Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok şükür iyiyim. Bebişler de iyi elhamdulillah. 19 olduk, 20'den gün sayıyoruz.

siz nasılsınız? Paşan nasıl? Bir yenilik var mı?
Büyümüşler bayağı,maşallah bütün kalbimle.
Allahın izniyle,ben hissediyordum birgün hamile olacağını bahsetmiştim sana,sağlıkla da anne de olacaksın inşallah,şuanda da annesin zaten...
İnşallah hayırlarla ve sağlıkla mutlulukla kavuş yavrularına...
Hazırlık yapıyormusun...
Bizde iyiyiz herşey aynı,hiçbir anlamda değişiklik yok:)
Paşamda çok iyi,çok güzel konuşuyor,çok meraklı çok tatlı,ikibuçuk yaşı geçtik biraz...onunla herşey süper şükürler olsun elhamdülillah...

Paşana maşallah. Bir azdan haylaz, söz dinlemeyen zor zamanları başlayacaktır (belki de başlamıştır), Allah kolaylık versin.

Hazırlık için daha çok erken (ağzı sütten yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş). Kısmet olursa her halde 28- 30. haftadan sonra hazırlıklara başlarız (liste hazırlayıp bir keresinde komple almayı düşünüyorum), tabii o zaman da yapa bilirsem. Bakalım, yaşayıp göreceğiz. Şimdi tek derdim bebişlerimi sağlıcakla büyütmek. Allah hayırlısı ile nasip eylesin.

ayyy ne mutluu canım benıımm .. bizim yerımızede sev bebişiniiii ,darısı bızlere ınş. duaların da unutma beniiii
Amin canim. Darisi dileyen isteyen herkesin basina olsun.

ALLAH C.C analı babalı büyüsün canımgözün aydın olsun
Kalbimdesin hamileligine coook sevindim. Rabbim sag salim kavustursun insallah. Hamilelik nasil gidiyor ? Bebisler tek mi cift mi

Amin canim. Darisi dileyen isteyen herkesin basina olsun.

Kalbimdesin hamileligine coook sevindim. Rabbim sag salim kavustursun insallah. Hamilelik nasil gidiyor ? Bebisler tek mi cift mi
canım çok sağolbebekler çift teyzesi hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor 16 Ekimden beri kanamam var sürekli yatıyorum serklaj yapıldı...Rabbime sığındım

Yazdiklarim alintilarin içine girmis kizlar. Telden girdigim icin duzeltemedim ☺
Teşekkür ederim. Sen aklına gelince yazarsın. Benim şimdilik aceem yok. Bebekler doğunca cıbıldak kalmasa iyi. Sağ salim bir doğsunlar, her şey yoluna girer. İleriyi çok fazla düşünemiyorum. Dilerim prematüre doğmaazlar. Öyle omazsa zaten çok küçük almaya niyetim yok, hemencecik büyüyorlar. Bir de büyüyen elbise yapsalardı, çok iyi olurdu :)

Haylaz değil,sözde dinliyor çok şükür,ben küçüklüğünden beri dahada küçükken yani hep karşımıza alıp,büyük adam gibi konuştuk onunla halada öyle,niye yapmaması gerektiğini yapınca ne olacağı ve herşeyle ilgili,izin alması teşekkür etmesi vs. şuanda da izinsiz bişi yapmaz uyumlu bi çocuk hiç bir sıkıntımız olmadı çok şükür sadece çok döküyor etrafı buda çok normal...birde hala bezliyiz olmuyor olmuyor ne yaptıysam olmuyor...
Haklısın canım bende doğumdan 3 hafta önce almıştım liste yapıp hepsini bi kerede almıştım.bende daha önce alıp üzüldüğüm oluyordu...
ahh sümeyye ne güzel bir şey lütfetti rabbim bize eminim sende yaşadıklarını unutacaksın...
çünkü bu sabrın bekleyişin özleyişin vuslatı muhteşem...Seninde dediğin gibi elhamdülillah yaşadıklarımıza,rabbimiz arkasından bize böyle mucizeler,böyle güzel kavuşmalar yaşattı...
şükürler olsun...

