Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canim 25 i deilmiydi senin test gunun erkenmi yaptin

insallah bidahaki sefere olur canim bizim durumumuz cok umutsuz degil genetik doktorum bu hastaligi bilmeniz cok guzel bisey enazindan yapilabilecekler var dedi.uzme canini moralini yuksek tut bidahide tedavi guc topla maddi manevi cok zorbiliyorum.allah yardimcimiZ olsun.bende egede yaptrmaktan vazgectim hic bisey karsilamiyor memoriala karar verdim.

izmirden mı ıstanbula gıtceksın ? memorıal şişşli mı cnm ızmırde neden yaptırmıorsun ,başka ozel bı yer yok mu? ben ögretmenım yazın mı yaptırsam dıorum aama bo yandan da bebegım olsun cook ıstıorum .dıger turlu okul zamanı zor oluor ? cevremdekı ınsanların soruları bıgun gıtmesen hayırdır ? soruları dırek akla gelen hamıle mısın? cok yoruldumm bana ıyı gelecek teş şey bebegım olacaktı ama olmadıı zamanla ıns...

hayr balikesrde oturuyorum .sisli memorial dusunuyorum ama yaza anca olacak malesef.pgt de en basarili yer orasi gibi duruyor.tabi nasip isi ben balikesirdeki genetik doktrumda semra hanimin adini vermsti .burdaki olaylarida takip edyorum.allah yuzumuzu guldursun insallah

biraz ara vermen sagligin ve pskolojin icin iyi gelecek .ust uste ilac yuklemesi yaptrma biraz sabir cok zor biliyorum ama.

merhaba, uzun zamandir buraya yazmak istiyorum ama bugun firsat bulabildim ancak. burayi iki yildir takip ediyorum. hikayem sizinki gibi. esim ve ben akdeniz anemisi tasiyicisiyiz, bu yuzden hasta bir bebegimiz olma ihtimali vardi. o ihtimal bizi cok korkuttugundan haklarini asla odeyemeyecegim cok sevgili dr hakan kozinoglu ve genetik profesoru volkan baltaci ile yola ciktik iki yil once. ilk denememde 36 yumurta toplandi, 26si dollendi ve pgtye girdi fakat ohss oldum ve transferim ertelendi bir ay. adetimle birlikte dondurulmus bebeklerimi almak icin tedaviye basladik ve hamile kaldim. fakat mutlulugum kisa surdu, bos gebelikten kurtaj oldum. yapilan genetik taramada mthfr homozigot oldugum anlasildi, donurulmuslarla bir sonraki denememde sonuc negatifti. bi ay bekledikten sonra tekrar dondurulmus tedavime basladik ve rabbime binlerce defa sukurler olsun hamile kaldim. hamileligim boyunca clexan 0,4 ve folbiol kullandim. clexan kaynakli kanama gecirdim ama sonunda bebegimi kucagima aldim. smdi 7 aylik bir kizim var. bizim icin anne olmak kolay degil ama sabir, dua ve inanmakla kazandigimiz odul inanilmaz. asla pes etmeyin, ben inaniyorum ki buradaki herkes bir gun anne olucak. sevgiler.

bende ekim ayını sonlarına doğru izmirden şişli memoriala tedavi için gittim bende öğretmenim rapor aldım artık idaremin haberi vardı sağolsunlar çok destek oldular...şimdi hamileyim darısı sizlere olsun inşallah

Allah kizinizi size bağışlasın..hikayenizi anlatarak burda benim gibi dua etmekten başka çaresi kalmayanların yoluna ışık olduğunuz icin cok tesekkurler..

valla sizin mutlulugunuz bizi iki kat mutlu ediyor emin olun.cunku her basarili haberde kendimizi buluyoruz.ve birkez daha umutla basliyoruz yeni gune.allahim bozmasin bu mutlulugu kat ve kat arttirsin insallah.bizede nasip etsin insallah

ilk pgt de gebe mı kaldın cnmm ? başka tup bebek denemelerın vvar mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…