Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rahim filmi için sakın korkma. Anesteziye de hiç gerek yok. Son tekniklerle yapıldığında ağrı neredeyse hiç olmuyor. Adet sancısı yaşadıysan, onun gibi ancak çok kısa süreli bir kaç saniyelik bir ağrı oluyor. İnan bana yaptığın strese deymez bile. Boşuna anestezi alma derim. Allah kolaylık versin.

canım iğnenin adı elonva. araştır istersen..

Ben de oyle dusundum sekreter çok acili dedi korkuttu çok acili vs. Diye p.tesi karar vercem

slm nuffiun. benim pgt doktorum Rıdvan seçkin Özen'di. telefonda görüştüm sadece kendisi ile. sağlıklı bir oğlum olduğu için çok memnunum kendisinden.

slm nuffiun. benim pgt doktorum Rıdvan seçkin Özen'di. telefonda görüştüm sadece kendisi ile. sağlıklı bir oğlum olduğu için çok memnunum kendisinden.

geçmişte dün okudum hatta sormak için not almıştım :) uzman olduğu için biraz tereddütte kaldım açıkçası hayırlısı diyorum

T.ederim iğneyi ne zaman vuruldun?

canım iğneyi adetin 2. günü vuruluyosun.
az önce doktordan geldim, en büyük yumurtam 12,5mm, sırasıyla 9,5 - 9,5 - 7 - 6 mm.Bu aksam çatlatma engelliyici iğne vurulmaya başlıcam (5 tane aldım tanesi 50 tl) . Bu arada pgt fiyatını sordum, sayısı önemli değilmiş 1500 tl dedi.
Kızlar dua edin lütfen, toplanması için en az 17-18mm olması lazım 1 haftam var. umarım büyürler.
daha önce yumurta toplatanlar hatırlar mı kac mm di yumurtalarınız 7. günde?

Dedigin iğnenin fiyati 1500 tl mis.inşallah canim deneyimli degilim yorum yapamiyorum senin için dua edicem .

Dedigin iğnenin fiyati 1500 tl mis.inşallah canim deneyimli degilim yorum yapamiyorum senin için dua edicem .

çok saol canım. iğnenin fiyatı 1500 tl evet ama bize indirim yaptılar 1300 tl den aldık.bir de 1 senedir tanıyolar bizi, indirim yapsınlar artık. pgt içinde indirim yaparız dediler.eski müşteri olunca 9

çok saol canım. iğnenin fiyatı 1500 tl evet ama bize indirim yaptılar 1300 tl den aldık.bir de 1 senedir tanıyolar bizi, indirim yapsınlar artık. pgt içinde indirim yaparız dediler.eski müşteri olunca 9
Yapsinlar yani bencede :) ecza deposunda calisan yakinim var ben ordan almaya dusunyorum. Normalde eski ilaclarin ne kadar tutyordu.

Yapsinlar yani bencede :) ecza deposunda calisan yakinim var ben ordan almaya dusunyorum. Normalde eski ilaclarin ne kadar tutyordu.

puregon diye iğneydi, walla yanlış hatırlamıyorsam 200 küsür tl civarıydı 300ml'lik,zaten o da bir kere vurunca bitmiyor 50ml falan artıyor.ama her gün vurulduğunu düşününce tek günlük iğneyle aynı fiyata denk geliyor. kısaca kafadan ilaçlara 1800 tl gerekiyor ortalama.

Bir kere vurulmayi tercih ederim :) su an kullandigun diger ilaclara gore daha iyiymis okudugum kadari ile

kızlar naber, sesiniz çıkmıyor, yarın doktor kontrolüm var, dua istiyorum.2 gündür yumurta çatlamasını engelleyen iğne vuruluyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştür 2 günde.

kızlar naber, sesiniz çıkmıyor, yarın doktor kontrolüm var, dua istiyorum.2 gündür yumurta çatlamasını engelleyen iğne vuruluyorum.inşallah yumurtalarım büyümüştür 2 günde.

günaydın canım inşallah büyümüştür. saat kaçta gidiceksin dr.a haber ver canım merak ediyorum seni

Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle. Sen tedavidesin sanırım ? Kısmetse opu ne zaman ?

günaydın canım inşallah büyümüştür. saat kaçta gidiceksin dr.a haber ver canım merak ediyorum seni

Nuffiun sen kürleri sormuştun. Ben arı sütü ve polen kullandım. Yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum.

t.ederim akasya arı sütü ve polen kullanmayı düşünyorum . yanında badem fındık ceviz ayrıca bal bunları yerkende gelsin kilolar

Kizlar çıktım kontrolden en büyük 15.5mm olmuş en küçük 9 mm yani 1.5 günde 3 mm büyümüşler.Opu belli değil daha.bugun takviye iğneler başlıyor. Günlük iğnenim etkisi geçti.puregon ve menopur kullanacağım .yarın sabah 10 buçukta tekrar kontrol var.acayip rüyalar görmeye başladım ben ya.umarim hersey güzel olur.iyi bir rüya yorumcusu tanıdığınız var mı kızlar. Yorumlatmak istiyorum yoksa çatlicam.

Hayırlara çıksın canım . 17 olmasına az kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…