- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.401
Canim cok sagol. Allah razi olsun. Cok sukur saglikla kavustum kizima.mrb akasya. gözün aydın olsun. sağlıcakla almışsın yavrunu kucağına.
ALLAH C.C analı babalı büyüsün canımCanim cok sagol. Allah razi olsun. Cok sukur saglikla kavustum kizima.
Akasyacım gözün aydın tebrikler...bebeğinizle mutluluklar dilerim..Canim cok sagol. Allah razi olsun. Cok sukur saglikla kavustum kizima.
Çok şükür iyiyim. Bebişler de iyi elhamdulillah. 19 olduk, 20'den gün sayıyoruz.Sümeyye nasılsın kaç haftalık oldunuz canım...
Büyümüşler bayağı,maşallah bütün kalbimle.Çok şükür iyiyim. Bebişler de iyi elhamdulillah. 19 olduk, 20'den gün sayıyoruz.
siz nasılsınız? Paşan nasıl? Bir yenilik var mı?
Büyümüşler bayağı,maşallah bütün kalbimle.
Allahın izniyle,ben hissediyordum birgün hamile olacağını bahsetmiştim sana,sağlıkla da anne de olacaksın inşallah,şuanda da annesin zaten...
İnşallah hayırlarla ve sağlıkla mutlulukla kavuş yavrularına...
Hazırlık yapıyormusun...
Bizde iyiyiz herşey aynı,hiçbir anlamda değişiklik yok:)
Paşamda çok iyi,çok güzel konuşuyor,çok meraklı çok tatlı,ikibuçuk yaşı geçtik biraz...onunla herşey süper şükürler olsun elhamdülillah...
Amin canim. Darisi dileyen isteyen herkesin basina olsun.ayyy ne mutluu canım benıımm .. bizim yerımızede sev bebişiniiii ,darısı bızlere ınş. duaların da unutma beniiii
Kalbimdesin hamileligine coook sevindim. Rabbim sag salim kavustursun insallah. Hamilelik nasil gidiyor ? Bebisler tek mi cift miALLAH C.C analı babalı büyüsün canımgözün aydın olsun
Akasyacım gözün aydın tebrikler...bebeğinizle mutluluklar dilerim..
Nasılsın iyimisiniz emiyormu bebeğin,sen nasılsın...[/QUOTE ]
Cok sagol canim. Sukur iyiyiz. Bebegim emiyor. Memeyi hastanede daha emmeye baslamisti. Oyle de devam ediyoruz. Mama hic vermedik. Emzik de vermedim. Biraz zor oluyor ama emzige alismasini istemiyorum. Arada gaz sancilarimiz oluyor. O zaman biraz zorlaniyoruz. Persembe 1 ay kontrolumuz var.
Paşana maşallah. Bir azdan haylaz, söz dinlemeyen zor zamanları başlayacaktır (belki de başlamıştır), Allah kolaylık versin.
Hazırlık için daha çok erken (ağzı sütten yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş). Kısmet olursa her halde 28- 30. haftadan sonra hazırlıklara başlarız (liste hazırlayıp bir keresinde komple almayı düşünüyorum), tabii o zaman da yapa bilirsem. Bakalım, yaşayıp göreceğiz. Şimdi tek derdim bebişlerimi sağlıcakla büyütmek. Allah hayırlısı ile nasip eylesin.
Sumeyyecigim masallah bebislerine. Hazırlıklar konusunda nacizane tavsiyem kiyafetleri bebeklerin kilosu asagi yukari netlesince al. Ben bebegim erken dogar diye hep premeture ve yenidogan aldim. Bebegim 3 kilo dogunca premetureleri hic kullanamadim. Yenidoganlar da kuculmeye basladi. Ya da yenidogan az alip 0-3 aya agirlik ver. Bir de benim kizimin tirnaklarini pek kesemedik biz. O yuzden surekli eldiven taktik. Eldivenleri hep cikardi. O yuzden tavsiyem kendinden eldivenli tulumlar al. Onlari cikaramiyor. Bir de tulumlarin ayak kisimlarinin bol citcitli olmasina dikkat et. Bebek kucukken giydirmek zor oluyor. Yine ic badylerin de kafa kisminin genis olmasi mumkunse omuzdan citcitli olmasi sana kolaylik saglar. Tulumlari da mutlaka ayakli al derim. Benim kizim coraplari da cikarip atti hep aklima geldikce yine yazarim.
canım çok sağolAmin canim. Darisi dileyen isteyen herkesin basina olsun.
Kalbimdesin hamileligine coook sevindim. Rabbim sag salim kavustursun insallah. Hamilelik nasil gidiyor ? Bebisler tek mi cift mi
Teşekkür ederim. Sen aklına gelince yazarsın. Benim şimdilik aceem yok. Bebekler doğunca cıbıldak kalmasa iyi. Sağ salim bir doğsunlar, her şey yoluna girer. İleriyi çok fazla düşünemiyorum. Dilerim prematüre doğmaazlar. Öyle omazsa zaten çok küçük almaya niyetim yok, hemencecik büyüyorlar. Bir de büyüyen elbise yapsalardı, çok iyi olurdu :)Yazdiklarim alintilarin içine girmis kizlar. Telden girdigim icin duzeltemedim ☺
Haylaz değil,sözde dinliyor çok şükür,ben küçüklüğünden beri dahada küçükken yani hep karşımıza alıp,büyük adam gibi konuştuk onunla halada öyle,niye yapmaması gerektiğini yapınca ne olacağı ve herşeyle ilgili,izin alması teşekkür etmesi vs. şuanda da izinsiz bişi yapmaz uyumlu bi çocuk hiç bir sıkıntımız olmadı çok şükür sadece çok döküyor etrafı buda çok normal...birde hala bezliyiz olmuyor olmuyor ne yaptıysam olmuyor...Paşana maşallah. Bir azdan haylaz, söz dinlemeyen zor zamanları başlayacaktır (belki de başlamıştır), Allah kolaylık versin.
