- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.641
Arkadaşlar pgt işlemi yapılan bir vakıada transferden sonra hcg değerleri ne şekilde olması gerekiyor? Benim transferden sonra dokuzuncu gün 134 çıktı... Iki gün sonra tekrarladığımda yani transferden sonraki onbirinci gün 258 çıktı... Normal midir sizce?
canım her şey normal gebelik gibi olacak, yani değerlerin normal, en az 1,5 katı olması gerekiyor gün aşırı ölçümlerde.yani normal herşey, nerde yaptırdın tedavini kaç yumurtan toplantı , kaçı geçti pgt den, lütfen cevap ver ben de başladım pgt yapılacak bizim embriyolarada
Çok teşekkür ederim canım.. Tam iki katına çıksaydı 268 olması gerekiyordu 258 çıkınca biraz üzüldüm ama demek ki illa tam iki katı olması gerekmiyor... Bu benim ilk tedavimdi... Resiprokal translokasyon taşıyıcısıyım... Daha önce normal yolla üç kez hamile kaldım fakat üçü de düşükle sonuçlandı... Tedavimi şişli memorial da yaptırdım doktorum nur hanım... 33 yumurtam toplandı 30u döllendi... Birinci kalite olarak sekiz tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı üç tanesi sağlıklı bulundu ve biri transfer edilip diğer ikisi d donduruldu... Hastaneyi kesinlikte tavsiye ederim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım her şey normal gebelik gibi olacak, yani değerlerin normal, en az 1,5 katı olması gerekiyor gün aşırı ölçümlerde.yani normal herşey, nerde yaptırdın tedavini kaç yumurtan toplantı , kaçı geçti pgt den, lütfen cevap ver ben de başladım pgt yapılacak bizim embriyolarada
merhaba,tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve hayırla sağlıkla bebeğini kucaklarsın...
Bence gayet güzel katlamış,milimetrik katlaması gerekmiyor,zaten katlamış.
Bunlara takılma bence,değerin güzel...inşallah sonuda güzel olur.
Çok teşekkür ederim canım.. Tam iki katına çıksaydı 268 olması gerekiyordu 258 çıkınca biraz üzüldüm ama demek ki illa tam iki katı olması gerekmiyor... Bu benim ilk tedavimdi... Resiprokal translokasyon taşıyıcısıyım... Daha önce normal yolla üç kez hamile kaldım fakat üçü de düşükle sonuçlandı... Tedavimi şişli memorial da yaptırdım doktorum nur hanım... 33 yumurtam toplandı 30u döllendi... Birinci kalite olarak sekiz tanesi beşinci güne geldi 6 tanesine pgt yapıldı üç tanesi sağlıklı bulundu ve biri transfer edilip diğer ikisi d donduruldu... Hastaneyi kesinlikte tavsiye ederim...
Allah razı olsun fındıkkçığım.. Darısı başınıza olsun inşallahYeni gelen arkadaşları karıştırıyorum. Kusura bakmayın. Sen ne aşamadasın ?
Âmin canım inş.Bende bu ay başlıcam inş ama merkezde kararsız kaldık çok ya.Uzun dönemdir gittiğimiz Merkez'den memnunuz ancak 3. Gün embriyoya biyopsi yapıyorlarmış.Başka bir merkezle görüştük 5.gün biyopsi yapıp diğer ay transfer yaptıklarını söylediler.İncelemede sonuç çok değişiklik olurmu bilemedik.Burdan bir kaç arkadaş 5. Gün daha iyi dedi.Embriyolog da 3.gün inceleme olmasında sonuçta yanlışlık olmaz dedi.Kafamız gitti yani iyice anlayacağın.Biz 1i dondurulmuş 4 kez tüp bebek denedik. Son merkezimizde 3denememiz oldu.Gebelik oluyor bende ancak kaybediyoruz( 4 kez kürtaj oldum.2si kendiliğinden oldu ancak sonuç hep hüsran.. 2 2,5 aylıkken kaybediyoruz.Net bir neden bulunamadı maalesef.Kromozom testlerimizde temiz çıktı.Ancak yumurta ve sperm birleştikten sonra raslantısan bir anomali olabileceği söylendi.zaten Bir tek de pgt kaldı denemediğimiz.Bir çok doktorda pgt (array) yapılsın riske atmayalım dedi.Bakalım hayırlısı olur inş canım.
merhaba oznurozaday tedavin hayırlı olsun . sizde sorun neydi acaba ?
canım bizim nety bişi yok ama gen testinde 9. kromozom benim ki biraz uzunmuş, doktor belki o engel oluyodur, tüp bebek ve pgt yapalım dedi.
Bugün kontrolüm vardı, 6. güne göre en büyük yumurta büyüklüğüm 9mm olmuş, sırasıyla 8,5 - 6 - 6 diye toplamda 4 tane görünüyor. bir tane daha olabilir dedi. 10 gün sonra toplanacak, embriyo olduktan sonra sağlamlar pgt ye girecek, sonra sağlam çıkarsa yerleştirilecek...sabır-sabır sabır yani.. sende durum ne,
çok gerildimmmhastaneyi arıyorum hsg için alabildiğim net bilgi sadece hastanede çekildiği ..fiyat alabildim mi hayır film için nasıl gelmem gerekli bilmiyorum ? randevu aldıktan sonra fiyat öğrenebilcekmiyim hayır işlemden önce ödeme yaparken öğrenceksiniz . nasıl bir çalışma sistemi anlamıyorum ki
Hangi hastane bu canım ? Muhasebe ile görüşemedin mi ? :26:
eşim ve ben orak hücre taşıyıcısıyız % 25 risk var .Ben haziran sonunda gidicem kısmetse. bu ayda rahim filmi ve dahiliyeye kontrol için gidicem benim organlarımın yerleri değişik hamilelikte sorun yaşarmıyım diye bilgi almam önerildi. ilk öğrendiğim de sorun olmaz denilmişti tekrar gitmekten zarar gelmez.yol uzun yol sabır yolu çok şükür genede dermanımız var ya olmasaydı ?
canım hiç hamile kaldın mı peki?
hayır canım evlenmeden önce biliyorduk daha doğrusu nikah işlemi sırasında bizden kan alındı talasemi merkezi ikimizde taşıyıcı olduğu için merkeze çağırdılar öyle öğrendik düğüne 3 hafta kala. hep korunyoruz pgt yi de merkezdeki dr. önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?