Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb arkadaşlar. yeni gelen arkadaşlar var. hoş geldiniz. ben de tek gen hastalığı taşıyıcısıyım. hastalığı ilk bebeğimde öğrendim. pgt ile ilk seferde hamile kaldım. 10 aylık bir oğlum var. darısı başınıza inşallah. allah yolunuzu açık etsin.

Sümeyyecim bu topikte kimler bu hatalarla karsilasti.bebeklerde ne gibi sorunlar cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Armaan başarısız tüp nedeni ile pgt yaptırmıştı, 3 aylık düşük oldu. Genetikden trizomi 13 çıkmışdı yanılmıyorsam. Başka bir arkadaş tek gen hastalığı nedeni ile pgt yaptırmışdı (mutasyon bulunamamışdı, yanılmıyorsam biopsi örneği Amerikaya gönderilmişdi) bebek hastalıklı çıktı. Gebelik sonlandırıldı.

Yani kisaca yanilma payi var.belki de sizin daha önce yazdiginiz gibi embriyo 2. 3. Gün hasta görülüp 5.gün saglikli olabiliyor.yani sa
glikli embriyoları çöpe atilabilio çok yazik

HAla emziriyosun ne güzel maşallah bendr emziriyorum
Emerse süt de olursa 2 yaşına kadar bende düşünüyorum
Keske yakın olsakta gelsen doğum günümuze

Belki bende doğal denerim bilemiyorum zaman ne gösterir. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ahmeti öp yerime görüşmek üzere

Bilgisayari actigimda bakayim aksam fistiga. Bu telefodan bulamadim album fln

Sağol mattikam.

Sağol canım. 4 aylığız. Ek gıdaya başlamadık henüz. Yarın kontrolümüz var bakalım.

Maşallah yavruma ya. Dün gibi doğumu... Sen doğum yaptığında ben bulantılardan başımı kaldıramıyordum. Hey gidi günler :)

5.gün sabah erkenden biyopsi alındı akşam üzeri de transfer oldu.
Söylediğin şekilde de olabiliyor ancak taze taze transfer edilmesi daha iyi.

Sevindim iyi olmana.
Allah görümcenin yardımcısı olsun.

Cumhur Bey'e güven nuff.
Bu arada ne zaman dönecekmiş bilgin var mı? Kendisiyle bir konuda görüşmemiz gerekiyor.

inci merhaba,
ben de pgt ile hamile kaldım, ikizlerime hamileyim. Cumhur bey bize transfer günü amniyosentez de önermişti. Sen yaptırdın mı amniyo?

Allah tamamına erdirsin ozlemcim. Evet bize de önerdi cvs veya amniyo, her pgt hastasına önerilir zaten. Ben yaptırmadım.

Tulipcim nasılsın? Oğlun nasıl?
Maşallah koca adam olmuş :)

Mattika ervanin fotoğrafını yükledim albüme
Bakmak isteyenler varsa

Analı kızlı süpersiniz tü tü maşallah :)

Inci hala geçmedi mi isali tekrar geçmiş olsun aman dikkat et. Daha erken ek gıda için gerçi

Teşekkür ederiz bu arada
Bizde bekliyoruz analı kızlı foto

merhaba canım senin taşıyıcılığın neydi ? hastalıklı olma % kaçtı ? Allah bağışlasın oğlunu sana ..... amin

Selam kizlar;
Coktandir yazamadim. Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler. Benim hikayemi bilenler bilir. Yeni arkadaslar icin tekrar yazayim. Ben kendim cam kemik hastasiyim. Bu hastaligin % 50 ihtimalle bebege gecme risku oldugundan pgt li tup bebek yaptirdim. Ilk denemede hamile kaldim ama dusuk oldu.2.denemede saglikli bulundu ancak gebelik olusmadi. 3. Deneme de dondirik bebegimle hamile kaldim :) pgt nin dusuk de olsa hata ihtimali oldugundan cvs yaptirdik. Bugun sonucu aldim. Cok şükür bebek saglikli. Bu yol zor ve yipratici. Ama sabirli olup yilmadan deneme k gerekiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Akasya, çok sevindim, gözün aydın. Ne kadar zor geçmişdir bekleme süreci. Allah bu bebekle yüzünü güldürsün. Rabbim yaşadığın o acıları bir daha yaşatmasın.

Kendin nasılsın, hamilelik çok zorluyormu? Bacağın nasıl?

Tuliprosa nasılsın iyi misin hiç pas vermiyorsun
Sanki daha önce tanımıyormus gibi

Rabbim tamamına erdirsin
Sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Çok sağol Sümeyyeciğim. Bekleme süreci gerçekten çok zordu. Laboratuvar çok yoğun olduğu için 12 gün bekledik. 12 gün doğru dürüst uyumadım. Devamlı baş ağrılarım oldu. Sonucu almak için aradığımda neredeyse bayılıyordum Telefonda bayan bana bebek sağlıklı demesine rağmen 3 kere sordum. Algılarım bile kapanmıştı. Akabinde ağlamaya başladım. Annemi ve eşimi aradığımda ağlıyordum. Onlar da korktular. İşyerindeki arkadaşlar da sonuç olumsuz sanmışlar. Olumlu olduğunu anlayınca onlar da sevinçle karışık benimle ağladılar. Değişik bir andı. Rabbim bu beklemeyi kimsdeye yaşatmasın.

Hamilelik iyi gidiyor şükür. Bacak ağrılarım azaldı. İlerleyen süreçte zorluk yaşar mıyım bilmiyorum. Muhtemelen zorluklar olacaktır. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisini hiç düşünmüyorum.

Sen nasılsın ? Tedaviyi ne zaman düşünüyorsun ?

Rabbim tamamına erdirsin
Sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Çok sağol Merveciğim.. Amin inşallah..

mrb. spinal muskuler atrofi. %25 hasta olma ihtimali vardı. allah razı olsun. allah sanada sağlıklı bebişler nasip etsin.

%75 sağlıklı bebek ihtimali .. bende de ihtimal %25 şansım yüksek olmasına rağmen göze almıyorum hele ki burda okuduklarımdan sonra pgt yaptırmakla eşimle çok doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha anladım. taşıyıcılık eşin ve sende mi var yoksa tek tarafın taşıyıcı olması yeterli mi

hoş bulduk akasya ... geçmişten biliyorum seni dava açacaktın açtın mı ? çok şükür canım bebeğin sağlıklıymış darısı kucağına almana olsun inş. her karanlığın bir aydınlığı var durumumuzun çareleri ya çareler olmasaydı Rabbim beterinden korusun bizleri

Selam nuffiun ;

Amin inşallah sağolasın. Darısı sizlerin başına olsun. Ben avukatım. Bu yola ilk girdiğimde pgt ücretini devletin karşılaması için devlete dava açmaya hazırlanıyordum. Sen o yazışmaları okumuşsun Dilekçe hazırdı. Hatta bir avukat arkadaş bu işi üstlenmişti. Sonra araya başka sorunlar girdi. Açamadım. Aslında bu davanın açılması şart. Belki ileride yine açmayı düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…