Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın kızlar bende tüp bebek tedavime büyük ihtimal pgt le devam edicem 2düşüğüm var normal yolla hamile kaldığım doktorum böyle bi seçenek sundu o yüzden bize bu işlem türkiyede yapılmıyo mu bize amerikaya göndericeklerini söylediler bide ne kadar gönderileceğini biz seçemiyo muyuz

Bozulmasın moralin. O bir taneye can versin Rabbim inşaallah.
Iyiyim çok şükür.

Tsk ederim incim. Evet 2.dogum gununu kutladik zaman su gibi. Saglik ocaginda artik oglanin asilari bitti sira kardesinde dediler. Allaha sukur..
Yogunluk olsun yeter ki bebeklerin sesi olsun. Ev bombos oluyor yoksa

Çok şükür mattikam.
Bu hamileliğinde de Barış'taki gibi heyecan var mı?
Tabi deneyim olunca daha farklı oluyordur, araları da az.

Günaydın sbry,
Düşüklerinin sebebi araştırıldı mı? Neye göre pgt yapılacak?
Pgt Türkiye'de yapılıyor. Bu sayfadaki herkes burada yaptırdı. Sadece pgt öncesi bazı tahliller yapılamayabiliyor.

Günaydın sbry,
Düşüklerinin sebebi araştırıldı mı? Neye göre pgt yapılacak?
Pgt Türkiye'de yapılıyor. Bu sayfadaki herkes burada yaptırdı. Sadece pgt öncesi bazı tahliller yapılamayabiliyor.
Ewet canım araştırıldı bebeklerin sağlıksız olduğu için düştüğünü söylediler bizden geçen genetikler sağlam olmasına rağmen embiriyo parçalanırken onun genetiğinde olabiliyomuş böyle şeyler düşüklerim olduğu için önerdi doktorum tüp bebek dışında ek bi masraf biyopsi alıp amerikaya gönderiyoruz dedi bende şaşırdım ama ilk olduğu için bilmediğimden öle oluyo zannettim

Anladım canım. Kromozom analiziyle sağlıklı embriyo seçilecek.
Sana söylenen biyopsi büyük ihtimalle tedavi sonunda oluşan embriyolardan alınacak biyopsidir ki bu işlem buradaki hastanelerde ve merkezlerde yapılıyor. Yapmayan yerler de yurt dışına gönderiyor.

amin ins canim gölunu ferah tut hep olumlu düşun rabbim hayrlısnı vrecektr.

Benim gittiğim merkezde yapılmıyo demekki dediğin gibi canım 5.gün biyopsi alınıp dondurucaklar bidahaki ay transfer edicekler Allah hakkımızda hayırlısını versin kucağımızı boş bırakmasın

Çok şükür mattikam.
Bu hamileliğinde de Barış'taki gibi heyecan var mı?
Tabi deneyim olunca daha farklı oluyordur, araları da az.
Olmaz mi. Ayni korkular ayni telaslar. Yine cok kostum dr.a bisey oldu diye. Guya deneyimliyim unutmusum cogu seyi. Saglikli mi kime benziyor kiz mi erkek mi. Baris dogumdan sonra napar kiskanir mi alisir mi. Sorular cok. Ama simdi hareketlerinu duymaya basladim ayri bir heyecan. Allaha sukur tekrar nasip etti. Bayram sonrasi ayrintili usg var onu bekliyorum.
Esim diyor ki bize cok dusuj ihtimal dnilen sagliklu cocugun ust uste iki defa olmasi nasil yani olur mu. Allah istedikten sonra 5 bile olur dedim ama mucize yani

inşallah canım yaa tek embrıo ıle hayata tutunuruz ...senın yaşadıgın mutlulugu bende yaşarım bu ılk transferımde

Tsk ederim canim senin de saglikli bulunmus ama transfer sonraya kalmis. Guzelce tutunur sana ins.
Bu topikte okumustum tek embriyo transferiyle tek yumurta ikizleri olmus bir arkadasin. Yeter ki allah nasip etsin
ay ne guzel olumlu yaşanmış ornekler ... darısı bizlere inşallah ..

o kadar cok arıyorum kı benım gibi olan var mı sonuc neydı felan fılan ... teşekkur ederım mesajlarınız için. İyi geliyorsunuz bana

