- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.681
çok stresliyim malesef .... hayırlısı olsun diyorum yaş 29 zaten geç bile kaldım aslında ......korkularımdan biri iğne zaten nasıl bişi ki hemen araştırmam lazım iğnenin ismini neydi .sumeyye arı sütü polen tavsiye etmişti bir kaç bişi daha işte hafta içi alacam başlıcam tedavim muhtemelen temmuzun 2. haftasında başlar aksilik olmazsa şayet .....soğan kürü mideni rahatsız etmiyor mu ? nasıl yapıyorsun ben daha çok çiğ yiyorum ... şimdi hsg derdine düştüm fiyatlar 350 - 450 de değişiyor ve anestezili çekilyormuş ? sekreter çok ağrılı dedi korkuttu beni sen çekildin mi ? :18:
mersinde oturuyorum .tedavim adana başkente bağlı tüp merkezinde olcak prof.esra bulgan kılıçdağ dr um. .bence hemşire yanlış bilgi verdi bana 7000 çok çok fazla duyduğum fiyatlara göre belki pgt+tüp masrafıdır neyse biz kendimizi 15000 e hazırladık sağlıklı evlatlar nasip olsunda gerisi tamamlanır.
Ben de oyle dusundum sekreter çok acili dedi korkuttu çok acili vs. Diye p.tesi karar vercemRahim filmi için sakın korkma. Anesteziye de hiç gerek yok. Son tekniklerle yapıldığında ağrı neredeyse hiç olmuyor. Adet sancısı yaşadıysan, onun gibi ancak çok kısa süreli bir kaç saniyelik bir ağrı oluyor. İnan bana yaptığın strese deymez bile. Boşuna anestezi alma derim. Allah kolaylık versin.
canım iğnenin adı elonva. araştır istersen..
genetikçi volkan baltacı o zaman . bana cumhur bey demişti hemşire ama dr. um da rıdvan seçkin özen / ist. volkan baltacı / ank. dedi karar vermedim görüşmedim de ikisi ile de .benden sadece pgt için 7000 tl istedi 5000 tüp bbek ilaç dahil dedi fiyatlar.amin canım inş. güzel haberlerini alırız topikte senden başka tedavide olan kimse yok unutmadıysam kimseyi
slm nuffiun. benim pgt doktorum Rıdvan seçkin Özen'di. telefonda görüştüm sadece kendisi ile. sağlıklı bir oğlum olduğu için çok memnunum kendisinden.
T.ederim iğneyi ne zaman vuruldun?
canım iğneyi adetin 2. günü vuruluyosun.
az önce doktordan geldim, en büyük yumurtam 12,5mm, sırasıyla 9,5 - 9,5 - 7 - 6 mm.Bu aksam çatlatma engelliyici iğne vurulmaya başlıcam (5 tane aldım tanesi 50 tl) . Bu arada pgt fiyatını sordum, sayısı önemli değilmiş 1500 tl dedi.
Kızlar dua edin lütfen, toplanması için en az 17-18mm olması lazım 1 haftam var. umarım büyürler.
daha önce yumurta toplatanlar hatırlar mı kac mm di yumurtalarınız 7. günde?
Dedigin iğnenin fiyati 1500 tl mis.inşallah canim deneyimli degilim yorum yapamiyorum senin için dua edicem .
Yapsinlar yani bencede :) ecza deposunda calisan yakinim var ben ordan almaya dusunyorum. Normalde eski ilaclarin ne kadar tutyordu.çok saol canım. iğnenin fiyatı 1500 tl evet ama bize indirim yaptılar 1300 tl den aldık.bir de 1 senedir tanıyolar bizi, indirim yapsınlar artık. pgt içinde indirim yaparız dediler.eski müşteri olunca9
Yapsinlar yani bencede :) ecza deposunda calisan yakinim var ben ordan almaya dusunyorum. Normalde eski ilaclarin ne kadar tutyordu.
puregon diye iğneydi, walla yanlış hatırlamıyorsam 200 küsür tl civarıydı 300ml'lik,zaten o da bir kere vurunca bitmiyor 50ml falan artıyor.ama her gün vurulduğunu düşününce tek günlük iğneyle aynı fiyata denk geliyor. kısaca kafadan ilaçlara 1800 tl gerekiyor ortalama.
kızlar naber, sesiniz çıkmıyor, yarın doktor kontrolüm var, dua istiyorum.2 gündür yumurta çatlamasını engelleyen iğne vuruluyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştür 2 günde.
günaydın canım inşallah büyümüştür. saat kaçta gidiceksin dr.a haber ver canım merak ediyorum seni
kızlar naber, sesiniz çıkmıyor, yarın doktor kontrolüm var, dua istiyorum.2 gündür yumurta çatlamasını engelleyen iğne vuruluyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştür 2 günde.
günaydın canım inşallah büyümüştür. saat kaçta gidiceksin dr.a haber ver canım merak ediyorum seni
Canim benim şimdi arabadayim ben de çok heyecanliyim 10 buçukta, hemen haber vericem cikinca
Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle. Sen tedavidesin sanırım ? Kısmetse opu ne zaman ?
Nuffiun sen kürleri sormuştun. Ben arı sütü ve polen kullandım. Yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum.
Kizlar çıktım kontrolden en büyük 15.5mm olmuş en küçük 9 mm yani 1.5 günde 3 mm büyümüşler.Opu belli değil daha.bugun takviye iğneler başlıyor. Günlük iğnenim etkisi geçti.puregon ve menopur kullanacağım .yarın sabah 10 buçukta tekrar kontrol var.acayip rüyalar görmeye başladım ben ya.umarim hersey güzel olur.iyi bir rüya yorumcusu tanıdığınız var mı kızlar. Yorumlatmak istiyorum yoksa çatlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?