- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.741
hem de nasıl. gece 12 den sonra yemek yemek yasak. Ben de 12 ye kadar iyice yicem:9
Walla anestesisiz nasıl çekecek anlamadım, ilaç veriyorlar çünkü rahme ve tüplere.Benim anlamadığım sen dısardan mı çektircen rahim filmini? yani yıkamıcaklar mı rahmini?
canım sabah benim opu. aksam iğneyi vurunca hemşire gerginlik, sinirlilik yapar bu iğne dedi bana. Ama ben çok relax ve mutluyum bugün .:44: iğnede mi bende mi bişey var, hayırlısı.
toplam 6 adet yumurta görünüyordu bakalım kaç tane toplanacak.
Merhaba bende aranıza yeni katıldım
Haziran ayında bende pgt ile tüp bebek tedavisine başlıyorum
Sen pgt Ni nerede yaptırdın canım ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar çıktım opudan, toplam 5 tane yumurtam toplanmış.Yarın belli olur dedi doktorum.
evdeyim şuan. Çok rahat geçti.Ağrım sızım yok.sadece anestezinin etkisi var. iyim yani
inşallah hepsi döllenir, sonra pgt.sizler de ne var ne yok. nuffin, akasya, diğer arkadaşlar nasılsınız?
incir kürünü bıraktım. şimdi bolca ananas yicem, rahmim güçlensin diye.
maşaallah canım ya şimdi döllenmesini beklicez sonra pgt ? bende bürodan çıkıcam 3te randevum var beninmde senin haberini bekledim şimdi çıkabilirim ... dualarım seninle ... iyice dinlen yorma kendini ağrım yok diye öpyorum seni
kızlar çıktım opudan, toplam 5 tane yumurtam toplanmış.Yarın belli olur dedi doktorum.
evdeyim şuan. Çok rahat geçti.Ağrım sızım yok.sadece anestezinin etkisi var. iyim yani
inşallah hepsi döllenir, sonra pgt.sizler de ne var ne yok. nuffin, akasya, diğer arkadaşlar nasılsınız?
incir kürünü bıraktım. şimdi bolca ananas yicem, rahmim güçlensin diye.
Hadi gözün aydın canım. İnşallah hepsi döllenir ve pgt den sağlıklı çıkarlar. Dualarım seninle. Ben hiç ananas yememiştim. Nasipte varsa her türlü oluyor galiba... Ama çok su içmiştim.
hamile bir arkadaşım demişti, ananas ye diye, rahmi güçlendiriyormuş. Transfere kadar yerim. Transfer ertelenirse Allah kerim artık.
inşallah hepsi döllenir canım.
Ben geldim iyi haberle gelmedim.cok Acili oldu tansiyonum cok dustu kaynanamin yanindayim simdi.ve sorun cikti organlarimin yeri degisik rahimdede sorun vr tikanik ve sanirim yonu degisik hersey beni bulcak gibi belki yapisal birseyde olabilir
tüplerin mi tıkanık anlamadım ki nuffin. onun çaresi var. rahim filmini sen anestezi olmadan mı çektirdin?
ozaman tabiki ağrın olur.
rahminde yapısal değişiklik derken ne dedi tam olarak doktorun.
Tam sonuç pazartesi cikicak .kastim biraz biri acildi ama yonu ildugundan farkliydi. Gitmesi gereken yon de degil digeri ta tikali ya da rahmim oyle. .kaynanama ve esime tikaniklik var demis . Acilyor ama canim skldi.rahim yapisi boyle ise ne olcak. Kanamada olyo acik renkte sivida akiyor halen.sana haber geldi mi ?
rahim yapısı farklıysa ona göre bir tedavi uygulanıyor diye biliyorum.Ama ilk öncelik tüplerin açılması gerek.
canım akıntının gelmesi normal, rahmine ilaç verdiler çünkü, kalanlar yavaş yavaş çıkıyor. ağrı yapar, ama geçiyor. Benim bildiğim rahim yapısal bozukluklar sorun olmuyor tüp bebekte, zaten tedaviyi ona göre yapıyolar.
Ben hala haber bekliyorum, yarın ararız dediler.
Benimde ağrı-acı karışımı bir ağrım var şuanda, özellikle sol tarafta, ama cok rahatsız etmiyor.Haber vericem sana, sen de haber ver gelişmelerden
Yabanci oldugum bir konu tedirgin oldum ins. Kasilmamadan olmustur.agri kesici ictin mi peki ....insallah 5 tanesi dollenir canim bekliyorum haberlerini
Ben geldim iyi haberle gelmedim.cok Acili oldu tansiyonum cok dustu kaynanamin yanindayim simdi.ve sorun cikti organlarimin yeri degisik rahimdede sorun vr tikanik ve sanirim yonu degisik hersey beni bulcak gibi belki yapisal birseyde olabilir
Çok geçmiş olsun. Ağrılı olmasına üzüldüm. Eğer tıkanıklık tüplerdeyse, ağrıdan doğan spazm'dan da kaynaklanmış ola bilir. 4 sene önce ağrılı rahim filmi çektirmiştim, sol tüp tıkalıydı. Daha sonra iki kez ağrısız çektirdim, her iki tüp açıkdı. Yani spazmda tüpler de tıkalı gözüke biliyor. Yönünün değişik olması sorun değil (gerçi nasıl bir değişiklik olduğunu bilmiyorum). Ablam yan dönmüş rahimle 4 çocuk doğurdu. Sakın karamsar olma, pgt yaptıracaksansa tüplerin tıkalı olması sorun değil (tıkanıklık sıvı birikintisinden kaynaklıysa başka).
Resmini bura yükleye bilseydin bakmak isterdim.
yok canım içmedim agrı kesici.dikkat ediyorum yediğime içtiğime,dayanılmayacak kadar değil ağrım.
inşallah hepsi döllenir canım.
asıl şimdi başlıyormuş heyecan, beklemek çok zor
Ben olsam icin icine sgmaz uyuyamaz eşimin basini sisirirdi. Olcak mi olmicak mi diye ....... transfer sonrasi daha heyecanli test gununu beklemek vs. Zaman sana su gibi aksin insallah ... guzel haberlerde alirsak ne mutly bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?