Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

slm arkadaşlar.benimde cok talihsizliklerim oldu.ama rabbime yinede şükür.5.ci gebeliğime hamile kalmıştım.aşılama yoluyla bebek gelişmemeiş kalbi atmadı alındı.3 düşüğm var bir tane gebeliğim sonlanadırıldı.bebek özürlüydü.7 yaşındada oğlum var gelişme geriiği var oğumda.en son tedavide eşime ve oğluma genetik araştırma yapıldı oğluumun temiz cıktı.eşime sadece sperm fish yapıldı.bana bişy yapılmadı.daha doktorummuzla görüşmedik.ama bundan sonra ne kadar genetik testi varsa yaptırmayı düşünyorum.düğer tetkikleri,m filmlerim herşey normal.muhtemelen eşimle bana genetik test yapılıcak bunlar hakkında bilgi verirismisiz neler yapılıyor.eşimin ailesinde genetiksel vr. eğer cıkarsa pgt çözümmü benim durumumu yaşayan varmı aranızda yada bilginiz olanın artık kafam cok karıştı.herşey temiz napıcağımızı şaşaırdık.tek sorun eşimin marfolojısı %2.sağlılklı olsun die ason gebeliğim aşılama oldu ondanda kürtaj oldum şimdiden teşekkürler inaşalh aranızda bilgi sahibi olan vardır allahım hepimizin gönlüne göre versin inşaallh

Çok geçmiş olsun. Sizde muhtemelen genetik sorun vardır. Kapsamlı genetik testler gerekeceğe benziyor. Eğer genetik sorun çıkarsa pgt büyük oranla çözüm olacaktır. Allah yardımcınız olsun. Genetik doktorunu iyi seçin.

Mattika canm bebeğin suyumu azmış?
Ahmettede doktor öyle dmeişti o esnada taşınma durumun felan vardı yorgunluktanmıydı
acaba şimdide var mı yorgunluk durumu
Allah kolay getrsn inş endişe kaygı hep var :/

Uzun zamandr giremedim malesef annem kadar sevdiğim anneannemi kaybettik
Zor ve üzücü oldu memleketteydik fazla takip edemedim yoksa aklımdasınız hep

C
anım biz iyiyiz Asıl sen iyi misin bi sorun yoktur inş Facedede yoksun kızları ve seni öpüyorum

Çok geçmiş olsun. Ailede veya akrabalarda genetik bir rahatsızlık var mı? Sonlandırılan gebeliğinde sorun neydi? Iyi bir genetik uzmanıyla görüşmelisiniz. Kapsamlı tahliller yapılmalı. Sorun belirlendikten sonra pgtli tüp bebek yaptırabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Taşıdığım genetik rahatsızlıktan dolayı tüp bebek+pgt yaptırdım. 3.denememde kızıma kavuştum çok şükür.

valla 3, 4 bin liraya varsa yapan yer süpermiş.biz sırf set up için 7500 lira ödedik üzeri kalan işlemler için toplam 17 000 civarı.ha pgt ye başvurmadan önce almanya ve amerikada genetik test yapıldı almanya ya 3500 Euro amerikaya 1000 dolar gönderdik... aradaki ıvır zıvır testler için ödediğimiz paraları saymıyorum mesela rahim filmi istediler izmirde çektirdim ona 750 ona verdim valla para vermekten baygınlık geldi allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah....

Set up maliyetli işlem. Yazan arkadaş kendisi de çok fazla para harcayanlardan. 4-5 bin sadece pgt ücretini yazmış sanırsam. Yoksa set up o fiyata değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…