Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Masallah canim size de. Sorunsuz kavusmayi nasip etsin allah.

Akasya canım büyük ihtimal dogumun gerçekleşmiş olmalı bebeğin durumu nasıl canım Allah sana bagislasin mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum.

Maşallah size. Bu kadar çabuk kilo almasını sakın bekleme. O, daha doğum kilosundan 200-300 gr azalacak, sonra kilo almaya başlayacak. Doğumdan sonra bebekler de bir miktar ödem atar. O yüzden ilk haftalarda kilo kayb ederler. Ayrıca sütü yaramayan anne yoktur. Geçenlerde bir yazı okumuştum, çok hoşuma gitti. Orada deniyordu ki, anne sütü öyle bir mucize ki, Afrikanın zayıf beslenen (aşırı açlık çekenler hariç) kadınları ile en iyi beslenen kadının sütünün içeriği pek farklı olmaz.

Akasyacım gözün aydın canımALLAH C.C analı babalı büyütsünuzun ömürlü,sağlıklı,hayırlı evlat olsun inşaALLAHRabbim bizlerede bu günleri yaşatsın

Super ya cok sevindim masallah size cici anne cok guzel bir duygu demi akasyammmm

Ismi ne guzel prensesimizin ?
Ben donmeden bir gun once dunyaya gelmis prenses bende 14 ekim de dondum gurbete

merhaba pgt yöntemi hakıında pek bilgim yok nasıl yapıldığını kimlere ne amaçla uygulanır cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar benimde 4.denemem tüp bebekte hafta sonu yumurta toplanacak pgt aneuplody yöntemiyle eşimle bende kromozom testi yaptirdik bişey çikmadi ama 2 düşük ve 1 negatif deneme olunca doktorum bu yöntemle yapalim döllenme asamasinda embriyo genetiginde sorun olabilir embriyo kromozomlarına bakip öyle transfer yapalim dedi.Bu denememi genartta yapıcam doktorum sertaç bey bu sefer umutluyum Allah emeklerimizi boşa çikartmasin.

ya arkadaşlar pgt yöntemini deniyenler biraz açıklayabilirlermi nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor kimlere uygulanıyor benimde başarısız tüp bebek denemem oldu cevaplarsanız sevinirim

ya arkadaşlar pgt yöntemini deniyenler biraz açıklayabilirlermi nasıl yapılıyor ne kadara mal oluyor kimlere uygulanıyor benimde başarısız tüp bebek denemem oldu cevaplarsanız sevinirim
genetik sıkıntı olanlara uygulanıyor canım nekadara mal olduguna gelince özelde ve üniversitede fiyatı değişiyor

10 bini buluyor sanırım canım senin ne sorunun var?
tüp bebek başarısızlığım oldu doktor yaptır falan demedi ama benim kafama takıldı acaba yaptırıptamı tekrar denesem diye o yüzden sordum ama fiyatlar bayağı ucuk mecbur kalırsam zaten yaptıracam tşk

merhaba arkadaslar uzun süredir yazamasamda hepinizi takipteyim burayı,sizleri coook özledim..
Akasya canımm bebegin hayırlı ugurlu olsun hayırlı bir evlat olsun..
mervecim kızın büyümüstür kocaman olmustur simdi..
incimmm sen nasılsın melegin nasıll?
chnb üçüncü ne vakit geliyor ardamız büyümüştür artıkk
mattika canımm hamileymissin allahım hayırlı dogumlar nasip etsinn
ismini unutupta yazamadıklarımm sizler nasılsınız????

Bende tüm günümü cimcime adamış vakitte geçiriyorum eylül 2yasına girmesine iki ay kaldı.dondurulmuşlar denedik ama ne yazıkki tutmadı..
Şimdi dogal denemk istiyorum ama korkuyorum hayırlısı allahımdan diyorum ama eşimdede varikosel oldugu için dogalda olacagını sanmıyorum..
allahım hepinizi,hepimizi evlat sevgisinden eksik kılmasın

Tek tek alinti yapamadim kizlar. Minnos uyurken yazabiliyorum ancak. Naz dondurulmuslarin tutmamasina uzuldum. Ancak bunda da bir hayir vardir. Normal yoldan da gelebilir bebisin. Mattika bu yolda bir umut kaynağı. Hakkinda hayirlisi olsun. Kalbimdesin canim hamissin sanırım. Cook sevindim. Rabbim tamamina erdirsin. Biz iyiyiz cok sukur. Kizim anne sutunu sevdi. Kilo almaya da basladi. Yarin yine kontrolumuz var. Kilosuna bakilacak. Bir de ikinci topuk kani alınacak. Saka maka bugün 10 gunluk olduk. Zaman cok cabuk geciyor. Kizima bakinca bir bebegin olduguna hala inanamiyorum. Hep derlerdi anlatilmaz yasanir. Cidden oyleymis. Insallah hepiniz bu duyguyu en kisa surede tadarsiniz. Dualarimda sizleri hep aniyorum. Firsat bulunca yine yazarim.

Slm kızlar benim 8 yaşında gelişme geriliği oğlum var ve 3 dusugum var ve bir gebelik sonlandırma var 5 gebelik yasadim yani kötü seyler yaşadım ALLAHIM KİMSEYE, yasatmasin son dusugum ağustosta oldu genetiği gitti yeni sonuç lanmist ama sonucunu pazartesi alicam tlfda ogulunuda getir tahlil yapicaz dediler bisiy cikmis gibi konustular 2 ay surdu bunun hakkında yorumları alabilirmiyim bilginiz varmi

canim universte hastanelerinde genetik bolumu var ozaman test yaptr esinle bir sonuclar 1 ayda cikiyor ama test sgorta karsiliyor bosuna para vermemis olursun benim iki dusugum oldu doktor genetik test yapalim dedi genelde bi sorun cikmaz ama yapalim dedi ve malesef ikimizdede genetik translakosyon cikti oyuzden pgt li tup bebek sart oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…