Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

daha once dusuk yasadinmi canim merkezn neresi

e saglikliolarak transfer ediyorlar sa nasil gelisimi duruyo
Bilmiyorum doktorum embriyo da ki başka bi nedenden olduğunu düşünüyorum dedi yapabileceğimiz herseyi yaptık şunu atlamisiz diyebileceğimiz bişey yok dedi napıcami bende bilmiyorum canım

Bilmiyorum doktorum embriyo da ki başka bi nedenden olduğunu düşünüyorum dedi yapabileceğimiz herseyi yaptık şunu atlamisiz diyebileceğimiz bişey yok dedi napıcami bende bilmiyorum canım
kanda pihtilasma sorunun varmi igne kullandinmi bunun icin emriyo saglikliysa kan pihtalasmasi geliyor aaklima ama doktorlar bunu dusunmustur

kanda pihtilasma sorunun varmi igne kullandinmi bunun icin emriyo saglikliysa kan pihtalasmasi geliyor aaklima ama doktorlar bunu dusunmustur
Normalde yok canım yapıldı bütün testler ama hamilelikte oluşabiliyo mu böyle bi durum bilmiyorum

Mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım normal yollarla 5 kez gebe kaldım ilki 12 haftalik diğer 4 ü 6 haftalik düşük yaptım en son doktorum pgt ye karar verdi kayseri acıbadem de dün opu oldum 5 yumurta toplandı 3 u döllenmiş transfer için bekliyorum benim gibi olup gebe kalan varmı

canım transferin yapıldımı bende acıbademde düşünüyorum tüp bebekteki gibi işlemler aynımı

yaa cnmm benım yenı gordum cok uzuldum hayırlısı bakalımm Rabbım yardım etssin bizleree

Büyüdü çok şükür canım dün 1 yaşına girdi minik meleğim. Zaman çabuk geçiyor. Burada tedavi zamanlarımızı, olumsuz sonuçlarımızı, hamilelik haberlerimizi, doğum hikayelerimizi konuştuğumuz günler dün gibi.
Allah cümlemizin evladını korusun, bahtları hep açık olsun inşaallah. Burada yazmaya başlayan arkadaşlarımız da tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar yavrularına inşaallah.

Kizlar bana yardimci olurmusunuz bugun 4 negetifimi aldim doktor embriyonun genetigine bakalim diyor nasil oluyor basari elde ettinizmi yardimci olun benim tutunuyor birakiyor sonradan niye acaba esimde de bende de sorun yok

Benimde 5 ay sonra canım üzülme inşallah ikimiz birbirimize güzel haberler veririz :)

insallah bdahakine canim.dger tedavide indirim yapacaklarmi?

yaa cnmm benım yenı gordum cok uzuldum hayırlısı bakalımm Rabbım yardım etssin bizleree

kızlar hepinize teşekkürler bu sefer olmadı ama inşallah 3, pgt li denememde kavuşurum kuzuzcuğuma herkes yaşar bu güzel duyguyu toparlandım her şeyde vardır bir hayır bi tane çıktı glişimi durduğu için transfer iptal edilmişti eşim 13 14 translokosyon taşıyıcısı orda resmen bittiğimi hissettim çok zor bir durum ama geçti ve geçecek rabbime binlerce şükür ama olsun buda bir umut demekki sağlıklı çıkabiliyor... yaradandan geldi yaradan devasını verecek ben buna inanıyorum maddi manevi gücüm yetene kadar devam bir gün ol emri gelir inşallah bnm sıkıntımdan olupda bebişini kucağını alan çok kişi var hitucı pgt06 ve adını hatırlayamadıklarım hituci bnm için umut onun da sağlıklı çıkıp tedavisi iptal olduğu pgtden sağlıklı çıkmadığıda oldu ama yılmadığı sabırla beklediği için rabbim 4, denemesinde bebişne kavuşturdu zor yorucu uzun bir maraton bizimkisi yılmak yok her şeye inat devam hepinizi öpüyorum inanıyorum ve sizlerde inanın bir gün bizimde bebeklerimiz olacak....

Ben ist.da degilim bir yorum yapamiycam bu yuzden.

yasi uzun olsun masallah kizina. Bahti da guzel olsun. Zaman akip gidiyor cok sukur bize saglikli bebek nasip oldu, ugrasan bekleyen arkadaslara nasip olsun hayirlisiyla ins.

Kizlar bana yardimci olurmusunuz bugun 4 negetifimi aldim doktor embriyonun genetigine bakalim diyor nasil oluyor basari elde ettinizmi yardimci olun benim tutunuyor birakiyor sonradan niye acaba esimde de bende de sorun yok

Sana benzer durumu yaşadım. Bizde de genetik sorun yok. Tekrarlayan başarısız tüp denemelerimiz olduğu için pgt denedik. 9 embriodan 4'de ciddi genetik sorun ortaya çıktı. 4.denemede ilk kez hamilekaldım. Ancak başka nedenden dolayı kayb ettim (18 haftalık). Yani senin durumunda da faydası ola bilir.

Şimdiki hamileliğim ise pgt'siz oldu. Ancak ayrıntılı ultrasonda bebeklerde genetik risk yüksek çıktı. Nasıl olduklarını doğunca bileceğiz. Sağlıklı olduklarını umut ediyorum.

Benim 4.denememin sonucunu cumartesi aldim hamileydim 27 den degerim 165 cikti cumartesi tahlili tekrarladim 77 inmis doktorum ilaclari birak dedi simdi adet olmayi bekliyorum ben hamile kaliyorum tup bebekle ama ilerlemiyor kan degerim dusuyor hemen bizim aciklanamayan kisirlik doktor histeroskopiyle rahimede bakmisti herseyiniz normal diyor o zaman tek geriye kalan embriyolari pgt yapalim diyor elinde 3 donmusum var subat gibi onlara bakicak cok yoruldum allah yardimcimiz olsun peki sizin yumurtalardan saglikli olan cikmistir herhalde peki saglikli koymaniza ragmen yine 18 haftalikmi kaybettiniz simdiki denemenizi neden tekrar pgt yaptirmadiniz

Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…