- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.581
yine de kötü bulgular değilmiş. parlaklıklar kaybolur inş doğuma kadar. böbrek de çok duyuyorum. ne bileyim beyinde kist vs çok zor şeyler. öyle değilmiş şükür. allah sağlıkla kavuştursun inş.Amin. Her iki bebekte böbreklerde hafif genişleme, bağırsaklarda parlaklık ve kızda kalbinde parlaklık. Bu belirtiler birlikte olunca risk grupuna giriyorsun. Aslında bir bulgu bile risk grupuna girmek demek, birlikte olunca ihtimal daha da artıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Risk grupuna giren bebeklerde genetik hastalık olma ihtimali daha yüksek demektir (kesin değil). Ben de hiç bir zeka testi yaptırmadım, ayrıntılıyı da yaptırmak niyetim yyoktu. Sonra bebeklerde her hangi bir organ yetmezliği falan varsa önceden tedbir almak, uygun hastane araştırmak falan gibi ihtimaller için ayrıntılıyı yaptırmaya karar verdim. Yoksa ben de kaderime razıydım. Perinatolog amniosentez önerdi, tabii baştan yaptırmak niyetimiz yoktu. Sağlıklı olduklarını umarak, kadere de her şeyiyle razı gelerek doğumu bekliyoruz. Rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.Ya çok olcamda risk grubu ne demek? Bu arada bendede gebelki var hFTA lik .hiç Dr a gidesım yok kötü şeyler duymak istemiyorum. Ayrıntıliya da girmek istemiyorum.yazıma razi olcam.
Amin. Yazdıkların içimi serinletdi, teşekkür ederim. Siz ne yapıyorsunuz? Her şey yolunda mı? Doğum zamanını ne zaman belirleyeceksiniz?yine de kötü bulgular değilmiş. parlaklıklar kaybolur inş doğuma kadar. böbrek de çok duyuyorum. ne bileyim beyinde kist vs çok zor şeyler. öyle değilmiş şükür. allah sağlıkla kavuştursun inş.
Normal dogum olursa kendi belirliyor zamanini bekliyoruz bakalim daha var. Sukur bir sıkıntı yok ama dogmadan belli olmuyor cogu sey.Amin. Yazdıkların içimi serinletdi, teşekkür ederim. Siz ne yapıyorsunuz? Her şey yolunda mı? Doğum zamanını ne zaman belirleyeceksiniz?
Mrb arkadaslar belki hatirlayaniniz vardır sonuç bekliyodum bugün 9. gunumdu degerim166 kusuratli bisey ama ben niye sevinemiyorum anlamiyorum daha önce kimyasal gebelik yasamistim yine öyle olacak diye korkuyorum sanki sevinince buyu bozulacak gibi geliyor
Rabbim seni ve bebişini korusun cnm o mini minnacık bebişin annesıne sıkıca tutunsun ve bırakmasın ,saglıkcakla kucagına alasın inş. cnmmMrb arkadaslar belki hatirlayaniniz vardır sonuç bekliyodum bugün 9. gunumdu degerim166 kusuratli bisey ama ben niye sevinemiyorum anlamiyorum daha önce kimyasal gebelik yasamistim yine öyle olacak diye korkuyorum sanki sevinince buyu bozulacak gibi geliyor
Gozun aydin canim pgt mi yaptirdin kacinci denemem sorununuz neMrb arkadaslar belki hatirlayaniniz vardır sonuç bekliyodum bugün 9. gunumdu degerim166 kusuratli bisey ama ben niye sevinemiyorum anlamiyorum daha önce kimyasal gebelik yasamistim yine öyle olacak diye korkuyorum sanki sevinince buyu bozulacak gibi geliyor
Evet pgd yaptirdik benim 13 14 kromozomlarda translokasyon var ve bu 4. Denemem daha önce 2. tedavide gebe kalmistim ama oda kimyasal gebelikmis ama son iki tedavim pgd li olduGozun aydin canim pgt mi yaptirdin kacinci denemem sorununuz ne
allahın izniyle bişey olmaz inşallah . şimdi kendini üzüp stres yapma stres bütün hormonlarımızı etkiliyor.allah korusun kötü bişey olursa bırakta ozamn üzül canım şimdiden stres yapma kan tahlilini tekrarlarsın yüzmüşün kuyruğuna gelmişsin korkma artıkMrb arkadaslar belki hatirlayaniniz vardır sonuç bekliyodum bugün 9. gunumdu degerim166 kusuratli bisey ama ben niye sevinemiyorum anlamiyorum daha önce kimyasal gebelik yasamistim yine öyle olacak diye korkuyorum sanki sevinince buyu bozulacak gibi geliyor
benim 1 ve 19 birbirene yapışmışherkese merhaba 16 22 kromozyonunda bozukluk olup pgt yaptıran varmı
Anladim canim simdi pgt hamileligin gerceklesti o zaman banada dua et 3 donmusum var saglikli cikarda insallah 5. Denememde yuzum guler rabbim yardim etsinEvet pgd yaptirdik benim 13 14 kromozomlarda translokasyon var ve bu 4. Denemem daha önce 2. tedavide gebe kalmistim ama oda kimyasal gebelikmis ama son iki tedavim pgd li oldu
Ne guzel canim rabbim bizede nasip etsin insallah insallah kucaginada aldigin gun olur canimMrb arkadaşlar bugun 11.günüm degerim 461 9 .gun 166 idi ama hala korkularim gecmiyo herhalde kalp atisini duyana kadarda geçmeyecek
Mrb arkadaşlar bugun 11.günüm degerim 461 9 .gun 166 idi ama hala korkularim gecmiyo herhalde kalp atisini duyana kadarda geçmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?