Yazdiklarim alintilarin içine girmis kizlar. Telden girdigim icin duzeltemedim ☺
Maşallah canım sağlıkla büyüt emiyorsa hiç mama verme,ben hiç bişekilde hiç mama vermedim.(buarada 2 buçuk olana kadar emzirdim) Büyüyüce kaşık maması falanda verme,herşeyini kendin hazırla taze taze onlar yedikçe zaten mutlu oluyosun zevkle hazırlıyosun ki sen yaparsın zaten titizleniyorsun belli...
Siz şimdi mis gibi süt kokuyosunuzdur analı kızlı ,kırkbinkere maşallah.
Gaza yapacak bişi yok malesef biliyosundur zamanı gelince geçecek inşallah.

Bence erken sevinme. Çocuklarda 2-4 yaş sendromu var, bir şekilde kendini belli ediyor. Umarım kolay geçirirsiniz mız mızlık dönemlerini. Hatta umarım hiç geçirmezsiniz. Allah hepsini korusun.

Bence erken sevinme. Çocuklarda 2-4 yaş sendromu var, bir şekilde kendini belli ediyor. Umarım kolay geçirirsiniz mız mızlık dönemlerini. Hatta umarım hiç geçirmezsiniz. Allah hepsini korusun.
Kendi yazımı okuyunca kast etmediğim anlam çıka bileceğini gördüm. Demek istediğim ... hatta umarım hiç sıkıntılı dönemler geçirmezsiniz... olacaktı.

Slm!

Kızımla 4.ayımıza girdik. Bazı rahatsızlıkları oldu herhangi bebek gibi ama şimdi iyi. Foruma girecek vakti de yeni bulabildim, düşünün. Ama şikayet edecek değilim tabi:
Bebeğim oldu ve genetik anlamda sağlıklı görünüyor çok şükür.
Umarım sizler de yaşarsınız aynı duyguyu...

Herkese iyi akşamlar öncelikle..sanırım yalnız degilmişim dengrli translokasyon taşıyıcılığı oldugunu ogrendik 7 kasim gunu..2 kayıptan sonra yaptirdik testi..simdi o yasadıklarımı bir daha yasamamak adına subatta acıbadem bursa da şahin bey e gidecegiz.evet tup bebek benim de wklima gelmezdi hayat hrp bir yerlerde beni sasiryiuor zorluyor sını6or ama sonunda allahin izniyle guzrl olwni veriuor.bunun da boyle olcagina inwniuorum ve her sey inanmakla baslar diyorum..guzel saglikli gunler umuduyla herkese iyi aksamlar..

bende aynen senın yaşadıklarını yaşadımm , hıc aklıma gelmezken pgt karsıma cıktı . hakkımıızda hayırlsıı

kıslar benım dun tranasferım gercekleştıı :) 5. gun embrıosu dondurulmuştuu .. cözünmeden sonrakı bolunme durumlarınız nasıldı sızın ,ıyı kalıtedemıydııı ? benım kı eh ıste ıdare eder gıbısındendi galıba ? ondan merak edıorumm

Canim benimki de iyi kaliteden bir tik dusuktu. Ama simdi kizim yanimda uyuyorKaliteye takilma. Allah ol desin en dusuk kalite ile bile hamile kalan var.

ayyy öyle mıı akasyacımm bunu duyduguma cok sevındııımm :) Rabbiim bana da nasıp eder ınş.Rabbim büyük inş nasip eder mucızesini bana . bebeşine öpücükler annesii dua ıle .. 25 kasım sonucumm
Canim benimki de iyi kaliteden bir tik dusuktu. Ama simdi kizim yanimda uyuyorKaliteye takilma. Allah ol desin en dusuk kalite ile bile hamile kalan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…