- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.021
Kızlar morelim bozuk sadece 4 yumurtam ilaçlara cevap vermiş doktor pgt için biraz az bir sonuç dedi
Sizlerin kaç yumurtasına pgt yapılmıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tecrübeli arkadaşlar yazacaklardır ama sayıya çok takılma ek gıda alıyormusun kür falan yapıyor musun ? inşallah 4 ü döllenir hepsi sağlıklı çıkar canım
Hayır hiç birşey yapmadım strese gitmemek için ama üzüldüm şimdi az olduğu için
anladım canım hayırlısı olsun hakkında kaçıncı günün iğnede
4. Gün bugün
Dr öbür yumurtalar cevap vermiyor sadece 4 tane dedi oyüzden öbürkiler büyümez(
Dr öbür yumurtalar cevap vermiyor sadece 4 tane dedi oyüzden öbürkiler büyümez(
Benim de ilk tedavimde sadece 5 yumurtam olmuştu. Doktor bazı yumurtalar ilaçları çekip öne geçtiler, diğerleri küçük kaldı demişti. İlaçları fazla çeken yumurtaların çatlama riski olduğundan küçüklerin yetişmesini de bekleyemiyorlar maalesefAma sayıya takılma. Allah nasip etti mi herşey olur. Bu 4 yumurta içinde sağlıklı olmadığı ne malum ?? Belki de sağlıklı vardır. Umudunu kaybetme. Senin için önemli olan sayı değil. Sağlıklı embiryo oluşması
Doğru söylüyorsun ama şans az olunca ister istemez daha çok stres oldum bakalım Pazartesi kesinleşecek umudumu kaybetmek istemiyorum ama elimde de değil
Senin pgt 'de neye bakılacak ? Pgt yapılma sebebi nedir ? :26:
Çok sevindim canımAllah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inş.
Canım arkadaşım rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah çok sevindim
Kaçıncı haftadasn anlat bakalm :))
Iyi misim bulantı var mı? ?
Güzel allahım tamamına erdirsin inşallah
Darısı hiç olmayanların ve bizim başımıza ins
Öpüyorum seni ve Ahmeti
Daha 6.hafta adete gore. Yarin dr.a gidicem. Bulanti ahmette de cok olmadi benim bunda nasil olcak bakalim. Sagliklidir ins.
Gecen hafta evde test yaptim cizgi git gide koyulasti :) elimizdeki tek veri bu.
Sizi de optum kuzularinizi da cok merak ediyorum aslinda buyumustur erva. Deniz de buyumustur isirmalik olmustur masallah
İyi aksamlar kizlar. Daha once yazmistim bebegimde tetraploidi cikti esimle bana genetik test yapildi cok sukur ikimizinde normal cikti. Bu durumda normal yoldan bebegim olur mu. Bu ucuncu dusugumdu.
.Mattika, çok sevindim maşallah. Allah kucağına almayı nasip eylesin.
Gözünüz aydın. İn şeeAllah olur, niye olmasın ki. Genrtik sorun olmuş bile olsaydı, yine de sağlıklı gebe kalma olasızlığn hep olurdu. Allah doğal yoldan size de sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Mattika, çok sevindim maşallah. Allah kucağına almayı nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?