- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.501
saol cnm herkese yardım etsin yaradan kızlar pgt için kaç tane yumurtanız oluştu kaaçı döllendi kaço pgt ye girdi bnm 18 yumurtam çıktı 10 tane döllenmiş pgt için az gb geldi daha bunların devam edeceği var mı yok mu bilmiyorum bu güne kadar tedaviye başladığımda ağlamadıydım ama artık yaşlar geliyoAllahim yardimcin olsun canimmmm
saol cnm herkese yardım etsin yaradan kızlar pgt için kaç tane yumurtanız oluştu kaaçı döllendi kaço pgt ye girdi bnm 18 yumurtam çıktı 10 tane döllenmiş pgt için az gb geldi daha bunların devam edeceği var mı yok mu bilmiyorum bu güne kadar tedaviye başladığımda ağlamadıydım ama artık yaşlar geliyo
sanirim ikimizin de kromozom sorunu ayni
13.14 kromozom da sorun var benim
esimde de sperm azligi adet olarak diyimm
13 yumurta toplandi 12 si dollendi 9 u na pgt yapildi 2 tanesi saglikli cikti cok sukur
maddi bakimdan bayagi masrafli oldu bizim icin Allah herkesin yardimcisi olsunn bir taraftan da bizsaol arkadaşım bnm eşimde 13 14 kromozom yapışıklığı cnm sperm kalite gb gb var hayırlısı diyorum artık yaradan kısmet edecekse imkansızı oldurur inşallah rabbim yar va yardımcımız olsun sen transfer mi oldun yoksa tedavidemisin cnm
canım inşallah 5.güne kadar savaşıp sağlıklı olanlar senin içinde can bulur.rabbim yardım etsin.saol cnm herkese yardım etsin yaradan kızlar pgt için kaç tane yumurtanız oluştu kaaçı döllendi kaço pgt ye girdi bnm 18 yumurtam çıktı 10 tane döllenmiş pgt için az gb geldi daha bunların devam edeceği var mı yok mu bilmiyorum bu güne kadar tedaviye başladığımda ağlamadıydım ama artık yaşlar geliyo
canm btd teşekür ederim inşallah pğt li 2 transfer sonucu ne oldu cnm tuttu mu seni biliyorum diğer yazışmalarımdan rabiim hepimizin yüzünü güldürsün...öptümcanım inşallah 5.güne kadar savaşıp sağlıklı olanlar senin içinde can bulur.rabbim yardım etsin.
bizde komozonlarda hiçbir sorun yok ama döllenme sırasında ikimizin kromozonları birleşince genetik hata veriyor.
en son ağustos ayında 8 yumurtam toplandı.
7 si döllendi.
6sı 3.güne geldi.ve pgt ye alındı.
2 tanesi sağlıklı çıktı ve transfer edildi.
canım bolca dua et.rabbim yardım etsin.inşallah herşey yolunda gider.10 embriyo güzel.içini ferah tut.
inşallah cnm bnm bebişn göbüşüne konar...ben histereskopi olucam 10 gun icinde diger aya transfer insallahh
cikan 2 tanede bana evlat olur insallah
canım ben bu kez çok hevesliydim.bu denemede de gebe kaldım.ama maalesef kimyasal oldu.canm btd teşekür ederim inşallah pğt li 2 transfer sonucu ne oldu cnm tuttu mu seni biliyorum diğer yazışmalarımdan rabiim hepimizin yüzünü güldürsün...öptüm
canım ben bu kez çok hevesliydim.bu denemede de gebe kaldım.ama maalesef kimyasal oldu.
7.haftanın içindeydim.sertaç bey yapacak bişey yok.bırakalım ilaçları dedi.kanama başladı ve düşük yaptım.
2.tedavidede gebe kaldım.ama devam etmedi işte.
canım bunuda az önce özelden bir arkadaşla yazışırken öğrendim.cgh diye bişeyi.uzuldum canimm
peki senin 9 kromozoma mi bakildi yoksa cgh 24 kromozoma mi ??
canım bunuda az önce özelden bir arkadaşla yazışırken öğrendim.cgh diye bişeyi.
bizimki sadece pgt ydi.sanırım 9 kromozon oluyor.
