Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bizde sanırım genetik bir şey, rahimin dönmüş olması. Bende ve kız kardeşimde de keskin eyrilik var. Ve hiç kimse bana bunun sorun olduğunu demedi. Ablama doğumda demişlerdi, bizde ise rahim filminde gözüküyor. Biz ikimiz de gebe kaldık, ancak rahimle alakalı olmayan nedenlerden dolayı gebelik bozuldu. Anlayacağın terslik gebeliğe engel değil.

En heyecanlı dönemdesin, dilerim sonu güzel olur. Seni takipteyim, bu aralar fazla yazamıyorum. Allah yüzünü güldürsün.

En heyecanlı dönemdesin, dilerim sonu güzel olur. Seni takipteyim, bu aralar fazla yazamıyorum. Allah yüzünü güldürsün.

çok saol canım benim. Bütün haberleri burdan yazıcam. nuffiun'dan haberleri takipteyim, inşallah kısa zamanda tedavisi olumlu sonuçlanır, belki bazıları doğal yoldan hamile kalır, bu işler belli olmuyor

Cok rahatladim valla .kaynanam da gelmisti benimle o dabiraz once dr bir yerde tikandi demis ona digeri iyi sonuc ciksa rahat edecem. Birde gecen ay akintim grip oldugunda burnun akarya sarimsi vs. Oyle akintim olmustu parca gibi dusuyordu diyebilirim. O da tdirgin etti beni... simdi de ankaraya mi gelsem tedavi icin diye dusunyorum adana her acidan iii ama genetjkci ankarrada haziran gelsede bitse bu dusunceler

kızlarrr ben geldim...az önce aradılar 3 tane yumurtam döllenmiş:) çok mutluyum çok. inşallah yarın hücre bölünmesinden sonra pgt yapılacak. dondurulmuşta 1 tane vardı. inşallah hepsi geçer.Rüyamda 2 gündür ölü insanlar görüyordum 3'er tane. ben embriyolara yoruyorum.

Çok mutlu oldum hadi insallah pgtden gecer canim hayirlara ciksin ruyan bilinçalti de canim insallah en az 2 si saglikli cikar

kızlar, 4 embriyosuna pgt yapılıp hamile olan var mı aranızda? sağlam çıkma şansı nedir bilmiyorum. doktor %50 dedi.

kızlar, 4 embriyosuna pgt yapılıp hamile olan var mı aranızda? sağlam çıkma şansı nedir bilmiyorum. doktor %50 dedi.

Bu tamamen kısmet işi. %-deler pratikte çok şey ifade etmiyor. Sen dua et. Bu saatden sonra sadece Allahın ol demesi lazım. Dilerim hepsi sağlam çıkar ve kucağına sağlıklı bebiş olarak gelir. 3 ölüyü, 3 yeni hayat olarak yorumlardım.

Canım ne güzel söyledin, çok teşekkür ediyorum herkese güzel dilekleri için.. Çok dua ediyorum ,Allah' ım bizleri kapından çevirme , herkesin yüzünü güldür, hayırlı-sağlıklı evlatlar ver diye.

Ne zamana gelcek haber heycan yaptim ben.pgt ucreti ne kadar odiceksin

Sorma canım ya, dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum.
Valla haber gelene kadar evdeyim, işe gitmicem.
Pgt ücreti 1500 tl embriyo sayısı önemli değil.Bize indirim yapacaklarını söylediler ama.
Sen nasılsın bu arada, nasıl oldun

Gecmez zaman bana bile gecmiyor acaba ne oldu diyorum oznura haber geldimi ..... 1500 cok iyi canim bende telde 7000 tl fiyat aldim pgt icin ... bilmiyorum az az wc sonrasinda kanli akinti olyor karnim sanciyor..... kalcalarimin ustu agrili dun dusardaydim 23e kadar.... selaleye gitmistim soguk mu yedim diyorum acaba korkuda sardi ....takintili bir insanim

Haberr gelse hemen yazıcam burdan, beklemek daha zor
Canım dikkat et bu dönemlerde, tedaviye başlamadan iyice kendine bak.Soğuk en büyük düşmanı kadınların. Akıntın normal, ben de de olmuştu.Soğan kürüne başlamıcan sen sanırım.Yine ısrar ediyorum.Allah vermesin bu seferde yumurta sayın az falan olur, onun için vakit kaybetme bir de.
Pgt için çok yüksek fiyat verenler genelde testi dısarda yaptıranlar, ama tedavi merkezinin laboratuvarı varsa ucuza yapıyolar. 7000 tl çok yüksek.

Son dk degisikligi yapabilirim sanirim genart ile gorusecem bakalim ne dicekler esim polen ari sutu alcak bana dun kuzenimde denedim polen rahatsiz etmedi......sogan kurude sogan oldugu icin pek sarmadi aslinda corek otu aldim ona baslicam.....sen nerde yaptiryordun ?

ben genarttayım. Ankara da mı yaşıyosun ki, neden daha önce sormadım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…