Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merve basin sagolsun canim.
evet ahmette de hep suyu azdi ama bunda daha erken basladi. sicaklardan mi benden mi kaynaklaniyor bilmiyorum yorulmadim aslinda bu yaz. pihtilasmadan mi diyorum dozu mu az geliyor ama profa gidiyrdm ahnette su ic diyordu sadece. smdi midem de bulaniyor su icemiyorum
fotolara bakiyirum hemen

Cinsiyet bel
Cinsiyet belli mi mattikam off iğne vurunyosun demi felaket :/

Allah yardmcn olsun canm
Ahmete gittiğin doktor vardi ona mi gidiyorsun gene

Sadece pgt ucretini yazdim o da ortalama. Ben de set up yaptirdim. Sizin yazdiginiz 17 bin set up+pgt+tedavi fiyatidir.

Amin.

C

anım biz iyiyiz Asıl sen iyi misin bi sorun yoktur inş Facedede yoksun kızları ve seni öpüyorum

Canim face kapattim arada bakiyorum buraya artik eskisi gibi degil burasi biz cok iyiyiz insallah pazartesi turkiye ye ucuyorum tatile ohhhh

Basin sagolsun mekani cennet olsun cok uzuldum okuyunca

an
Sadece pgt ucretini yazdim o da ortalama. Ben de set up yaptirdim. Sizin yazdiginiz 17 bin set up+pgt+tedavi fiyatidir.

Amin.
anladım canım ben pgt denince tabi hepsi birbiriyle bağlantılı devamı sonuçta o yüzden öyle yazdım....pgt ye ilk başlayacaksan zaten set up şart yani herhalükarda set up parasını vereceksin ama 2. 3. denemelerde tabiki ödemiyorsun...neyse velhasıl epey külfetli bir süreç allah hepimize en kolayından sağlıklı çocuklar nasip etsin

canım setup ilk defa duydum genetik y delesyonu gibi bi test mi bu ? Açılımını biliyor musun acaba ?

canım setup ilk defa duydum genetik y delesyonu gibi bi test mi bu ? Açılımını biliyor musun acaba ?
canım benim 6 yaşındaki kızımda joubert sendromu var biz onun genindeki mutasyonun bulunması için yurtdışında test yaptırdık bulundu ondan sonra memorialda genetikçi cumhur ekmekçinin yanına gittik açıkçası bende ilk defa orda duydum pgt ye başlamak için bir dizi hazırlıkmış sanırım eşimin benim ve çocuğun kanını aldılar bize söylenen hangimizden bu mutasyonun geçtiğine bakılacakmış falan....daha fazla ayrıntı bilmiyorum canım...bildiğim bunlar...pgt ye ilk başlayacaksan yapılıyor....ama mesela 2. 3. denemelerde birkez yapıldığı için birdaha yapılmasına gerek kalmıyormuş.yaklaşık 10 ile 12 hafta sürüyor dedi doktorumuz...bekliyoruz bizde

anladım canım, bizde pgt yatırcaz eşimin y delesyonu var o zaman bizde de set up olacak Allah yardımcımız olsun. İnşallah sorun çıkmaz sizin busefer sağlıklı hayırlı evlatların olur.

anladım canım, bizde pgt yatırcaz eşimin y delesyonu var o zaman bizde de set up olacak Allah yardımcımız olsun. İnşallah sorun çıkmaz sizin busefer sağlıklı hayırlı evlatların olur.
Set up her pgt yaptıranlar için gerekli değil. Genellikle tek gen hastaları için mutasyonu saptamak, araştırmak için yapılır. Yanılmıyorsam sizin durumunuzda set up gerekli olmayacaktır. Pgt tek başına yeterli olacaktır.

Basi
Uzun zamandr giremedim malesef annem kadar sevdiğim anneannemi kaybettik
Zor ve üzücü oldu memleketteydik fazla takip edemedim yoksa aklımdasınız hep
Başın sag olsun canım. Ben de anneannem i kaybettim aynı üzüldüm. Erva nasıl ikinci ne zaman

Çok geçmiş olsun
Benc de genetik olabilir. Ayrica o kadar düşük yaptığı n için bence kanda pıhtılaşma da var bence ve lupus antikougulan testi yaptir acaba bağışıklık mi zayif.

Geçmiş olsun. Translokasyon bence genetik sorunlar için de en şanslı guruptan biri. Kızlarda yazmış doğall anne olan da var pgt yle de. Hatırladıklarım ilk anda buranın ilk kuran arkadaşı simgewyz doğal yolla, Hazade 2 kızına da doğal yolla, Mattika kendi yazmış oğlu ve şimdi yeni hamileliğine doğal yolla, özlemcano ilk hamileliği pgt, 2. doğal yolla kızları oldu. Bana gelince beim de eşimde sorun var onun mozaiklik yani hücrelerinin yarısı 46 xy, yarıya yakını da 47 xyy. Biz de bir kez pgt denedik kısmet olmadı. Benim pgt öncesi doğal yolla 10 yaşında ve pgt sonrası 2 yaşında oğlum var. Ama malesef 2 tane 8 haftalık düşüğüm ki genetik nedeniyle mi bendeki pıhtılaşma nedeniyle mi düştü bilmiyorum. Bir de 25 haftalık rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybım var(

sümeyye ; canım alıntı yapamadım cevap için teşekkür ediyorum. Senin hamileliğin maşallah 11. Haftaya girmiş inşallah sağlıkla hayırla kavuşursun beneğine. Bizde rapor almak için başvuru yapacağız bakalım sıkıntı çıkmaz.

canım bizde mutasyon belli CEP290 diye bir gende mutasyon bulundu.bulunduktan sonra gittik zaten cumhur beyle görüşmeye set up yapılacağını söyledi artık gerisini bilmiyorum bu yaz o kadar test yaptırdıkki yetişemiyorum artık

Yanlışım ola bilir, ancak bildiğim kadarı ile set up tek gen hastalıkları ve hla doku tiplemesi için kullanılır. Arkadaşda olan sorun için gerekmeyeceği kanısındayım. Yine de en doğrusunu dr.la konuştuktan sonra oğrenecektir. Mutasyon bulunmuş da olsa pgt'de daha başarılı olmak için bir nevi prova yapılıyor.

Sumeyye ne yaptın dr işini

Söylediğim dr.la görüştüm, kendisini sevdim, ancak tam içime sinmedi. Tahlilleri yaptırdım (idrar kültürü, vajinal kültür de dahil), rahim ağzını kontrol etti, çok şükür görünürde bir problem yok. 3 hafta sonrası için çağırdı. Yine de Arda beyi tanıdıktan sonra başka bir dr.u zor beğenirim. O zamana kadar belki tekrar Arda beye gitmeğe karar vere bilirim.

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı ne olacaksa Allah o kararı almayı nasip etsin canım. Dr kararı çok zor bir karar. Nasıllar minnoşlar peki? Bu arada pgt yapılmamıştı di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…