çünkü listedeki kromozon sayısı azdı.
eşimdede bende de kromozon analizinde bir sıkıntı yok ama malesef döllenme sırasında oluyor bizimkide.genetik hata.
ilk denemde de gebe kaldım.9.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.
ondan sonra doktorum dedi 2.denemede yapalım diye.
2.denemede pgt yapıldı.bu kezde kimyasal oldu.
artık bir sebep bulunamıyor.biraz kilom fazla.şimdi 3.deneme için diyetisyene gidiyorum.
başka ne yapabilirim bilmiyorum.
ayyy bunu hiç bilmiyordum.,arkadasim sunu diyebilirim ki cgh kesinlikle yap
normalde benim 13.ve 14.kromozom ama sagliksiz olanlarin kromozomlari 2 de var 21 de var
yani kisacasi 9 koromozoma bakmak yuzde 25 sans bencee
tabi maddiyata bagli Allah yardimcimiz olsunn
cnm tedavın neredeydı ? anlamadım ne nasıl yumrutayı ıkıye bolduler , neden hepsı ıgne eıl yapılmadı kiii?10 tane embrıo ıyı bı sayı ıns 10 tanesıde pgtye gıdermerhaba kızlar doktorum aradı 10 tane yumurta döllenmiş ... buarada sizlere fadalı olur mu bilmiyorum belki sizlerde yaptırırsınız bizce faydası oldu eğer eşinizde sperm morfoloji ve kalite sıkıntısı varsa yumurtalıklarından iğne ile sperm aldırıp opu günü onu yaptırın alternatif olarak ...bnm eşimde sperm morfoloji sıkıntısı vardı ilk denememizde spermlerin çok kırıklı oldugu hasarlı olduğu döllenen yumurtalarında kalitesiz olduğunu anladık ..bu tedavimizde doktor farklı bir yöntem uyguladı bize benden alınan yumurtaları ikiye böldü yarısını bunun ayıbı yok artık oşalma spermi ile yarısını iğne ile çektiği spermele döllendirmiş şuan ağlamaktan hatırlayamıyorum sanırım 16 yada 15 ü olgun çıkmış yarı yarıya bölüb 8 ini iğne ile alınan spermden kalanınıda diğer spermden döllemesi çin birleşmiş iğne ile alınan sperm 8 inidiğer sperm 2 sini döllemiş demem o ki normal yoldan çıkarken anladığıma göre hasar görüyo zaten dölleme kalitesinden de bellieger sizlerdede böyle bir sıkıntı varsa doktorunuzdan isteyin ...kızar bana dua edin ne olur bu 10 embriyom devam etsin ve içinden sağlıklı çıksın bide düşünmem gereken pgt var Allahım sen yardım et
saol cnm arkadaşım içi dolu ola 15 tane olgun yumurtadan 7 tanesini normal boşalma spermi ile kalan 8tanesini eşimden iğne ile alınan spermle birleştirdiler 7 tane boşalma sperminden 2 tanesi 8 tane iğne ile alınan sperm 8 inide döllemiştop 10 tane döllenmiş neden hepsini iğne ile alınandan kullanmadılar demişsin doktor bu şekide iki çeşit sperm yöntemini deneyip hangisinin daha kaliteli olduğunu göreceğiz dediği için cnm anlaşıldığı üzere iğne ile alınan daha iyi çıktı çünkü sperm sorunları yaşananlarda sperm normal boşlma ile elde edildiğinde krıklar dna hasarları fazla oluşuyomuş.tolga ecemiş hrs hastanesi kuzum artık kısmet inşallah sonucu güzel olur kaderde ne yazılmışsa onu yaşayıp öğreneceğizcnm tedavın neredeydı ? anlamadım ne nasıl yumrutayı ıkıye bolduler , neden hepsı ıgne eıl yapılmadı kiii?10 tane embrıo ıyı bı sayı ıns 10 tanesıde pgtye gıder
