- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.001
Kızlar selamlar ,
Geçmişi okudum ama tek tek alıntılayamadım. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Kendi derdime düştüm birazÇarşamba günü bir kanama yaşadım. Epey korktuk. Çarşambadan beri raporluydum. Yarın işe başlayacağım. Cuma günü de ayrıntılı ultrasonum var. İster istemez gerginim. :18: Bu işin her aşaması ayrı stresmiş. Hamile kalmakla da bitmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm arkadaşlar pgt ücreti ne kadar? ve tüp raporu alcam sanırım rapor pgt için indirim yapmıyo pgt için ayrı bir rapor varmışimdiden teşekkürler
Ben 5 düşük yaptım yarın pgt ye başlıyorum ilk tüp denemem olacak bakalım inşallah olur iyi haberler yazabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tedavin hayırlı olsun
Saol canım iğnelere başladım bakalım heyecan dorukta
Canim dikkat et.bu saatten sonra kolay kolay bişi olmaz ama sen sakin ve dikkatli ol.stress falan yaptın sanırım.
Ben de giremiyorum her gün siteye.agrim geçti kanamam dewam ediyor.suan şehir dışındayim o yüzden doktora gidemedim
akasyamm çok geçmiş olsun
nedenini söyledimi doktorun
bende seviniyordum 16. haftaya geldik çok şükür diye
dediğin gibi risk hiç bitmiyor allah beterinden korusun ama
çok dikkatli olmak lazım ama nasıl olucağını ben bilmiyorum
haberdar et bizi nolur
çok öptüm
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarım .. hamile kalmakla artıyor stres sanırım ...
genetikçinin söylemesine göre pgt nin bir kısmını karşılıyormuş fakat iki taraf taşıyıcı ise bunu balcalı hastanesinde ki genetikçi söyledi.
Saol canım iğnelere başladım bakalım heyecan dorukta
Kızlar çok sağolun. Allah razı olsun. Bugün işe başladım. Çok şükür kanama yok. Ama korkusu bile yetti. Adacığım Arda Bey hem bebeğe hem de rahim ağzına baktı. Çok şükür herşey yolundaydı. Rahim ağzı kapalıydı. Yorgunluk ve yolculuk yapmış olabilir dedi. 1 gün önce polonezköy tarafına eğitime gitmiştim. Oranın yolları da biraz dolambaçlı. Trafikte de ekstra stres oldu. Belki o yüzden oldu. Belli bir sebebi bulunamadı. Allah kimseye göstermesin.
çok geçmiş olsun canım
o korkuyu sorma ben 4 kez yaşadım ömrümden ömür gitti
allah bir daha yaşatmasın
rahim ağzını ölçtülermi akasyam
benim daha öyle bir ölçüm yapılmadı ne zaman yapılmalı acaba bilgin varmı
bende iki haftada bir trakya yapıyorum ama içim hop hop oluyor valla
allaha emanet bebişlerimiz korusun onları inşallah
Akasya gecmis olsun tekrari olmasin..
Ben de bu sabah testte silik bir ikinci cizgi gordum. Folbiol ve coraspin basladim bir hafta yada 10 gun sonra dr.a gidicem. Pihtilasma fln var igneye baslamak lazim ama sagliksizsa kendi halinde gelissin surec dedim.
Ins ikinci mucizem benimledir saglikla ve hayirlisiyla..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar çok sağolun. Allah razı olsun. Bugün işe başladım. Çok şükür kanama yok. Ama korkusu bile yetti. Adacığım Arda Bey hem bebeğe hem de rahim ağzına baktı. Çok şükür herşey yolundaydı. Rahim ağzı kapalıydı. Yorgunluk ve yolculuk yapmış olabilir dedi. 1 gün önce polonezköy tarafına eğitime gitmiştim. Oranın yolları da biraz dolambaçlı. Trafikte de ekstra stres oldu. Belki o yüzden oldu. Belli bir sebebi bulunamadı. Allah kimseye göstermesin.
çok geçmiş olsun canım
o korkuyu sorma ben 4 kez yaşadım ömrümden ömür gitti
allah bir daha yaşatmasın
rahim ağzını ölçtülermi akasyam
benim daha öyle bir ölçüm yapılmadı ne zaman yapılmalı acaba bilgin varmı
bende iki haftada bir trakya yapıyorum ama içim hop hop oluyor valla
allaha emanet bebişlerimiz korusun onları inşallah
Ben de ilk 12 haftada hem de otobüsle trakyaya memlekete gitmiştim. Üstelik ağır griptim. Çok şükür sorun olmamıştı. Olacağı varsa oluyor canım. Stres yapmamak lazım daaa gel bana sor. Hastaneye giderken halimi görecektin.Hatta eşim arabayı parketmeye giderken nası gerildiysem önümdeki kaldırımı görmedim. Arabadan inmemle düşmem bir oldu. Ben hep diyorum şu hamilelik bitsin psikiyatriye devam edeceğim.
Rahim uzunluğumu ilk defa ölçtü. 3.60 çıktı. İyi dedi. Ama bence ayrıntılı ultrasonda ölçecektir. Benim cuma ayrıntılım. Senin de yaklaşmıştır :26:
Akasya gecmis olsun tekrari olmasin..
Ben de bu sabah testte silik bir ikinci cizgi gordum. Folbiol ve coraspin basladim bir hafta yada 10 gun sonra dr.a gidicem. Pihtilasma fln var igneye baslamak lazim ama sagliksizsa kendi halinde gelissin surec dedim.
Ins ikinci mucizem benimledir saglikla ve hayirlisiyla..
Canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah. PGt tüp müp uğraşmadan mucizen gelmiş olsun.
mattikaaa
çok sevindim
inşallah ikinci mucizendir hepimize umut olur
iyi haberlerini bekliyorum
Sagol canim.. Bu kadar kolay olamaz gibi geliyor.. Ama allahin rahmeti sonsuz.. Verir ins saglikli bir evlat daha.
Sen nasilsin nasil gidiyor
Canım daha yeni Sağlık Uygulama Tebliğine baktım. Taşıyıcı da olsa ödeneceğine dair madde göremedim. Sadece hasta çocuğun tedavisi için yapılan pgt yi karşılıyor. Acaba genetikçin neye dayanarak söyledi ??? SUT'tan dayanak maddeyi bilsek biz de bakardık :26:
Allah yardımcın olsun. Sonu bebişli olsun inşallah. Kısa protokol mü ? :26:
genetikçinin söylemesine göre pgt nin bir kısmını karşılıyormuş fakat iki taraf taşıyıcı ise bunu balcalı hastanesinde ki genetikçi söyledi.
Sagol canim.. Bu kadar kolay olamaz gibi geliyor.. Ama allahin rahmeti sonsuz.. Verir ins saglikli bir evlat daha.
Sen nasilsin nasil gidiyor
devlet hastanesinde pgt ücretlimi ücretsizmi....rapor çıkardım ilaçlarım 724 tl tuttu raporsuz 2.500 müş ilaçlar... özelde yaptırıcam ama yinede merak ediyorum devlet hastanesinde pgt ücretlimi:44::44::44::44:
canım devlet hastanesinde pgt yapılmıyor belli merkezlerde yapılyor... tedavin nerde olcak
yani o ücreti ödüyosun dimi canım... ben medicalpark bahçelievler de yaptırcam temmuzun 1 i gibi adet olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?