- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.481
ilk denemem canımilk pgt de gebe mı kaldın cnmm ? başka tup bebek denemelerın vvar mıydı ?
yedigin mandalina cocuka mi gidiyor diye sordu gecen gun. Gobegi merak edince anlattim ama henuz soyut dusunemiyor gelecegi algilayamiyor. Bakalim dogunca gorcez neler olcakMaşallah az kalmış canım. Sağlıkla gelsin inş. Barış farkında mı artık? Konuşuyor musunuz?
Iyiyim şükür, yuvarlanıp gidiyoruz :)
sorunumuz ayni. Ben dogal yolla ikinci bebgime hamileyim. Senin de saglikla gelsin ins bebegin. Erkekte 13-14 zor bir genetik sorub degil. Baska sorun yoksa eninde sonunda kavusuluyor. Cok bekletmez ins sizi deherkese merhaba arkadaşlar bnde pgt yaptıracağım bu 2, olacak eşimde 13 14 translokosyonu var rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutynyrlar dualarınıza ihtiyacım var burda sabırla bekleyip bebişlerine kavuşan çok kişi okudum bnde inşallah sabırla bekleyip sonucumu alırım bu tedavimde çok sakinim diğerlerinde hiç böyle değildim hayır olsun diyorum acaba olmayacak mı onun sakinliği mi diyorum artık kısmet yarın opum var güzel yumoşlarım çıkar sağlıklı olur ve bana tutunur inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun
hayrli olsun canim insallh iyi olur sonucun daha once sordum mu bilmiyorum hangi merkez?herkese merhaba arkadaşlar bnde pgt yaptıracağım bu 2, olacak eşimde 13 14 translokosyonu var rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutynyrlar dualarınıza ihtiyacım var burda sabırla bekleyip bebişlerine kavuşan çok kişi okudum bnde inşallah sabırla bekleyip sonucumu alırım bu tedavimde çok sakinim diğerlerinde hiç böyle değildim hayır olsun diyorum acaba olmayacak mı onun sakinliği mi diyorum artık kısmet yarın opum var güzel yumoşlarım çıkar sağlıklı olur ve bana tutunur inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun
saol cnm darısı bnm gb bekleyen herkese sabırla bekleyeceğiz yaradan ne zaamn verirse o bizim için doğru zamandır sende sağlıklı bir şekilde doğumunu yapıp bebişine kavuşursun inşallahSoru
sorunumuz ayni. Ben dogal yolla ikinci bebgime hamileyim. Senin de saglikla gelsin ins bebegin. Erkekte 13-14 zor bir genetik sorub degil. Baska sorun yoksa eninde sonunda kavusuluyor. Cok bekletmez ins sizi de
saol cnm hrs ankara cnm kısmet artıkhayrli olsun canim insallh iyi olur sonucun daha once sordum mu bilmiyorum hangi merkez?
bende ekim ayını sonlarına doğru izmirden şişli memoriala tedavi için gittim bende öğretmenim rapor aldım artık idaremin haberi vardı sağolsunlar çok destek oldular...şimdi hamileyim darısı sizlere olsun inşallah
inş canım bizdeki sorunda aynııherkese merhaba arkadaşlar bnde pgt yaptıracağım bu 2, olacak eşimde 13 14 translokosyonu var rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı embriyolarım çıkar ve tutynyrlar dualarınıza ihtiyacım var burda sabırla bekleyip bebişlerine kavuşan çok kişi okudum bnde inşallah sabırla bekleyip sonucumu alırım bu tedavimde çok sakinim diğerlerinde hiç böyle değildim hayır olsun diyorum acaba olmayacak mı onun sakinliği mi diyorum artık kısmet yarın opum var güzel yumoşlarım çıkar sağlıklı olur ve bana tutunur inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun
saol cnm ben tedavi tolga ecemiş hrs de hayıtlısı bakalım kısmet artık takdir ilahi Allah tan ilk denemende transfer oldu da gebelik mi oluşmadı yoksa pgt demi sağlıklı ebriyo çıkmadıinş canım bizdeki sorunda aynııılk denememız olmadı bızde ocakta 2.denemeyı yapaagız . Rabbım yardımcın olsuun , ıns bebişin senınle olur ,dualarım senınle ... Allah ım dualarımızı kabul etsın , tedavı nerde yaptırıprsun cnmm ?