merhaba kızlar doktorum aradı 10 tane yumurta döllenmiş ... buarada sizlere fadalı olur mu bilmiyorum belki sizlerde yaptırırsınız bizce faydası oldu eğer eşinizde sperm morfoloji ve kalite sıkıntısı varsa yumurtalıklarından iğne ile sperm aldırıp opu günü onu yaptırın alternatif olarak ...bnm eşimde sperm morfoloji sıkıntısı vardı ilk denememizde spermlerin çok kırıklı oldugu hasarlı olduğu döllenen yumurtalarında kalitesiz olduğunu anladık ..bu tedavimizde doktor farklı bir yöntem uyguladı bize benden alınan yumurtaları ikiye böldü yarısını bunun ayıbı yok artık oşalma spermi ile yarısını iğne ile çektiği spermele döllendirmiş şuan ağlamaktan hatırlayamıyorum sanırım 16 yada 15 ü olgun çıkmış yarı yarıya bölüb 8 ini iğne ile alınan spermden kalanınıda diğer spermden döllemesi çin birleşmiş iğne ile alınan sperm 8 inidiğer sperm 2 sini döllemiş demem o ki normal yoldan çıkarken anladığıma göre hasar görüyo zaten dölleme kalitesinden de bellieger sizlerdede böyle bir sıkıntı varsa doktorunuzdan isteyin ...kızar bana dua edin ne olur bu 10 embriyom devam etsin ve içinden sağlıklı çıksın bide düşünmem gereken pgt var Allahım sen yardım et
insallh canim allah yardimcimiz olsun bence sansn yuksekmerhaba kızlar doktorum aradı 10 tane yumurta döllenmiş ... buarada sizlere fadalı olur mu bilmiyorum belki sizlerde yaptırırsınız bizce faydası oldu eğer eşinizde sperm morfoloji ve kalite sıkıntısı varsa yumurtalıklarından iğne ile sperm aldırıp opu günü onu yaptırın alternatif olarak ...bnm eşimde sperm morfoloji sıkıntısı vardı ilk denememizde spermlerin çok kırıklı oldugu hasarlı olduğu döllenen yumurtalarında kalitesiz olduğunu anladık ..bu tedavimizde doktor farklı bir yöntem uyguladı bize benden alınan yumurtaları ikiye böldü yarısını bunun ayıbı yok artık oşalma spermi ile yarısını iğne ile çektiği spermele döllendirmiş şuan ağlamaktan hatırlayamıyorum sanırım 16 yada 15 ü olgun çıkmış yarı yarıya bölüb 8 ini iğne ile alınan spermden kalanınıda diğer spermden döllemesi çin birleşmiş iğne ile alınan sperm 8 inidiğer sperm 2 sini döllemiş demem o ki normal yoldan çıkarken anladığıma göre hasar görüyo zaten dölleme kalitesinden de bellieger sizlerdede böyle bir sıkıntı varsa doktorunuzdan isteyin ...kızar bana dua edin ne olur bu 10 embriyom devam etsin ve içinden sağlıklı çıksın bide düşünmem gereken pgt var Allahım sen yardım et
saol cnm inşallah rabbim herkesi sevindirsininsallh canim allah yardimcimiz olsun bence sansn yuksek
kızlar kızlar can arkadaşlarım 10 tane döllenmiş embriyomdan 6 tanesinin çok güzel geliştiğini büyük bi ihtimal yarın pgt ye gideceğini söyledi çok sevindim lütfen dualarınızı eksik etmeyin ben herkese dua ediyorum hatta doktora olmazsa öbür tedavide neyaparız dediğimde ben öbür tedaviyi düşünmek istemiyorum başaracağız inşallah dedi Allahım yardım et yarabbi herkese
amin canim cümlemize inşallah
dualarim seninle
bahçecide yapiyorsan pazartesiden pazartesiye gidiyormuş
bana carsamba ellerinde olur dediler 1 hafta sonra cikti yani haftaya pazartesi gitse 18 inde sonucun cikicak
ay cok heyecanli inşallah umduğundan daha fazla saglikli cikar
herseyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?