- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.701
Hayırlara çıksın canım . 17 olmasına az kalmış :)
Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle. Sen tedavidesin sanırım ? Kısmetse opu ne zaman ?
Nuffiun sen kürleri sormuştun. Ben arı sütü ve polen kullandım. Yumurta kalitesini arttırdığını düşünüyorum.
akasya78 çok teşekkürler canım.1 senedir bekliyodum ilk defa başladım, aşırı stresim var.
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun...
genetik test nasıl yapılıyor, hem erkeğe hem bayana mı. ben de 2 kez mikro denedim. olumsuz oldu. 3. tedavimde doktor pgt yapalım dedi. hakkımızda hayırlısı bakalım
saol canım. yalnız bu iğne çok etkiliymiş, belki sana da yazar doktorun. yumurta büyüklükleri sırasıyla 15,5mm - 12,5mm - 12,5mm 11,5mm -9mm.Gözüm gibi bakıyom onlara:).
iyice kafayı yedim kızlar, işler bir yandan, bu tedavi bi yandan, hava da yağmurlu zaten. içim karardı.
bi 3 tanesi sağlam embriyo olsa, 1 tane de dondurulmuş var. 4 taneden heralde 1 tanesi pgt den geçer.
sen ne yaptın nuffiun? kürlere falan başladın mı, lütfen başla ihmal etme.
ben çok karışığım zman yaklaştıkça bir tuhaf olmaya başladım... not defterim var kendi durumumu yazıyorum sorcaklarımı ilacıda not alacam araştırma hastanesine bağlı oldu için bence yeni ilaçlara başvuracaktır. kürlerede başlamadım yediğim tek bal yatmadan önce ve sabah süt ..... ve folboiol içiyorum arı sütü polen alcam ama erken gibi geliyor haziran sonunda görüşmem var tedavi için ne dicek bilemiyorum inşallah canım geçer inşallah 2 tane geçer ikizlerin olur :)
canım bence soğan kürüyle başla. içini bir temizle. sonra diğerlerine başlarsın derim ben.
stres yapman normal ama işte rahatlık cok önemli.
ben de az önce doktordan geldim. yeni takviye ilaç ancak 0,5 mm büyütmüş yumurtaları, sağ taraf hiç büyümemiş.suan da en büyük 16mm sanırım. dozu artırdı doktor. yarın kontrolden sonra karar verecek çatlatma iğnesini yapalım mı diye. büyük ihtimalle cuma toplama işlemi var.
dün aksam 3 iğne vuruldum ya aksam, gece bi tuhaf oldum. artık sinirden ağlamaya başladım herseye.
Allah hayırlısını versin , Allah yardımcımız olsun hepimizin.bu site de olmasa çatlardım heralde. seninle aynı seyleri yaşamayan anlamıyor ne yaşadıklarımızı.
sen şimdiden başla kürlere, ben geç başlamıştım. keşke erken başlasaydım diyorum canım.
Kızlar selam.
Nası gidiyo burda herşey bi sorayım dedim.
Ben 30.haftama giriyorum yavaş yavaş.
Şimdilik seyrinde herşey, yuvarlanıp gidiyoruz.
Yeni gelişmeler var mı burda?
hep üşünyorum başlayım diye ama icraata geçmedi henüz ..... 16 mm iyi değil mi ? yarın kaçta kontrolün 10,30 da mı ? kolay değil yaşadıklarımız yaşıcaklarımız sabı gerekli sadece :)
maşallah canım az kalmış. sendeki sorun neydi ? benim gibi yeni gelenler oldu :)
burda tanıştığımız arkadaşlar var. benim normal-doğal hamilelik. Kromozom translokasyonum var, bu yüzden 2 kaybım oldu. bu defa inşallah sağlıklıdır kolay bi doğum yaşarız diye ümid ediyorum.
senin durumun ne?
1 tanesi uygun ama geri kalanlar büyük değil. hepsinin büyüklüğü yakın olsa birbirine iyi olacak. hele sağ taraftakiler hiç büyümemiş. şuanda 16mm-14,5mm-14,5mm 3 taneden ümitliyim.diğerleri çöpe gider heralde.
bence düşünme başla hemen.
Arkadaslar cok gerekli olmadikca, mesala cinsiyet icin vb sakin PGT testi yaptirmayin. Benim doktorum New York da cidden IVF de hatiri sayilir endrokronolojidede uzmanligi olan bir jinekolog ve ivf uzmani. Bize acikca bu testin tehlikesinden bahsetti. Yaptirmayin cok elzem degilse!...
akasya78 çok teşekkürler canım.1 senedir bekliyodum ilk defa başladım, aşırı stresim var.
akasya78 canım senin geçmişteki yazılarını okumadım heralde, suanda hamilesin , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Sen nasıl kaldın pgt falan yapıldı mı, kaç yumurtan vardı?
Kızlar selam.
Nası gidiyo burda herşey bi sorayım dedim.
Ben 30.haftama giriyorum yavaş yavaş.
Şimdilik seyrinde herşey, yuvarlanıp gidiyoruz.
Yeni gelişmeler var mı burda?
Arkadaslar cok gerekli olmadikca, mesala cinsiyet icin vb sakin PGT testi yaptirmayin. Benim doktorum New York da cidden IVF de hatiri sayilir endrokronolojidede uzmanligi olan bir jinekolog ve ivf uzmani. Bize acikca bu testin tehlikesinden bahsetti. Yaptirmayin cok elzem degilse!...
Arkadaşlar 10:30 da yine randevum var. Bugün aksam çatlatma iğnesi vurulabilirim yumurtalar biraz daha büyüdüyse. İğneler şişirdi beni. menopur iğnesi karnımı şişirdi, gaz yaptı
Nuffin seni unutmadım, kürlere başlamanda ısrarlıyım:)
Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle
Arkadaşlar 10:30 da yine randevum var. Bugün aksam çatlatma iğnesi vurulabilirim yumurtalar biraz daha büyüdüyse. İğneler şişirdi beni. menopur iğnesi karnımı şişirdi, gaz yaptı
Nuffin seni unutmadım, kürlere başlamanda ısrarlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?