Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Muhtemelen suan Türkiyedesin canm ohh vatan hasreti gider memleket hasreti gider
Evet eskisi gibi değil ilk zamanlar bende çok uzulmustum tepki gostermistim ama zorla değil yaa :) :) :)

Evet merve suanda turkiyede yim iki haftamiz kaldi maalesef yine gurbet ele geri donus stresi basladi

akşam telfn dan grdiğim için takıldı telefon boş msjlar oyuzden set up pgt ile alakası varmı set up ne kızlar

Selamun aleykum Hanimlar...

Beni hatirlayan olur mu bilmiyorum Genetik hastalik yuzunden melegimi kaybedeli 7 ay oldu. Yurt disinda yasiyorum ve 1.5 yil once genetik test yapmistik gecen dktorla gorustuk esim gitti (Benim gonlum kaldiramiyor hastaneye gitmeye kizimi orada kaybettim) doktor hep ayni seyleri soyleyip duruyor benide istemis bir dahaki randevuya ben gitmemekte israr ediyorum...

Ve tekrar bebek sahibi olmayi cok istiyorum ama sizler gibi cok zorlu gunlerin bekledigini biliyorum beni cok uzuluyorum doktor iki sans veriyor ya pgt yada normal yoldan hamile kalip 10 haftasinda test yapip hastaysa aldirmak ;(((((((

Kizimin acisi halen bogazimda dugum dugum ne zaman ondan bahsedilse kendim goz yaslarimi tutamiyorum ve zorlu gunlerin beni bekledigini bilince ne yapacagimi bilemiyorum. ((((((((((((
Sizden ricam Pgt yontemi cok zorlu bir surec mi nasil gunler bekliyor bizi kisaca anlatabilirmisiniz konusacak birine cok ihtiyacim var...

Va aleykum selam.

Hasta çocuğa sahip olmak ve onu kayıp etmekten daha zor değil. Hatta düşük ve ya kürtaj olmaktan bile zor değil. Kürtajın travması çok daha büyük. Tedavi süreci fiziki anlamda bana göre hiç zor değil. Zor olan tarafı stress. Onu da bir şekilde atlatıyorsun. Allah yardımcın olsun. Allah kolaylaştırsın.

Seni ve bebeğini kayb ettiğindeki züntünü hiç unutmadım. Allah bir daha yaşatmasın.

Son düzenleme:
Allah razi olsun... Kimseye yasatmasin evlat acisini Rabbim.... ((

Sen su anda pgt yontemiyle mi hamile kaldin yoksa daha once bir cocuk sahibi oldun mu pgt ile

elamun aleykum
Allah razi olsun... Kimseye yasatmasin evlat acisini Rabbim.... ((

Sen su anda pgt yontemiyle mi hamile kaldin yoksa daha once bir cocuk sahibi oldun mu pgt ile
Bizde daha önce başqrısız tüp denemeleri olduğu için pgt'li tüp yaptırmıştık. O zaman ilk kez hamile kalmıştım, ancak devam etmedi. Bu sefer genetik sorun olmadığı için doktor pgt yaptırmamızı istemedi. Yani bu sefer pgt'siz oldu.

Merhaba arkadaşlar... Ciddi bir trawma yaşıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var... Belki hatırlayanlarınız vardır beni; üç kez düşük yaptım araştırmalar sonucu dengeli translokasyon taşıyıcısı olduğum öğrenildi pgt önerdiler tedaviye başladım, ilk tedavimde 3 adet sağlıklı embriyo bulundu birisi transfer edildi, gebelik oluştu, şu an 28 haftalık gebeyim... Tedavimi memorial hastanesinde yaptırdım Semra hanım ve ekibi ile... Herşey çok çok güzeldi ta ki renkli ultrasona kadar ikili üçlü testleri yaptırmadım renkliultrasonu çekildim sadece... renkli ultrasonda herşey normaldi ense kalınlığı kalbi organları vs vs herşey çok normaldi fakat burun kemiği olması gereken ölçülerden çok çok küçükmüş... Zor gördü zaten burun kemiğini... Bu durumun akla direk down sendromunu getirdiğini söyledi... Soluğu memorial da zor aldım, Semra hanım ile görüştüm kendisi bütün kromozomlar tek tek incelendiği için böyle birşeye ihtimal bile vermediğini söyledi.. Şimdiye kadar yaptıkları hiçbir pgt işleminde böyle bir doğumla karşılaşmamışlar öyle birşey olacağını düşünmüyorum dedi ama yine de amniyosentez yaptırabilirsin dedi... Ben yine başka bir doktora daha gittim tekrar renkli ultrason çekildim o ise down sendromu riskinin yüksek olduğunu söyledi... Daha önce hiç böyle birşey duydunuz mu? Ne olur birşeyler söyleyin bana aklımı kaybedeceğim ...

