- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #31.981
canm sende benm gıbı dusukmu yapıyorsun suan bende yapıyorma aynı donem aynı hafta kanamn mı oldupgd denemısmydın neden dıyor doktorun benm6dusugm var dktor sımdı pgd dedı bana
Canim benim ilk denemem ve ilk dusugum.pgt yapıldı. Ama hala kırmızı lekelenmem olmadı. Kahverengi pembe karışık .ne zaman başlar adet.akintim var surekli.son kan degerime baktirmadim.
kızlar aranızda tekrarlayan dusugu olup pgd yaptırıp bebegnı kucagna alan varmı umut olun bana hadı
Ben 5 düşük yaptım yarın pgt ye başlıyorum ilk tüp denemem olacak bakalım inşallah olur iyi haberler yazabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim benim ilk denemem ve ilk dusugum.pgt yapıldı. Ama hala kırmızı lekelenmem olmadı. Kahverengi pembe karışık .ne zaman başlar adet.akintim var surekli.son kan degerime baktirmadim.
slm arkadaşlar pgt ücreti ne kadar? ve tüp raporu alcam sanırım rapor pgt için indirim yapmıyo pgt için ayrı bir rapor varmışimdiden teşekkürler
Kizlar pgt nasil yapiliyo. Zorlu bi surec mi. Hangi asamalardan geciyosun bilgi verir misiniz
nasılsın nasıl oldun canım
va aleykum selam. Pgt için geçerli bir rapor olmadığını biliyorum. Ücretlere geldikde ise, merkeze göre farklı oluyor. Bazı merkezlr embrio sayına bakmadan toplam ücret verirken, bazıları embrio başına ücret alıyor.
Toplam ücret alan merkezlerden birinde fiş yöntemi için 1200 dolar ödemiştik. Array fişin iki katı fiyata oluyor.
Memorial Şişli hastanesinde embrio başına array yöntemi için 350 dolar alınıyor.
teşekkür ederim canımm ben medicalpark da yaptırıcam salı günü öğrenirim artık sperm sayısı az ve eşimin 2.ve 4. kromozomlarında sorun var resiprokal translokasyon... kendimi çok çaresiz hissediyorum daha yeni öğrendik kromozom sonucunu ALLAH dan ümit kesilmez inşallah sağlıklı embriyo çıkar
Sana yazmadım... İlk değerlerin kötü artığında yazıp üzmek istemedim, sonradan da yazmaya eli varmadı. Çok geçmiş olsun. İlk şoku atlattıktan sonrası daha kolay olur. Dilerim en kısa zaman içinde kendiliğinden sürpiriz yapar bebişin. Rabbim hiç kimseye çaresiz dert vermesin.Nasıl olayım hayal kırıklığı geçti .kendimi işe verdim. Inşallah toparlaninca doğal denicez 6 ay falan
kür falan yaparım yine
sen nasılsın canım
Pgt embriolar oluştuktan sonra 3, 4 ve ya 5. gün embriodan biopsi alarak yapılır. Sağlıklı bulunan embriolar transfer edilir ve ya dondurularak, bir sonrakı ay transfer edilir. Tüp bebek tedavisinden tek farkı bol stressli ve daha pahalı olmasıyladı. Onun dışında aynı işlemler uygulanıyor.
Eğer tüp tedavisini de merak ediyorsan, burdan özet bilgi ala bilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=UpDAV1vCnR0
Başka sorun olursa da cevaplarız. Sürecin ne kadar zorlu olduğu da insandan insana değişiyor, sinirlerin sağlamlığına bağlı bir değişiklik diyelim.
Nasıl olayım hayal kırıklığı geçti .kendimi işe verdim. Inşallah toparlaninca doğal denicez 6 ay falan
kür falan yaparım yine
sen nasılsın canım
kızlar dün geceden beri sancı çekiyorum. dün aksam öleceğimi sandım, o nasıl bir sancıydı. adetim başladı diye sevinmiştim. aradan 1-2 saat geçince sancılarım arttı ve ben ilk defa böyle sancılar yaşadım. tam 4 saat sürdü.çocuklar gibi ağladım,gece 1 gibi sızmışım artık. bugün de öğlen saatlerinde 2 tane et parçası geldi, yoğun bir şekilde kanamam devam ediyor. su gibi kan geliyor artık ve çok halsizim.böyle bie şey yasayan var mı, düşük denilen şey ise, allah düşmanıma yaşatmasın.
Kızlar selamlar ,
Geçmişi okudum ama tek tek alıntılayamadım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Kendi derdime düştüm birazÇarşamba günü bir kanama yaşadım. Epey korktuk. Çarşambadan beri raporluydum. Yarın işe başlayacağım. Cuma günü de ayrıntılı ultrasonum var. İster istemez gerginim. :18: Bu işin her aşaması ayrı stresmiş. Hamile kalmakla da bitmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar selamlar ,
Geçmişi okudum ama tek tek alıntılayamadım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Kendi derdime düştüm birazÇarşamba günü bir kanama yaşadım. Epey korktuk. Çarşambadan beri raporluydum. Yarın işe başlayacağım. Cuma günü de ayrıntılı ultrasonum var. İster istemez gerginim. :18: Bu işin her aşaması ayrı stresmiş. Hamile kalmakla da bitmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar dün geceden beri sancı çekiyorum. dün aksam öleceğimi sandım, o nasıl bir sancıydı. adetim başladı diye sevinmiştim. aradan 1-2 saat geçince sancılarım arttı ve ben ilk defa böyle sancılar yaşadım. tam 4 saat sürdü.çocuklar gibi ağladım,gece 1 gibi sızmışım artık. bugün de öğlen saatlerinde 2 tane et parçası geldi, yoğun bir şekilde kanamam devam ediyor. su gibi kan geliyor artık ve çok halsizim.böyle bie şey yasayan var mı, düşük denilen şey ise, allah düşmanıma yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?