Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ruya ozel mesajla dondum sana. Sumeyyecigim benim de ailemde hasta biri yok. Ustelik annemin babamin kan tahlillerinde de bendeki mutasyon yoktu. O nedenle benim anne karninda dollenme aninda yeni mutasyon oldugumu soylediler. Saglikli bir kardesimin olmasi da bu tezi doğruluyor. Kardesimin kaninda da bu mutasyon cikmadi. Ama bu ailede her cocukta tekrarlamis. O nedenle kendi hasta olmasa da eslerden biri tasiyicidir. Yani tasiyicilik da mumkun. Ustelik bana bir genetikci kanda mutasyon olmasa da ureme hucreleri araciligiyla tasiniyor olabilir de demisti. Ne kadar dogru bilmiyorum. Genetik cok karmasik bir konu.

Anladım gibi. Öyle çıkıyor ki, taşınan gen direk cam kemik hastalığı değil. Onu ortaya çıkaran başka bir gen olmalı (mesela verem genetik bir hastalık değil, ancak vereme meyillilik genetik bir geçit). Çünki taşıyıcı olsaydı sağlıklı da olsa geninde mutasyon çıkması gerekirdi. Sonradan oluşan mutasyon fikrine katılıyorum, her hücre oluşurken genetiği yeni baştan yapılıyor (tarımda sorun varsa mahsulde ortaya çıkar). Malesef günümüzde bu tür mutasyonlar daha da çoğaldı.

6 Embryiomuz bugün Ankaraya gidecek...Muhterem Bahçe inceleyecek..PGT'den inşallah sağlıklı çıkarsa bir dahaki ay transfer yapılacak Arkadaşlar dua edin..İnşallah bu 6 taneden sağlıklı çıkar (

6 Embryiomuz bugün Ankaraya gidecek...Muhterem Bahçe inceleyecek..PGT'den inşallah sağlıklı çıkarsa bir dahaki ay transfer yapılacak Arkadaşlar dua edin..İnşallah bu 6 taneden sağlıklı çıkar (
İns cnim güzel haberlerini bekliyruz dualarımdasnz ..

6 Embriyodan sadece 1 tanesi tamamen sağlıklı çıktı..O da dondurulacak ve vucudum normal düzene girince transfer edilecek....Dua edin bize...
Rabbim onu sağ salim kucağına almak nasip etsin arkadaşım. Sizin sorun neydi, nerde başladınız tedaviye?

Mattika nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik?
Iyiyiz canim allaha sukur. Rutin hamilelik sorunlari ama genel olarak iyiyuz. Bana bildirim gelmiyor bu konudan hic haftalardir kimse nasil yazmaz bir bakayim dedim oyle gordum mesajini. Siz nasilsiniz
Akasya78 siz ne yaptiniz takvim baya ilerlemis. Dogum oldu mu yoksa

Mattika iyi olmana cok sevindim. Masallah 20.haftandasin. Ben dogum yapmadim henuz. Yarin 35+2 oluyorum. Kontrolumuz var. Sezeryan tarihi alacagiz. Hakkimizda hayirlisi

Iyi maşallah yolu yarılamışsın bile canım maşallah. Küçük paşanın dün doğumgünüydü değil mi :) yeni yaşı hayırlı olsun, sağlıklı, huzurlu, başarılı, mutlu bir ömrü olsun inşaallah.

Biz iyiyiz şükür, küçük hanım büyüyor artık herşeyin farkında. Günlerimiz yoğun ama güzel geçiyor Allah'a şükür.

6 Embriyodan sadece 1 tanesi tamamen sağlıklı çıktı..O da dondurulacak ve vucudum normal düzene girince transfer edilecek....Dua edin bize...

Beyza merhaba, çok sevindim. Tereddütteydin başlasam mı başlamasam mı diye. Maşallah bitirmişsin bile. Allah o tek embriyona can versin, sana sıkıca tutunmasını nasip etsin inşaallah. Hayırlı haberlerini almayı umuyorum.

canım nasıl oldun transfer gercekleşti mi ??
hayır yaa .. aşırı yumurtlama tepkısı verdıgımden dolayı bu ay transfer olmuyacak .. bayramdan sonra ayın 17 sı gıbı regl oldugumda doktora gıtcek eger degerlerım normale dustuyse ve rahım hazır ıse transfer edılecek, degılse onumuzdekı regl .. en kısa zamanda hayırlsıı ıle our ıns..

evt senınle konusmustum hatta baya yardımcı olmuştun saoalsın inci_tanesi ... ama 1 tane cıkması moralımı bozdu ya tutmassa tekrardan tup bebek ... Rabbim hakkımızda hayırlısını versın inş... sen nasılsın neler yapıyorsun arkadaşımm,ıyısın inş

Tsk ederim incim. Evet 2.dogum gununu kutladik zaman su gibi. Saglik ocaginda artik oglanin asilari bitti sira kardesinde dediler. Allaha sukur..
Yogunluk olsun yeter ki bebeklerin sesi olsun. Ev bombos oluyor yoksa

Beyzacigim gecen sene temmuzda pgtli tup bebek yaptirmistim. 4 saglikli bulunmuştu. Tek transfer edildi. Ancak fazla yumurtadan degerlerim yuksekti. Tutmadi. Hamile kalamadim. Kalan 3 embiryo donduruldu. Ocak ayinda dondurulmus embiryo transferi ile kizima hamile kaldim. Yani degerlerin yuksekken transfer edilmemesi dogru karar. Deger yuksekligi tutunmayi etkiliyor. Bir de benim saglik sebepleri ile hep tek transfer edildi. Ve hamile kaldim. Olumlu dusun. Tek embiryo ile hamile kalan cok arkadasimiz var. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…