Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar bende memorial hastanesinde pgd yaptirdim aralik ayında transferim olacakti ama beni korkuttunuz ya 5 .gün embriyosuydu 13 yumurtadan tek embriyo kaldi oda çözünürken yada sonrasinda sikinti olurmiki ya Beyza 34 yazmis simdi hastaneyi aramamak için zor tutuyorum

Canim gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Insanlar dogunca bebeklerinin kasina gozune guzel mi degil mi ona bakar. Bizlerse saglikli mi degil mi kaygisi ile saglik belirtilerine bakiyoruz Bugunumuze sukur diyelim. Prenses omur boyu saglikla yasasin insallah.

canım benım de bı tane eembrıom kaldı , 5. gun embrıosu dondurulmuştuu, bende bılmeyorum kı nasıl oldu , benım kı sabah cozundu bı ıkı saat sonra transfer edıldııı. ve beklemeedeım iştee,ins saglıklı olaarak bana tutunuuurr

Cnm benim 13 ve 14. kromozomlarda dengeli ttranslokasyon vardi bunun için pgd yapildi ben tedaviyi eylül ayında gordum ama donduralim 2 ay sonra transfer olsun vücudun aldiği ilaclari arsin dediler bende bekliyorum iste hayirlisi artik

Cnm benim 13 ve 14. kromozomlarda dengeli ttranslokasyon vardi bunun için pgd yapildi ben tedaviyi eylül ayında gordum ama donduralim 2 ay sonra transfer olsun vücudun aldiği ilaclari arsin dediler bende bekliyorum iste hayirlisi artik

önceki yazinda 13 yumurtada 1 tanesi saglikli cikti demişsin
13 yumurta mi toplandi yoksa daha fazla toplandi ama 13 tanesi mi pgt ye girdi ??

Ha
önceki yazinda 13 yumurtada 1 tanesi saglikli cikti demişsin
13 yumurta mi toplandi yoksa daha fazla toplandi ama 13 tanesi mi pgt ye girdi ??
Hayir cnm 13 yumurta toplandi 8 tanesi dollendi ve 5.gune kadar gitti embriyolog hormonlarla yumurtalar buyutuldugu icun bikacini eleyecez kotu gorunumluleri gibi bisey söyledi geriye 5 embriyo kaldi ve pgd ye gitti içlerinden tek sağlam cikmis

Selam yazdiklarini okudum ve cevap vermeden yapamadim, eger gecmisi okuduysan belki gormussundur , belki bir arkadas soylemistir bilmiyorum ama senin icini rahatlatacak bir sey soyliyim bendende 14 yumurta toplanmisti 8 tuttu 6tane embriyo 5. Gune gitti ama iclerinden sadece 1 tane embriyo saglikli cikti ve yerlestirdiler simdi mucizem 3 yasinda kizim kocaman oldu okula bile gidiyor kizim 6 aylikken ikinci kizima hamile oldugumu farkettim ikinci mucizemi Allah im bizd bekletmede aratmadan saglikli bir sekilde nasip etti ve simdi 2 yasina girmek uzere o kadar guzeller ki

Ne olur karamsar olma hep olumlu dusun olumlu olsun negatifi cagirma Allah im insallah sana ve isteyen butun anne adaylarimiza nasip etsin

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

evt cnm mattıka normal yolla gebe kalmış suan saglıklı bı oglu var ... suan da kızına hamıle sanırsam . Rabbim saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsiin inşaallah ...

canim masallah size. Esim hep oglumdn kan alip genetik test yaptiricam diyor ben de evlenince ogrensin diyorum. Yani pgt de olsa tasiyici olabilirdi bizim elimizdr olmadigina gore kafamizi yormayalim diyorum. Dedigin gibi saglikli sukur. Mis kokat senin bebegin sindi kokla benim yerime. Adini ne koydunuz

cnm benimde memorialdaki geçen tedavim gebelikle sonuçlandı ama 11. haftada kromozon bozukluğundan son buldu..
bu hafta hastanedeydim genetik doktoru aralıktaki tedavinde pgt yapılacak sonra transfer edilecek dedi ama embriyo sayım hep 1-2 tane olduğu için pgt yapılınca gerine ne kalır oda ayrı bi sorun şimdi.. embriyo sayım az olduğu için kararı bana bıraktılar kafam çok karıştı..

Geçmiş olsun. Demek sorunluymuş. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eylesin. Eğer bebek genetik sorunluydusa pgt yaptırman bence mantıklı olur. Zira aynı şeyi tekrar yaşama ihtimalin var. Hiç tutunmamış olsa, pgt yaptırma derdim. Ancak tutunup da düşmesi, o süreci yaşamak çok zor. Üstelik daha da ileri aşamaya gide bilirdi. Allah yardımcın olsun.

sağol canım, evet bebek 1 kromozon fazlaymış.. eşimin ve benim kromozon testlerimiz temiz ama embriyodaki kromozon bozukluğunu genetik doktoru yaşıma bağladı.. hande hanım pgt yapalım mutlaka dedi, genetik doktoru pgt yaptırırsan tedavilerin hep yarıda kalabilir bunu göze alıyorsan yaptır dedi.. okadar kafam karıştıki tedavi iptalleride üzücü ama sağlıksız bi bebeği transfer ettirmenin sonuçları daha kötü olabilirmiş çünkü hande hanımın dediğine göre bu bebeğin yaşamaması benim büyük şansımmış, yaşasaymış eğer 47 kromozonlu olduğu için sağlıksız olacakmış.. haklısın tedavi iptallerini göze alıp yaptırmam en doğrusu olacak sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…