- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.541
daha once dusuk yasadinmi canim merkezn neresiSlm kızlar benimde 6 embriyom cgh gönderilmişti 1 tanesi sağlıklı geldi ve transfer edildi kanda maksimum değerle pozitif gördüm bebeğimi görmeye gittiğimde bebeğin gelişiminin durduğunu söyledi doktorum ve ilaclarimi bırakıp kanamayla attım doktorum bunun yinede bebekten kaynaklandığını düşünüyo yapabileceğimiz herseyi yaptık bana onerebileceginiz bişey var mı Mart gibi tekrardan tedaviye baslicaz Allah izin verirse
Ewet canım daha önce 2 kez normal yolla hamile kaldım ama onlarda düşükle sonuçlanmışti Bahçeci Fulya ya gidiyorum canımdaha once dusuk yasadinmi canim merkezn neresi
Bilmiyorum doktorum embriyo da ki başka bi nedenden olduğunu düşünüyorum dedi yapabileceğimiz herseyi yaptık şunu atlamisiz diyebileceğimiz bişey yok dedi napıcami bende bilmiyorum canıme saglikliolarak transfer ediyorlar sa nasil gelisimi duruyo
kanda pihtilasma sorunun varmi igne kullandinmi bunun icin emriyo saglikliysa kan pihtalasmasi geliyor aaklima ama doktorlar bunu dusunmusturBilmiyorum doktorum embriyo da ki başka bi nedenden olduğunu düşünüyorum dedi yapabileceğimiz herseyi yaptık şunu atlamisiz diyebileceğimiz bişey yok dedi napıcami bende bilmiyorum canım
Normalde yok canım yapıldı bütün testler ama hamilelikte oluşabiliyo mu böyle bi durum bilmiyorumkanda pihtilasma sorunun varmi igne kullandinmi bunun icin emriyo saglikliysa kan pihtalasmasi geliyor aaklima ama doktorlar bunu dusunmustur
canım transferin yapıldımı bende acıbademde düşünüyorum tüp bebekteki gibi işlemler aynımıMrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım normal yollarla 5 kez gebe kaldım ilki 12 haftalik diğer 4 ü 6 haftalik düşük yaptım en son doktorum pgt ye karar verdi kayseri acıbadem de dün opu olrin dum 5 yumurta toplandı 3 u döllenmiş transfer için bekliyorum benim gibi olup gebe kalan varmı
yaa cnmm benım yenı gordumMerhaba arkadaşlar benim 1 sağlıklı çıkan embriyom vardı transfere gittiğimde onunda gelişimi durduğu için transfer iptal oldu hayırlısı olsun toparlanma 4 5 ay sonra tekrar başlayacağım inşallah o zaman bebeğime kavuşurum Yaradan herkese yardım etsin
hadı bakalım ins bebişin sana sımsıkı tutunsun cnmmm ....Arkadaşlar bugün transferin olacak çok heyecanliyim neolur dualarinizi eksik etmeyin
Sümeyye mart annesi mi olacaksın sen de benim gibi maşallah size
Akasya nasıl doğdu mu bebeği göremedim onu
Mattika az kalmış
İnci büyüdü mü prenses
Beni hatırlayan tüm arkadaslar nasılsınız
Ben çok yorgun ama mutluyum kızım büyüyor çok şükür
Allah dikeyen herkese sağlıkla anneliği tattırsun inşallah
Benimde 5 ay sonra canım üzülme inşallah ikimiz birbirimize güzel haberler veririz :)
insallah bdahakine canim.dger tedavide indirim yapacaklarmi?
yaa cnmm benım yenı gordumcok uzuldum hayırlısı bakalımm Rabbım yardım etssin bizleree
Ben ist.da degilim bir yorum yapamiycam bu yuzden.kıslaar sızce pgt de memorıal mı ? okudugum kadarıyla pgt sonucu basarılı olanlar şişli memorıal acık acık sordum ama yardımcı olurmusun :)mattika sumeyye008 inci_tanesi Akasya78
yasi uzun olsun masallah kizina. Bahti da guzel olsun. Zaman akip gidiyor cok sukur bize saglikli bebek nasip oldu, ugrasan bekleyen arkadaslara nasip olsun hayirlisiyla ins.Büyüdü çok şükür canım dün 1 yaşına girdi minik meleğim. Zaman çabuk geçiyor. Burada tedavi zamanlarımızı, olumsuz sonuçlarımızı, hamilelik haberlerimizi, doğum hikayelerimizi konuştuğumuz günler dün gibi.
Allah cümlemizin evladını korusun, bahtları hep açık olsun inşaallah. Burada yazmaya başlayan arkadaşlarımız da tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar yavrularına inşaallah.
Kizlar bana yardimci olurmusunuz bugun 4 negetifimi aldim doktor embriyonun genetigine bakalim diyor nasil oluyor basari elde ettinizmi yardimci olun benim tutunuyor birakiyor sonradan niye acaba esimde de bende de sorun yok
Benim 4.denememin sonucunu cumartesi aldim hamileydim 27 den degerim 165 cikti cumartesi tahlili tekrarladim 77 inmis doktorum ilaclari birak dedi simdi adet olmayi bekliyorum ben hamile kaliyorum tup bebekle ama ilerlemiyor kan degerim dusuyor hemen bizim aciklanamayan kisirlik doktor histeroskopiyle rahimede bakmisti herseyiniz normal diyor o zaman tek geriye kalan embriyolari pgt yapalim diyor elinde 3 donmusum var subat gibi onlara bakicak cok yoruldum allah yardimcimiz olsun peki sizin yumurtalardan saglikli olan cikmistir herhalde peki saglikli koymaniza ragmen yine 18 haftalikmi kaybettiniz simdiki denemenizi neden tekrar pgt yaptirmadinizSana benzer durumu yaşadım. Bizde de genetik sorun yok. Tekrarlayan başarısız tüp denemelerimiz olduğu için pgt denedik. 9 embriodan 4'de ciddi genetik sorun ortaya çıktı. 4.denemede ilk kez hamilekaldım. Ancak başka nedenden dolayı kayb ettim (18 haftalık). Yani senin durumunda da faydası ola bilir.
Şimdiki hamileliğim ise pgt'siz oldu. Ancak ayrıntılı ultrasonda bebeklerde genetik risk yüksek çıktı. Nasıl olduklarını doğunca bileceğiz. Sağlıklı olduklarını umut ediyorum.
Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallahSana benzer durumu yaşadım. Bizde de genetik sorun yok. Tekrarlayan başarısız tüp denemelerimiz olduğu için pgt denedik. 9 embriodan 4'de ciddi genetik sorun ortaya çıktı. 4.denemede ilk kez hamilekaldım. Ancak başka nedenden dolayı kayb ettim (18 haftalık). Yani senin durumunda da faydası ola bilir.
Şimdiki hamileliğim ise pgt'siz oldu. Ancak ayrıntılı ultrasonda bebeklerde genetik risk yüksek çıktı. Nasıl olduklarını doğunca bileceğiz. Sağlıklı olduklarını umut ediyorum.
senin durumunda pgt cok mantıklı umarım bu sefer yuzunuz güler demekki kan degerin düşüyorsa düşük yapıyorsun genetik problemler de 2 ay yada 2 aydan önce düşüş yaşanıyorKizlar bana yardimci olacak kimse yokmuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?