüp bebekten hem genetikten. Genetik birim başkanı çok iyi biri işinde de hastalarına yaklaşımında da. İçin rahat başlayabilirsin.
Yolunda çok şükür. Kendim de iyiyim. Görümcem bizde. Yine tedavi için kolları sıvadılar. İn şee Allah sonu hayırlı olur.Merhaba kızlar. Herkes iyidir umarım. Kızım rahatsız olduğu için pek yazamadım bu aralar bir de biraz yoğun günler geçiriyoruz.
Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.
Sümeyye nasılsın? Her şey yolunda mı?
Merve, mattika iyi misiniz kuzular iyi mi?
Chnb ile konuştuk geçen gün iş güç çocuklar koşturuyor.
Hazade kızlarını büyütüyor :)
Lave de yok uzun zamandır.
Suskunada, trkuaz, izz umarım iyisinizdir.
armaan akide nerelerdesiniz :)
Sümeyyem sen nasılsın? ??
Birşey sorucam canım embriyondan 3. Gün biyopsi alınıp 5. günemi transfer oldu.Bizim biraz kafamız karışıkta bir merkez 5. Güne parça aldıklarını embriyoyu dondurup bir sonraki ay transfer yaptıklarını söyledide.
herkese merhaba nasılsınız ? dün dr.um hemşiresi ile görüştüm pgt istanbulda yapılyormuş onu öğrendim sizlerden duyduğum kadarı ile cumhur bey işinin ehli mail attım 10 gün sonra telefon numaramı göndercem yurtdışına çıkıyormuş. ist. önereceğiniz başka genetikçi
var mı ?
Evet tüm tedavilerimi Memorial'da gördüm. Kendi için genetik birimi var, onlar da oraya gönderiyorsa çok iyi. Ben çok memnun kaldım hem tüp bebekten hem genetikten. Genetik birim başkanı çok iyi biri işinde de hastalarına yaklaşımında da. İçin rahat başlayabilirsin.
nuffıun merhaba..
merkezin cumhurbeylemi anlaşmalı.onun methini çok duydum.neden başka genetikçı arıyorsun.merkezin başka bir yere gönderme durumu olabiliyor mu
Neden amino istiyorlar anlamadim. psx. bin amaci ne o zaman.zaten kromozomlar inceleniyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen pgt'de de hata payı ola biliyor. Pgt de ağlıklı gibi görünen embriolar bazen hasta çıka biliyor. Zaten hiç bir merkez pgt için 100% garanti vermiyor. En düşük hata payı % 2 veriliyor. Üstelik bazı mutasyonlar saptanmadığında hata payı daha yüksek ola biliyor.
Burda o hatalardan yaşayan arkadaşlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?