Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben 1060 sayfadayım ... hayırlısı olsun diyelim inşallah

Son düzenleme:

İyiyim çok şükür. Tedaviyi ben düşünüyorum da, eşim daha düşünmüyor. Sanırım temmuz gibi başlaya biliriz. Bakalım hayırlı zamanda nasip olsun.

Çok karışık işler bunlar ya.Rabbim yardımcımız olsun..

Geçmiş olsun canım ama çok şükür neticen güzel olmuş.Darısı bizimde başımıza inş. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.

mrb inci ben iyim sen nasılsın. zaman nasılda geçiyor 4 aylık olmuş kızın maşallah.

akasya çok sevindim senin adına. allah sabrının mükafatını verdi.

eşimde taşıyıcı. her ikimizden de hastalıklı gen geçmesi durumunda çocuk hasta oluyor. şu anki oğlum taşıyıcı. %75 yüksek gibi gözüksede sonuçta bu istatistik. gerçekte tamamen şans meselesi. 10 çocukda olsa 10 uda hasta olabilir. bizim için pgt bir nimet.

İyiyim çok şükür. Tedaviyi ben düşünüyorum da, eşim daha düşünmüyor. Sanırım temmuz gibi başlaya biliriz. Bakalım hayırlı zamanda nasip olsun.

Hakkında hayırlısı olsun. En doğru zamanda nasip olsun inşallah. Dondurulmuşlarda tedavi süreci çok kolay. İnsanı yormuyor , strese sokmuyor.

Geçmiş olsun canım ama çok şükür neticen güzel olmuş.Darısı bizimde başımıza inş. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.

Allah razı olsun fındıkkçığım.. Darısı başınıza olsun inşallah Yeni gelen arkadaşları karıştırıyorum. Kusura bakmayın. Sen ne aşamadasın ?

mrb inci ben iyim sen nasılsın. zaman nasılda geçiyor 4 aylık olmuş kızın maşallah.

Sağol rosa. Sen nasılsın ? Oğluş nasıl ? İşe başladın mı ?

Selam akasyacım,sonucuna çok sevindim maşallah,Allah tamamına erdirsin hayırla sağlıkla.
CVS amniyosenteze göre daha hassas zor bir işlem sanırım,riski varmıydı nasıl geçti.
Cinsiyeti de söylemişlerdir sanırım...

Son düzenleme:

Selam canım ;

Çok sağolasın. Amin inşallah.. CVS işleminde plesantadan parça alındı. İşlem çok kısa sürdü. İğnenin girdiği an biraz acı oldu. Sonrasında da 2 gün falan oturur kalkarken, yürürken ağrım vardı. 1/200 düşük riski var demişlerdi. 2 gün önemli dendi. 2 gün dikkat ettim. Allah'a çok şükür sorun yaşamadım. İnşallah da yaşamam. Cinsiyeti söylemediler daha. Cumartesi doktora gideceğim. Belki öğrenirim.

iyim şükür. oğlum 10 aylık oldu. başladım işe . yarım gün gidiyorum şimdilik öğleden sonraları.

Kesinlikle büyük bir nimet pgt bizim için.yaygın bir taşıyıcı grubu mu ? benim yüzdelerimde aynı . biz bilerek evlendik akdeniz bölgesinde orak hücre yaygın taşıyıcı grubu. hakkımızda hayırlısı olsun .geçen eşimle konuşurken iş arkadaşının oğlu 1,5 yaşında kalp hastası bizi böyle bir şeyde bulabilirdi dedi. çok şükür sorun belli çözüm de var dedi. belki zor elde edip sağlıkla yaşamasını görmek daha iyi diyorum

Tüp bebek merkezlerinde mesela HSG kan tahlilleri verilirken sgk dan yararlanabiliyormuyuz yoksa tüm yüzdeyi biz mi ödüyoruz ?

Maşallah ona Zaman su gibi geçiyor. 10 aylık koca adam olmuş Darısı bize olsun..

amin akasya. bana da bu günler hayal gibi geliyordu ama allahım nasip etti şükür.

türkiyede ortalama her 40 kişiden birinde gözüküyormuş ama bizim eşimle uzaktan akrabalığımız var. o riski daha da artırdı. ama bizim sizin gibi önceden tespit etme şansımız yok taşıyıcı olup olmadığımızı. orak hücre ile talasemi farklı şeyler mi?

geçmişler olsun...
CVS daha erken bile yapılmış olsa yine de cinsiyet belli oluyor ya kromozomlar sayıldığı için,ondan sordum.
sanırım 12 haftalıksın usg de de görünür artık.Benim 11 haftalıkken belliydi oğlan olduğu,oğlansa erken belli oluyor...
Rabbim hayırlı,sağlıklı nasip etsin inşallah canım...

Son düzenleme:

ikisi kan hastalığı talasemi de üretim hatası , orak hücrede taşınan oksijenin bozulması diyebilirim. sonuçta ikisininde tedavisi yok.Biz düğünden 1 ay önce öğrendik talasemi merkezinde ki dr. pgt den bahsetti bize ayrıntılı şekilde herşeyi anlattı üzerine basa basa da kesinlikle mersinde kalmayın dedi . yani şanlı başladık o zamandan bu zamana kadar pgt yi araştırdım.ben bizim gibi duruma olanlara piyango bize vurmuş diyorum

Inci hala geçmedi mi isali tekrar geçmiş olsun aman dikkat et. Daha erken ek gıda için gerçi

Teşekkür ederiz bu arada
Bizde bekliyoruz analı kızlı foto

Sağol canım.

10 martta dönmüş olur

10 mayıs mı :)
Sağolasın.

Çok şükür canım iyiyiz. Evet geçen sene bu zamanlar yeni almıştım pozitif sonucunu :)

Tüp bebek merkezlerinde mesela HSG kan tahlilleri verilirken sgk dan yararlanabiliyormuyuz yoksa tüm yüzdeyi biz mi ödüyoruz ?

Bazı merkezlerde sigorta geçiyor, bazılarında geçmiyor.

Mart ayının evraklarını işleye işleye yeniden mart ayını yaşamışım 10 mayıs . zaten yanlış bilgi verilmiş dr uma mail attım ankarada volkan baltacı ve istanbulda seçkin özen ile çalışyormuş bende cumhur bey diye ona mail atmıştım neyse onunda fikrini almış olurum artık.ortadoğu hastanesin de 250 tl dediler biraz önce aradım ssk karşılamıyormuş.boşa ssklıyız zaten ..... film hemen çıkıyormu çekilmişmiydin sen

Canım 10 haftalıkken Arda Beye gittiğimde erkeğe benziyor demişti. 12 haftalık cvs yapıldı.Şükür 14. haftamdayım. Şu an çıkan sonuç pgt doğrulaması. Yani benim tek gen hastalığıma , cam kemiğe baktılar. Hazır parça almışken 2'li 3'lü testle uğraşmayayım diye kromozomlara da bakılsın istedim. Onun sonucu henüz çıkmadı. Ama bildiğim kadarıyla cinsiyete bağlı bir hastalık olmadığı sürece cinsiyet söylemiyorlar. Sonucun altına da bunu yazıyorlar zaten. Sağlıklı olsun da bizim için hiç önemli değil. Allah herkesin evladına önce sağlık , sıhhat versin. Hayırlı evlat olsunlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…