Hazırlık için daha çok erken (ağzı sütten yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş). Kısmet olursa her halde 28- 30. haftadan sonra hazırlıklara başlarız (liste hazırlayıp bir keresinde komple almayı düşünüyorum), tabii o zaman da yapa bilirsem. Bakalım, yaşayıp göreceğiz. Şimdi tek derdim bebişlerimi sağlıcakla büyütmek. Allah hayırlısı ile nasip eylesin.
Maşallah canım sağlıkla büyüt emiyorsa hiç mama verme,ben hiç bişekilde hiç mama vermedim.(buarada 2 buçuk olana kadar emzirdim) Büyüyüce kaşık maması falanda verme,herşeyini kendin hazırla taze taze onlar yedikçe zaten mutlu oluyosun zevkle hazırlıyosun ki sen yaparsın zaten titizleniyorsun belli...Yazdiklarim alintilarin içine girmis kizlar. Telden girdigim icin duzeltemedim ☺
Bence erken sevinme. Çocuklarda 2-4 yaş sendromu var, bir şekilde kendini belli ediyor. Umarım kolay geçirirsiniz mız mızlık dönemlerini. Hatta umarım hiç geçirmezsiniz. Allah hepsini korusun.Haylaz değil,sözde dinliyor çok şükür,ben küçüklüğünden beri dahada küçükken yani hep karşımıza alıp,büyük adam gibi konuştuk onunla halada öyle,niye yapmaması gerektiğini yapınca ne olacağı ve herşeyle ilgili,izin alması teşekkür etmesi vs. şuanda da izinsiz bişi yapmaz uyumlu bi çocuk hiç bir sıkıntımız olmadı çok şükür sadece çok döküyor etrafı buda çok normal...birde hala bezliyiz olmuyor olmuyor ne yaptıysam olmuyor...
Haklısın canım bende doğumdan 3 hafta önce almıştım liste yapıp hepsini bi kerede almıştım.bende daha önce alıp üzüldüğüm oluyordu...
ahh sümeyye ne güzel bir şey lütfetti rabbim bize eminim sende yaşadıklarını unutacaksın...
çünkü bu sabrın bekleyişin özleyişin vuslatı muhteşem...Seninde dediğin gibi elhamdülillah yaşadıklarımıza,rabbimiz arkasından bize böyle mucizeler,böyle güzel kavuşmalar yaşattı...
şükürler olsun...
Kendi yazımı okuyunca kast etmediğim anlam çıka bileceğini gördüm. Demek istediğim ... hatta umarım hiç sıkıntılı dönemler geçirmezsiniz... olacaktı.Bence erken sevinme. Çocuklarda 2-4 yaş sendromu var, bir şekilde kendini belli ediyor. Umarım kolay geçirirsiniz mız mızlık dönemlerini. Hatta umarım hiç geçirmezsiniz. Allah hepsini korusun.
bende aynen senın yaşadıklarını yaşadımm , hıc aklıma gelmezken pgt karsıma cıktı . hakkımıızda hayırlsııHerkese iyi akşamlar öncelikle..sanırım yalnız degilmişim dengrli translokasyon taşıyıcılığı oldugunu ogrendik 7 kasim gunu..2 kayıptan sonra yaptirdik testi..simdi o yasadıklarımı bir daha yasamamak adına subatta acıbadem bursa da şahin bey e gidecegiz.evet tup bebek benim de wklima gelmezdi hayat hrp bir yerlerde beni sasiryiuor zorluyor sını6or ama sonunda allahin izniyle guzrl olwni veriuor.bunun da boyle olcagina inwniuorum ve her sey inanmakla baslar diyorum..guzel saglikli gunler umuduyla herkese iyi aksamlar..
Canim benimki de iyi kaliteden bir tik dusuktu. Ama simdi kizim yanimda uyuyorKaliteye takilma. Allah ol desin en dusuk kalite ile bile hamile kalan var.bende aynen senın yaşadıklarını yaşadımm , hıc aklıma gelmezken pgt karsıma cıktı . hakkımıızda hayırlsıı
kıslar benım dun tranasferım gercekleştıı :) 5. gun embrıosu dondurulmuştuu .. cözünmeden sonrakı bolunme durumlarınız nasıldı sızın ,ıyı kalıtedemıydııı ? benım kı eh ıste ıdare eder gıbısındendi galıba ? ondan merak edıorumm
Canim benimki de iyi kaliteden bir tik dusuktu. Ama simdi kizim yanimda uyuyorKaliteye takilma. Allah ol desin en dusuk kalite ile bile hamile kalan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?