- 12 Kasım 2014
- 21
- 19
- 8
- 38
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.521
inşallah cnm inşallah bn hrs de yaptırıyorum bakalım ne zaman çıkar o kadar beklemem heralde hayırlısı bnmde dualarım burda bebek için dilinden gönlünden geçiren herkese
iyi haberlerini bekliyoruzArkadaşlar benimde ayin17 sinde trasferim olacak Allahdan bisey olmazsa neolur dualarinizi eksik etmeyin.
yok cnm 15 yumurtam olgun çıktı 10 döllendi dıktor bu gün 6 tanesinin durumunun güzel olduğunu söyldi yarın büyük bi ihtimal 6 tanesi pgt ye gidecek yok cnm sağlıklı çıkarsa dondurmaz doktorum transfer pgt ye bağlı artık sağlıklı çıkarsa ertesi gün transfer olur diye düşünüyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun10 tane embrıo mu pgtye gıttı cnm sayı cok ıyı yaaaa sımdı donduruldu bekletılıor mu ? transfer ne zaman?
Cnm benimde 5 yumurtam pgd te gitti tek sağlam embriyon cikti inş senin daha çok saglikli embriyolarin olur1demetyumurtamsı st: 38097802 .!.:yok cnm 15 yumurtam olgun çıktı 10 döllendi dıktor bu gün 6 tanesinin durumunun güzel olduğunu söyldi yarın büyük bi ihtimal 6 tanesi pgt ye gidecek yok cnm sağlıklı çıkarsa dondurmaz doktorum transfer pgt ye bağlı artık sağlıklı çıkarsa ertesi gün transfer olur diye düşünüyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun
inşallah canım arkadaşım bu gün 6 tane embriyom pgtye gitti yarın sonuç çıkacak inşallah çıkar ve sağlıklı hayırlı evlatlar olur dualarınıza bnm pgt ye giden embriyolaımıda ekleyin rabbim herkesin yardımcısı olsunCnm benimde 5 yumurtam pgd te gitti tek sağlam embriyon cikti inş senin daha çok saglikli embriyolarin olur
tüp bebek tedavisinde oluşan embrioların genetiğinin incelenmesi işlemidir pgt. Kabaca ifade ile sağlıklı embrioların genetik hastalıklı embriolardan ayırt edilmesi işlemi. Genellikle genetik hastalığı olan, genetik hastalık taşıyıcılığı olan anne ve baba adaylarına öneriliyor (çocuğun sağlıklı olması için). Aynı zamanda kendilerinde sorun olmayıp genetik sorunlu bebeği olanlara da tavsiye olunuyor. Bazı durumlarda ise, erken aşamada tekrarlayan düşükleri olan (sebebi bulunamayan) ve ya bir kaç tüp denemesi başarısız olan (niye gebelik oluşmadığı belirlenemeğen) kişilere de öneriliyor.
nerde yaptırdın cnm pgt yı :) ıns bende bıgun burda bebegımı yazabılırım hayalıyle yaşıorumSümeyye mart annesi mi olacaksın sen de benim gibi maşallah size
Akasya nasıl doğdu mu bebeği göremedim onu
Mattika az kalmış
İnci büyüdü mü prenses
Beni hatırlayan tüm arkadaslar nasılsınız
Ben çok yorgun ama mutluyum kızım büyüyor çok şükür
Allah dikeyen herkese sağlıkla anneliği tattırsun inşallah
canim sonucta saglikli ckmis skma canini rabbim ona can versin .transfer nezamn olcakmiskızlar 6 embriyomdan sadece 1 tanesi sağlıklı çıktı yarın transfer var Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın..
canim sende pgtmi yaptrdin ve nerde ve sorun nenerde yaptırdın cnm pgt yı :) ıns bende bıgun burda bebegımı yazabılırım hayalıyle yaşıorumumut oluyorsunuz bızlere.Rabbım yuzumuzu guldursun kıslaaar...
insallah bdahakine canim.dger tedavide indirim yapacaklarmi?Merhaba arkadaşlar benim 1 sağlıklı çıkan embriyom vardı transfere gittiğimde onunda gelişimi durduğu için transfer iptal oldu hayırlısı olsun toparlanma 4 5 ay sonra tekrar başlayacağım inşallah o zaman bebeğime kavuşurum Yaradan herkese yardım etsin
e saglikliolarak transfer ediyorlar sa nasil gelisimi duruyoSlm kızlar benimde 6 embriyom cgh gönderilmişti 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer edildi kanda maksimum değerle pozitif gördüm bebeğimi görmeye gittiğimde bebeğin gelişiminin durduğunu söyledi doktorum ve ilaclarimi bırakıp kanamayla attım doktorum bunun yinede bebekten kaynaklandığını düşünüyo yapabileceğimiz herseyi yaptık bana onerebileceginiz bişey var mı Mart gibi tekrardan tedaviye baslicaz Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?