canim merkezini degistirecekmisin ayni yere devammiankaradaymış yazmışsın cnm :)
saol cnm ben tedavi tolga ecemiş hrs de hayıtlısı bakalım kısmet artık takdir ilahi Allah tan ilk denemende transfer oldu da gebelik mi oluşmadı yoksa pgt demi sağlıklı ebriyo çıkmadı
kararsızım cnm yaaa doktorumu bırakıp gıtmek de ıstemıorumm amaa genel arastırmalarda herkes ıstanbulu tercıh edıor, şişli memorıal ı arastırmaya başladım , hayırlısı yacanim merkezini degistirecekmisin ayni yere devammi
5 embıromdan 1 tanesı saglıklı cıktı transferım oldu ama tutmadı cnm . samsunda yaptırmıştım .doktorumuda cok sevıorumm ..2. denemem ıcın de kararsızım neresı olsun dıye, yenı bı yer mı yoksa aynı doktorumda devam mı etsem bılemıorum
hadı bakalım ınş cnmmmkızlar bu gün opum oldu 18 tane yumurtam toplandı inşallh güzl gelişip pgt den başarılı bir şekilde geçer ve bana tutunur rabbim herkesin kalbine göre versin dualarınıza benide ekleyin cnlar herkesn rabbim gönlündekini versi
hayırlısı cnm inşallah yaradan tez zamanda kavuşturur bebişlerimize rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane doktorun iyi ise özellikle labaratuar genetikçi görüş farklı bir tedavi falan işler mi diye sor ona göre karar versin öptüm seni
aynen bende sisli memoriali cok duydum pgt de.bizim icin onemli olan tup bebek basarisi degil pgt basarisi.kararsızım cnm yaaa doktorumu bırakıp gıtmek de ıstemıorumm amaa genel arastırmalarda herkes ıstanbulu tercıh edıor, şişli memorıal ı arastırmaya başladım , hayırlısı ya
Allahim yardimcin olsun canimmmmmerhaba kızlar doktorum aradı 10 tane yumurta döllenmiş ... buarada sizlere fadalı olur mu bilmiyorum belki sizlerde yaptırırsınız bizce faydası oldu eğer eşinizde sperm morfoloji ve kalite sıkıntısı varsa yumurtalıklarından iğne ile sperm aldırıp opu günü onu yaptırın alternatif olarak ...bnm eşimde sperm morfoloji sıkıntısı vardı ilk denememizde spermlerin çok kırıklı oldugu hasarlı olduğu döllenen yumurtalarında kalitesiz olduğunu anladık ..bu tedavimizde doktor farklı bir yöntem uyguladı bize benden alınan yumurtaları ikiye böldü yarısını bunun ayıbı yok artık oşalma spermi ile yarısını iğne ile çektiği spermele döllendirmiş şuan ağlamaktan hatırlayamıyorum sanırım 16 yada 15 ü olgun çıkmış yarı yarıya bölüb 8 ini iğne ile alınan spermden kalanınıda diğer spermden döllemesi çin birleşmiş iğne ile alınan sperm 8 inidiğer sperm 2 sini döllemiş demem o ki normal yoldan çıkarken anladığıma göre hasar görüyo zaten dölleme kalitesinden de bellieger sizlerdede böyle bir sıkıntı varsa doktorunuzdan isteyin ...kızar bana dua edin ne olur bu 10 embriyom devam etsin ve içinden sağlıklı çıksın bide düşünmem gereken pgt var Allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?