- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.781
ben genarttayım. Ankara da mı yaşıyosun ki, neden daha önce sormadım sana
Tedaviye daldik sanirim.mersinliyim ben...adana seyhan kislada tedavi gorcem ama fiyat 7000 tl bana cok geldi acikcasi peki sen kontorle ve muayneye her gittiginde muayne ucreti yatirdin mi ?
canım muayene için ücret almıyorlar, sadece tüp bebek yerleştirme parası, pgt parası, alıyolar.
onun dışında ilaçları sen kendin alıyosun, ya da söylüyosun getirtiyolar. genartın anlaşmalı olduğu eczane var uygun fiyata getiriyor. zaten kontrolden çıkınca hemen arıyolar eczane yakın , hemen iğneyi, ilacı,vs getiriyor eczacı.orda eczacıya ödeme yapıyosun.
ben tüp bebek parasını peşin ödedim 4500 tl. sadece pgt parası kaldı.
ilaçlar zaten aylık 1500 tl civarı tutuyor. tedavi iptal olursa yeniden aynı parayı verip ilaç alıyosun
eğer yumurta sayından veya kalitesinden dolayı tedavin iptal olursa da ödeme yapmıyosun genarta.
Dr kim senin birkaç kere gitmek gerekirse ankaraya giderim belki gorusmem gerek genartla karardan once yillik iznimizi bununla gecircez artik :) sartlar cok iyi ilaçlari da tanidigim ecza deposunda calisyo belki daha uyguna alirim
doktorum Sertaç şen. genart internet sitesinde resmi var.ben gayet memnunum.
Basran bir arastiryim yarin .randevuyu hemen alabiliyor muyuz peki
Benim muayne ucretum 250 tl
her gittiğinde para mı veriyosun yani
Ilk muaynen de odemede mi yapmadin ... birde dr.prof mu uzmanmiydi
Daha gitmedim ama merkezi arayip sorcam zaman gectikce daha cok bilgileniyor insan sorular da artiyor... kisa zamanda almak guzelms 24 den sonra giderum ank. Cok yatmaya basladi aklima yolu gozum kesmiyo sadece
başka şehide tedavi düşünürsen yol parası + konaklama + yeme-içme giderlerini de ekle, ona göre hesapla ki karlı mı olacak bakalım?kalacak yerin ve zamanın varsa, hiç düşünme gel derim.
canım ben ilk 2 sene önce gittim, aşılama yaptırdım.ozaman da almamışlardı muayenelerden.
Sertaç Şen operatör doktor. yani ameliyat yapabilen doktor. GATA mezunu.
kızlar şimdi doktorum aradı. Embriyolar sağlam bölünmeye başlamış. Bugün pgt ye giriyormuş. Cumartesi 4 demişlerdi, doktorum 5 adet dedi. Sabah sonuç çıkar dedi, sonuca göre gidicez merkeze. Allahım yardım et, bebek isteyenlerin yüzünü güldür...dualarınızı esirgemeyin
çok sevindim canım5 adet olması süper şimdi sabahta olmaz amin canımm
Rabbimin mucizeler bitmez .... meslek neydi senin :) ... bende gen-art a döncem gibi konaklama için lojmanı varmış 3 5 aha fazla veryim orya gidiyim diyorum .. ilk araştırdığımda karşıma genart çıkmıştı :) konaklama ücreti ne kadardır gerçi gün içinde arayacamSabah ofise gitmedim, haber gelecek diye. şimdi ne aksam olur ne de sabah bana. Embriyolog 3 demişti + 1 adet dondurulmuşla=4 adet diye hesaplıyosum.
Ama sonradan toplananlardan 1 tanesi daha tutunmuş. Bu nasıl bir mucize..
Rabbimin mucizeler bitmez .... meslek neydi senin :) ... bende gen-art a döncem gibi konaklama için lojmanı varmış 3 5 aha fazla veryim orya gidiyim diyorum .. ilk araştırdığımda karşıma genart çıkmıştı :) konaklama ücreti ne kadardır gerçi gün içinde arayacam
Kızlar şimdi doktorum aradı. Embriyolar sağlam bölünmeye başlamış. Bugün pgt ye giriyormuş. Cumartesi 4 demişlerdi, doktorum 5 adet dedi. Sabah sonuç çıkar dedi, sonuca göre gidicez merkeze. Allahım yardım et, bebek isteyenlerin yüzünü güldür...Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?