Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

10 tane embrıo mu pgtye gıttı cnm sayı cok ıyı yaaaa sımdı donduruldu bekletılıor mu ? transfer ne zaman?
yok cnm 15 yumurtam olgun çıktı 10 döllendi dıktor bu gün 6 tanesinin durumunun güzel olduğunu söyldi yarın büyük bi ihtimal 6 tanesi pgt ye gidecek yok cnm sağlıklı çıkarsa dondurmaz doktorum transfer pgt ye bağlı artık sağlıklı çıkarsa ertesi gün transfer olur diye düşünüyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun

Cnm benimde 5 yumurtam pgd te gitti tek sağlam embriyon cikti inş senin daha çok saglikli embriyolarin olur

Cnm benimde 5 yumurtam pgd te gitti tek sağlam embriyon cikti inş senin daha çok saglikli embriyolarin olur
inşallah canım arkadaşım bu gün 6 tane embriyom pgtye gitti yarın sonuç çıkacak inşallah çıkar ve sağlıklı hayırlı evlatlar olur dualarınıza bnm pgt ye giden embriyolaımıda ekleyin rabbim herkesin yardımcısı olsun

kafamde çok karışık pgtye gitmesi için 6 embriyo az geliyor bana biliyorum ki her şey kısmet olacağı varsa her şekilde olur gelde gönüle haber anlat....derin düşüncelerdeyim

Sümeyye mart annesi mi olacaksın sen de benim gibi maşallah size
Akasya nasıl doğdu mu bebeği göremedim onu
Mattika az kalmış
İnci büyüdü mü prenses
Beni hatırlayan tüm arkadaslar nasılsınız
Ben çok yorgun ama mutluyum kızım büyüyor çok şükür
Allah dikeyen herkese sağlıkla anneliği tattırsun inşallah

nerde yaptırdın cnm pgt yı :) ıns bende bıgun burda bebegımı yazabılırım hayalıyle yaşıorum umut oluyorsunuz bızlere.Rabbım yuzumuzu guldursun kıslaaar...

Merhaba arkadaşlar benim 1 sağlıklı çıkan embriyom vardı transfere gittiğimde onunda gelişimi durduğu için transfer iptal oldu hayırlısı olsun toparlanma 4 5 ay sonra tekrar başlayacağım inşallah o zaman bebeğime kavuşurum Yaradan herkese yardım etsin

insallah bdahakine canim.dger tedavide indirim yapacaklarmi?

Slm kızlar benimde 6 embriyom cgh gönderilmişti 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer edildi kanda maksimum değerle pozitif gördüm bebeğimi görmeye gittiğimde bebeğin gelişiminin durduğunu söyledi doktorum ve ilaclarimi bırakıp kanamayla attım doktorum bunun yinede bebekten kaynaklandığını düşünüyo yapabileceğimiz herseyi yaptık bana onerebileceginiz bişey var mı Mart gibi tekrardan tedaviye baslicaz Allah izin verirse

e saglikliolarak transfer ediyorlar sa nasil gelisimi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…