Çok geçmiş olsun. Ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin ediyorum. Down riski yüksek demek, down olduğu anlamına gelmez. En yüksek ihtimal bile ihtimal olmaktan öteye gitmiyor. Bu saatden sonra amniosentez yaptırsanız hiç bir faydası olmayacak (bebek tam olarak oluşmuş artık). Sana tavsiyem tüm sıkıntılarını Allaha hevale et, Allah yardımcınız olsun.

Evet merve suanda turkiyede yim iki haftamiz kaldi maalesef yine gurbet ele geri donus stresi basladi

Ozlemcigim hosgelmissin Turkiyeye. Face kapandigindan beri kizlarin fotolarini da goremiyorum. Opuyorum ucunuzu de...

Canim ben pgt yontemi ile hamile kaldim. Zor ve stresli bir surec ama kesinlikle 10.haftada bebegi aldirma olayina girmeni tavsiye etmem. Bu fiziken ruhen pgt den cok daha yaralayici ve aci vericidir.Nacizane tavsiyem islemlerini yaptir pgt dene. Pgt bizim icin bir nimet. Pgt ile bebegine kavusan cok insan var. Insallah senin de oyle olacak.

Selam canim

Yasadigin olay gercekten cok zor. Ama once sakin ol. Bir kere burun kemiginin kucuk olmasi down icin sadece ihtimal. Bu kesin down oldugunu gostermez. Ikincisi amniyo sentez o kadar da zor bir islem degil. Artik cok kisi bu testi yaptiriyor. Bu konuda karar verecek tek kisi sen ve esin. Allah korusun bebek hasta ise kesin aldiririm diyorsan ya da en azindan hamilelik boyunca dusunecegime kesin ogreneyim diyorsan yaptir derim. Ben de pgt ile hamile kalmama ragmen pgt yi dogrulamak icin cvs islemi yaptirdim. Plesantadan parca alindi bebegin genetiği ne tekrar bakildi. Bu esimle benim tercihimdi. Kisisel bir karar yani. Her halukarda Allah'in yazdigi olacak. Dualarim seninle.. Allah en hayirli kararli vermeni nasip etsin insallah

canim ben pgt yontemi ile hamile kaldim. Zor ve stresli bir surec ama kesinlikle 10.haftada bebegi aldirma olayina girmeni tavsiye etmem. Bu fiziken ruhen pgt den cok daha yaralayici ve aci vericidir.Nacizane tavsiyem islemlerini yaptir pgt dene. Pgt bizim icin bir nimet. Pgt ile bebegine kavusan cok insan var. Insallah senin de oyle olacak.[/QUOTE]

Allah razi olsun insallah bende saglikli evlat haberlerini buraya yazabilirim insallahh...
Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin...

tüm arkadaşlara merhaba. uzun süredir girmiyorum siteye. akasya doğuma çık az kalmış. hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle. benim oğlum da 16 aylık oldu. yavaş yavaş 2. düşünmeye başlıyoruz. darısı burdaki tüm isteyenlerin başına.

Akasya doğum yapalı bir hafta olacak. Şimdi evdeler. Tatlı bir kızı var, maşallah. Senin nasıl gidiyor? Avatar resmine bakılırsa yolda kız var galiba
Cok sevindim akasya ve kizina saglikli mutlu gunler versin allah.
Iyiyiz cok sukur, evet kiz olcak ins saglikla. Siz nasilsiniz her sey yolunda mi? Cinsiyet belli mi, hic onemi yok ama sormayinca da olmuyor : )

Cok sevindim akasya ve kizina saglikli mutlu gunler versin allah.
Iyiyiz cok sukur, evet kiz olcak ins saglikla. Siz nasilsiniz her sey yolunda mi? Cinsiyet belli mi, hic onemi yok ama sormayinca da olmuyor : )

Amin. Bizimkiler de vakti zamanında sağlıkla doğsun in şeeAllah. Çok şükür şimdilik her şey yolunda. Bizde cinsiyyet tam net olmasa da, büyük ihtimalle biri kız, biri oğlan. Rabbim kucağımıza almayı da nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…