Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sen üniversite hastanesindemi yaptırdın

sen üniversite hastanesindemi yaptırdın allah yardımcın olsun

sen üniversite hastanesindemi yaptırdın allah yardımcın olsun
evet genetik testi universtede yaptrdim genetik bolumu varmi die sor.kadin dogumcuya gidiyorsun o yonlendirir yada direk genetik doktora git herhastanede farkli olabilir.tranbfoliyede bakiyorlar pihtilasma sorununa falan

arkadaşlar ben şişli memorialda pgt işlemine yaklaşık 1 hafta önce başladım öncesinde yapılan tüm testler filmler gayet iyiydi. amh testi sonucum 3,66 ancak bugün yapılan kontrolüm itibariyle güzel gelişen 4 yumurtam oluştuğu onlara oranla daha küçük birkaç tane daha yumurtamın olduğu söylendi. moralim çok bozuk doktorumda bu amh oranına göre yumurta beklediğimizden az oluştu dedi. neden diye kendi kendime sorup duruyorum.0,25 gibi bir rezerv de bile 3 yumurta oluşan duydum bendeki bu durum çok enteresan geldi. benzer birşeyler yaşayan varmı.pgt olacağı için sayı az olması endişelendiriyor beni....

4yumurtada az sayilmaz canim insallah hersey yolunda gder Allah hepimizn yardimcisi olsun

ayyy ne mutluu canım benıımm .. bizim yerımızede sev bebişiniiii ,darısı bızlere ınş. duaların da unutma beniiii

kızlar nolur cvp verin.dun ege unv.deydım.genetık doktorlarla pgt ve tup bebekle ilgili görüstuk.pgt yı karsılamıyor dıyor tamam oraya kadar raporda yazıyor oda tamam ama tup bebegı karsılamaya bilir dıyor.ozaman o raporun ne önemı var? bu sekılde pgt yı mahkum kalanlar hep özeldemı yaptırıyor hepsini???

Merhaba arkadaşlar

Benim normal yolla gebeliklerim oldu 8 kere 3 ü dış gebelikti 5. Kimyasal gebelikti dış gebeliklerden dolayı tüp bebek yaptırdık 6 embriyom oldu 5. Gün blast kaliteli tek transfer oldu tutmadı ikincide dondurulmuş 2 embriyo transfer yapıldı oda kimyasal oldu

Genetiğimiz normal olduğu halde pgt yapılması gerekiyor diyorlar

Genetik normalken neden böyle oluyor

Benim gibi genetik sonuçlar normal çıktığı halde pgt yaptırıp normal gebeliği olan oldumu

Bana 2 sene önce Dr pgt yi karşılamıyor tüp bebeği raporla yaptırıp embriyoların genetik testi için ayrıca ödeme yapmam gerektiğini söylemişlerdi

Canim devlet pgt yi karsilamiyor maalesef. Sadece hasta cocugun tedavisi icin donor kardes yapiliyorsa pgt ve tup bebek masraflarini karsiliyor. Bunun harici karsilamiyor.

Bazen anne babada genetik sorun olmadığı halde yeni oluşan embriolarda genetik şorun ola biliyor. Bizim de genetik sorunumuz yok. Ancak üç kere iyi embrio ve iyi bir rahim kalınlığı olduğu halde tüp bebekde neqatif sonuç aldığımız için 4.de pgt ile yaptırdık. 9 embrionun 4-ünde ciddi genetik anomali saptandı. O tedavide ilk kez gebe kaldım. Ancak 18.haftada suyum geldiği için kayb ettim (enfeksiyondan olduğu düşünüldü). sizin için de iyi bir seçim ola bilir. Allah yardımcınız olsun.

Raporun varsa tüp bebeği karşılaması lazım. Belki doktorun dediği pgt gereken durumlarda tüp bebek için rapor alamıyorsun. Özel durumlar dışında inferlite sorunun varsa rapor veriliyor. Ancak rapor aldıysan tüpü karşılaması gerekiyor.

Sağol canım hamilesin sanırım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Anladım canım 3 tane dondurulmuşum var histeroskopi önerdi Dr onu yaptırıp öyle transfer olacak dondurulmuş olduğundan sanırım pgt olmaz eğer Buda tutmazsa o zaman pgt yaptıracağız sanırım

bencede karsılaması gerekıyor ama doktor karsılamayabilir dedi.tup bebek bolumune gidip sorun dedi. oda baskalarına falan sordu. karsılamıyor dedi. yani sizi muane edıcez kanallar tıkalıysa yumurtalıkta sorun varsa sperm azlıgı varsa ordan yardımcı oluruz onu rapor tutarız diyor.ben zaten 2 kez dusuk yaptım bunlarla ilgili sorun olsa hamıle kalamazdım die düşünüyorum ? ve gercekten sadece benim başımamı geliyor die düşünmeye basladım okadar tup bebek yapıyorlar bu sorunla gelen hiçmi olmadı anlamadım kesin cvp vermıyorlar

Eğer doğal yoldan hamile kala biliyorsan rapor alamazsın. Kaç kere düşük yaptığına bakmıyorlar. Şiddetli erkek inferlitesi ve ya doğal yoldan gebe kalamayacak kadar kadın inferlitesi olması lazım. Sanırım sizin durumunuz rapor için uygun değil. Allah yardımcınız olsun. Doğal yoldan gelsin bebişin.

Canim devlet pgt yi karsilamiyor maalesef. Sadece hasta cocugun tedavisi icin donor kardes yapiliyorsa pgt ve tup bebek masraflarini karsiliyor. Bunun harici karsilamiyor.
ama cok sacma ya sonucta benımde olmuyor düşüyor ve doktor %33 saglıklı sans verdi diğer türlü düşecek

doğal yollada cesaret edemıyoruz malesef %33 saglıklı olur yoksa ya düşer ya saglıksız olur dedi.çok zor ya

canımmm ılk pgt da gebelık olmuş galıba ... kaybından dolayı uzuldum ama sonrasında cook şükür Rabbim nasip etmiişş... inş bu sefer bebegınnn senınle olur , saglıcaklaaa kavuşman duasıyla .darısı bızlere inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…