Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yine de kötü bulgular değilmiş. parlaklıklar kaybolur inş doğuma kadar. böbrek de çok duyuyorum. ne bileyim beyinde kist vs çok zor şeyler. öyle değilmiş şükür. allah sağlıkla kavuştursun inş.

Ya çok olcamda risk grubu ne demek? Bu arada bendede gebelki var hFTA lik .hiç Dr a gidesım yok kötü şeyler duymak istemiyorum. Ayrıntıliya da girmek istemiyorum.yazıma razi olcam.
Risk grupuna giren bebeklerde genetik hastalık olma ihtimali daha yüksek demektir (kesin değil). Ben de hiç bir zeka testi yaptırmadım, ayrıntılıyı da yaptırmak niyetim yyoktu. Sonra bebeklerde her hangi bir organ yetmezliği falan varsa önceden tedbir almak, uygun hastane araştırmak falan gibi ihtimaller için ayrıntılıyı yaptırmaya karar verdim. Yoksa ben de kaderime razıydım. Perinatolog amniosentez önerdi, tabii baştan yaptırmak niyetimiz yoktu. Sağlıklı olduklarını umarak, kadere de her şeyiyle razı gelerek doğumu bekliyoruz. Rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.

Senin için de hayırlı olsun. Kötü ihtimalleri düşünme. Dilerim sağlıklı ve güçlü bebeğin seninle bir ömür geçirir.

Amin. Yazdıkların içimi serinletdi, teşekkür ederim. Siz ne yapıyorsunuz? Her şey yolunda mı? Doğum zamanını ne zaman belirleyeceksiniz?

Amin. Yazdıkların içimi serinletdi, teşekkür ederim. Siz ne yapıyorsunuz? Her şey yolunda mı? Doğum zamanını ne zaman belirleyeceksiniz?
Normal dogum olursa kendi belirliyor zamanini bekliyoruz bakalim daha var. Sukur bir sıkıntı yok ama dogmadan belli olmuyor cogu sey.
Sizin sorunlar da kaybolur gider ins doguma kadar. Bazi seyler irdeledikce cikiyor ama duzeliyor zamanla senin bebekler de saglikli ins

Mrb arkadaslar belki hatirlayaniniz vardır sonuç bekliyodum bugün 9. gunumdu degerim166 kusuratli bisey ama ben niye sevinemiyorum anlamiyorum daha önce kimyasal gebelik yasamistim yine öyle olacak diye korkuyorum sanki sevinince buyu bozulacak gibi geliyor

gozun aydin canimmm
kotu düşünme hersey iyi olucak pozitif dusun pozitif olalim :)

Rabbim seni ve bebişini korusun cnm o mini minnacık bebişin annesıne sıkıca tutunsun ve bırakmasın ,saglıkcakla kucagına alasın inş. cnmm

Merhaba kızlar Nasılsıniz sökme lya bebeğin hayırlı olsun canım eşinde 13 14 traslokosyonu olup tedaviye başlayan pgt yaptıran yok mu

Gozun aydin canim pgt mi yaptirdin kacinci denemem sorununuz ne

merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum benimde doğal yolla 3 gebeliğim var 1.si 12 hafta 2.si 7 3 .gebeliğim 9 haftada düşükle sonuçlandı hepsinde kalp atışı duyuldu yapılan genetik testte eşimde 19 kromozomda anomali old. ortaya çıktı genetik drum bana pgt önerdi ama ben biraz şüpheyle yaklaşıyorum o kadar umudumu kaybettim ki tekrar hamile kalmak kanamalar düşükler aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni

allahın izniyle bişey olmaz inşallah . şimdi kendini üzüp stres yapma stres bütün hormonlarımızı etkiliyor.allah korusun kötü bişey olursa bırakta ozamn üzül canım şimdiden stres yapma kan tahlilini tekrarlarsın yüzmüşün kuyruğuna gelmişsin korkma artık

Evet pgd yaptirdik benim 13 14 kromozomlarda translokasyon var ve bu 4. Denemem daha önce 2. tedavide gebe kalmistim ama oda kimyasal gebelikmis ama son iki tedavim pgd li oldu
Anladim canim simdi pgt hamileligin gerceklesti o zaman banada dua et 3 donmusum var saglikli cikarda insallah 5. Denememde yuzum guler rabbim yardim etsin

Mrb arkadaşlar bugun 11.günüm degerim 461 9 .gun 166 idi ama hala korkularim gecmiyo herhalde kalp atisini duyana kadarda geçmeyecek

Hayırlı olsun arkadaşım. Hamileliklerimiz endişeyle geçiyor çok zor kavuştuğumuz için. Ama bunun yanında mutlulukla umutla hayallerle de geçiyor. Sağlıkla kavuş inş. yavruna ya da yavrularına.

merhaba arkadaşlar nasılsınız..yazmayalı uzun zaman oldu...bu ay içinde dr ile görüşmeye gideceğim aksilik olmazsa ise şubat reglimde başlıcam olmazsa ise martta ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…