Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tedaviye daldik sanirim.mersinliyim ben...adana seyhan kislada tedavi gorcem ama fiyat 7000 tl bana cok geldi acikcasi peki sen kontorle ve muayneye her gittiginde muayne ucreti yatirdin mi ?

canım muayene için ücret almıyorlar, sadece tüp bebek yerleştirme parası, pgt parası, alıyolar.
onun dışında ilaçları sen kendin alıyosun, ya da söylüyosun getirtiyolar. genartın anlaşmalı olduğu eczane var uygun fiyata getiriyor. zaten kontrolden çıkınca hemen arıyolar eczane yakın , hemen iğneyi, ilacı,vs getiriyor eczacı.orda eczacıya ödeme yapıyosun.
ben tüp bebek parasını peşin ödedim 4500 tl. sadece pgt parası kaldı.
ilaçlar zaten aylık 1500 tl civarı tutuyor. tedavi iptal olursa yeniden aynı parayı verip ilaç alıyosun
eğer yumurta sayından veya kalitesinden dolayı tedavin iptal olursa da ödeme yapmıyosun genarta.

Dr kim senin birkaç kere gitmek gerekirse ankaraya giderim belki gorusmem gerek genartla karardan once yillik iznimizi bununla gecircez artik :) sartlar cok iyi ilaçlari da tanidigim ecza deposunda calisyo belki daha uyguna alirim

Dr kim senin birkaç kere gitmek gerekirse ankaraya giderim belki gorusmem gerek genartla karardan once yillik iznimizi bununla gecircez artik :) sartlar cok iyi ilaçlari da tanidigim ecza deposunda calisyo belki daha uyguna alirim

doktorum Sertaç şen. genart internet sitesinde resmi var.ben gayet memnunum.

Daha gitmedim ama merkezi arayip sorcam zaman gectikce daha cok bilgileniyor insan sorular da artiyor... kisa zamanda almak guzelms 24 den sonra giderum ank. Cok yatmaya basladi aklima yolu gozum kesmiyo sadece

başka şehide tedavi düşünürsen yol parası + konaklama + yeme-içme giderlerini de ekle, ona göre hesapla ki karlı mı olacak bakalım?kalacak yerin ve zamanın varsa, hiç düşünme gel derim.

başka şehide tedavi düşünürsen yol parası + konaklama + yeme-içme giderlerini de ekle, ona göre hesapla ki karlı mı olacak bakalım?kalacak yerin ve zamanın varsa, hiç düşünme gel derim.

Kalacak yer var ama kimseye duyurmak istemiyorum 7 saat yol kalmadan dinebilirim yani genetikçiye yakin olmak rahatlatacak beni bir gorusyum bakalim esime de soryum bakalim o bana birakicak muhtemelen nasil rahat olcaksan o olsun dicektir

Kızlar şimdi doktorum aradı. Embriyolar sağlam bölünmeye başlamış. Bugün pgt ye giriyormuş. Cumartesi 4 demişlerdi, doktorum 5 adet dedi. Sabah sonuç çıkar dedi, sonuca göre gidicez merkeze. Allahım yardım et, bebek isteyenlerin yüzünü güldür...Dualarınızı esirgemeyin

çok sevindim canım 5 adet olması süper şimdi sabahta olmaz amin canımm

çok sevindim canım 5 adet olması süper şimdi sabahta olmaz amin canımm

Sabah ofise gitmedim, haber gelecek diye. şimdi ne aksam olur ne de sabah bana. Embriyolog 3 demişti + 1 adet dondurulmuşla=4 adet diye hesaplıyosum.
Ama sonradan toplananlardan 1 tanesi daha tutunmuş. Bu nasıl bir mucize..

Sabah ofise gitmedim, haber gelecek diye. şimdi ne aksam olur ne de sabah bana. Embriyolog 3 demişti + 1 adet dondurulmuşla=4 adet diye hesaplıyosum.
Ama sonradan toplananlardan 1 tanesi daha tutunmuş. Bu nasıl bir mucize..
Rabbimin mucizeler bitmez .... meslek neydi senin :) ... bende gen-art a döncem gibi konaklama için lojmanı varmış 3 5 aha fazla veryim orya gidiyim diyorum .. ilk araştırdığımda karşıma genart çıkmıştı :) konaklama ücreti ne kadardır gerçi gün içinde arayacam

canım ben fen edebiyat kimya mezunuyum, kendi ofisimiz var mühendislik danışmanlık işi. baş denetçiyim yönetim sistemleri konusunda(ıso 9001-14001, vs...)
evet şimdi baktım web sitesine yan tarafında lojman varmış. hatta gecen sene binayı 2 ye bölmüşlerdi, bakım vs. yaptılar. demek ki lojmanmış.Uygun fiyattır bir ara istersen.Hatta gelirseniz haber ver görüşürüz canım.

Pgt sonucu beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim canım :18: Dualarım seninle. İnşallah 5 embiryodan en az 4 tane sağlıklı çıkar. 2'sini dondurur ; 2'sini transfer ettirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…