Merhaba ben yeni üye oldum aslında kk yı 4senedir takip ediyordum kısmet bugüneymiş...eşimden kaynaklanan sperm sayı hareket az lığı ve morfoloji sorunundan dolayı memorialde 2taze 1 dondurulmuş transferim oldu..1doğal 2 de tüpler kimyasal gebelik yaşadım gebeliklerinde bhcglerim hep çok düşük değerlerle 6-13 başladı...hatta 6ile başlayan gebeliğimde 11.haftaya kadar devam etti....sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum....düşüklerin sebebi için arada tanısal laparoskopi de oldum bişey çıkmadı.şimdi EMRE KARATEKELIOĞLU na gidiyorum pgt yapılacak embriyolara ve 16adet 1.kalite dondurulmuş embriyolarımız var..3.günde 3-3-5-5 şeklinde donduruldu bir ay sonra transfer olucak,Emre bey 3adet çözüp pgt yapalım diyor ben kararsızım acaba 5 adet mi çözdürsem en azından 2 adetbtransfere daha yaklaşmış olurum diye düşünüyorum ....kızlar benim durumumda olanınız var mı?teşekkürler

Merhaba ben yeni üye oldum aslında kk yı 4senedir takip ediyordum kısmet bugüneymiş...eşimden kaynaklanan sperm sayı hareket az lığı ve morfoloji sorunundan dolayı memorialde 2taze 1 dondurulmuş transferim oldu..1doğal 2 de tüpler kimyasal gebelik yaşadım gebeliklerinde bhcglerim hep çok düşük değerlerle 6-13 başladı...hatta 6ile başlayan gebeliğimde 11.haftaya kadar devam etti....sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum....düşüklerin sebebi için arada tanısal laparoskopi de oldum bişey çıkmadı.şimdi EMRE KARATEKELIOĞLU na gidiyorum pgt yapılacak embriyolara ve 16adet 1.kalite dondurulmuş embriyolarımız var..3.günde 3-3-5-5 şeklinde donduruldu bir ay sonra transfer olucak,Emre bey 3adet çözüp pgt yapalım diyor ben kararsızım acaba 5 adet mi çözdürsem en azından 2 adetbtransfere daha yaklaşmış olurum diye düşünüyorum ....kızlar benim durumumda olanınız var mı?bu arada yaş 35 ve 4.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz

Selam akasya hayırlısıyla doğumun yaklaşmış rabbim yavrunun sağlıkla kucağına almani nasip etsin

Sumeyye canım hayırlı olsun rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Selam akasya hayırlısıyla doğumun yaklaşmış rabbim yavrunun sağlıkla kucağına almani nasip etsin

Sumeyye canım hayırlı olsun rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Aaaa Havinim selam canim. Gorusemiyoruz epeydir. Diger topikte de pek yazan yok galiba. Amin canim. Insallah saglikla kavusurum yavruma. Sen nasilsin? Bebis buyumustur

PGT işlemi türkiye de yapılıyor neden doktorun amerikayı önerdi ki? Hakkında hayirlisi olsun canım.

Akasya78 cnm nasl oldun sezeryan gunun belli oldu mu snde bnim umudumsun bebek iyi dglmi ??Allah onu sana bağışlasn. Sağlıkla kucağına alirsn inş.

Akasya78 cnm nasl oldun sezeryan gunun belli oldu mu snde bnim umudumsun bebek iyi dglmi ??Allah onu sana bağışlasn. Sağlıkla kucağına alirsn inş.

Cok sagol Ruyacim. En son sali gunu kontrol oldu. Bebegim biraz aaagi inmis. O yuzden ayrintili muayene nst yapildi. Herhangi bir sorun gorulmedi. Bu sekilde devam ederse bayramdan sonra sezeryan olacak. Haftaya carsamba yapilacak kontrolde acilma ya da baska sorun olursa bayramdan once alinacak. Darisi basina olsun insallah. Duamdasin.

Bilmiyorum ki canım gittiğim merkezde yapılmıyo sanırım o yüzden yurtdışına gönderiyolar galiba

Canim ben tum islemlerimi Sisli memorialda yaptirdim. Ancak hastaligim ozel ve az gorunen bir hastalik oldugu icin genetik test ile set up denilen islem Amerikada yapildi. Ama tum pgt vs islemler burda oldu. Acaba seninki de boyle bir durum mu ??

Bilmiyorum ki canım benimde embiriyonun genetik taraması için göndereceğini söyledi kimisi burda yapılıyo kimisi yapılmıyo diyo kafam karıştı iyice ben doktoruma güveniyorum onun doğrultusunda devam edicem ama sürecide merak ediyorum sizin sorun neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…