- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.361
Masallah canim size de. Sorunsuz kavusmayi nasip etsin allah.Amin. Bizimkiler de vakti zamanında sağlıkla doğsun in şeeAllah. Çok şükür şimdilik her şey yolunda. Bizde cinsiyyet tam net olmasa da, büyük ihtimalle biri kız, biri oğlan. Rabbim kucağımıza almayı da nasip eylesin.
Ozlemcigim hosgelmissin Turkiyeye. Face kapandigindan beri kizlarin fotolarini da goremiyorum. Opuyorum ucunuzu de...
Canim benim okuduguma gore minik kizini mis kokulunu kucaklamissin umarim ikinizinde sagligi iyidir senin adina cok cok sevindim. Cok sukur sende anne oldun darisi isteyen butun anne adaylarina insallahhhhhhhh.....
Maşallah size. Bu kadar çabuk kilo almasını sakın bekleme. O, daha doğum kilosundan 200-300 gr azalacak, sonra kilo almaya başlayacak. Doğumdan sonra bebekler de bir miktar ödem atar. O yüzden ilk haftalarda kilo kayb ederler. Ayrıca sütü yaramayan anne yoktur. Geçenlerde bir yazı okumuştum, çok hoşuma gitti. Orada deniyordu ki, anne sütü öyle bir mucize ki, Afrikanın zayıf beslenen (aşırı açlık çekenler hariç) kadınları ile en iyi beslenen kadının sütünün içeriği pek farklı olmaz.Beni merak etmissiniz. Cok tesekkur ederim herkese. Kizim 13 Ekim pazartesi gunu 38+1 de dogdu. Cok sukur o da ben de iyiyiz. Ev yasamina alismaya calisiyoruz. Yarin ilk doktor randevumuza gidecegiz. Insallah sutum yaramistir kizim kilo almistir. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.
Akasyacım gözün aydın canımBeni merak etmissiniz. Cok tesekkur ederim herkese. Kizim 13 Ekim pazartesi gunu 38+1 de dogdu. Cok sukur o da ben de iyiyiz. Ev yasamina alismaya calisiyoruz. Yarin ilk doktor randevumuza gidecegiz. Insallah sutum yaramistir kizim kilo almistir. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.
Beni merak etmissiniz. Cok tesekkur ederim herkese. Kizim 13 Ekim pazartesi gunu 38+1 de dogdu. Cok sukur o da ben de iyiyiz. Ev yasamina alismaya calisiyoruz. Yarin ilk doktor randevumuza gidecegiz. Insallah sutum yaramistir kizim kilo almistir. Darisi dileyen isteyen herkesin basina.
genetik sıkıntı olanlara uygulanıyor canım nekadara mal olduguna gelince özelde ve üniversitede fiyatı değişiyorya arkadaşlar pgt yöntemini deniyenler biraz açıklayabilirlermi nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor kimlere uygulanıyor benimde başarısız tüp bebek denemem oldu cevaplarsanız sevinirim
özelde ki fiyatlardan haberin varmı canım yaagenetik sıkıntı olanlara uygulanıyor canım nekadara mal olduguna gelince özelde ve üniversitede fiyatı değişiyor
10 bini buluyor sanırım canım senin ne sorunun var?özelde ki fiyatlardan haberin varmı canım yaa
tüp bebek başarısızlığım oldu doktor yaptır falan demedi ama benim kafama takıldı acaba yaptırıptamı tekrar denesem diye o yüzden sordum ama fiyatlar bayağı ucuk mecbur kalırsam zaten yaptıracam tşk10 bini buluyor sanırım canım senin ne sorunun var?
tüp bebek başarısızlığım oldu doktor yaptır falan demedi ama benim kafama takıldı acaba yaptırıptamı tekrar denesem diye o yüzden sordum ama fiyatlar bayağı ucuk mecbur kalırsam zaten yaptıracam tşk
tüp bebek başarısızlığım oldu doktor yaptır falan demedi ama benim kafama takıldı acaba yaptırıptamı tekrar denesem diye o yüzden sordum ama fiyatlar bayağı ucuk mecbur kalırsam zaten yaptıracam tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?