Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim face kapattim arada bakiyorum buraya artik eskisi gibi degil burasi biz cok iyiyiz insallah pazartesi turkiye ye ucuyorum tatile ohhhh

Basin sagolsun mekani cennet olsun cok uzuldum okuyunca
Muhtemelen suan Türkiyedesin canm ohh vatan hasreti gider memleket hasreti gider
Evet eskisi gibi değil ilk zamanlar bende çok uzulmustum tepki gostermistim ama zorla değil yaa :) :) :)

Basi

Başın sag olsun canım. Ben de anneannem i kaybettim aynı üzüldüm. Erva nasıl ikinci ne zaman
Ablam yeni gördüm kusuruma bakma teşekkür ederim insan çok üzülüyor valla sanki çocukluğumu kaybettim çok tuhaf bi duygu. Bana dua et anneanne diyemeyecegm artk..
Ikinci düşünmüyoruz ben tek başına kalkamam altından Erva aşırı Nazlı ve her seye ağlıyor memeci gece uykusu yok ikinci çocuğu beceremem anlayacagn :)

Akasya beklenen güne az kalmış arkadaşım Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin minik mucizeni

Sumeyye masallah takvim ilerlemiş epey
Her şey yolundadr inşallah öpüyorum seni Allaha emanet ol

Mattuka cinsiyet belli ki fazla okuyamadm geçmişi zamanım yok yemek yapacağım :)

Incim sen naslsn kız büyüyor mu emeklemeye başladı mı kac aylık oldu hesaplayamadm

ooo ooo bebiş geliyor demek cok svndım cnim ya darisi tüm isteyenlere ıns. Canım senin işlemler amerikaya mı gnderildi. Benimde seninkine benzer bir durumum var büyük ihtimal benimde amerikaya gndrilecek. Ne kadar sürede sonuçlar geliyor?

Canım ne gerekiyorsa yapın daha snra ndn yapmadk dye uzulmeyn gerekiyorsa amerikaya gnderin yeterki bebişler olsun <3<3<3

Ben kendim cam kemik hastasiyim. O nedenle genetik test ve set up islemi Amerikada yapildi. Ama embiryo olustuktan sonra tum islemler pgt turkiyede oldu. Zaten sunu anlamadim. Embiryo amerikaya nasil gidecek ki ? Pgt islemi embiryodan kucuk bir parca alinarak yapiliyor. Bu parcanin amerikaya gonderilip test edilmesi bana mantikli gelmedi.

Akasya beklenen güne az kalmış arkadaşım Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin minik mucizeni

Sumeyye masallah takvim ilerlemiş epey
Her şey yolundadr inşallah öpüyorum seni Allaha emanet ol

Amin Merve. Cok sagol canim.

Once benden alinan Amerikaya gonderildi. Benim kanimdan hastaliga sebep olan genetik mutasyon bulundu. Sonra hem esimden hem de benden tekrar kan alindi. Yine Amerikaya gonderildi. Bu kanlardan set up denilen bir islem yapildi. Set up geldikten sonra ancak tedaviye baslandi. Ne kadar surdugunu pek hatirlayamadim canim. Ancak cok beklemistik. 6 ay olabilir.

36. haftaya girmıssınız ne mutlu sıze bıze de Rabbım o gunlerı gosterır inş.... Saglıcakla kucagınıza almanız duasıyla

sizin pgt tup bebek ılk denemede mı oldu acaba ?

hadi canım ya bekleyecekmiyiz bu kadar (( uzun bir süreç olacak anlasilan bn yurtdısinda oldugunu blmiyrdum mecbur katlanacz ne yapalm(

Merhabalar Hanimlar,
Sizlerle guzel bir hbaer paylasmak istiyorum. Belki hatirlayanlariniz vardir Robertsonian Translocation tasiyiciligim var. 1 seneyi gecti bir dusuk yaptim sonra tekrar dogal yoldan hamile kaldim ve Allahima binlerce sukurler olsun ki birkac gun once saglikli bir kizim oldu. Allahim dileyen herkese nasip etsin insallah. Dualasalim insallah :)

ne guzel bir hber bu ALLAH bagislasın ALLAH analı babalı büyütsun ins. Bizimde taşıyıcılğımız var bende de eşimde de akraba evliliği olduğu için normal yolla hamile kalabiliyorum ama bebklerim dogduktan sonra yaşamıyrlar (

36. haftaya girmıssınız ne mutlu sıze bıze de Rabbım o gunlerı gosterır inş.... Saglıcakla kucagınıza almanız duasıyla

sizin pgt tup bebek ılk denemede mı oldu acaba ?

Amin canim sagol. Darisi dileyen isteyen herkesin basina. Rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin. Ben ilk denememde hamile kaldim. Ancak bebegimi kaybettim. 2.denemede 4 saglikli embiryo bulundu. 1 tane transfer edildi ama hamilelik olusmadi. 3.seferde dondurulmus embiryo ile kizima hamileyim. Cok sukur.

hadi canım ya bekleyecekmiyiz bu kadar (( uzun bir süreç olacak anlasilan bn yurtdısinda oldugunu blmiyrdum mecbur katlanacz ne yapalm(

Evet biraz uzun bir surec. Hakkinda hayirlisi olsun canim.

saol canım benimmm ALLAH yüzümüzü güldürsün inş.

ya bu forumlarda herkes ahbap olduğundanmıdır başkalarına pek cevap verilmiyor gibi (( bunlardan biride benim maalesef....

ya bu forumlarda herkes ahbap olduğundanmıdır başkalarına pek cevap verilmiyor gibi (( bunlardan biride benim maalesef....
Ahpap olduğundan değil, tecrübesi olanlar çoluk çocuğa karıştı maşallah. Burası daha çok tedavidekilerin uğradığı bir yer. Bilgisi olanlar görünce cevap yazarlar.

J joubert
Set up sonucum yaklaşık 2 ayda çıkmıştı.
Topikte set up yaptıran sadece bir kaç kişi olduğu için yanıt gecikmesi normal. Biz buraya yazan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz bundan emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…