Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarım .. hamile kalmakla artıyor stres sanırım ...

slm arkadaşlar pgt ücreti ne kadar? ve tüp raporu alcam sanırım rapor pgt için indirim yapmıyo pgt için ayrı bir rapor varmı şimdiden teşekkürler

genetikçinin söylemesine göre pgt nin bir kısmını karşılıyormuş fakat iki taraf taşıyıcı ise bunu balcalı hastanesinde ki genetikçi söyledi.

Saol canım iğnelere başladım bakalım heyecan dorukta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yuzumuze baksın canım :) zambak1989 vardı diğer topikte mayıs sonu başlıcaktı teaviye ounda transferi c.tesi olcaktı siteye girmediğine göre yatıp dinleniyordur inşallah ... senden de güel haberler alırız

çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarım .. hamile kalmakla artıyor stres sanırım ...

Kızlar çok sağolun. Allah razı olsun. Bugün işe başladım. Çok şükür kanama yok. Ama korkusu bile yetti. Adacığım Arda Bey hem bebeğe hem de rahim ağzına baktı. Çok şükür herşey yolundaydı. Rahim ağzı kapalıydı. Yorgunluk ve yolculuk yapmış olabilir dedi. 1 gün önce polonezköy tarafına eğitime gitmiştim. Oranın yolları da biraz dolambaçlı. Trafikte de ekstra stres oldu. Belki o yüzden oldu. Belli bir sebebi bulunamadı. Allah kimseye göstermesin.

genetikçinin söylemesine göre pgt nin bir kısmını karşılıyormuş fakat iki taraf taşıyıcı ise bunu balcalı hastanesinde ki genetikçi söyledi.

Canım daha yeni Sağlık Uygulama Tebliğine baktım. Taşıyıcı da olsa ödeneceğine dair madde göremedim. Sadece hasta çocuğun tedavisi için yapılan pgt yi karşılıyor. Acaba genetikçin neye dayanarak söyledi ??? SUT'tan dayanak maddeyi bilsek biz de bakardık :26:

Saol canım iğnelere başladım bakalım heyecan dorukta

Allah yardımcın olsun. Sonu bebişli olsun inşallah. Kısa protokol mü ? :26:

Akasya gecmis olsun tekrari olmasin..
Ben de bu sabah testte silik bir ikinci cizgi gordum. Folbiol ve coraspin basladim bir hafta yada 10 gun sonra dr.a gidicem. Pihtilasma fln var igneye baslamak lazim ama sagliksizsa kendi halinde gelissin surec dedim.
Ins ikinci mucizem benimledir saglikla ve hayirlisiyla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mattikaaa

çok sevindim

inşallah ikinci mucizendir hepimize umut olur

iyi haberlerini bekliyorum

mattikaaa

çok sevindim

inşallah ikinci mucizendir hepimize umut olur

iyi haberlerini bekliyorum

Sagol canim.. Bu kadar kolay olamaz gibi geliyor.. Ama allahin rahmeti sonsuz.. Verir ins saglikli bir evlat daha.
Sen nasilsin nasil gidiyor

Sagol canim.. Bu kadar kolay olamaz gibi geliyor.. Ama allahin rahmeti sonsuz.. Verir ins saglikli bir evlat daha.

çok şükür mattikam

bugünleri gördük ya 16.haftaya girdik allahın izniyle

allah kucağımıza almayı nasip etsin

allah için hiçbir şeyin zorluğu yok canım benim

inşallah iyi haberler verirsin bize

inşallah tekrar böyle bir sıkıntı yaşamazsın canım tekrar geçmiş olsun ... pgt için bir kısmı karşılanıyor dedi hepsi değil üstüne basa basa söyledi .. kadındoğumcu ya yönlendirdi onlar bizi hemotolojiye sevk edecekmiş hemotolog vericek anladığım kadarı ile .... kesin cevabı işlemlere başlayınca verebilcem sanırım .... umarım doğrudur .. aklıma şu takıldı sen set up yaptırdığında neden ssk karşılamadı sonuçta bende mutasyon araştıryorum balcalıda ücretsiz yaptırdım farkı ne acaba

sağlıkla doğar inşallah .. dediğin gibi Allahın rahmeti sonsuz ikinci mucizeni verir sana inş..

devlet hastanesinde pgt ücretlimi ücretsizmi.... rapor çıkardım ilaçlarım 724 tl tuttu raporsuz 2.500 müş ilaçlar... özelde yaptırıcam ama yinede merak ediyorum devlet hastanesinde pgt ücretlimi:44::44::44::44:

canım devlet hastanesinde pgt yapılmıyor belli merkezlerde yapılyor... tedavin nerde olcak

Kızlar morelim bozuk sadece 4 yumurtam ilaçlara cevap vermiş doktor pgt için biraz az bir sonuç dedi
Sizlerin kaç yumurtasına pgt yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…