Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım tecrübeli arkadaşlar yazacaklardır ama sayıya çok takılma ek gıda alıyormusun kür falan yapıyor musun ? inşallah 4 ü döllenir hepsi sağlıklı çıkar canım

Canım tecrübeli arkadaşlar yazacaklardır ama sayıya çok takılma ek gıda alıyormusun kür falan yapıyor musun ? inşallah 4 ü döllenir hepsi sağlıklı çıkar canım

Hayır hiç birşey yapmadım strese gitmemek için ama üzüldüm şimdi az olduğu için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr öbür yumurtalar cevap vermiyor sadece 4 tane dedi oyüzden öbürkiler büyümez (

Benim de ilk tedavimde sadece 5 yumurtam olmuştu. Doktor bazı yumurtalar ilaçları çekip öne geçtiler, diğerleri küçük kaldı demişti. İlaçları fazla çeken yumurtaların çatlama riski olduğundan küçüklerin yetişmesini de bekleyemiyorlar maalesef Ama sayıya takılma. Allah nasip etti mi herşey olur. Bu 4 yumurta içinde sağlıklı olmadığı ne malum ?? Belki de sağlıklı vardır. Umudunu kaybetme. Senin için önemli olan sayı değil. Sağlıklı embiryo oluşması

Doğru söylüyorsun ama şans az olunca ister istemez daha çok stres oldum bakalım Pazartesi kesinleşecek umudumu kaybetmek istemiyorum ama elimde de değil

Canım arkadaşım rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah çok sevindim
Kaçıncı haftadasn anlat bakalm :))
Iyi misim bulantı var mı? ?
Güzel allahım tamamına erdirsin inşallah
Darısı hiç olmayanların ve bizim başımıza ins
Öpüyorum seni ve Ahmeti

Çok sevindim canım Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inş.

Daha 6.hafta adete gore. Yarin dr.a gidicem. Bulanti ahmette de cok olmadi benim bunda nasil olcak bakalim. Sagliklidir ins.
Gecen hafta evde test yaptim cizgi git gide koyulasti :) elimizdeki tek veri bu.
Sizi de optum kuzularinizi da cok merak ediyorum aslinda buyumustur erva. Deniz de buyumustur isirmalik olmustur masallah hepsine. Allah saglikli omurler versinn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi aksamlar kizlar. Daha once yazmistim bebegimde tetraploidi cikti esimle bana genetik test yapildi cok sukur ikimizinde normal cikti. Bu durumda normal yoldan bebegim olur mu. Bu ucuncu dusugumdu.

Mattika, çok sevindim maşallah. Allah kucağına almayı nasip eylesin.

İyi aksamlar kizlar. Daha once yazmistim bebegimde tetraploidi cikti esimle bana genetik test yapildi cok sukur ikimizinde normal cikti. Bu durumda normal yoldan bebegim olur mu. Bu ucuncu dusugumdu.

Gözünüz aydın. İn şeeAllah olur, niye olmasın ki. Genrtik sorun olmuş bile olsaydı, yine de sağlıklı gebe kalma olasızlığn hep olurdu. Allah doğal yoldan size de sağlıklı evlatlar nasip eylesin.

.

Cok tesekkur ederim insallahh. Kan pihtilasma testlerimde cikti yarin doktora gidicem bakalim umarim kotu bisey cikmaz hayirlisiyla. Rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…